182 job matcher din søgning 182 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Socialpsykiatrisk Center Nord: Pædagog eller sundhedsfagligt personale

Ikast-Brande Kommune

Socialpsykiatrisk Center Nord søger 2 medarbejdere med pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund - 1 til en begivenhedsbestemt og 1 til en fast stilling på 37 timer, gerne med psykiatri-erfaring.

Fra Socialpsykiatrisk Center Nord udgår en række tilbud om støtte og samvær - herunder Det Døgndækkede Botilbud, som har 21 borgere indskrevet, der bor i egen bolig og får døgnstøtte efter serviceloven §85.

Vi forventer, at du blandt andet:

 • har en relevant pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse
 • har erfaring inden for psykiatri
Skanderborg Kommune
Er du vores kommende leder af Plejecenter Præstehaven

Skanderborg Kommune

Er du vores kommende leder af Plejecenter Præstehaven, der skal være med til at forme retningen i vores nye lederteam?

Plejedistrikt Hørning søger ny leder til Plejecenter Præstehaven, som forsat vil kunne udvikle den sundhedsfaglige og sociale indsats for borgerne med udgangspunkt i Skanderborg Kommunes vision ”mennesker møder mennesker”

Som leder vil du få ansvar for 63 plejeboliger i forhold til den faglige kvalitet og udvikling samt den daglige drift, herunder styringen af økonomien. Budgettet for Præstehaven er på ca. 20 millioner kroner.

Personalegruppen er på ca. 60 fastansatte, dertil kommer afløsere elever m.v.

OK-Fonden
Læs lige med her – måske er du OK-Fonden Egås nye sygeplejerske

OK-Fonden

Vi søger en sygeplejerske til aftenvagt eller dag- og aftenvagt

Vil du arbejde et sted, hvor du og dine kære selv har lyst til at bo en dag?

OK-Fonden Egå er et hjem for 72 beboere, hvor Livet leves – hele livet. Vi er kendt for at være et hjem med livskvalitet og en meningsfuld og aktiv hverdag, hvor respekten for menneskets egne ønsker og behov står forrest. Det lykkes vi kun med fordi arbejdsmiljøet, trivslen og fagligheden er i top. Det samme er de fysiske rammer. Vi bor i et lyst og indbydende hus med moderne faciliteter omgivet af grønne områder. Som ny kollega hos os, får du en mulighed for at få en stilling, hvor du vil glæde dig til at komme på job.

Sanse Motorik ApSBliv franchisetager i et stærkt koncept – vi søger til etablering af vores nye klinikker hhv. i Aarhus og på Sjælland/Vest for København

Sanse Motorik ApS

Vil du arbejde med børn og unge, der er motorisk udfordrede og samtidig blive en del af et stærkt koncept?

Vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge med sansemotoriske vanskeligheder, så har du muligheden for at skabe din egen klinik som franchisetager i et landsdækkende og stærkt koncept. Din succes afhænger i høj grad af din egen motivation og drivkraft, og kun dine egne ambitioner bestemmer, hvor stor din succes skal være.

Hvem er du?

 • Du er uddannet ergoterapeut, sundhedsplejerske, fysioterapeut, psykomotorisk terapeut, lærer eller pædagog.
 • Du har muligvis allerede en uddannelse inden for det sansemotoriske område.
 • Vi forventer, at du har indgående viden om børn og unges motoriske udvikling.
Favrskov KommuneSygeplejerske udekørende, primært dagvagt til Favrskov Vest/Ulstrup

Favrskov Kommune

Barselsvikariat frem til september 2022. Fuld tid, evt. lidt færre timer efter ønske og med start hurtigst muligt.

Har du mod på at prøve et arbejdsliv som udekørende kommunal sygeplejerske i et lækkert landområde?

Sygeplejerskerne i Team Ulstrup er en skøn blandet flok, hvor både alder og erfaring spiller sammen med en god portion hjertevarme og høj faglighed. Sygeplejerskerne arbejder i det daglige tæt sammen med hjemmeplejen, og hvor alle arbejder sammen for at skabe værdi med og for ’vores’ borgere og for Favrskov Kommune.

Primært dagvagt og derudover 3 faste aftenvagter hver 12. uge. Der kan forekomme få ekstra aftenvagter ifm. sygdom og ferie. Vi arbejder hver 4. weekend i 8 (8,5)-timers-vagter.

MG-VSocial- og sundhedsuddannet personale til respiratorborger i nordlige Djursland

MG-V

Vi søger netop nu faste medarbejdere til et døgndækkende team til respiratorborger fra det nordlige Djursland. Enestående mulighed for dig som er SSA'er, Sygehjælper eller SSH'er til at komme med på et team og blive oplært til at kunne varetage respiratorisk pleje og overvågning.

Vi har brug for dig hurtigst muligt, men hører også gerne fra jer, der kan starte lidt senere.

Det er VIGTIGT, at du brænder for at gøre en forskel for respirationsbrugere i eget hjem!

MG-V tilbyder dig:

 • Overenskomstmæssig løn + pension
 • Fleksible arbejdstider, som du selv har stor medindflydelse på
 • Faglig og personlig udvikling
 • Personalepleje Lønudbetaling hver 14. dag
 • Tilknytning til fast teamkonsulent

Aarhus Kommune
Vi søger to forstandere, som sætter en tydelig og kærlig kurs for plejehjemmene Skæring og Hørgården

Aarhus Kommune, Egå eller Risskov

De to plejehjem søger hver en forstander, som brænder for at tilbyde vores ældre beboere det allerbedste hverdagsliv og pleje. Vi arbejder med fokus på det, der har værdi for beboerne. Ethvert samarbejde skal indledes med, at vi sætter os i den andens sted. Det giver et stort råderum til lokal ledelse og til medarbejdernes faglighed og erfaringer.

Kan din ledelse, og ikke mindst din personlighed få andre til at lykkes og trives? Motiveres du ved tanken om at kæmpe for en kærlig kommune, hvor relationer, nærvær og omsorg er omdrejningspunktet?

Hvert plejehjem er unikt og du kan nedenfor læse mere om de to steder samt tilkendegive med din ansøgning, hvilke(t) plejehjem, du er interesseret i. Vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig!

Vejlefjord Rehabiliteringscenter A/S
Sundhedsfaglig koordinator søges til Visitationen på Vejlefjord Rehabilitering – Danmarks smukkeste arbejdsplads

Vejlefjord Rehabiliteringscenter A/S, Stouby

Da vi har rekrutteret en af de dygtige sundhedsfaglige koordinatorer i visitationen til en intern lederstilling, søger vi en kollega til et meget velfungerende og godt team.

Det er de sundhedsfaglige koordinatorer, der har kontakten med patienten/pårørende/kunden lige fra første henvendelse til faglig vurdering. Her afdækker de fysiske og kognitive udfordringer patienten har erhvervet, som dels kan være forårsaget af et længevarende sygdomsforløb, en krævende operation eller lignende. På baggrund af ovenstående sammensættes individuelt tilbud med pris, ligesom de fakturerer opholdet.

Vi tilbyder dig et varieret og meningsfuldt job i et uformelt og fagligt stærkt miljø, hvor vi både hjælper og spiller hinanden gode.

Vejlefjord Rehabiliteringscenter A/S
CareLink A/SPersonalekonsulent med højt serviceniveau søges til vores kontor i Randers

CareLink A/S

Har du lyst til at blive en del af Danmarks hurtigst voksende vikarbureau indenfor vikarservice og rekruttering i sundhedssektoren og brænder du for at være den bedste i branchen og gøre en positiv forskel, så er du godt på vej til at blive vores nye kollega.

Det vigtigste er at det falder dig helt naturligt at yde et højt serviceniveau, og vil være motiveret af et miljø med MANGE telefonopkald, så vores kunder og medarbejdere føler sig velkommen og bliver modtaget med en absolut førsteklasses service.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter:

 • Oprettelse af kundeordre
 • Telefonbetjening
 • Booking af vikarvagter.
Nordic Medicare Group A/SPraksismanager ved almen lægeklinik i Randers og Glesborg

Nordic Medicare Group A/S

Vi søger en helt speciel praksismanager som i særlig grad har en stærk faglig profil, flere års erfaring fra lægepraksis, stærke lederegenskaber, gode kommunikationsegenskaber, evner at undervise klinikpersonale og er strategisk tænkende.

Har du mod på at videreudvikle dig og være en nøgleperson i Nordic Medicares fremadrettede drift og opstart af nye lægeklinikker i Danmark, så læs mere nedenfor.

I stillingen som praksismanager vil du skiftevis skulle være lokalt til stede ude på de forskellige lægeklinikker for hele tiden at sikre at den fastlagte klinikstrategi bliver implementeret og efterfulgt for dermed at skabe systematik i de forskellige lokale organisationer ude på lægeklinikkerne, så sygeplejerskerne og i særlig grad lægerne i sidste ende får mere tid til patienterne.

MatchMakerTeamleder

MatchMaker søger for Carelink A/S i Randers

For at understøtte virksomhedens fortsatte vækst søger vi en teamleder til afdelingen Randers.

Dette med henblik på at sikre rammerne for et værdigt og meningsfuldt liv for den enkelte borger samt at sikre de bedst mulige arbejdsvilkår for dine medarbejdere.

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Ledelse af 6-8 teams med ca. 7 medarbejdere i hvert – herunder fokus på fjernledelse.
 • Faglig sparring med diverse interessenter omkring den mest rigtige løsning for borgeren.
 • Opstarts og opfølgningsmøder med kommuner og regioner omkring nye borgeres forløb.
 • Du får en selvstændig rolle, med coaching og fjernledelse af kompetente og uddannede medarbejdere.
Ikast-Brande Kommune
Forløbskoordinator, vikariat

Ikast-Brande Kommune

Brænder du for sundhedsfremme og formidling og har stor lyst til at planlægge, afholde og udvikle tilbud til borgere med kroniske sygdomme? Kan du lide at arbejde tværfagligt og have mange bolde i luften? Så er denne stilling måske noget for dig.

Arbejdsopgaver:

 • Overordnet koordinering af forløb i samarbejde de to andre forløbskoordinatorer
 • Planlægge forløb, der indeholder undervisning, motion og netværksdannelse med fokus på mestring af hverdagen
 • Undervise og planlægge rehabiliteringsforløb sammen med erfarne patienter
Ikast-Brande Kommune
Vi søger 2 Sygeplejersker

Ikast-Brande Kommune

En rehabiliterende tilgang med borgeren i fokus

Sygeplejen er præget af almindelige og mere komplekse borgerforløb. Vi er meget bevidste om, at tage udgangspunkt i borgerens tilstand, ressourcer, behov og mål, og altid med en rehabiliterende tilgang i vores sygeplejeindsatser. Vi har fokus på forebyggelse af indlæggelser og tidlig opsporing af begyndende sygdom.

En hverdag ude hos borgerne og på vores klinik

I løbet af en typisk dag kommer du til at håndtere alt fra bl.a. sårbehandling og medicinhåndtering som dispensering og injektioner, til koordinering og sygeplejefaglige udredninger, samt dokumentation. Du kører både ud til borgerne i deres private hjem, men yder også sygepleje i vores moderne klinik, hvor borgerne har fået en tid til behandling. Derudover bruger vi telemedicinske løsninger såsom telemedicinsk sårbehandling og stomibehandling.

Falck Danmark A/S
Assistenter, behandlere og paramedicinere til Lemvig, Struer, Viborg, Herning og Ringkøbing

Falck Danmark A/S

Er du ambulanceassistent, Behandler og gerne Paramediciner og vil du være en del af holdet, der leverer en høj faglig standard til borgerne i vores område, så er det måske dig vi mangler. Du vil få gode muligheder for videreuddannelse og karriereudvikling.

Som ambulanceassistent, behandler og paramediciner i Falck bliver du en del af et godt kollegialt sammenhold. Du får løbende vedligeholdt din uddannelse og får udviklingsmuligheder af yderst høj kvalitet.

Du vil få adgang til personalegoder (rabataftaler, sommerhuse, sundhedsordning omfattende tværfaglig behandling og hurtig diagnose) samt mulighed for at deltage i de mange aktiviteter i regi af Falcks Personaleforening, herunder Falck Sport samt Falck Jagt og Fiskeri.

Falck Danmark A/S
ActivCare A/SKan du bevare overblik og koordinere opgaver omkring respiratoriske ordninger?

ActivCare A/S, Aarhus

Svarer du ja til ovenstående, så er du den personalekonsulent, ActivCare søger til team-afdelingen i Aarhus.

Vil du være en del af en spændende virksomhed i kraftig udvikling og have gode kolleger, der støtter dig i arbejdsprocesserne?

Vi er en aktiv og ambitiøs team-afdeling, der med stort engagement primært varetager opgaver omkring vagtdækning hele døgnet til hjemmeboende respiratoriske borgere.

Opgaverne består i rekruttering, vagtplanlægning, samt fastholdelse og sparring med medarbejdere på de enkelte teams. Stillingen er fortrinsvis i dagtimerne på hverdage, der skal dog forventes aftenarbejde. Du vil indgå i et fast weekendrul sammen med den øvrige personalegruppe.

Argon Medical Devices Danmark A/SAccount Manager Denmark

Argon Medical Devices Danmark A/S

We are looking for a self-driven Account Manager based in Denmark. The main responsibility will be the Danish market, covering the entire country. You will be the only Account Manager in Denmark and will therefore mostly be working alone with extensive travel activity within the country.

You will, however, also be working with a Nordic team of 9 colleagues of which some are based in the Nordic head office in Ballerup.

The role will involve selling our portfolio of already very well established Interventional medical devices to new as well as existing customers, building and maintaining professional business relationships across the medical sector, developing and implementing tactical sales plans to grow new business within the territory, providing sales forecasting, compiling management reports and conducting regular market analysis in co-operation with our Marketing group

Favrskov KommuneSocial- og sundhedshjælper/-assistent eller basissygeplejerske

Favrskov Kommune, Hinnerup

Plejecenter Hinneruplund i Hinnerup søger en social- og sundhedshjælper/-assistent eller basissygeplejerske til en primært aftenvagtstilling med ansvar, selvstændighed og med borgeren i centrum

Vi er et stort plejecenter med 70 boliger med forskellige specialer. Vi søger aktuelt en social- og sundhedshjælper/-assistent eller basissygeplejerske til klynge 1-2-3, som er almene boliger. Der er tale om en fast stilling med primært aftenvagter, timetallet ligger på 30 timer/uge.

Hinneruplund er en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling, og hvor der er åbent for nye og skæve ideer.

Alle medarbejdere varetager en del af de daglige funktioner/opgaver i teamet og planlægger selv f.eks. vagtplan, ferieafvikling og undervisning af kollegaer. På Hinneruplund lægger vi vægt på at have en mulighedskultur, hvor vi arbejder ud fra nye veje til forbedringer.

Favrskov KommuneSundhedsplejen i Favrskov søger skolesundhedsplejerske

Favrskov Kommune, Hadsten

Sundhedsplejen i Favrskov søger en skolesundhedsplejerske, som sammen med de øvrige syv skolesundhedsplejersker kan være med i front i forhold til den fortsatte udvikling af vores fantastiske tilbud på skoleområdet.

I Favrskov har vi været igennem en kreativ proces, hvor vi har omorganiseret sundhedsplejens generelle tilbud på skoleområdet. Vi har nu målrettet vores ressourcer imod mere behovsorienterede indsatser og har især rettet vores fokus på de børn, der har et særligt sundheds- og trivselsmæssigt behov. Vi har et højt fagligt undervisningsniveau, og vores sundhedspædagogiske undervisning tager udgangspunkt i 21 Century Skills. Så vi søger en sundhedsplejerske, der kan lide at eksperimentere og være nytænkende, og som ikke er bange for at anvende forskellige digitale platforme i sin undervisning.

Konsultationssygeplejerske i almen praksis

Lægerne Viby Midtpunkt

Sygeplejerske søges pr 1/9-2021 til velfungerende samarbejdspraksis Lægerne Viby Midtpunkt.

Vi er et dynamisk lægehus, der prioriterer høj faglighed, dialog og åbenhed. Hos os tager vi ansvar for vores patienter, for vores faglighed og vores fælles arbejdsplads. Vi har en fri tone – og der er "højt til loftet" med plads til forskelligheder, hvilket skaber et godt miljø for både vores patienter og os. Vi lægger vægt på, at arbejdsopgaverne følges til dørs, og vi ønsker at gøre en forskel for vores patienter.

Vi søger en positiv, fagligt velfunderet sygeplejerske med bred klinisk erfaring.

Ikast-Brande Kommune
Sygeplejerske til Rehabiliteringscentret

Ikast-Brande Kommune

Vil du være en del af holdet her på et professionelt sted med udvikling, livsglæde og trivsel?

Vi søger en ny kollega, som vil være med til at udvikle vores Akutteam og Rehabiliteringscenter. Vi er en arbejdsplads i konstant bevægelse, der fagligt spænder vidt fra borgere med ortopædiske, kirurgiske, neurologiske og medicinske lidelser samt palliative forløb.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Mulighed for at lave din egen vagtplan – sammen med dine kollegaer.
 • Uddannelsesforløb i personcenteret omsorg
 • Mulighed for uddannelse via modulet i ”Akut sygepleje i primærsektoren”