107 job matcher din søgning 107 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 107 resultater.
Klimablock Herning ApSSupersælger – som på sigt kan lede salgsafdelingen

Klimablock Herning ApS

Vi har ambitioner og vil derfor gerne udvide vores salgsafdeling.

Din hverdag er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du får et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar. I samarbejde med dine dygtige kollegaer løses de daglige opgaver, hvilket giver dig en stor kontaktflade i hverdagen. Vi drives af at levere gode løsninger til vores kunder, hvilket vi håber, du kan genkende i dig selv.

Du kommer i første omgang til at sælge industriventilationsløsninger til nye og gamle kunder i hele Danmark samt varetage tilbudsprocessen og beregninger. På sigt skal du være interesseret i at påtage dig ansvaret og ledelsen af afdelingen og dine kollegaer. Dette betyder, at du også er ansvarlig for salgsstrategien og implementeringen heraf. Er du den rette kandidat, er der mulighed for medejerskab.

PersonaleBørsenSales Specialist

PersonaleBørsen søger for kunde i Risskov

PersonaleBørsen søger dygtige og kompetente sælgere til salg af WhiteAway Groups kvalitetsprodukter.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed i vækst, med fart over feltet og et stærkt fokus på hele tiden at dygtiggøre sig.

For at bibeholde WhiteAway Groups fortsatte succes søger vi salgsprofiler, som vil blive en del af deres Customer Succes Agency (i daglig tale; CSA) i den danske salgsafdeling. Salgsafdelingen er kendetegnet ved højt humør, i kombination med en meget stærk performancekultur, hvor resultater og mål er en naturlig del af hverdagen.

WhiteAway Group tilbyder en ret fantastisk arbejdsplads, inklusiv

 • Mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer inden for salg
 • Lønpakke bestående af grundløn + bonus
 • Attraktive rammer for jobbet: sundhedsforsikring, frokostordning, fitness-rum, aktiv personaleforening.
Edge-TeamSalg og rådgivning af CAD/CAM løsninger – Account Manager

Edge-Team, Egå eller Odense

Edge-Team søger teknisk orienterede konsulenter til salg og rådgivning af henholdsvis vores CAD- og CAM-løsninger. Du skal både pleje eksisterende kunder samt varetage kontakten til potentielle kunder. Som ansvarlig for hele salgsprocessen skal du arbejde selvstændigt med alt fra kundekontakt, forhandling og opfølgning.

Du kommer til at sælge både software, implementerings- og udviklingsprojekter samt serviceaftaler. Du vil få en god støtte i dit daglige arbejde fra vores tekniske presales-konsulenter og specialister i supportteamet.

Edge-Team er blandt de førende virksomheder i Danmark inden for CAD-/CAM-helhedsløsninger, vores kunder er produktionsvirksomheder og udviklingshuse i hele landet, som benytter software til produktdesign, konstruktion, pladebearbejdning og CNC-bearbejdning.

Blue ControlSALGSINGENIØR – JYLLAND

Blue Control

Brænder du for salg af tekniske løsninger? Har du en solid el-teknisk erfaring? Kan du skabe resultater gennem opsøgende salg og samtidig udbygge Blue Controls markedsposition? Vil du være en del af vores vækstrejse, med fokus på at indfri vores salgsambitioner i Jylland?

I den nyoprettede stilling som salgsingeniør vil du arbejde med opsøgende salg og opbygning af egen kundeportefølje ud fra projekt- og aktivitetslister. Du skal sælge vores SRO-/SCADA-løsninger til små og mellemstore vandværker/vandforsyningsselskaber. Du får ansvaret for udvikling og servicering af egen kundeportefølje herunder afdækning af kundebehov og løsning af opgaver.

Vi søger en engageret og faglig kompetent person, der kan bidrage til Blue Controls forsatte vækst. Du har en el-teknisk baggrund som maskinmester, el-ingeniør, automatikmekaniker eller lignende med flair for automatik.

Grene Wind Industri Supplies A/SIntern salg/indkøb og logistik

Grene Wind Industri Supplies A/S, Ryomgård

WIS i Mesballe er en attraktiv arbejdsplads i vækst, og vi søger en kvalitetsbevidst kollega til en nyoprettet stilling som intern salgs-/indkøbs- og logistikassistent.

Hos Grene Wind Industri Supplies A/S – i daglig tale kaldet WIS – er vi specialister i at levere udstyr og serviceydelser til vindkraftindustrien i hele verden, men også til industrien i Danmark. Derfor stiller vi store krav til kvalitet og præcision.

Du får en varieret hverdag med ansvaret for en bred palet af salgs-/indkøbs- og logistiske opgaver. Udover at bistå med salgsopgaver, herunder udarbejdelse af tilbud og dokumentationer, transport-booking, vil du også blive involveret i indkøbsaftaler med vores mange leverandører samt databehandling, fx opdatering af stamdata i AX, udarbejdelse af statistikker, ISO-opdateringer m.m.

Hilti Danmark A/S
Er du klar til at løse komplekse opgaver indenfor salg?

Hilti Danmark A/S

Hilti Danmark A/S

Du får enestående træning i alt fra vores kultur og produkter til salgsteknikker og -modeller. Vi arbejder med en direkte salgsmodel med fokus på professionel rådgivning direkte til kunderne. Som en del af din introduktionsperiode skal du 3 uger til Manchester, hvor du vil få al den viden, du behøver for at få succes i jobbet.

Rollen som Account Manager er en unik udviklingsmulighed for dig, der søger nye udfordringer og udviklingsmuligheder i en veletableret, international salgsorganisation. Med vores uddannelse og støtte i ryggen har vi tillid til, at du vil gøre en indsats og kan levere fantastiske resultater. Giver du alt, hvad du har, belønner vi dig med en udfordrende hverdag samt unikke udviklings- og karrieremuligheder.

UNICEF Danmark
Be the face of UNICEF – promote children’s rights!

UNICEF Danmark, Aarhus

As a promoter for UNICEF Denmark, you will improve your skills within communication, marketing and sales. You will become part of an international team with a high focus on continuous coaching and development, all while contributing to creating a better future for the children of the world.

UNICEF Danmark

Our primary task is to promote UNICEFs work and recruit new members. As a promotor you therefore need to engage people in the streets and inspire them to support the cause by conveying knowledge about how UNICEF works.

To convey our message, we often use visual aids and tools which allows us to demonstrate in what ways new possible members can help the children.

UNICEF Danmark
IT Optimiser ApSEngagement Manager

IT Optimiser ApS, Skanderborg eller Hellerup

Vi sigter efter at være førstevalget, når virksomheder mangler SAP®-specialister, og når SAP®-specialister er på jagt efter nye projekter. Derfor søger vi endnu en dedikeret, ambitiøs og resultatorienteret Engagement Manager, der kan pleje vores eksisterende kunderelationer samt skabe nye.

I rollen bliver du bl.a. ansvarlig for introduktion og præsentation af IT Optimisers serviceportefølje for eksisterende og nye kunder med henblik på at øge indtjeningsfremgangen på toplinjen, kundernes købsniveau samt rentabilitet.

Du bliver endvidere ansvarlig for udførelse af behovsafdækning af potentielle kunder, for imødekommelse af deres behov samt etablering, udvikling og vedligeholdelse af kunderelationer for at sikre nuværende og fremtidige salg.

HTH
Indretningskonsulent

HTH, Herning

HTH-butikken i Herning søger en dedikeret indretningskonsulent. Opgaven vil primært bestå i at vejlede, rådgive og skræddersy den helt rigtige løsning til butikkens mange kunder.

HTH

Har du lyst til at blive en del af et vinderhold, have ansvar for egne projekter og falder daglig kommunikationen med kunderne dig naturligt? Så er denne stilling måske noget for dig.

Vi forestiller os, at du har taget en håndværksmæssig uddannelse – dog ikke et krav – eller har anden relevant baggrund for at søge stillingen. Desuden vil vi sætte pris på, at:

 • du har erfaring fra køkkenbranchen
 • du har kendskab til anvendelse af materialer
 • du er vant til at projektere hele salgsprocessen.
HTH
TEMP TEAM A/SSalgs- & logistikkoordinator til det svenske marked

TEMP TEAM A/S søger for James Hardie Denmark i Gedved

Brænder du for at yde kundeservice, og løse interne salgsopgaver på tværs af landegrænser? Er du samtidig god til at få enderne til at nå sammen i hverdagen? Så skal du gribe denne mulighed hos James Hardie Denmark.

Rekrutteringsvirksomheden TEMP-TEAM søger på vegne af James Hardie Denmark i Gedved en svensktalende, udadvendt salgs- og logistiksupporter til den fornemme opgave, at servicere virksomhedens svenske kunder.

James Hardie Denmark, filial af James Hardie Europe og del af den verdensomspændende James Hardie koncern, er verdens største producent og distributør af James Hardie fibercement og Fermacell fibergips, der anvendes overalt hhv. udvendigt og indvendigt i byggeriet til både lofter, vægge, gulve og facader. Virksomhedens skandinaviske aktiviteter drives fra hovedkontoret i Gedved, hvor du også vil have din daglige gang.

NuudaySupportkonsulent til spændende job i Inbound Support

Nuuday, Tranbjerg

Inbound Support er en indgang for fejlmodtagelse fra nationale såvel som internationale kunder. Vores kunder er vidt forskellige, men én ting er fælles for dem alle, de forventer markedets bedste kundeservice, en kompetent og effektiv betjening, samt at vi tager ansvar for deres henvendelse.

Da det går stærkt, og vi dækker en bred produktportefølje, kræver jobbet, at du er i stand til at håndtere konstante forandringer, samt at du finder det spændende at sætte dig ind i nye produkter og processer.

Ansvar og opgaver

 • Yde telefonisk kundeservice, herunder fejldiagnosticering, rådgivning, salg og support, til alle TDC Erhverv kunder.
 • Arbejdsopgaver
 • Give markedets bedste kundeservice.
NuudaySalgskonsulent til TDC Erhverv Inbound Sales Aarhus

Nuuday, Tranbjerg

I TDC går det stærkt. Vores salgskonsulenter får hele tiden nye muligheder for at udvikle sig videre i TDC. Derfor søger vi nye kolleger, der tænder på seriøst salg og kompetent kundeservice. Du bliver salgskonsulent hos TDC Erhverv Inbound Sales, hvor vi servicerer vores erhvervskunder med råd og vejledning omkring TDC’s produkter og kundernes regninger.

Du indgår i et team med et stærkt sammenhold. Sammen tager I jer af henvendelser fra vores erhvervskunder. Dit mål er at give markedets bedste service samtidig med, at du sælger TDC’s produkter. Produkterne skal derfor udvælges og præsenteres, så de opleves som en relevant hjælp af kunden.

Det vigtigste for os er, at du har lyst til og mod på at arbejde med IT og salg. Du kan have siddet i en lignende stilling, men ansvarsfølelse og et stærkt engagement vejer tungere end erfaring.

Foodjob Nordic
Commercial Manager – Pet Food and Feed Ingredients

Foodjob Nordic søger for AM Nutrition

On behalf of our client AM NUTRITION AS, Foodjob Nordic is now seeking a skilled Commercial Manager to drive the European sales responsibility for pea protein, starch and fiber for the pet food and feed sector.

The right candidate has several years of experience in international sales of ingredients for the pet food and/or feed sectors and can generate growth through co-creation and relationship-based sales. The right candidate can focus on revenue optimization in both the short and long term and create win-win situations.

Foodjob Nordic
KK Wind SolutionsCommercial Sales Specialist

KK Wind Solutions, Ikast

Do you want to become our Commercial Sales Specialist? Would you like to dive into pricing and business case analysis?

You will take up a broad and outgoing role where you will become our specialist and go-to person on pricing and system optimisation. That way, you will be the ambassador for high-quality and standardised pricing practices, optimal workflows and data-based decision-making across KAM.

More specifically, your tasks will be to:

  KK Wind Solutions

 • Conduct complex analyses on pricing, business cases, sales performance, etc. and present findings to your KAM colleagues
 • Drive quoting and bid processes within the organisation as well as play a key part in calculating the cost for tenders, new customers and new products
 • Perform and maintain updates of pricing, master data and systems – e.g. updating prices in our system
Krone Oplevelser ApSSalgskonsulent/telemarketingkonsulent

Krone Oplevelser ApS, Grenaa

Er du resultatorienteret og konkurrencedrevet? Bliv salgskonsulent/telemarketingkonsulent hos Kroneoplevelser ApS!

Vi tror på, at et godt fællesskab og udfordringer skaber rammerne for den perfekte arbejdsplads, hvor du får de bedste forudsætninger for at udvikle dine salgskompetencer, såvel som din personlige udvikling. Vores ambitiøse ledere og kolleger står altid klar til at give dig en hjælpende hånd, og for at sikre dig den bedste start hos os, vil du også modtage et oplæringsforløb med efterfølgende salgstræning.

Vi tilbyder:

 • Høj løn + høj provision
 • Fremmødebonus
 • Fede konkurrencer med varierende præmier
DESIGNAAMBITIØS DESIGNKONSULENT TIL FLAGSHIP STORE I AARHUS

DESIGNA, Tilst

Til vores kommende flagskibsbutik i Aarhus, som åbner i august 2020, søger vi en ambitiøs og udadvendt designkonsulent med flair for rådgivningsbaseret salg.

Vi søger en person, som har ønsker om at gøre langvarig karriere i indretnings- og køkkenbranchen, med et drive og en vilje til at blive blandt de dygtigste i branchen.

Som designkonsulent hos DESIGNA Aarhus får du en stor kontaktflade til både privat- og erhvervskunder samt håndværkere. Dine primære opgaver vil være at:

 • Rådgive og inspirere kunderne i forbindelse med inventarløsninger til deres hjem
 • Medvirke til at servicere og udbygge samarbejdet med professionelle håndværkere
 • Varetage alle salgets faser, herunder projektledelse ved montage af løsningerne hos kunderne
 • Deltage i alle typer af salgsfremmende aktiviteter.
JS Danmark A/SProjektkonsulent med Key Account Manager-potentiale

JS Danmark A/S, Aarhus

JS Danmark A/S har succes, og da vi fortsat har store vækstambitioner, søger vi en resultatdrevet og konkurrenceminded projektkonsulent med erfaring inden for salg og mødebookning.

Som projektkonsulent bliver din primære opgave at analysere det danske marked og vurdere, i hvilke virksomheder JS Danmarks produkter kan skabe værdi. Kontakten med kunden foregår via telefon, hvor du over for direktører og beslutningstagere går i dybden med fordele og udbytte ved vores koncept med henblik på at booke et møde.

Vi tilbyder

 • Muligheden for at skabe din egen karriere som key account manager, kundespecialist eller teamleder
 • Muligheden for at blive en del af en international virksomhed
 • Muligheden for at skabe en absolut konkurrencedygtig løn via egen performance
Kelly Services DanmarkBusiness Developer

Kelly Services Danmark, Aarhus

Kelly er en af Europas førende rekrutteringsvirksomheder med speciale i rekruttering af medarbejdere på alle niveauer.

Afdelingen i Aarhus ønskes nu styrkes med en Business Developer, som vil få et selvstændigt ansvar for at skabe resultater hos eksisterende og nye kunder gennem vedholdenhed, ihærdighed, drive og vilje til at nå målsætninger. Du får kollegaer med mange års erfaring og en praktisk baggrund, som nok skal klæde dig på inden for vores specialistområde.

I Kelly går vi aldrig på kompromis med kvaliteten – og da vi samtidig ønsker at være anerkendt som den bedste samarbejdspartner på markedet, er det vigtigt for os, at du også arbejder ud fra disse værdier.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Etablere og fastholde nye kunderelationer gennem kundebesøg og telefon
 • Opsøge nye kunder
 • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på disse
A.I. Gulve A/SLeder til A.I. Gulves gardinafdeling

A.I. Gulve A/S, Risskov

Vi søger en dygtig leder/gardinsælger/montør til ansættelse hurtigst muligt.

Hos A.I. GULVE & GARDINER har vi en stor og vigtig afdeling med skræddersyede løsninger indenfor gardiner og solafskærmning.

Vi har stor succes med vores tilgang, hvor kreative løsninger, høj kvalitet og professionel rådgivning er i højsædet.

Til afdelingen søger vi en sælger/montør, der både kan lede sig selv og afdelingens arbejde.

Vi tilbyder en inspirerende arbejdsplads i en mellemstor virksomhed med flere afdelinger, alle indenfor byggeri, fx. gulve, erhvervs- og boligbyggeri, højkvalitetsentreprise og gardiner.

Vestas Wind Systems A/S
Partner Account Manager

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Do you want to play an important role in achieving our exciting goal for directing the transition towards a world powered by sustainable energy? Do you thrive on making a difference and having a business impact utilising your procurement experience and customer understanding?

Then look at this exciting opportunity to develop your career at Vestas.

Your main responsibilities will be:

 • Supervise a small team of Partner Account Professionals
 • Negotiation and contracting of partners to the platform
 • Develop and handle partner relationships and build loyalty
Vestas Wind Systems A/S