73 job matcher din søgning 73 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 73 resultater.
Produal A/SBusiness Development Manager

Produal A/S

Vi håber at det lige præcis er dig, der tager den ledige plads på vores hold. Vi har travlt på den gode måde – vi vokser og har p.t. 2 ledige stillinger indenfor salg & support.

Vi håber du kommer med en evig ”sult” efter hele tiden at hjælpe den næste kunde – ny eller eksisterende – med at tænke de rigtige løsninger igennem. Hvilke dele af løsningen kan arrangeres på Produals nye banebrydende trådløse teknologi? Og hvordan udføres det tilbageværende el-arbejde bedst og billigst?

Vi tilbyder dig et trygt og imødekommende fællesskab på et hold bestående af i alt 6 – snart 7 – medarbejdere i det danske datterselskab i Produal Gruppen. Du vil få plads til at være dig selv, og du vil få udstrakt indflydelse på at udvikle dig selv og jobbet i en retning, som du ser som ”rigtig” for dig og Produal A/S.

Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

VORDINGBORG KØKKENETSælger

VORDINGBORG KØKKENET, Vordingborg

Vil du være en del af et lille eksklusivt team, hvor du kommer til at arbejde i Vordingborg Køkkenets fødeby? Vi udvider nemlig i vores køkkenbutik i selve Vordingborg og mangler dig på vores hold!

Teamet i vores butik i Vordingborg består af 2 sælgere og en butikschef. I vil sammen få ansvaret for køkkenbutikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en fantastisk køkkenoplevelse for kunderne i Vordingborg og omegn. Du vil derfor blive en del af vores årelange historie i selve fødebyen for vores virksomhed.

Som sælger hos os sætter vi en stor ære i, at vi yder den bedste service, selvfølgelig gør vi det med et smil på læben. Som vores nye kollega skal du være med på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel, og du deltager aktivt i at nå salgstallene.

VORDINGBORG KØKKENET
Carl Ras A/S
Butikssælger Slagelse

Carl Ras A/S

Vil du være en del af en virksomhed, der vil være branchens bedste arbejdsplads? Og kunne du tænke dig at få lov til at gøre det, du er bedst til – 100% salg og rådgivning til professionelle kunder?

Som butikssælger i Slagelse bliver du en del af et professionelt team på 4 medarbejdere, der servicerer og rådgiver vores mange professionelle kunder fra lokalområdet og transitkunderne til og fra Storkøbenhavn. Du bliver en del af en virksomhed, der arbejder efter mottoet: "Hos Carl Ras går du ikke forgæves", hvor vi præsterer teamwork på højeste niveau og rådgiver vores kunder, så de altid får den bedste løsning.

I Carl Ras sørger vi for udfordringer og udviklingsmuligheder, og vi forventer, at du selv er med til at forme din udvikling og karriere.

Carl Ras A/S
PII HeadhuntingSalgskonsulent – eksklusive vinduer og døre

PII Headhunting søger for Bøjsø Døre og Vinduer A/S

Du refererer til Bøjsøs salgschef og arbejder primært hjemmefra og/eller fra showroom i Hellerup. Din kontaktflade er meget bred iblandt arkitekter, bygherrer, håndværkere og private. I disse markedssegmenter er skabelse af netværk, salg via troværdighed og god service samt professionelt opsøgende salg, nøglerne til at lykkes.

Bøjsø er vel etableret på markedet. Du overtager en stor del af den daglige kontakt til kunder og forretningsforbindelser omkring hovedstaden, men du skaffer også nye kontakter sideløbende. Stillingen er meget selvstændig med frihed under ansvar. Salg er teamwork hos Bøjsø. Så du arbejder ret tæt sammen med dine jyske kollegaer, regner selv mange af dine tilbud og er på fabrikken i Jylland 1-2 gange om måneden.

DanBred P/SDanBred Area Sales Manager

DanBred P/S

The position will lead the sales development of various genetic solutions of DanBred P/S in Romania, Czech Republic, Slovakia, Slovenia, Hungary, Poland and the Baltic Countries. Among other key areas, the position will also be tasked with collecting market information and developing a long-term business strategy for the country.

Responsibilities:

 • Perform sales of DanBred genetic solutions to commercial and integrated swine producers.
 • In close cooperation with the management to develop a long-term business plan for the country that includes territory planning and setting up relevant activities, which consider the current conditions in the market.
TimeXtenderPartner Alliance Manager - Nordics

TimeXtender

Working from Anywhere/Aarhus

Are you passionate about what you do? Do you take pride in your results? Are you open-minded, agile, and used to working from anywhere? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

This role is a sales-driven position and the first point of contact in building relationships with potential and existing partners. The Partner Alliance Manager paves and coaches the way for our success of growing pipeline and sales wins with our partners.

Responsibilities:

 • Identify and recruit new partners
 • Manage and grow the current portfolio of partners
 • Maintain and grow pipeline
Bygma
Ekstern sælger

Bygma, Næstved

I Bygma er vi stolte af at have landets helt store entreprenører på kundelisten. Vi ved, at de har brug for kvalitet til tiden. Og at vejen til deres tillid går gennem god rådgivning. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave er opsøgende salgsarbejde og projektsalg. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet. En vigtig del af din rolle er at opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvar for at vedligeholde og udbygge egen kundeportefølje. Du indgår i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, der fungerer som backup for salgsarbejdet.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Bunzl Distribution Danmark A/S
Salgsassistent

Bunzl Distribution Danmark A/S, Greve

Til vores travle salgsafdeling søger vi en salgsassistent, der skal arbejde med salg og support til vores mange fitness kunder og være med til at skabe gode resultater og tilfredse kunder. Tiltrædelse kan ske snarest muligt.

Bunzl Distribution Danmark A/S er en spændende virksomhed, der dagligt servicerer vores mange B2B-kunder og håndterer tusindvis af ordrer med forbrugsvarer fra vores store logistikcenter i Greve. Vi er 80 motiverede og glade kollegaer, som hver dag samarbejder om at levere den bedste service.

Du vil få en alsidig hverdag, hvor du skal give fitness kunderne en professionel betjening og stå for de administrative back office-opgaver. I dagligdagen vil du have en stor kontaktflade til både kunder og kollegaer. Du vil referere til den interne salgschef.

Profil Search
2 Tekniske Salgsingeniører - Pneumatik og Automation - Sjælland

Profil Search søger for SMC Danmark A/S

Har du erfaring med teknisk løsningssalg til industrien, drives du af at være ude ved kunderne og trives du med at have frihed til at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig.

Som salgsingeniør får du ansvaret for salg af SMC´s komplette program indenfor pneumatik- og automationskomponenter. Du skal i høj grad arbejde med udvalgte fokuskunder, samtidig med at du tilfører nye kunder til forretningen.

Stillingen:

 • Identificering, afdækning, segmentering og opsøgning af nye potentielle kunder.
 • Vedligeholdelse og udbygning af salget til eksisterende kunder, samt udarbejdelse af handlingsplaner for fokuskunder.
 • Analysere kundens behov, udtænke løsningsforslag, forhandle og lukke salget.
Garia A/SDigital native and sales talent

Garia A/S, Greve

Do you thrive in a small company with high ambitions and a dynamic environment? Garia is looking to increase the capacity in our EMEA sales team with a digital native and sales talent. The position is full time and we are looking for a candidate which can start as soon as possible.

As a digital native and sales talent, you are a natural born digital marketeer with confidence on the various Social Media platforms such as Facebook, Instagram and Linkedin. You will be responsible for coordinating creative marketing activities as well as the execution of our digital marketing strategy.

Your tasks will include:

 • Drive and support the development of the digital marketing strategy.
 • Optimizing our activities on Social Media (Google, Facebook, Instagram and Linkedin)
 • Stay at the front of new channel developments
Bygma
Sælger

Bygma, Ringsted

I Bygma har vi en holdning til det, vi sælger. Vi ved, at godt grej er afgørende, når der skal bores 2.000 huller på en regnvåd mandag eftermiddag. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver at rådgive og servicere kunderne inden for beklædning, værktøj og beslag. En kunde er aldrig en afbrydelse, men din vigtigste opgave. Du tager imod vores kunder eller servicerer dem over telefonen. Du planlægger din salgsindsats i samarbejde med butikschefen over for både nuværende og potentielle kunder på B2B-markedet og deltager aktivt i arbejdet med at sikre en salgsklar butik og udstilling.

I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Du får ansvar allerede fra første arbejdsdag, og samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

Bygma
Sanistål A/S

Sanistål/Carl F Sikring søger en kompetent og ambitiøs sikringskonsulent til salg af ADK på Sjælland

Sanistål A/S

Vi har travlt og søger en ny kollega, der har flair for salget og motiveres af at opbygge relationer og udvikle eget salgsdistrikt, til vores sjællandske salgsteam.

Vi søger en proaktiv og kommercielt stærk sælgerprofil med gode relationer til sikringsbranchen, der kan arbejde selvstændigt med udbygning af salget til Saniståls professionelle kunder. Du får i samarbejde med dine kolleger ansvar for at styrke og udvikle salget af såvel eksisterende forhandlere/nøglekunder, samt opsøge nye potentielle kunder på Sjælland. Sanistål har eneforhandling af Salto, der er markedsledende indenfor elektronisk adgangskontrol.

Sanistål tilbyder en lønpakke bestående af en fast løn, bonus, pensionsordning, sundhedsforsikring og særlige personaleaftaler. Hertil kommer naturligvis bærbar pc, fri mobiltelefon og firmabil.

Sanistål A/S
Randstad A/S
Teknisk projektsælger

Randstad A/S søger for TROX Danmark A/S

Kan du skabe gode relationer og vejlede kunder om topkvalitetsprodukter inden for HVAC? Kan du strukturere din egen arbejdsdag og salgsaktiviteter? Formår du med din tekniske viden at sikre den bedste løsning for kunden?

Med reference til den danske sales manager bliver du ansvarlig for alle salgsaktiviteter på Sjælland. I samarbejde med resten af teamet formår du at give teknisk sparring til kunderne, sådan at I i fællesskab kommer frem til de rigtige løsninger.

Derudover vil nogle af dine ansvarsområder være:

 • Varetage salg af alle TROXs produkter og systemløsninger for kunder på Sjælland
 • Udvide og vedligeholde TROXs portefølje af kunder og samarbejdspartnere på Sjælland
 • Altid have et klart overblik over de igangværende projekter i dit ansvarsområde
Verisure
Kørende Sælger til salg af tryghed

Verisure

KICKSTART DIN SALGSKARRIERE I EUROPAS FØRENDE ALARMSELSKAB!

Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden. Verisure

Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender. Da vi altid bestræber os på at møde vores kunder, når de ønsker det, vil aftenarbejde kunne forekomme et par gange om ugen.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maksimalt 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
ShurtapeRegional Sales Manager

Shurtape

Vi tilbyder

 • Et ansvarsfuldt og afvekslende job i en pålidelig og velfunderet virksomhed
 • Frihed under ansvar og rig mulighed for at gøre en forskel
 • Ægte holdånd og åben kommunikation
 • Professionelle processer og korte beslutningsveje
 • Konkurrencedygtig løn og fleksibel arbejdstid

Dine opgaver

 • Udbygning og pleje af bestående og nye kunder og forretningspartnere indenfor professionelt malerudstyr, DIY-byggemarkeder og industrien
 • Besøge nye og bestående kunder (rejsedage)
 • Håndtering af forhandlinger og aftaler med kæder
Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS
Sælger - Syd- og Vestsjælland

Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS

Gennem planlægning, både på kort og lang sigt, sikrer du udvikling i kunderelationer bådes hos eksisterende såvel som nye kunder. Du er fortrolig IT-bruger da du vil have ansvaret for at oprette og vedligeholde egne kunder, og deres aftaler via vores IT-system.

Du drives af salg og finder det naturligt at identificere, opsøge og bearbejde nye emner. Du har god erfaring med opsøgende salg, og ser det som en spændende udfordring i stedet for en begrænsning.

Til gengæld tilbyder vi løn efter kvalifikationer, plus sundhedsforsikring og pensionsordning.

BB Consulting v/Bjarne BukdahlEr du en erfaren Account Manager med brancheerfaring i cleaning markedet – så er det dig, vi søger

BB Consulting v/Bjarne Bukdahl søger for Toprent A/S i København/Sjælland

Du skal skabe udvikling, nysalg og servicere vores produkter og koncepter til vores kunder og markedet for bl.a. kemi- og rengøringsmidler, derfor søger vi en dygtig Account Manager med rengøringsekspertise.

Du får dit eget ansvarsområde, hvor du har det fulde ansvar for nysalg og afsætning af konceptet, og hvor du via opsøgende aktiviteter skal udvikle din og vores position på markedet.

Vi tilbyder

 • Mulighed for at arbejde og udvikle sig i en virksomhed med internationale relationer
 • Et selvstændigt og udfordrende job i en virksomhed i stærk vækst
 • God backup fra dygtige og friske kolleger
 • Gode ansættelsesvilkår, fast løn samt provision
Felder Group Denmark ApSEkstern sælger

Felder Group Denmark ApS

Felder Group er en af de førende producenter af træbearbejdningsmaskiner i hele verden. Vi er eksperter i træbearbejdning til industri, håndværk, private kunder og har et stort udvalg af produkter – alt fra båndsave og rundsave til fuldautomatiske CNC-maskiner. Vi ekspanderer løbende og ønsker at udvide vores medarbejderstab med en ekstern sælger til vores team i Danmark. Med geografisk ansvar for dele af Sjælland.

Arbejdsopgaver:

 • Opsøge og booke møder med eksisterende og potentielle kunder med henblik på øget markedsandel. Struktureret og kontinuerlig opfølgning.
 • Rådgivning og servicering af nye samt gamle kunder.
 • Udarbejde tilbud og kontrakter.
SKUBA Group
Country Manager (Truck Spare Parts)

SKUBA Group

SKUBA GROUP is one of the leading distributors of spare parts for trucks and trailers in Europe. The Group continues the business development and is looking for a COUNTRY MANAGER in Denmark.

During the first 3 months of probation period a person will be employed at SKUBA (Lithuania) as Business Development Manager for Denmark and will work individually at a home-based office. Upon successful completion of the probation period, the selected candidate will be appointed as a COUNTRY MANAGER and authorized to establish the subsidiary in Denmark.

We offer you an interesting and challenging job to develop the company and become a member of SKUBA GROUP Multinational Top Managers Team.

SKUBA Group