100 job matcher din søgning 100 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
HJEMMETANDPLEJEN I/S
Gør en forskel som tandlæge til en rigtig god, fast løn

HJEMMETANDPLEJEN I/S

Fast 1-3 dage pr. uge.
Mødested: I nærheden af, hvor du bor.

Tandlæge(r) søges til behandling af patienter med særlige behov inden for omsorgstandpleje, socialtandpleje, ældre private patienter, behandling af ansatte på virksomheder samt indsatte under Kriminalforsorgen m.m. I arbejdet med HjemmeTandplejens unikke patientgrupper vil du gøre en stor forskel for patienternes dagligdag samtidig med, at du får en afvekslende og spændende arbejdsdag. En deltidsstilling i HjemmeTandplejen kan balancere dit daglige virke. Vi tilbyder en rigtig god, fast løn uden ’provisionsræs’.

Da vi fortsat ekspanderer, søger vi til vores afdeling i Kolding én eller flere kompetente tandlæger med jus til faste vagter 1-2 dage om ugen kl. 8-16.

Tandlæge Damgaard ApS
Tandplejer til luksustandlægeklinik

Tandlæge Damgaard ApS, Nykøbing Falster

Vil du være en del af vores klinik, hvor vi har fokus på vores glade patienter? Her værner vi om den gode stemning – og hinanden.

Som tandplejer hos os får du ansvar alt efter din erfaring og dine kompetencer og kan se frem til en hverdag med fart over feltet. Du får ansvar for patienter på lige fod med tandlægerne og kommer løbende på relevante certificeringskurser.

Dine opgaver indebærer bl.a. også at tage røntgenbilleder og aftryk til kroner, bideskinner og implantater samt afslutte tandlægens behandling ved fx at fremstille og påsætte et provisorium. Vi er fælles om patienter, og sammen sørger vi for, at hver eneste patient føler sig godt og professionelt behandlet.

Tandlæge Damgaard ApS
Tandlægerne I Løsning I/S
Klinikassistent/receptionist

Tandlægerne I Løsning I/S

Brænder du får kundekontakt, og har du smil i stemmen?

Klinikassistent søges til arbejde primært i receptionen. Derudover assistance ved stolen og andre klinikassistentopgaver.

Stillingen er en deltidsstilling mellem 32 og 37 timer.

Vi er en mindre klinik, som behandler både børn og voksne. Der er mulighed for oplæring.

Tandreguleringkbh ApSKlinikassistent med interesse for ortodonti søges

Tandreguleringkbh ApS, Frederiksberg

TandreguleringKBH og UNIQUEALIGN foretager tandreguleringer og er i en rivende udvikling. Derfor søger vi en ny klinikassistent med interesse for ortodonti. Erfaring med ortodonti vil være en fordel.

Som klinikassistent vil du skulle arbejde selvstændigt med dine patienter i tæt samarbejde med specialtandlægen. Du vil således få ansvaret for at gennemføre følgende arbejdsopgaver:

 • Forberedelse af patientbehandling
 • Optagelse af materiale (3D-scanning, fotos, røntgen, aftryk, etc.)
 • Påsætning af bøjler (attachments, fast apparatur, skinner m.m.)
 • Løbende kontrol af egne patienter i samråd med specialtandlæge
Viola Thomsen ApSTandlæge

Viola Thomsen ApS, Taastrup

Tandklinik i Taastrup søger en tandlæge med JUS og selvstændigt virke.

Der er tale om fuldtid, deltid og vikariat.

Klinikken har eksisteret i over 60 år. Vi har cirka 2300 patienter i vores kartotek, der venter på den rette tandlæge, som vil engagere sig og behandle patienterne omsorgsfuldt.

Klinikken ligger med god beliggenhed i centrum af Taastrup med god mulighed for offentlig transport, og der er gratis parkering i området.

Ballerup KommuneKlinikassistent til Center for Tandregulering

Ballerup Kommune

Da en af vores dygtige klinikassistenter går på barsel, søger vi en klinikassistentvikar 4 dage om ugen svarende 28 timer. Tiltrædelse 1. januar 2022 og frem til 1. december 2022 med mulighed for forlængelse.

Kerneopgaverne i CFT er at varetage tandreguleringsopgaven for de tre basiskommuner. Patientgrundlaget for CFT er ca. 31.000 børn og unge.

CFT er kendetegnet ved stor faglig stolthed, positiv respons fra borgerne og en lyst blandt medarbejderne, til løbende at udvikle kerneopgaven og løsningen af denne.

VI TILBYDER

 • Dygtige og søde kollegaer. Vi er 23 ansatte fordelt på tandplejere, specialtandlæger og klinikassistenter
 • En arbejdsplads i faglig udvikling bl.a. med fokus på arbejdsmiljø og NIR
 • Gode muligheder for at byde ind med netop det du er god til. Vi er fælles om at forme og udvikle vores hverdag
THISTED KOMMUNE
Klinikassistent til Den Kommunale Tandpleje i Thisted

THISTED KOMMUNE

Prioriterer du som os et fagligt højt niveau?
Brænder for at arbejde med børn og unge og deres forældre og har du en anerkendende og imødekommende tilgang til samarbejdet?
Så er du det helt rigtige match for os.

Vi praktiserer en stor grad af uddelegering i alle personalegrupper. Med den høje uddelegering af ansvar har vi brug for kompetente medarbejdere, der har lyst til at påtage sig ansvar. Samtidig arbejder Thisted Kommune med at skabe større sammenhængskraft i hele organisationen, som udmønter sig i en service til borgerne, hvor vi har blik for helheden og som skaber tryghed. Vi bruger det digitale journaliseringssystem TK2 til den daglige drift i klinikkerne.

Vi kan tilbyde dig

 • En arbejdsplads i udvikling og med højt til loftet, både fagligt og kollegialt.
 • En faglig stærk og ambitiøs afdeling, hvor vi har fokus på at give brugerne kvalitet og en tryg oplevelse.
LundbeckHead of Talent Attraction

Lundbeck, Copenhagen

Are you eager to attract the right talents, develop an in-house search function and fulfill the power of Employer Branding – then come join us! We are looking for a skilled team leader to head up our growing TA department and we need you to make sure that we are getting the right people on board but also how we do so in the most effective and innovative way!

This is a great opportunity if you want to secure the talent pipeline for the future key people in a company with a meaningful purpose – to restoring brain health so every person can be their best.

In this role, you need to operate on both a tactical and strategic level. Responsibilities include, but are not limited to:

 • Develop and execute on the global TA strategy, including further developing our in-house search function
 • Driving exceptional candidate experience through every touch point in the recruiting process and ensuring a coherent global employer brand
Vallensbæk KommuneVallensbæk Kommune søger en ny Klinikchef fra januar 2022

Vallensbæk Kommune

Er du leder eller har du mod på ledelse?

Klinikchefstillingen kan måske være dit springbræt til en overtandlægestilling.

Som klinikchef får du det overordnede ansvar for den faglige udvikling, den økonomiske drift og personaleansvaret. Du skal stå i spidsen for den faglige kvalitetssikring og deltage aktivt i tandplejens driftsopgaver.

Stillingen er en fuldtidsstilling og du bliver en del af lederteamet i Center for Sundhed, Kultur og Fritid sammen med 9 andre ledere og en del af Vallensbæk Kommunes lederforum, hvor alle ledere mødes på tværs.

Elysee Dental ApSADMINISTRATIV TANDTEKNIKER SØGES

Elysee Dental ApS, Aarhus

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega til vores team i Aarhus V.

Har du lyst til at blive en del af et dynamisk team, i en virksomhed i vækst? Kan du rådgive tandlæger om protetik i en moderne og certificeret dentalvirksomhed? Elysee Dental ApS leverer fast og aftagelig protetik i høj kvalitet til tandlæger og laboratorier på det danske marked. Virksomheden er specialiseret indenfor tandteknik produceret i Kina og er på få år vokset til at være en af Danmarks største leverandører af dentalprotetik.

Den primære opgave er at rådgive og sparre med tandlægerne vedrørende protetik og dentale løsninger.

Typiske arbejdsopgaver:

 • Kommunikation, sparring og rådgivning af tandlæger vedrørende protetik.
 • Faglig support til administrativt personale, der også indtaster ordrer.
 • Farveprøvetagning for vore kunder i lokalområdet.
Gribskov Kommune
Tandlæger Til Gribskov Kommune

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger tandlæger med og uden erfaring til fuldtidsjobs 35 timer per uge fra 1. december 2021, eller snarest derefter.

Har du lyst til et spændende og udfordrende arbejde i den kommunale tandpleje i et travlt og levende miljø, der er under udvikling, så hører vi meget gerne fra dig.

Stillingerne omfatter selvstændige kliniske opgaver ved stolen. Det er vigtigt, at du har evnen og lysten til at kommunikere med børn, unge og forældre, samt med kolleger og samarbejdspartnere. I din ansøgning ser vi gerne, at du har fokus på, hvad du vil kunne bidrage med i vores tandpleje.

Gribskov Kommune
THISTED KOMMUNE
Tandplejer til Thisted Kommunale Tandpleje

THISTED KOMMUNE

Børne- og Familierådgivningen søger en tandplejer i årsvikariat til Den Kommunale Tandpleje i Thisted, da en af vores ansatte søger orlov.

I tandplejen vil du indgå i en flok engagerede medarbejdere, fordelt på 4 tandlæger, 3 tandplejere, 9 klinikassistenter og 1 administrativ medarbejder. Tandplejen er fordelt på 3 klinikker, beliggende på Østre Skole, Tingstrup Skole og Snedsted Skole. Vi skal på sigt sammenlægges til en klinik og arbejder henimod dette ved at have samarbejde mellem de tre klinikker.

Vi søger en tandplejer, der har lyst til at være med til at udvikle den kommunale tandpleje i Thisted. En udvikling der både handler om det faglige og om tandplejens samarbejde med andre sundhedsfaglige aktører inden for børnesundhed. Du har lyst til at bidrage med nytænkning og indgå i et dynamisk og ambitiøst team.

Elysee Dental ApSDentalfaglig medarbejder søges til vores administration/ordreteam

Elysee Dental ApS, Aarhus

Elysee Dental ApS leverer fast og aftagelig kvalitetsprotetik til tandlæger og laboratorier på det danske marked. Virksomheden er specialiseret inden for tandteknik - primært produceret oversøisk - og er på få år vokset til at være Danmarks største leverandør.

Vi har travlt og søger derfor en ny kollega til vores ordreteam.

Arbejdsopgaver

 • Ordreindberetning. Du vil være en del af hele processen; fra udpakning af aftryk, indberetning i ordresystem til forsendelse af det færdige arbejde.
 • Kommunikere serviceminded med tandlægerne pr. telefon og mail.
 • Oprettelse af nye kunder.
Dragør KommuneGenopslag - Klinikchef til Dragørs Kommunale Tandpleje

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en god børne- og ungetandpleje, der kommer hele vejen rundt i en mindre kommune? En lille tandpleje, der har alle børne- og ungefunktioner i eget hus – og som samarbejder tæt med andre afdelinger, der arbejder med børn og unge i kommunen.

Dragør Kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger Dragør Kommune ny klinikchef der kan fortsætte den positive udvikling i en topmoderne tandklinik.

Klinikchefstilling er en kombination af tandlægefaglige arbejde, ledelse og administration.

Som klinikchef vil du få ansvaret for

 • Tandbehandling af børn og unge
 • Daglig drift af tandplejen
 • Varetagelse af faglig, personalemæssig og budgetmæssig ledelse for to tandlæger og tre klinikassistenter
Tandlæge Nille Hastrup
Tandlæge til Hjørring - Er det dig vi mangler?

Tandlæge Nille Hastrup

Da vores stabile og dygtige kollega nu er fyldt 70 år, og gerne vil på pension, håber vi derfor på at få hans afløser!

Vi ønsker os en kollega, som vil arbejde fuld tid, men vi er fleksible omkring både arbejdstimer og -dage. Vi forestiller os at du vil blive på klinikken i mange år og vi vil derfor hellere satse på en god opstart og et godt samarbejde.

Vi forventer, at du er glad, imødekommende og mødestabil. Vi ser gerne, at du har erfaring på både faget og på livet, men du kan også være nyuddannet – det vigtigste er, at du passer ind.

Du vil indgå i et team med 2 andre tandlæger, 1 tandplejer, 4 klinikassistenter og 1 klinikassistentelev. Vi bestræber os altid på en god service fra patienten træder ind ad døren og vi arbejder hårdt, men altid i en uhøjtidelig tone.

Tandlæge Nille Hastrup
Gem
Klinikassistent - Region Hovedstaden
Vi er en klinik beliggende i Charlottenlund tæt på Ordrup Station.
Charlottenlund
Dentaljob
Indrykket:
Gem
Tandlæge - Region Syddanmark
Lægger du vægt på at holde dig opdateret og vedvarende at levere høj kvalitet?
Esbjerg
Dentaljob
Indrykket:
Gem
Tandlæge - Region Syddanmark
Tandlægen.dk Middelfart har stor tilgang af patienter og søger derfor endnu en tandlæge - 2-3 dage om ugen, med mulighed for yderligere 1-2 dage på vores store klinik i Odense.
Middelfart
Dentaljob
Indrykket:
Gem
Tandplejer - Region Syddanmark
Vi har fokus på god tandpleje.
Esbjerg
Dentaljob
Indrykket:
Gem
Tandplejer - Region Sjælland
Vi søger en dygtig Tandplejer, som brænder for faget.
Gørlev
Dentaljob
Indrykket: