135 job matcher din søgning 135 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 135 resultater.
Antalis A/S
Account Manager Packaging

Antalis A/S

Falder salg og rådgivning dig naturligt, og brænder du for at skabe dig en karriere inden for dette i en international handelsvirksomhed? Så er du måske vores nye Account Manager Packaging.

Antalis A/S

Ud fra vores Packaging-strategi er hovedopgaven er at udbygge og udvikle salget af Packaging-produkter til eksisterende og nye kunder i Jylland samt at udarbejde rentabilitetsanalyser, tilbud og kundeproduktlister, rapportere i CRM samt samarbejde med eksterne partnere, f.eks. leverandører.

Du er resultatorienteret, selvstændig og ansvarsfuld, og du arbejder vedholdende med dine opgaver. Du har et højt energi- og aktivitetsniveau og samtidig en struktur, der gør det muligt for dig at bevare overblikket og prioritere dine opgaver. Du kender salgsprocessen fra A-Z, og du er vant til at arbejde i CRM-systemer.

Antalis A/S
SAWO A/SSalgskonsulent

SAWO A/S

SAWO søger en salgskonsulent til salg af lad og tippelad til varebiler og mindre lastbiler.

Med afsæt i virksomhedens produktprogram og servicekoncepter indeholder din hverdag:

 • Salg af mindre lad og tippelad, samt mindre kraner, centralsmøreanlæg, pumper, motor o.l.
 • Ansvar for opbygning og fastholdelse af langsigtede forretningsrelationer
 • Selvstændig planlægning og gennemførelse af kundebesøg og salgsaktiviteter

Du får udgangspunkt og kontor fra en af vore 15 afdelinger, men en stor del af arbejdet vil være på ”landevejen” ude ved kunderne i hele landet.

Seca Services gmbhJunior Sales Manager m/f - Denmark

Seca Services gmbh

Wherever seca is, seca leads the market. With medical measuring systems and scales in which quality, innovation and reliability have genuine weight. Our customers in over 110 countries appreciate the art of medical precision for which seca has been known for more than 175 years. Thanks to the increasing demand and our motivated employees, we will continue to grow this year.

For our Denmark sales region, we are seeking an engaged Junior Sales Manager.

Do you have a passionate interest in strong brands?

Are you keen on making customers passionate about products?

Then we would like to get to know you!

Brødrene A & O Johansen A/S
Handelselever søges til Syd- og Sønderjylland

Brødrene A & O Johansen A/S

I AO's håndværkerbutikker har vi brug for dig. Hele dig. Dit hoved til at styre lageret, bestille varer og hjælpe vores kunder. Dit hjerte til at mærke det sammenhold, den passion og den ånd, som gør livet i AO så særligt. Og dine hænder til at fylde op på hylderne, tage telefonen, skrive ordrer og gøre det, vi alle sammen gør i AO: Gi'r en hånd med, når håndværkerne bygger og vedligeholder Danmark.

Brødrene A & O Johansen

Som en del af uddannelsen tilbydes du blandt andet:

 • Ti undervisningsdage, hvor du læres op i alt fra vores IT- og salgssystemer til produkt- og varekendskab
 • Seks dages leverandørbesøg i ind- og udland
 • Et længerevarende praktikophold i vores kompetencecenter, som via telefon og mail servicerer kunder over hele landet
Brødrene A & O Johansen A/S
Jokab Safety DK A/S
El-tekniker til fleksibel salgsstilling

Jokab Safety DK A/S

Kan du dit kram inden for el og gerne PLC-programmering?

Så tilbyder vi en fleksibel stilling, hvor du sælger sikkerhedssystemer, sikkerhedslåse, lysgitre og nødstopsystemer til Danmarks største produktionsvirksomheder.

Jokab Safety DK A/S har et tæt samarbejde med ABB-koncernen, og vores løsninger bruges til maskiner og robotter i topmoderne produktionssystemer i hele verden.

Du får fast løn, så du kan fokusere på den rigtige løsning
Vi går op i at sælge den rigtige løsning og ikke den dyreste. Derfor er din løn også fast, så du kan fokusere på kundens behov.

Vil du vide mere? Så kig ind på annoncen, og send en kort ansøgning.

Jokab Safety DK A/S
Den Jyske Sparekasse
Privatrådgiver til Vejle

Den Jyske Sparekasse

Den Jyske Sparekasse i Vejle ønsker at fortsætte de gode takter og søger derfor en privatrådgiver til en fuld kundeportefølje af privatkunder.

Jobbet vil bestå af rådgivning af egen portefølje af privatkunder, herunder rådgivning inden for bolig, pension, investering og forsikring samt ansvar for kreditgivning til porteføljens kunder. Samtidig vil du blive en del af det opsøgende salg og de udadvendte aktiviteter i filialen.

Vi tilbyder en spændende stilling med mange muligheder, hvor samarbejde, drive og godt kollegialt sammenhold er nøgleord. Du vil selvstændigt kunne planlægge dit arbejde, men samtidig også have tæt adgang til sparring med de øvrige fagligt kompetente kolleger både i filialen og i organisationen.

Den Jyske Sparekasse
Leasing Fyn Bank A/SFinansieringskonsulent

Leasing Fyn Bank A/S

Til landbrugs- og entrepremørkunder i Syd- og Sønderjylland

Leasing Fyn søger en medarbejder til jobbet som finansieringskonsulent for landbrugs- og entreprenørkunder i Syd- og Sønderjylland. Som finansieringskonsulent bliver dine opgaver salg, forhandling og kreditvurdering.

Kundekontakten vil både omfatte leasingtagerne og de forhandlere, som benytter Leasing Fyn som finansel samarbejdspartner i deres daglige salgsarbejde. Du forhandler selv med kunderne og træffer mange beslutninger – mod til gengæld at stå til ansvar for resultaterne i et selvstændigt porteføljeregnskab.

Jobbet vil både indebære pleje af en bestående portefølje af kunder i området samt udvikling ved tilgang af nye. Det daglige arbejde vil ske med udgangspunkt fra hjemmekontor på din private adresse, hvorfra du vil få adgang til virksomhedens netværk.

VORDINGBORG KØKKENET Sælger

VORDINGBORG KØKKENET, Kolding

Energisk køkkensælger søges

Vi udvider og mangler dig på vores hold!

Du kommer til at arbejde i en af de flotteste køkkenbutikker i Kolding, hvor vi har styrtende travlt! Vi forventer, du har styr på salgsteknikkerne, til gengæld har vi butikken, som er fyldt med kunder, der er ivrige efter at få et nyt flot køkken.

Som salgskonsulent ved Vordingborg Køkkenet Kolding får du, sammen med et godt salgsteam og din butikschef, ansvaret for en køkkenbutik, hvor du hver dag skal være med til at sikre en fantastisk køkkenoplevelse for vores kunder. Vi sætter en stor ære i at yde den bedste service, selvfølgelig med et smil på læben. Som vores nye kollega har du kridtet skoene til at kunne løbe stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel og deltage aktivt i at nå salgstallene.

VORDINGBORG KØKKENET
Compass Human Resources Group A/SKoordinator til Internt Salg i ejerledet virksomhed

Compass Human Resources Group A/S søger for Jensendiesel ApS i Gråsten

Trives du med mange bolde i luften? Og vil du være en del af en succesfuld virksomhed, hvor alle hjælper hinanden?

Din overordnede opgave som Koordinator for Internt Salg, er at sikre en smidig og professionel ordrebehandlingen og kundeservice.

Du kommer til at løse en bred vifte af forskellige opgaver inden for salgssupport og administration, bl.a.:

 • Behandling af ordrer pr. telefon, web eller mail
 • Kundekontakt og opfølgning
 • Klargøring af tilbud, herunder mindre kalkulationsopgaver og indhentelse af priser
Compass Human Resources Group A/S
Coreline A/SSalgsassistent med teknisk forståelse

Coreline A/S, Fredericia

Kunne du tænke dig et alsidigt job i en virksomhed med stor udvikling? Kan du bruge din tekniske forståelse til at vejlede vores kunder og sælge dem de helt rigtige ventiler og aktuatorer?

Så er du måske den salgsassistent, som skal sikre, at vores ordrebehandling altid er struktureret og serviceorienteret.

Et særligt fokus i denne stilling vil være større projekter med kontakt til både kunder og leverandører.

Alm. Brand
Erhvervsassurandører/salgstalenter til vores landsdækkende centre

Alm. Brand

Elsker du at sælge, og overlader du gerne den løbende kundeservice til dygtige kolleger?

Dit job handler om at sælge og kun til nye erhvervskunder, som du selv opdyrker. Så snart du har færdiggjort salgsprocessen, overlader du den videre kundepleje til dine kolleger i Kundeservice. Du skal altså ikke spilde din tid på at pleje en portefølje. Du skal bare gøre det, du er bedst til.

Du skal:

 • Identificere mulige emner – erhvervskunder med 0-15 ansatte i dit område
 • Booke møder med fokus på forsikringer
 • Afvikle møder hvor du behovsafdækker, rådgiver og lukker salget på mødet
Wacker Neuson ApSErfaren reservedelsekspedient inden for entreprenørmateriel søges

Wacker Neuson ApS, Fredericia

Den ene af vores reservedelssælgere er blevet forfremmet internt, så hans hidtidige stilling er blevet ledig. Vi søger derfor en anden dygtig og erfaren reservedelsekspedient til at overtage jobbet på vores hovedkontor i Fredericia.

Vi ser vores kommende kollega som en, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt med reservedelssalg og lagerstyring. Arbejdsopgaverne er meget varierende og kan være inden for følgende områder:

 • Besvarelse af telefoniske henvendelser vedrørende reservedele.
 • Udarbejdelse af tilbud til kunder.
 • Ekspedition af kunder ved disken.

Hos Wacker Neuson har vi stort fokus på, at vores medarbejdere trives og har det godt. Vi sørger for, at du får et grundigt oplæringsforløb – bl.a. med besøg på vores fabrikker i Tyskland, ligesom vi løbende igennem din ansættelse vil sørge for at udvikle dig fagligt igennem kurser og uddannelse.

KIFARU COFFEE ApSLogistikansvarlig – med salg og service til B2B-kunder

KIFARU COFFEE ApS, Aabenraa

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor du virkelig kan gøre en forskel, få stor indflydelse med kort vej fra idé til handling? Hos Kifaru Coffee vil du indgå i et stærkt og nært team med en passioneret ejerleder, en erfaren bogholder, gode eksterne salgskonsulenter og primært vores B2B-kunder – national og internationalt.

Grundet øget vækst mangler vi derfor dig hurtigst muligt til denne spændende og unikke nyoprettede stilling.

Helt grundlæggende består jobbet i at servicere vores B2B-kunder samt sikre en professionel logistikhåndtering og kontraktopfyldelse. Du vil med fokus på logistiskstyring af hele værdikæden – lige fra den høstede råkaffe fra vores egen farm i Tanzania, Afrika, til vort lager, videreforarbejdning, ristning, emballering, forsendelser, mellemlager, lagerstyring og kontrol – skabe et solidt fundament, hvorpå salg, service og kundeopfølgning kan komme i fokus.

Würth Danmark A/S
Sælger af Bilindretning

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at sælge bilindretning i topkvalitet?

Som sælger af vores bilindretningsløsninger, bruger du størstedelen af tiden på selve salget. Da du er ansvarlig for hele opgaven fra start til slut, er det dog også en naturlig del af dagligdagen, at du varetager forskellige opgaver i forbindelse med forberedelse og opfølgning, samt at du kan tegne de rette løsninger for vores kunder.

For at hjælpe dig til succes i jobbet bidrager vi med:

Unik System Design A/S
 • løbende praksisnær uddannelse, hvor du udvikler dig som sælger
 • Sikker grundløn og mulighed for præstationsafhængig løn samt pensionsordning
 • gulpladebil, laptop og mobiltelefon
Würth Danmark A/S
RelateIT A/S
Vil du være vores nye systemchef for infrastruktur med ambitioner om ledelse og teknisk salg?

RelateIT A/S, Kolding eller Odense

Brænder du for en stilling, hvor salg til både nye og eksisterende kunder kombineres med design af high-end softwareløsninger og ledelse af et kompetent og motiveret team? Og motiveres du af at arbejde med den nyeste teknologi i en vækstvirksomhed med fokus på din udvikling? Så har vi jobbet til dig!

Som vores nye systemchef for infrastruktur får du ansvaret for et driftsteam på 8 mand, der samarbejder om både nye projekter og faste driftsopgaver for både danske og udenlandske kunder. Vi arbejder på mange forskellige platforme fra forskellige leverandører, og du får derfor et bredt ansvar.

Det er også dig, der med dine naturlige præsentationsevner og tekniske dybde varetager salget til både nye og eksisterende kunder.

RelateIT A/S
TEMP TEAM A/SAccount manager

TEMP TEAM A/S, Kolding

TEMP-TEAM i Kolding søger en ny kollega, som brænder for den gode kundedialog, det gode samarbejde og som besidder dét drive, som er med til at sikre, at afdelingens fælles mål og succes opnås. Trives du derudover med et selvstændigt job, hvor du skaber resultater gennem vedholdenhed, ihærdighed og vilje til at nå målsætninger, så har du alle forudsætninger for at opnå succes.

Du er en skarp og udadvendt person, som sammen med dine engagerede og kvalificerede kollegaer skal være den drivende kraft i at varetage samt udbygge den eksisterende kundeportefølje.

Dit primære arbejdsområde bliver at etablere og fastholde nye kunderelationer gennem kundebesøg og telefonisk kontakt. Du skal selvstændigt opsøge nye samarbejdsmuligheder og samarbejdspartnere, bl.a. via deltagelse i netværk. Derudover skal du planlægge og udføre salgskampagner i tæt samarbejde med resten af teamet.

Tornbjerg Schou ApS
Salgskonsulent

Tornbjerg Schou ApS søger for Contiga A/S i Tinglev

Brænder du for værdiskabende salg, innovation og bæredygtigt byggeri? Har du en teknisk baggrund, og evner du at arbejde med hele salgsprocessen fra teknisk afklaring til implementering af den endelige løsning? Er du drevet af ambitiøse vækstplaner og motiveres du af en høj grad af indflydelse på dit eget jobindhold og dine egne muligheder? Så er du den, vi søger.

På vegne af Contiga A/S søger TornbjergSchou en Salgskonsulent, som med ansvaret for egen kundeportefølje, skal understøtte virksomhedens ambitiøse vækstplaner. Du skal i rollen arbejde resultatorienteret i spændefeltet mellem kunde og teknik, hvorfor det er essentielt, at du trives med såvel teknisk administrative opgaver som dialog og opfølgning. En rolle med udviklingsmuligheder, der stiller store krav til din evne til at arbejde selvstændigt i kombination med solidt samarbejde på tværs.

Semco Maritime A/S
Sales Engineer

Semco Maritime A/S, Esbjerg

We are looking for a Sales Engineer with strong customer focus to join our dynamic and exciting business. Semco Maritime is a leading provider of global energy solutions, which means huge and challenging opportunities for the people in our business – and for you! Together, we create innovative results based on a high level of professionalism and commitment. We are a strong team and we win as a team!

Your primary responsibilities will include selling our components/materials to internal and external offshore customers worldwide. You will be a key player in the process of improving our sales. Moreover, you will be responsible for:

 • Day-to-day contact with customers, including technical support (mainly through phone calls or email)
 • Tendering
 • Follow-up on deliveries and suppliers
Semco Maritime A/S
Jysk Fynske Medier P/S
MEDIERÅDGIVER ERHVERV+

Jysk Fynske Medier P/S, Kolding

Jysk Fynske Medier søger sælger til Danmarks bedste erhvervsmedie, Erhverv+ Østjylland og Fyn.

Du har ansvaret for at opbygge din egen portefølje ud fra en emneliste. Det betyder, at du selv tager kontakt til kunder og potentielle kunder og aftaler møder med disse. Vi uddanner dig i vores produkter og kører løbende kompetenceudvikling igennem sambesøg m.m.

Din hverdag

 • Mødebooking ud fra vores kundelister
 • Analyse af kundens behov og mulige løsninger
 • Forberedelse af præsentationer til møderne
 • Afholdelse af møder og salg med kunder og potentielle nye kunder – 12 møder om ugen
Davidsens Tømmerhandel A/SSælger til typehusafdelingen

Davidsens Tømmerhandel A/S, Vojens

Trives du i et job med mange bolde i luften og har du en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne og et skarpt fokus på detaljen? - Og er du samtidig en sand mester i at koordinere og planlægge?

Dine primære arbejdsopgaver er sagsstyring, telefonekspeditioner og administrativ håndtering af de mange ordrer, der hver eneste dag kommer ind over dit bord.

Jobbet kræver indgående kendskab til branchen og produkterne inden for trælastbranchen.

Du bliver del af et lille team, som har som sin primære og eneste opgave, at servicere vores kunder inden for typehuse.

Vi tilbyder en vigtig position i en afdeling, hvor tingene går rigtigt stærkt og hvor vi i høj grad er del af den spændende rejse vores forretning er på lige nu.