3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tårnby Kommune

Fleksjobkonsulent, der kan motivere ledige fleksjobbere til at finde fodfæste på arbejdsmarkedet, søges til Center for Beskæftigelse og Borgerservice

Kastrup

Til vores fleksjobteam søger vi en dygtig fleksjobkonsulent, der kan arbejde virksomhedsrettet med henblik på at få ledige borgere tilbage på arbejdsmarkedet. For de borgere, der ikke kan vende tilbage til arbejdsmarkedet, vil du stå for afklaring og forberedelse af sagen til rehabiliteringsteamet.

Vi kan tilbyde dig

  • Stor indflydelse på og ansvar for egne opgaver
  • Flekstid med mulighed for at tilrettelægge din arbejdsdag
  • En afslappet og uhøjtidelig atmosfære med plads og rummelighed
Tårnby Kommune

Chef til Ungecenter Tårnby

Kastrup

Målet er klart; Flere unge i Tårnby skal i job og uddannelse. Ungecentret har samlet uddannelsesvejledere, beskæftigelseskonsulenter, psykologer, socialrådgiver og SSP-medarbejdere og ungeguides, så de altid er klar til at møde de unge, der hvor de er.

Som chef skal du udvikle samarbejdet og indsatserne for de unge i udskolingen og for unge ledige uddannelsesparate og aktivitetsparate op til 30 år.

En stor og vigtig opgave for dig bliver at samarbejde på tværs, både på tværs af enheder, inden for og uden for kommunen og på tværs af fagligheder.

Familiekoordinator søges til Center for Beskæftigelse og Borgerservice

Kastrup

Har du lyst til at prøve kræfter med en helhedsorienteret, forebyggende og tværfagligt funderet indsats for udsatte familier?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV