8 jobannoncer matcher din søgning 8 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sankt Lukas Stiftelsen

Social- og sundhedsassistent til dagvagt

Hellerup

Vi søger en kompetent og engageret social- og sundhedsassistent, der brænder for at hjælpe vores beboere med at få den bedst mulige hverdag, og som kan genkende sig selv i Sankt Lukas Stiftelsens værdier om medmenneskelig omsorg og respekt.

Lindely består af 65 permanente plejeboliger fordelt på fire etager, og plejehjemmet drives af Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup.

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer ugentligt med weekendvagt hver 4. weekend, hvor du er ansvarshavende. Der kan dog aftales andet timetal, hvis det ønskes.

Gentofte Kommune

Social- og sundhedsassistent

Hellerup

Genopslag – Social- og sundhedsassistent med erfaring inden for demens søges til Rygårdcentret, afdeling Egelunden, tæt på Hellerup station. Aftenvagt 5/2.

Vi er en afdeling med 40 boliger, fordelt på to etager. På den ene afdeling har vi ti pladser, der er reserveret til yngre demente.

Som social- og sundhedsassistent på Egelunden møder du mange udfordringer på en arbejdsdag og derfor vil du opleve et tæt samarbejder med øvrige vagter og afdelinger.

Sankt Lukas Stiftelsen

Social- og sundhedshjælper til aftenvagt

Hellerup

Lindely består af 65 permanente plejeboliger fordelt på fire etager. Plejehjemmet drives af Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup. Vi er en del af en lille ’landsby’ med bl.a. en daginstitution, en kirke, et hospice og en skøn park omkring os.

Du vil indgå i en personalegruppe på en af etagerne, hvor du vil blive kontaktperson for 8-9 beboere og have ansvar for helhedsplejen.

Gem

Er du omsorgsfuld, og vil du hjælpe en 20-årig ung mand i Hellerup?

Hellerup

Søger du et job med mulighed for deltid eller fuldtid?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Region Hovedstaden

Kære Social- og sundhedsassistent – Trives du med at arbejde med psykiatrisk sygepleje i nattetimerne?

Hellerup

På Intensivt psykiatrisk døgnafsnit 19.1 i Gentofte søger vi dygtige social- og sundhedsassistenter, og du får her 3 gode grunde til at søge job hos os!

Indrykket:
Region Hovedstaden

Sterilforsyningen på Gentofte Hospital søger 1-2 nye kollegaer på 37 timer pr. 1. juli 2024 eller efter aftale

Hellerup

Sterilforsyningen er en del af afdelingen for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling.

Indrykket:

Magnetfiskende friluftsmenneske søges til 17-årig ung mand

Hellerup

Den unge mand er diagnosticeret med infantil autisme, han er bosat i Hellerup med sin svensk talende familie, dog taler den unge mand dansk.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV