86 job matcher din søgning 86 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Specialtandlæge Ane Juul ApS Klinikassistent med OR-erfaring søges til tandreguleringsklinik i Herning

Specialtandlæge Ane Juul ApS

Har du erfaring med OR og drømmer du om at arbejde i en topmoderne klinik med det nyeste digitale udstyr? Er du tilpasningsdygtig, arbejder du struktureret og i stand til at arbejde selvstændigt? Så kan du være den klinikassistent vi søger!

Stillingen er primært klinisk arbejde, og med mulighed for et mindre administrativt ansvar.

Tandreguleringsklinikken behandler patienter i alle aldersgrupper, idet klinikken varetager ortodontisk behandling af private patienter med kirurgiske, kosmetiske eller funktionelle behov samt behandling af børn og unge fra Ringkøbing-Skjern kommune.

Specialtandklinikken Sønderjylland V/ Jan Hanquist Hansen
Klinikassistent/tandplejer 25-37 timer til sjældent opslået stilling på specialtandklinik

Specialtandklinikken Sønderjylland V/ Jan Hanquist Hansen, Aabenraa

Har du lyst til at blive en del af et harmonisk team og samtidigt specialisere dig i ortodonti? Eller har du allerede erfaringen og leder efter et sted at blive endnu bedre?

Her kan vores patienter sætte sig i tandlægestolen med ro i maven, for vi er ikke blot dygtige, vi er også gode til at skabe tryghed igennem vores behandling.

Dine første opgaver afhænger af dit erfaringsniveau med ortodonti, og du vil begynde med de opgaver, du er mest sikker i. Du vil løbende kunne sparre med specialtandlægen og teamet, som både er forstående og gode til at formidle deres viden.

Specialtandklinikken Sønderjylland V/ Jan Hanquist Hansen
Dansk Nordenta A/S
Er du vores nye tandtekniker til design og porcelænsafdelingen?

Dansk Nordenta A/S, Silkeborg

Vil du være tandtekniker hos Danmarks bedste laboratorie?
Hos Nordenta LAB i Silkeborg søger vi en humørfyldt og serviceminded tandtekniker til vores veletablerede og hurtigt voksende laboratorium.

Har du lyst og gåpåmod til at indgå i vores samlede team, så kig med her. Hos os er der ikke to dage, der er ens.

Du vil indgå i tæt samarbejde med de øvrige tandteknikere og personale på laboratoriet, hvor du i fællesskab med afdelingen koordinerer dagens opgaver.

Nordenta LAB er en del af Nordenta, Danmarks største totalleverandør af produkter og ydelser til tandklinikker. Du bliver derfor ansat i en stor koncern med mange spændende kontaktflader til alle landets tandklinikker.

Dansk Nordenta A/S
Tandlægerne i Løsning I/S
Klinikassistent (Barselsvikar)

Tandlægerne i Løsning I/S

Vi søger en glad og frisk klinikassistent snarest muligt, der vil hjælpe os med mange forskellige klinikassistentopgaver på klinikken.

Vi er en mindre klinik, som behandler både børn og voksne. Klinikken er bestående af to tandlæger samt to klinikassistenter, hvoraf du vil blive den tredje klinikassistent.

Vores klinik ligger i et hyggeligt villakvarter i Løsning.

Stillingen er en deltidsstilling, der som udgangspunkt er på 30-35 timer per uge.

Hudlægeklinikken Lillebælt Sundhedsfagligt personale søges til Hudlægeklinikken Lillebælt i Sundhedshuset i Fredericia

Hudlægeklinikken Lillebælt

Vi tilbyder nu en fast stilling, gerne pr. 1.april 2023. Stillingen har en arbejdstid på 24-30 timer/uge eller efter nærmere aftale. Løn efter overenskomst.

Jeg søger en sundhedsfagligt uddannet medarbejder med erfaring fra almen praksis eller speciallæge praksis (gerne social- og sundhedsassistent, alternativt sekretær eller sygeplejerske). Har du erfaringer med IT og sygepleje samt mod på en aktiv og omstillelig hverdag med patienter med hudsygdomme, så er det måske noget for dig?

Arbejdstiden vil typisk ligge i tidsrummet 7.45-16.00 i en 4-5-dages arbejdsuge.

Jeg tilbyder:

  • En alsidig og spændende hverdag i et velfungerende team, hvor stemningen er god.
  • Selvstændige konsultationer og behandlinger.
  • Oplæring med henblik på varetagelse af ovenstående arbejdsområder.
  • Mulighed for vedvarende faglig udvikling.
Gem
Syddjurs Kommune Klinikassistent til Syddjurs Kommunale Tandpleje

Syddjurs Kommune

Da en af vores dygtige klinikassistenter har valgt at gå på pension, søger vi en ny klinikassistent til klinikken i Rønde. 

Syddjurs Kommunale Tandpleje er fordelt på tre moderne klinikker, Ebeltoft, Hornslet og Rønde. I Rønde ligger også tandreguleringsafdelingen. Personalet på klinikken i Rønde består af en klinikleder, fire tandlæger, to tandplejere, fem klinikassistenter og en elev. Mange er deltidsansatte.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer (33,71 løntimer) med 41 arbejdsuger om året.

Ansættelse pr. 1. april 2023 eller snarest derefter.

Vi tilbyder gode muligheder for faglig og personlig udfordring og deltagelse i relevante kurser og møder.

Frederiksberg Kommune Tandlæger søges til Frederiksberg Kommunes Tandpleje

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommunes Tandpleje søger to tandlæger, både til en fast stilling samt til ansættelse i en tidsbegrænset stilling i forbindelse med barsel. På sigt forventer vi at kunne tilbyde yderligere en fast stilling, idet vi bl.a. skal udvide Tandplejen med flere årgange af unge. Vi ønsker stillingerne besat pr. 1. april 2023 eller snarest.

Tandplejen består af flere tandplejetilbud til forskellige aldersgrupper. Vores arbejdsområder består af Børne- og Ungdomstandpleje, Specialtandpleje, Omsorgstandpleje og Socialtandpleje. Vi er i alt 60 medarbejdere, der behandler børn, unge, ældre og udsatte borgere.

Vores serviceniveau er højt, og vi udvikler løbende vores kompetencer ved sparring med kollegaer og ved kurser samt efteruddannelse. Vi lægger stor vægt på gode samarbejdsevner, anerkendende kommunikation, kvalitet og medarbejdertrivsel.

Frederiksberg Kommune Tandplejer søges til Frederiksberg Kommunes Tandpleje

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommunes Tandpleje søger en tandplejer til fastansættelse 4-5 dage om ugen.

Vi ønsker stillingen besat pr. 1. april 2023 eller snarest.

Tandplejen består af flere tandplejetilbud til forskellige aldersgrupper, og vi leverer således både Børne- og Ungdomstandpleje, Specialtandpleje, Omsorgstandpleje og Socialtandpleje. Vi er i alt 60 medarbejdere, der behandler børn, unge, ældre og udsatte borgere.

Stillingen er alsidig og vil således kunne spænde bredt fra forebyggende tandpleje hos vores børne- og ungepatienter til forebyggende tandpleje hos vores borgere, der er tilknyttet Omsorgstandplejen, Socialtandplejen og Specialtandplejen.

Gribskov Kommune
Klinikassistent til tandplejen i Gribskov Kommune

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi i Gribskov tandpleje søger en erfaren og rutineret klinikassistent til en fast stilling på 37 timer om ugen fra 1. april 2023 eller snarest derefter.

Har du lyst til et spændende og udfordrende arbejde i et travlt og levende miljø, der til stadighed udvikles og kan du lide at arbejde med børn og unge, så hører vi meget gerne fra dig.

Tandplejen i Gribskov har ansvaret for at levere tandpleje til cirka 7.600 børn og unge i alderen 0-18 år. Vi har desuden 150 omsorgstandplejepatienter og 100 specialtandplejepatienter.

Vi er fordelt på to klinikker placeret i henholdsvis Helsinge og Græsted. Tandplejen er fuldt digitaliseret med elektronisk journal (TMT) og digital røntgen (Visiquick). Vi flytter i sensommer 2023 sammen i en stor klinik i et nyopført Sundhedshus.

Gribskov Kommune
Furesø Tandlægerne ApS Uddannet klinikassistent / sterilisationsansvarlig

Furesø Tandlægerne ApS, Værløse

Vi søger en glad, serviceminded og mødestabil uddannet klinikassistent.

Du bliver en del af et dygtigt team med højt fagligt niveau og glæde ved at gå på arbejde. Vi er en klinik med 1 kirurg, 3 tandlæger, 2 tandplejere, 3 klinikassistenter og 2 receptionister – og så mangler vi dig.

Vi kan tilbyde:

  • En selvstændig stilling, hvor du har ansvaret for sterilisationen og assistance hos tandlægerne ved ferie osv.
  • Gode og sjove kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø og en sjov, spændende samt udfordrende hverdag, hvor vi passer godt på hinanden.
Fredensborg Kommune
Tandplejer søges til Tandplejen i Fredensborg Kommune – genopslag

Fredensborg Kommune, Kokkedal og Humlebæk

Tandplejen i Fredensborg søger en tandplejer, der brænder for at arbejde med børn og unge og omsorgspatienter i et meningsfyldt job med sundhedsfremme og forebyggelse som vision.

Fredensborg Tandpleje er en moderne tandpleje med 24 medarbejdere fordelt på to klinikker i henholdsvis Kokkedal og Humlebæk.

Arbejdet består primært af behandling af børn og unge 0-21 år, men også undersøgelser og forebyggende behandlinger i omsorgstandplejen. Har du lysten og de rette kompetencer, vil du få mulighed for at udarbejde, planlægge og udføre undervisning af plejepersonale på vores plejecentre.

Gode muligheder for faglig sparring og vidensdeling, både med vores to erfarne tandplejere og tandplejens øvrige medarbejdere. Vi vægter et stærkt samarbejde inden for de enkelte faggrupper, men også med det øvrige personale.

Fredensborg Kommune
Tandlæge søges til Tandplejen

Fredensborg Kommune, Kokkedal og Humlebæk

Tandplejen i Fredensborg søger en fuldtidsansat tandlæge, der brænder for at arbejde med børn og unge i et meningsfyldt job med sundhedsfremme og forebyggelse som vision.

Fredensborg Tandpleje er en moderne tandpleje med 25 medarbejdere fordelt på to klinikker i henholdsvis Kokkedal og Humlebæk, begge klinikker er lokaliseret tæt på motorvejen henholdsvis 30 og 36 km fra Københavns centrum.

Vi servicerer ca. 9500 børn og unge mellem 0-21 år og ca. 130 borgere i omsorgstandplejen. På nuværende tidspunkt er ca. 20 borgere visiteret til socialtandplejen, og patienterne behandles på en af de to klinikker.

Vi arbejder i teams med en høj grad af selvstændighed og med stor indflydelse på egen hverdag, og vi arbejder med høj faglig kvalitet og i et samarbejde med alle faggrupper.

Øre- Næse- og Halsklinik v/Anne Marie Sørensen KLINIKASSISTENT SØGES TIL ØRE-NÆSE-HALSKLINIKKEN, GRINDSTED m. TILTRÆDELSE 1. april 2023

Øre- Næse- og Halsklinik v/Anne Marie Sørensen

Sundhedsuddannet klinikassistent tilbydes en gennemsnitlig ugtl. arbejdstid på 33 timer.

Arbejdet er selvstændigt og varieret med stor kontakt til patienter i alle aldre.

Der lægges vægt på gode kommunikations -og samarbejdsevner.

Arbejdsdagens opgaver er bl.a.: telefonvisitering om morgenen, høreprøver, allergitests, assistere ørelægen ved mindre operative indgreb, instrumentvask.

Vallensbæk Kommune Tandplejen i Vallensbæk kommune søger en dygtig overtandlæge

Vallensbæk Kommune

Er du en dygtig leder med tandlægefaglig baggrund, og har du lyst til at stå i spidsen for udviklingen af Tandplejen i Vallensbæk kommune sammen med fagligt dygtige og ihærdige medarbejdere, så er du måske vores nye overtandlæge?

Tandplejen varetager forebyggelse, undersøgelse og behandling af lidt flere end 4.000 børn i alderen 1-21 år, ca. 70 omsorgspatienter og 50 specialtandplejepatienter. Tandplejen behandler henviste patienter i fuld narkose ca. 1 gang om måneden.

Vi har fokus på forebyggende, tværfaglige og helhedsorienterede indsatser. Vi arbejder med en anerkendende kommunikation i mødet med patienterne i tandplejen.

Der er pt. etableret en centralklinik og en decentral undersøgelsesklinik. I Vallensbæk Kommunes budget 2024 er der afsat midler til etablering af en helt ny central klinik til Tandplejen. Overtandlægen og medarbejderne får en vigtig opgave i etableringen af den nye klinik.

Klinikassistent søges, til Colosseum Tandlægerne - Palægade
Tandeftersyn, røntgen, bedøvelse osv.
Colosseum Tandlægerne, København K
Jobindex
Indrykket:
Tandplejer til stabil og loyal patientgruppe
Tandeftersyn, røntgen, bedøvelse osv.
Colosseum Tandlægerne, Aalborg
Jobindex
Indrykket:
Gem
Chefdistrikstandlæge, Paamiut, Grønland (23-69)
Chefdistrikstandlæge til Paamiut - fastansættelse eller tidsbegrænset vikariat på mindst 3 måneder.
Det Grønlandske Sundhedsvæsen, Paamiut
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Chefdistriktstandlæge, Nanortalik, Grønland (23-71)
Kan lide fælles frokostpauser, hvor stemningen ofte er præget af grin og godt humør, som et afbræk til de høje forventninger I har til hinanden i jeres daglige arbejde.
Det Grønlandske Sundhedsvæsen, Nanortalik
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Chefdistriktstandlæge, Qasigiannguit, Grønland (23-70)
Trives du i et selvstændigt arbejde, hvor alle dine kompetencer kommer i spil?
Det Grønlandske Sundhedsvæsen, Qasigiannguit
Jobcenter
Indrykket:
Klinikassistent til Tandplejen - barselsvikariat
Tandplejen i Haderslev Kommune søger en længerevarende fuldtidsvikar for klinikassistent.
Haderslev Kommune, Haderslev
Haderslev Kommune
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV