28 job matcher din søgning 28 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 28 resultater.
Solrød KommuneSocial sagsbehandler med misbrug som speciale

Solrød Kommune

Har du indgående kendskab til sagsbehandling af misbrugssager, vil du gerne dele din viden og er du nysgerrig på den brede palet af socialsager – så er det dig vi venter spændt på i Solrød Kommune.

Som sagsbehandler med særligt fokus på misbrugsområdet, vil din primære opgave være at afdække borgerens behov for behandling og have hånd i hanke med visitation, koordinering og herefter tilsyn med indsatsen. Vi er en køberkommune og udfører ikke selv behandling, så en bred viden om tilbud og ’næse’ for den gode forhandling heller ikke er en ulempe.

I Solrød Kommune ved vi at vores indsats nytter noget og det vil vi gerne føre bevis for. Derfor er det vigtigt at du kan se fordelen ved en afvekslende hverdag, hvor der både er fokus på dine gode administrative evner samt dine relationelle kompetencer i dialogen med borgere og samarbejdspartnere.

Greve KommuneSpecialpædagogisk konsulent til PPR i Greve

Greve Kommune

Da en af vores gode kollegaer går på pension, er vi på udkik efter en ny kollega, som vil være med til skabe høj trivsel og de bedste lærings- og udviklingsmuligheder for børn/unge i Greve kommune – naturligvis i et tæt samarbejde med børn og unges familier/netværk, eksterne professionelle og interne kollegaer i PPR.

Du bliver en del af et specialpædagogisk team på fem, som rådgiver og vejleder familier og fagprofessionelle i forhold til børn/unge i alderen 0-18 år med generelle indlæringsvanskeligheder og/eller specifikke vanskeligheder, fx ADHD/ASF. Børnene/de unge har i deres hverdag brug for, at de voksne omkring dem har viden om deres særlige behov samt kendskab til specialpædagogiske redskaber, som kan imødekomme disse.

Lolland Kommune
Visitator til social- og psykiatriområdet

Lolland Kommune, Maribo

Du har nu mulighed for at udfolde din erfaring inden for kompleks sagsbehandling i et team, der er kendetegnet ved faglig sparring og kollegialt sammenhold.

Vi søger en ny kollega til vores fagteam, der varetager opgaver og sagsbehandling på socialområdet målrettet de unge fra 18-30 år, hvor opgaverne er mangfoldige – og varetagelsen kræver en vis portion ”sagsbehandlerrobusthed” i den særlige overgang fra børneområdet til voksenområdet.

En væsentlig del af arbejdet er koordinering og samarbejde med bl.a. Børn & Unge, Ungeindsatsen, Jobcentret, UU-vejledere, misbrugsområdet og vores decentrale leverandører. Lolland Kommune har fokus på tidlig opsporing og tidlig indsats.

Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til børne-, unge- og familieafdelinger samt børne- og handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og er parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til vikariater i kommunernes børne-, unge- og familieafdelinger samt børne- og handicapafdelinger i hele landet.

Kommune Konsulenterne
FGU NordvestsjællandLærer/pædagog til basisholdene i Fårevejle (barselsvikariat)

FGU Nordvestsjælland, Fårevejle

FGU har til formål at udvikle de unge fagligt, personligt og socialt så de kan gennemføre en ungdomsuddannelse eller komme i gang på arbejdsmarkedet. Målgruppen for basisholdene er dels kendetegnet ved, på basis+, at de unge har brug for lidt mere af ”det hele” og har brug for værktøjer, der sætter dem i stand til at mestre deres eget liv før, under og efter endt FGU. Dels ved, på basis, at de unge har brug for introduktion til FGU før de er klar til start på sporene. Begge hold ønsker vi at gøre en individuelt tilrettelagt indsats for, og derfor søger vi en barselsvikar hertil med baggrund som lærer eller pædagog.

Du vil i 2/3 dele af tiden (12-15 timer) arbejde med at tilrettelægge og gennemføre kreative forløb for de unge på basis+, og afhængig af din baggrund, vil du også undervise i dansk/matematik eller undervise på basis+ indenfor helhedsorienteret undervisning.

Lolland Kommune
Medarbejder med mentorfunktion til Kompetencecenter Krogsbølle

Lolland Kommune, Nakskov

Har du blik for at se muligheder, tror du på potentialer i mennesker, herunder at alle kan bidrage med noget på arbejdsmarkedet? Så er du måske vores nye mentor til Kompetencecenter Krogsbølle.

Kompetencecenter Krogsbølle er et af Jobcenter Lollands tilbud til ledige på vej mod arbejdsmarkedet. Vi er et arbejdsmarkedsrettet tilbud, som gives med afsæt i de lediges ønsker og interesser for fremtidig beskæftigelse samt funktionsniveau.

Indsatsen består af forskellige vejlednings- og opkvalificeringsforløb, CV-værksted og et generelt uddannelses- og virksomhedsrettet fokus, hvor du som medarbejder – i vores særlige håndholdte mentorindsats – skal støtte og fastholde unge og borgere på ressourceforløb i at nå deres mål i forhold til at gennemføre uddannelse eller i at få job på hel- eller deltid.

 Falck Danmark A/S,
Beskæftigelseskonsulent

Falck Danmark A/S, Store Heddinge

Til vores ambitiøse afdeling i Stevns søger vi en erfaren beskæftigelsessagsbehandler med et naturligt drive i samarbejdet med borger, jobcenter og virksomheder.

Opgaverne vil primært bestå af sagsbehandlingsopgaver, men da Quick Care er i konstant udvikling vil der løbende være mulighed for at deltage i udviklende projekter. Quick Care ønsker at skabe et specialkorps af beskæftigelsessagsbehandlere, som du vil blive en del af, og du vil endvidere få mulighed for at varetage opgaven som f.eks. virksomhedskonsulent på sigt.

Du vil indgå i et team på tværs af Quick Cares afdelinger på Midt-, Syd- og Vestsjælland, hvor der er mulighed for tæt sparring med kolleger og faglig udvikling.

Falck Danmark A/S
Lolland Kommune
Visitator til det specialiserede socialområde

Lolland Kommune, Maribo

Du har nu muligheden for at udfolde din erfaring indenfor kompleks sagsbehandling i et team, der er kendetegnet ved faglig sparring og kollegialt sammenhold. Hvad siger du - for øvrigt - til en 35 timers arbejdsuge?

Vi søger en ny kollega til vores fagteam, der varetager bevilling og opfølgning på BPA-området (Borgerstyret Personlig Assistance jf. § 96) samt opgaver og sagsbehandling på socialområdet, målrettet borgere med psykiske lidelser fra 25 år.

Det primære i stillingen er BPA-området, hvor du med udgangspunkt i serviceloven, og i samarbejde med kollega skal varetage sagsbehandlingen jf. § 96.

En stor del af dine opgaver vil bestå af sagsbehandling samt gennemgang og godkendelse af fakturaer, årsregnskaber m.v. Du skal udfærdige budgetter årligt og det er derfor en forudsætning, at du kan læse et regnskab og har erfaring med Excel.

Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til voksenpsykiatri- og handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har du siddet som sagsbehandler på området og er parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag?

Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarer i Kommune Konsulenterne er selvkørende fra første arbejdsdag, hvorfor god erfaring er en forudsætning for ansættelse. Desuden forventer vi, at ansøger er serviceminded, fleksibel og stabil.

Kommune Konsulenterne tilbyder til gengæld attraktive løn- og ansættelsesforhold, match med fokus på personlige og faglige kompetencer samt personlig opfølgning igennem hele vikariatet.

Kommune Konsulenterne
Familiehuset HylleholtSocialpædagog

Familiehuset Hylleholt, Faxe Ladeplads

Vi søger socialpædagog med erfaring/efteruddannelse indenfor familiebehandling. Med forventet opstart 1. december 2020.

Familiehuset Hylleholt er en privat eget familieinstitution der arbejder efter § 107 og § 66. stk. 1, nr. 6. Hylleholt har til huse i Faxe kommune tæt ved strand og skov og har plads til 5. familier. Familiehuset Hylleholt danner rammerne for tilbud til familier med børn i alderen 0-6 år og deres søskende.

Vi tilbyder blandt andet:

  • En arbejdsplads hvor faglig udvikling og arbejdsmiljø er på dagsordenen.
  • Varierede arbejdsopgaver, med mange tværfaglige og tværgående samarbejdsrelationer.
  • Engagerede og udviklingsorienterede kollegaer.
SamFocusKompetent, engageret og ambitiøs Coach/Mentor søges til vores afdeling i Slagelse

SamFocus

SamFocus søger en energisk, positiv og engageret medarbejder, der er i stand til at se muligheder frem for begrænsninger. Det forventes, at du er dynamisk og ambitiøs med et højt fagligt niveau og at du formår at levere resultater af høj kvalitet. Er du struktureret, ansvarsfuld, forandringsvillig og drives af udfordringer, kan SamFocus være stedet for dig.

Brænder du for at arbejde med mennesker, kan SamFocus tilbyde dig en spændende og konstant udviklende stilling.

Som coach bliver du en del af et fagligt kompetent og engageret hold, der samarbejder målrettet med kandidater om at udvikle deres ressourcer i relation til at tilknytte dem uddannelse eller arbejdsmarked. Der arbejdes ’’hands-on’’ og proaktivt på, at kandidaterne bliver klar til at tage ansvar for egen situation, og resultatet er, at de kan genindtræde på arbejdsmarkedet eller gennemføre en uddannelse.

Vordingborg KommuneVejleder i Team Jobparat - Jobcenter Vordingborg

Vordingborg Kommune

Vi er en del af den samlede kontanthjælpsindsats og ser frem til at få en ny kollega, som kan hjælpe med at få borgere i uddannelse og arbejde.

Jobcenter Vordingborg søger vejleder til en 37 timers stilling i teamet for jobparate 25+ og uddannelsesparate 25+. Stillingen indebærer stor kontakt til borgere, uddannelsesinstitutioner, private og offentlige aktører, aktiveringssteder og andre interessenter.

Dine arbejdsopgaver:

  • Kontaktsamtaler med ledige jobparate kontanthjælps- og uddannelseshjælpsmodtagere over 25 år.
  • Rådgivning og vejledning af borgere.
  • Visitation (førstegangssamtaler med nyledige).
Socialrådgiver
Vi søger en Socialrådgivere til vores afdeling i Holbæk.
indsats ApS, Holbæk
Jobcenter
Leder til Børne- og Familierådgivningen
Børne- og Familierådgivningen i Ringsted Kommune søger en socialfagligt kompetent afdelingsleder, der kan stå i spidsen for en spændende...
Børne- og Familierådgivning, Ringsted
Jobcenter
Beskæftigelsesfaglig projektkonsulent søges til Quick Cares afdeling i Næstved
Quick Care og Jobcenter Næstved har indgået aftale om et udviklingsprojekt med på at bringe sygemeldte borgere tilbage på arbejdsmarkedet.
FHC-Quickcare- afdeling Silkeborg, Næstved
Jobcenter
Ungerådgiver til Jobcenter Kalundborg
Brænder du for at hjælpe unge videre og i gang med uddannelse eller job?
Jobcenter Kalundborg, Kalundborg
Jobcenter
Ungeguides til Den Kommunale Ungeindsats
Ungeguides til Den Kommunale Ungeindsats - UngeVejen.
Faxe Kommune, Haslev
Jobcenter
Jobcenter Køge søger 2 Socialrådgivere/Socialformidlere til Sygefravær
Brænder du for at gøre en forskel for sygemeldte borgere?
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Socialrådgiver/socialformidler til beskæftigelsesområdet
Brænder du for arbejdet med unge og for det tværfaglige samarbejde, så er du måske den rette medarbejder for os.
Ungeenhed, Ringsted
Jobcenter
Ungeenheden søger en faglig konsulent til det specialiserede socialområde
Ungeenheden i Ringsted Kommune er omdrejningspunkt for den samlede indsats for kommunens unge i alderen 16-30 år.
Ungeenhed, Ringsted
Jobcenter