56 job matcher din søgning 56 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 56 resultater.
LOGSTOR A/S
Teknisk salgskoordinator

LOGSTOR A/S, Løgstør eller Fredericia

Store energiøer, Power-to-X og grøn biogas. Det bliver fremtiden med en ny Klimaaftale, hvor fjernvarmen er med til at binde det hele sammen og sikre en ny effektiv energisektor i fremtiden. Fjernvarmeselskaberne står potentielt over for en konverteringsbølge fra gas til grøn varme for rigtig mange husstande. Det er en grøn agenda, som LOGSTOR, som verdens førende leverandør af præisolerede rørsystemer, står midt i.

For at understøtte denne udvikling, søger vi til vores hovedkontor i Løgstør eller afdelingskontor i Fredericia, en teknisk kompetent salgskoordinator med erfaring inden for licitationer og udarbejdelse af tekniske tilbud, hvor den grønne omstilling er i højsædet.

Som teknisk salgskoordinator bliver du en del af et tværfagligt projektteam, der gennemgår offentlige udbud og EU-licitationer.

LOGSTOR A/S
Jobindex A/S
Sales manager, der skaber vækst og resultater

Jobindex A/S søger for Titan Wind Energy A/S i Varde

Vil du sælge store stålproduktioner til vind- og offshore hos en virksomhed med fokus på udvikling?

Senior manager Preben Gundersen fortæller: ”Du får virkelig mulighed for at sætte din tekniske viden i spil, når du skaber synlighed omkring vores knowhow i branchen. Og så er der vækst på programmet, så vi ansætter løbende nye kolleger.”

Er du vores nye kollega? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
Skydebaneforeningen Danmark
Serviceminded salgsmedarbejder med stort drive

Skydebaneforeningen Danmark, Vingsted/Bredsten

Brænder du for salg og service? Og motiveres du af at levere gode kundeoplevelser og skabe god stemning i butikken? Så er du måske vores nye salgsmedarbejder til Skyttebutikken i Vingsted, som sælger sportsvåben, ammunition og skytteudstyr.

Vi søger en engageret og resultatorienteret sælger, som vil være en del af Skydebaneforeningen Danmarks professionelle hold. Vi tilbyder et spændende, alsidigt og udfordrende job, hvor du vil komme til at beskæftige dig med alt omkring salg, indkøb, lagerstyring, salgstiltag og markedsføring i tæt tværgående samarbejde.

Davidsens Tømmerhandel A/SSælger til typehusafdelingen i Vojens

Davidsens Tømmerhandel A/S

Trives du i et job med mange bolde i luften og har du en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne og et skarpt fokus på detaljen? Og er du samtidig en sand mester i at koordinere og planlægge?

Dine primære arbejdsopgaver er sagsstyring, telefonekspeditioner og administrativ håndtering af de mange ordrer, der hver eneste dag kommer ind over dit bord.

Jobbet kræver indgående kendskab til branchen og produkterne inden for trælastbranchen.

Du bliver del af et lille team, som har som sin primære og eneste opgave, at servicere vores kunder inden for typehuse.

Vi tilbyder en vigtig position i en afdeling, hvor tingene går rigtigt stærkt og hvor vi i høj grad er del af den spændende rejse vores forretning er på lige nu. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Topdanmark
Afdelingsleder til Salg & Service Erhverv - Vejle

Topdanmark Forsikring og Pension

Kan du skabe fantastiske kundeoplevelser gennem salg og service, motivere dit team igennem forandringer og have fokus på medarbejdertrivsel? Så bliv en del af Kundeservice i Topdanmark.

Opgaverne er komplekse og udfordrende, og de skal løses med kvalitet for at vores kunder får den gode kundeoplevelse, som vi ønsker at give dem. Dit fokus skal være på at motivere dit team igennem mange forandringer for derigennem at drifte stabilt og effektivt. Samtidig skal du – med udgangspunkt i kunden - se muligheder for at effektivisere processerne.

Topdanmark Forsikring og Pension
X systems
Salgskonsulent - rådgiv om arbejdsmiljøløsninger

X systems, søger konsulent i Sønderjylland

Kan du danne trygge kunderelationer? Og vil du sælge løsninger, der højner arbejdsglæden og skaber et sundere arbejdsmiljø i både private og offentlige organisationer?

"Hvis du trives i et job, hvor du får mulighed for at hjælpe andre, og samtidig motiveres af et godt salg, så er stillingen perfekt til netop dig!" fortæller din kommende kollega Andreas.

Hos Xsystems har vi mange års erfaring i at sælge løsninger, rådgive og hjælpe virksomheder og organisationer til at få et bedre arbejdsmiljø. Når vi kommer ud til en kunde, kigger vi på alle faktorer - både de fysiske, de organisatoriske og de sociale for at give en kvalificeret 360° service.

Før du begynder at rådgive dine kunder, får du det bedst tænkelige pre- og onboarding-forløb. Efterfølgende vil du bl.a. blive undervist af vores psykologer og fagfolk samt lært op i salgsteknikker.

X systems
Topdanmark
Partnerchef til Topdanmark Liv

Topdanmark Forsikring og Pension

Som partnerchef i Topdanmark Liv bliver du en del af et team på tre partnerchefer med reference til salgsdirektøren i Topdanmark Liv.

Du har det kommercielle ansvar og den daglige kontakt i kommercielle anliggender med de samarbejdspartnere, mæglere og agenter som Liv samarbejder med. Som partnerchef har du både kontakten med ledelsen i de samarbejdende huse samt deres kundevendte og tekniske medarbejdere.

Din opgave og rolle er at skabe resultater igennem dine samarbejdspartnere. I princippet som en salgschef, blot uden af have ledelsesretten over din salgsorganisation.

Topdanmark Forsikring og Pension
Saint-Gobain Ecophon A/S
Area Sales Manager – Fyn og Trekantsområdet

Saint-Gobain Ecophon A/S

Saint-Gobain Ecophon søger en Area Sales Manager til opsøgende salg og rådgivning i projektmarkedet, primært på Fyn og i trekantsområdet Jylland Øst, som de centrale områder. Vi søger en stærk salgs- og rådgivningsprofil, der kender og har lyst til hele byggeprocessen fra bygherre og arkitekt til den udførende tømrer og trælast. Dit værktøj vil være markedets bedste akustikløsninger til loft og væg – til gavn for indeklimaet og bedst i klassen, hvad dokumenteret bæredygtighed angår.

Jobbet indebærer et stort ansvar for at sikre den rigtige forskrift hos bygherre, arkitekt og rådgiver, samt forhandle projektet på plads med den udførende.

Du vil med udgangspunkt fra din bopæl få ansvaret for kunder og samarbejdspartnere i distriktet. Din bopæl forventes placeret i distriktet.

Saint-Gobain Ecophon A/S
West Diesel Engineering A/SArea Sales Manager

West Diesel Engineering A/S, Esbjerg

Til vores salgsafdeling søges en ambitiøs Area Sales Manager, som kan sikre og udvikle vores position som en af de førende på markedet.

Med udgangspunkt fra vores virksomhed i Esbjerg, får du som Area Sales Manager, ansvaret for vores kunde- og forretningsforbindelser samt for til stadighed for at udvide porteføljen af nye kunder.

Opgaver:

 • Du er dynamisk, fleksibel, proaktiv og er konstant på udkig efter nye forretningsmuligheder.
 • Du har fokus på både nye, som eksisterende, kunder indenfor både marine- og industrisegmentet.
 • Du håndterer dagligt tilbud med efterfølgende opfølgning og ordrehåndtering.
Würth Danmark A/S
Key Account Management

Würth Danmark A/S

Kan du sørge for at Würth altid er med ved bordet i alle byggeprojektets faser?

Unik System Design A/S

Dit primære ansvar bliver at skabe en projektpipeline ved dine kunder, dette gøres via Würths CRM-system. Ud over projektpipeline er du ansvarlig for tilbudsgivning, etablering, udvikling og drift af projekter over 150 mio. DKK, hvor du, i samarbejde med salgsstyrken, sikrer at Würths stærke koncepter og løsninger bliver solgt ind i de enkelte faser i dine projekter. Du får desuden ansvaret for en række eksisterende og kommende key accounts, hvor du igennem relationsskabende dialog og værdiskabende løsninger styrker Würths position i kunders bevidsthed.

Vi tilbyder dig:

 • Et job i en resultatorienteret og professionel virksomhed i vækst
 • Løn efter kvalifikationer
 • Pensionsordning, sundhedsforsikring og favorabel kantineordning
Würth Danmark A/S
Jysk Fynske Medier P/S
Salgstrainees Jylland

Jysk Fynske Medier P/S

Går du med et ønske om at gøre karriere i salgsbranchen?

Så får du her en genial mulighed for at sætte skub i din karriere med en 12 måneders salgsuddannelse i et af Danmarks største mediehuse.

Uddannelsen er en kombination af teori, praktik og oplæring Uddannelsen er modulopdelt med en teoretisk salgsteknisk del og en ”hands-on” del, som endvidere vil give dig en dybdegående indsigt i mediernes funktioner.

Peak Rekruttering
To friske kundeservice/salgsbackuppere´

Peak Rekruttering søger for Bambusa i Kolding

Bambusa AS blev etableret i 2016 i Stavanger og har afdelinger i Norge og Sverige. Bambusa AS er et selskab i stor vækst og ønsker nu at etablere sig i Danmark med et mindre kontor i Kolding.

Virksomhedens mål er at bidrage til, at flest mulige sportsaktive børn og unge kan realisere deres mål og drømme ved aktivt at bidrage til sportsklubbernes økonomi igennem salg af Bambusa-sokker. For Bambusa AS handler det om kvalitet, bæredygtighed og fællesskab. Denne virksomhedsform har haft forrygende succes i vores nordiske nabolande, og nu bliver muligheden også tilgængelig for danske sportsklubber.

Med reference til Direktøren i Stavanger vil dine daglige arbejdsopgaver bl.a. være følgende:

 • Besvare indkomne henvendelser på telefon og e-mail
 • Kundeservice
 • Ordrebehandling
Peak Rekruttering
Würth Danmark A/S
Salg i verdensklasse – skal du med på holdet?

Würth Danmark A/S, Kolding

Vil du være en del af et velfungerende og succesfuldt salgsteam der via telefon sælger og servicerer mindre erhvervsdrivende.

Unik System Design A/S

Vi har travlt og gør det godt, derfor udvider med endnu en sælger. Du får ansvaret for din egen portefølje af kunder og din opgave er bl.a. at afdække kundens behov og ønsker.

Du bliver placeret i vores afdeling i Kolding, hvorfra vi med stor succes ringer ud til både eksisterende og nye kunder. Her har du ansvaret for et målrettet og professionelt telefonsalg til egne kunder, som du arbejder løbende på at udvikle samarbejdet med. I det opsøgende telefonsalg, handler det først og fremmest om at få kunden gjort interesseret i samhandel og herefter lave en egentlig behovsafdækning. Din fornemmeste opgave er således at tilbyde kunden den rigtige løsning og dermed, at kunden oplever en markant værdi i samhandlen med Würth Danmark. Dine kunder vil fortrinsvis være inden for Autobranchen.

Würth Danmark A/S
Euro AuctionsTerritory Manager

Euro Auctions

The Job

 • The core element of this job is to secure heavy equipment consignments and fill the auction ahead of each sales date.
 • Working to targets, you will grow your territory through your superior new business development skills and maximise consignments using your already established network of contacts in the industry.
 • While your primary role is to feed the sales site, all TMs can consign equipment to any Euro Auctions sales site around the world therefore maximising their earning potential.
 • Unlike our competitors, Euro Auctions TMs are not confined to their territory – your territory is anywhere you have potential customers.
Scandinavian Tobacco Group A/S
Border Sales Development Manager - DNK/DEU

Scandinavian Tobacco Group A/S

Har du flair for rådgivning og udvikling inden for salg? Og vil du have et selvstændigt job hos en international og markedsledende virksomhed inden for Fast-Moving Consumer Goods, hvor du bliver Scandinavian Tobacco Groups nøgleperson i grænsehandlen?

Scandinavian Tobacco Group A/S

Som Border Sales Development Manager i Scandinavian Tobacco Group Denmark får du ansvar for dine egne butikker i distriktet, som er grænsehandlen. Fra din bopæl kan du nemt dække området, og du planlægger din egen arbejdsdag ud fra distriktets kunder, butiksdata og de opsatte målsætninger.

Som Border Sales Development Manager skal du vedligeholde og pleje relationer til B2B-kunderne i distriktet ligesom du har ansvaret for udstillinger og placeringerne hos kunderne. I rollen som Border Sales Development Manager vil dit arbejde primært foregå i butikkerne i distriktet, samtidig skal du kunne se dig selv indgå i dialoger med de enkelte indkøbskontorer.

Scandinavian Tobacco Group A/S
Würth Danmark A/S
Business Supporter

Würth Danmark A/S, Kolding

Har du udpræget forretningsforståelse? Er du skarp på tal og prissætning? Er du detaljeorienteret og kender kundeværdien i en stærk Back Office-funktion? Og er du en udpræget teamplayer

For at supportere vores sælgere og kunder bedst muligt søger vi endnu en Business Supporter til Salgssupporten. Din uddannelsesmæssige baggrund og erhvervserfaring, kan være mange, men det vigtigste er, at du er ansvarsbevidst, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye arbejdsprocesser og -systemer, samt at du har masser af gåpåmod og motivation for at arbejde med priser og data.

Nogle af dine vigtige opgaver bliver:

 • Udarbejdelse af materiale til prisbehandling
 • Koordinering og opdatering af priser og prisaftaler
 • Håndtering af priser og prisdialog (prissparing)
Würth Danmark A/S
Würth Danmark A/S
Handelselev til salgssupport

Würth Danmark A/S, Kolding

Vi søger én handelselev med speciale i salg til vores Salgssupport i Kolding. Du vil blive en del af en afdeling med ca. 25 medarbejdere, som alle arbejder med – og brænder for – at understøtte én af Danmarks største B2B-salgsorganisationer.

Salgssupporten består af en lang række forskellige funktioner, og du vil blandt andet komme til at prøve kræfter med følgende:

Kundeservice & sælgersupport:

 • Besvarelse og håndtering af kundehenvendelser via telefon, mail og chat
 • Håndtering af produktspørgsmål og produktsøgning i vores store produktprogram
 • Udarbejdelse af – og opfølgning – på tilbud og andre forespørgsler fra vores sælgere
Würth Danmark A/S
Unik System Design A/S
Key Account Manager

Unik System Design A/S, Vejle

Til Unik Advosys, som er en del af Unik System Design, søger vi en ambitiøs forretningsorienteret Key Account Manager med base på vores hovedkontor i Vejle.

Unik System Design A/S

Vores kunder er primært advokatkontorer i alle størrelser samt interne juridiske afdelinger i store virksomheder eller organisationer. Fokus i stillingen skal via salg og rådgivning være sikring af, at sikre, at vores kunder har en strategisk sparringspartner i forhold til udvikling af kundens forretning med Unik Advosys.

Ud over ovenstående vil dine opgaver være:

 • Overordnet ansvarlig for en kundeportefølje, herunder alle salgsaktiviteter for porteføljen
 • Opbygge, udvikle og vedligeholde stærke relationer til alle relevante beslutningstagere og vigtige influenter hos kunden
 • Forstå kundens forretning og være nysgerrig, inspirerende og udfordrende
Kemi-Tech ApSSalgskonsulent til tidsbegrænset stilling, 24 mdr. (kemikalier, vandbehandling)

Kemi-Tech ApS

Kemi-tech ApS er et mindre firma, som er i kraftig vækst. Vi udvikler, producerer og sælger specialkemikalier og teknisk udstyr til fjernvarmesektoren og industrielle kedel/køleanlæg.

Kemi-tech ApS søger en salgskonsulent til kemisk/industriel vandbehandling for området Jylland.

Jobbet vil bestå i opsøgende salg, hvor du via rådgivende salg vil medvirke til Kemi-techs fortsatte vækst og udvikling. Det er derfor vigtigt, at du er en person, som kan arbejde 100 % dedikeret i en opsøgende, men også rådgivende salgsrolle.

Som salgskonsulent er du primært i marken, hvor du bearbejder de potentielle kunder, dog vil arbejdet naturligt også bestå af planlægning, rapportering og opfølgning via dit hjemmekontor.

FOGH NISSEN ManagementIndustry Key Account Manager

FOGH NISSEN Management søger for Habasit

Store internationale kunder – stor selvstændighed og stor indflydelse – karrieremuligheder

Vi søger en erfaren udadvendt person, der ser hele verden som sin arbejdsplads, og som har lyst til at arbejde med de allerstørste kunder inden for produktion af maskiner til fødevareindustrien. Du vil blive en del af et stort internationalt salgs- og marketingteam, og du vil få direkte reference til chefen for Salg og Marketing i hele Habasit-koncernen. Habasit, med hovedsæde i Schweiz, blev etableret i 1946 og har længe været verdens førende producent af transportbånd og drivremme.