16 jobannoncer matcher din søgning 16 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Diakonissestiftelsen

Underviser med sygeplejefaglig baggrund til social- og sundhedsuddannelserne på UddannelsesCenter Diakonissestiftelsen

Frederiksberg

Du kommer til at varetage undervisning på alle niveauer på social- og sundhedsuddannelserne. Herunder skal du også varetage diverse censuropgaver inden for fagene. Du skal derfor have brede sundhedsfaglige og pædagogiske kompetencer.

Vi tilbyder fagligt og socialt engagerede og passionerede kolleger, en uhøjtidelig omgangsform og en høj grad af indflydelse på eget arbejde samt et uddannelsessted, hvor man er tæt på eleverne, og hvor der er stor frihed til at udvikle uddannelsen.

Frederiksberg Kommune

Hjemmeplejen på Frederiksberg mangler dig med den høje faglighed og det gode humør, som vores nye SSA-aften-kollega på Finsensvej

Frederiksberg

Du kommer til at spille en vigtig rolle i at styrke det sammenhængende borgerforløb, så borgerne i Frederiksberg Kommune oplever at få den helt rette og koordinerede hjælp og pleje af høj kvalitet.

Stillingen er på ca. 27 t/ugl fordelt som 7/7 med weekendvagt hver 2. weekend i lige uger.

Du vil få nøje tilrettelagt introduktion og oplæring, da det er vigtigt for os, at du som vores nye kollega får en god og tryg start, som passer til dig og den stilling du skal varetage.

Gem
OK-Fonden

Plejehjemmet Lotte søger medarbejdere til afløserjob i sommerferien.. eller før sommerferie

Frederiksberg

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsØnsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt – så er dette job lige dig! I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, og så får du de mest forrygende, dygtige og sjove kollegaer.

Du får en god og solid introduktion til Lottes kultur, værdier og rutiner. Vi afsætter tid og ressourcer, så du bliver integreret i arbejdet, og vi kan lære dig at kende. Vi tror på, at du kommer med vigtig erfaring og viden, som vi kan lære af, og så kan du sikkert også lære noget af os.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

OK-Fonden Lotte søger en uddannet social- og sundhedsassistent i blandede vagter, dog primært dagvagter - send en SMS til Kristian Husted på 30 89 64 66, og så snakkes vi ved

Frederiksberg

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsEr du interesseret i jobbet og ønsker at møde os, så send en SMS, og så snakkes vi ved. Du behøver ikke at sende en almindelig ansøgning – på Lotte gør vi nemlig tingene lidt anderledes.

Er du uddannet social- og sundhedsassistent, og ønsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt? Så er dette job lige dig. I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, og så får du de mest forrygende, dygtige og sjove kollegaer.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

OK-Fonden Lotte søger en uddannet social- og sundhedsassistent til aftenvagt 7/7 – skriv blot en SMS, så ses vi til samtale!

Frederiksberg

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Ønsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt? Så er dette job lige dig. I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, og så får du de mest forrygende, dygtige og sjove kollegaer.

På OK-Fonden Lotte lægger vi vægt på, at plejen altid tager udgangspunkt i beboernes egne ønsker, behov, ressourcer og livshistorie. På denne måde vil beboeren opleve et værdigt liv med selvbestemmelse og tryghed. Vi arbejder ud fra en personcentreret og rehabiliterende tilgang, hvor beboernes livskvalitet er i centrum.

OK-Fonden
Frederiksberg Kommune

Selvstændig social- og sundhedsassistent søges til vores hjemmepleje på Finsensvej

Frederiksberg

Vi har brug for en fagligt dygtig social- og sundhedsassistent til vores dagvagt, hvor du bliver en del af vores tværfaglige team.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i at styrke det sammenhængende borgerforløb, så borgerne i Frederiksberg Kommune oplever at få den helt rette og koordinerede hjælp og pleje af høj kvalitet. Du udfører dine opgaver omkring borgeren og får mulighed for at se den forskel, du gør for borgerens livskvalitet, da du typisk følger borgeren gennem et helt forløb.

Stillingen som assistent i dagvagt er på 37 t/ugl med weekendvagt hver 3. weekend, men ønsker du et lavere timeantal imødekommes dette selvfølgeligt.

Frederiksberg Kommune

Sommerferievikariat tilbydes til dygtige og smilende social- og sundhedshjælpere

Frederiksberg

Frederiksberg Hjemmepleje søger et par dygtige og engagerede social- og sundhedshjælpere til et sommerferievikariat på Finsensvej. Vikariatet strækker sig over sommermånederne og giver dig mulighed for at arbejde i et dynamisk og omsorgsfuldt miljø.

Du får indflydelse på egen vagtplan med mulighed for både blandede dag/aftenvagter og/eller et fast vagtlag.

Hos os er humøret altid højt, vi sætter pris på et godt grin indimellem, og så vi har fokus på vores arbejdsmiljø, som er vigtigt for, at vi alle trives på arbejdspladsen

Region Hovedstaden

Er du social- og sundhedsassistent, og trives du med at arbejde om natten?

Frederiksberg

Har du mod på og lyst til at samarbejde om at styrke den moderne og positive psykiatri?

Indrykket:
Gem

Aktiv hjælper søges

Frederiksberg

Vil du være med til at gøre en forskel og sikre trivsel for en dreng på 10 år med autisme?

Indrykket:
Hentet fra DUOS
Gem

Vil du hjælpe en sød

Frederiksberg

Vil du hjælpe en sød ung kvinde med at blive fulgt til aktiviteter?

Indrykket:
Hentet fra DUOS

Søger du et hjælperjob hos en rigtig sød kvinde, som er glad og positiv? - Frederiksberg

Frederiksberg

Jeg hedder Carrinna, er fra København, og er fysisk handicappet kørestolsbruger på 58 år.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
A priori ApS
Gem

Hjælper søges til skønt team på Frederiksberg

Frederiksberg

Kunne du tænke sig at arbejde hos en humoristisk ung kvinde med holistisk tankegang til livet?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Vil du være med på holdet? Social- og sundhedsassistent søges som aftenvagt på Ingeborggården

Frederiksberg

Har du lyst til at være en del af den spænende rejse, som plejecenteret Ingeborggården er på lige nu.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Vil du følge en sød

Frederiksberg

Vil du følge en sød kvinde ud på små lokale ture 1-2 gange pr. uge?

Indrykket:
Hentet fra DUOS
Region Hovedstaden

Kære social- og sundhedsassistent, er du klar? Hos os sætter vi hele din faglighed og kompetencer i spil på psykiatrisk inten...

Frederiksberg

På afsnit C270Ø er du med til at gøre en forskel for psykiatriske patienter i et fællesskab med dygtige kolleger, der brænder for psykiatri.

Indrykket:

Ingeborggården søger Social- og sundhedsassistent som Dagvagt 37 timer

Frederiksberg

Har du lyst til at være en del af den spænende rejse, som plejecenteret Ingeborggården er på lige nu.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV