290 job matcher din søgning 290 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Food Solutions A/SBliv handelselev i Food Solutions, en af Danmarks mest spændende økologiske virksomheder

Food Solutions A/S, Egå

Med en handelsuddannelse med speciale i salg i Food Solutions går du en spændende fremtid i møde. På domicilet i Egå vil du i de næste 2 år få en grundlæggende og udfordrende handelsuddannelse med masser af muligheder for at udbygge både dine faglige og personlige kompetencer.

Hvis du er den rette til stillingen, så er vi indstillet på, at du efter endt uddannelse kan fortsætte i virksomheden og få dine ambitioner om en karriere opfyldt hos os.

Hos Food Solutions får du:

 • En handelsuddannelse med fokus på salg
 • Et indblik i og kendskab til indkøb, marketing, produktion, kvalitet, logistik og lager
 • En plads i et lille team af gode kollegaer med en åben og humoristisk dialog
Lantmännen Unibake Danmark A/S
Salgskonsulent, Djurs/Kronjylland

Lantmännen Unibake Danmark A/S

Vil du være med til at sælge nogle af de stærkeste brands i dansk dagligvarehandel? Og har du en vindende personlighed, som kan skabe værdi i samhandlen med dine kunder? Så er du måske vores nye salgskonsulent til vores distrikt på Djurs/Kronjylland.

Med reference til teamlederen i vest, får du ansvaret for at planlægge og drive salgsudviklingen hos en række af de største butikskæder i handlen.

Du arbejder ud fra din bopæl, som ligger i det distrikt som dækker området omkring Århus N, Grenaa og Randers.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
SELECTED
Sales Coordinator

SELECTED, Brande

Are you structured, result-oriented and hold experience from working with an international perspective? Then this is a great opportunity to work with the coordination of major international key accounts in our versatile West markets such as UK, US & Canada.

As Sales Coordinator, your primary responsibility will be to service some of our largest key account customers in the West market. Through close dialogue and daily feedback from stakeholders in Buying, Logistics and our local BESTSELLER offices, you ensure that our key account customers are supported in relation to order handling, product flow follow-up, preparation of statistics etc.

You will also hold tasks within servicing our sales people in the markets as well as other wholesale customers. At all times, you ensure that any account or stakeholder feels confident in their corporation with SELECTED’s support team.

JKSStrategisk salgschef søges i DK for Bykle Vindu, København eller Aarhus

JKS søger for Bykle Vindu

Er du den fødte og erfarne sælger, som altid forsøger at skabe de bedste muligheder for kunden? Er du stærkt strategisk, selvledende og særligt resultatorienteret? Har du et plejet netværk og et godt kendskab til virksomhederne i byggebranchen? Så er det dig, vi leder efter til stillingen som salgschef!

Som salgschef i Bykle Vindu får du ansvaret for at opbygge et helt nyt marked i Danmark og etablere en købende kundeplatform. Du er med helt fra start og får ansvaret for at udvikle, implementere samt eksekvere en go-to market-strategi, som sikrer den fremtidige succes for Bykle Vindu i Danmark.

Da du er ansvarlig for det samlede danske marked, er det vigtigt, at du har et entrepreneur mindset med høj professionalisme og med stor interesse for byggebranchen eller træindustrien.

STARK
Deltidssælgere

STARK A/S, Risskov

Ønsker du et arbejde med fokus på salg, service- og rådgivning til professionelle kunder og SELVBYG kunder? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som deltidssælger i STARK Risskov.

Den interne sælger, der sætter en ære i at yde en god service og rådgivning

I stillingen som deltidssælger vil dine primære arbejdsopgaver være

 • Ordrebehandling
 • Deltagelse i de daglige rutiner
 • Salg

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejdertrivsel og –udvikling vægtes højt. Som medarbejdere i STARK arbejder vi målrettet med at betjene professionelle håndværkere, virksomheder og private kunder.

STARK A/S
STARK
Sælger til butikken

STARK A/S, Skjern

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som Sælger.

I stillingen som Sælger vil dine primære arbejdsopgaver være

 • Salg og service til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter
 • Ordrebehandling og varebestilling

Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og –udvikling vægtes højt. I STARK Skjern er vi 14 medarbejdere, som målrettet betjener håndværkere, virksomheder og private kunder i Skjern og omegn.

STARK A/S
VILA
Key Account Product Responsible

VILA, Skanderborg

Har du styr på de seneste fashion trends og ved du hvad kunderne efterspørger? Har du motivationen og ambitionerne til at skabe håndgribelige resultater, der er med til at spille en central rolle i at fremme VILAs succes hos vores Key Accounts? Så står vi klar med din nye udfordring.

I samarbejde med indkøberne hos vores Key Accounts samt vores interne Key Account-salgsteam bliver dit ansvar at sikre, at varebehovet hos vores Key Accounts er dækket ind på vores kollektioner. Din fornemmeste opgave er, at have fingeren på pulsen i forhold til udviklingen på VILAs produkter hos vores Key Accounts og opbygge en tæt kontakt til dem, der kan være med til at skabe værdi for forretningen.

Du byder ind til vores kollektionsopbygning og er med hele vejen frem til fremvisning af kollektionen.

ONLY
Sales supporter

ONLY, Brande

Do you want to work in a dynamic and high-paced environment with great opportunities for personal development and with a steep learning curve? Then now is your chance to join our dynamic sales support team for Germany, Switzerland and Austria.

As a Sales Supporter in ONLY BRAND HOUSE, you will be part of a strong team with ambitious and dedicated colleagues, and you will experience a culture of teamwork and a willingness to succeed together. You will be part of ONLY Brick & Mortar where we work closely with thousands of customers all over the world.

Your primary responsibility will be to support our people in the field. Helping our sales representatives will make you succeed as well as the reps.

More specifically your tasks will include:

 • Coordinating activities in sales and operations
 • Daily contact with and support to our Central European markets
 • Analysis of sales, operations, stock and deliveries
Nutrimin A/SSalgskonsulent til vores kvægkunder

Nutrimin A/S, Ans

Nutrimin søger en fagligt stærk salgskonsulent, der brænder for godt købmandskab og lysten til at indgå i et dynamisk salgsteam. Jobbet indbefatter tæt samarbejde med det øvrige kvægteam og Nutrimins forhandlernet. Salgsrollen omfatter foruden salg af kvægrelaterede produkter, også udarbejdelse af tilbud, kontrakter samt opfølgning på disse. Derudover er du med til at tegne profilen for Nutrimins kvægafdeling i samarbejde med det øvrige team.

Faglige kvalifikationer

 • Du har flair for godt købmandskab og kan omsætte din viden til værdi for kunden
 • Du er uddannet landmand (kvæg), agrar/teknolog eller lign.
 • Du har evt. en baggrund inden for foderstofbranchen, rådgivning eller anden relevant branche med tilknytning til danske mælke- og kalveproducenter
 • Du er velformuleret i både skrift og tale, fornuftige engelsk- og evt. tyskkundskaber er en fordel.
HoyerInternational Trainee, internal sales

Hoyer, Hadsten

Vil du starte din karriere med at få internationalt udsyn og erfaring? Har du lyst til at være en del af en virksomhed med højt til loftet, masser af udviklingsmuligheder og fokus på både kunder og medarbejdere? Hos Hoyer kan du prøve kræfter med vores interne salgsfunktion som del af vores internationale hold af dedikerede og professionelle kollegaer i Europa og Asien!

For at være med helt i front søger vi en ny kollega til et toårigt internationalt træningsforløb. Som trainee i Hoyer skal du være med til at udvikle og udfordre vores forretning på det internationale marked og sikre, at vi kan bevare det høje niveau af service, vi tilbyder vores kunder som del af vores forretningsmodel. Du kommer til at indgå i et team af interne sælgere, der har en absolut nøglerolle i organisationen.

Vi tilbyder dig:

 • Udviklende og udfordrende oplæringsforløb
 • Teknisk træning indenfor elektromotorer
 • Internationalt indblik
Topdanmark
Pensionschef - direkte salg (Fyn & Sydsjælland)

Topdanmark Forsikring og Pension

Kan du levere resultater via opsøgende salg, og vil du have maksimal frihed og belønning?

Skåret ind til kernen er din opgave at sælge firmapensioner, og du vil få ansvar for Sydsjælland og Fyn. Dit klare mål er, at du minimum genererer 50% af dit budget via kanvas, hvor du bruger dit eget netværk og din evne til selv at skabe brugbare leads. Den resterende del af dit budget når du på baggrund af kvalificerede leads via et godt og tæt samarbejde med Topdanmarks øvrige divisioner.

Som pensionschef sætter du ansigt på Topdanmark. Her belønner vi dine gode resultater og din udvikling prioriteres. Du har mandat og råderum, fordi du får lov til at tage ansvar af ledere, der stoler på din faglighed og professionalisme

Topdanmark Forsikring og Pension
Arla Foods amba
Net Revenue Growth Manager MYPC and Cheese & BSM categories Europe - Aarhus

Arla Foods amba, Viby J.

This role sits within the European Sales Centre of Excellence that is accountable for achieving ambitious growth and profitability aspirations across the European zone.

Working for the Head of NRGM for Europe you will assist in creating the strategies and methodologies for the application of NRGM within your category. You will lead the category and rollout of NRGM across our European markets, developing the methodology for NRGM in Arla & codifying the ways of working into our operating model.

We are committed to professional development and promoting from within. Our positive and collaborative culture will bring out the best in you.

Arla Foods amba
Mulighed for hjemmearbejde
Sistie / Izabel Camille ApsSalgskonsulent til Danmark

Sistie / Izabel Camille Aps

Vi søger en salgskonsulent til hele Danmark - med solid erfaring fra salg og som brænder for salgsoptimering og god service.

Som salgskonsulent i Danmark bliver en af dine vigtigste opgaver opsøgende salg, optimering af salget til eksisterende kunder samt ansvarlig for kundekontakten.

Det er et selvstændigt job, hvor du i starten skal have stor fokus på besøg af så mange potentielle kunder som muligt. Du vil blive en del af et stærkt salgsteam med egne sælgere, kundeservice samt tæt kontakt med Head of Sales.

Du vil desuden blive en del af et stærkt brand, hvor varesortimentet bliver solgt ind som ekspres. Din primære målgruppe vil være modebutikker, livsstils- og accessories butikker, frisører og parfumerier - alle potentielle kunder som passer ind i Sisties univers.

Jobindex A/S
Produktchef til nyoprettet stilling – IO-Link og AS-I

Jobindex A/S søger for søger for IFM Electronic A/S i Skanderborg eller Brøndby

Vil du være vores nye IO-Link- og AS-I-specialist. Og kan du se fordelene ved at arbejde i den 5. største sensorvirksomhed i verden, som samtidig er en succesfuld virksomhed med stærke værdier?

Du får en todelt rolle, hvor du både fungerer som produktchef og bruger din viden som applikationsingeniør til at udarbejde tekniske forslag, yde on-site applikationshjælp og assistere kunderne med vejledning omkring signalinfrastruktur og løsninger med IO-Link og AS-I.

Du vil typisk tale med programmører, strategiske beslutningstagere og udviklingsafdelinger, og du kan forvente at bruge mindst 40 % af din tid sammen med kunderne – enten telefonisk, via Teams eller med fysiske møder.

Jobindex A/S
Hjemmearbejdsplads
SNA EUROPE (DENMARK) A/S
Sælger/konsulent distrikt Midt-/Nordjylland

SNA EUROPE (DENMARK) A/S

Har du energi, lyst, er vedholdende og har et stort drive til at skabe personlige salgsresultater i samarbejde med vores forhandlere og kollegaer, bor centralt ifht. distriktet Midt-/Nordjylland, så kunne du være vores nye kollega.

Du bliver ansvarlig for eget distrikt med salg til udvalgte kunder, vedligeholde udstillinger, kampagneopsætning og lokale messer m.m. for vores eksisterende forhandlere ligesom besøg hos slutbrugere er aktuelt.

Det vigtigste er, at du er målrettet, resultat- og løsningsorienteret, har en professionel indstilling, er god til at planlægge, følge op, overholde aftaler, har et rigtigt godt humør samt at udfordringer og en travl hverdag motiverer dig. Du planlægger selv din hverdag, får dit eget budget og en solid salgsbackup. Det forventes desuden, at du rapporterer ugentligt til din nærmeste chef, som er salgschefen.

SNA EUROPE (DENMARK) A/S
Jobindex A/S
Produktchef til vibrationsmåling og -analyse

Jobindex A/S søger for IFM Electronic A/S i Skanderborg eller Brøndby

Har du en baggrund som applikationsingeniør med speciale i vibrationsmåling og -analyse? Vil du arbejde for en ledende aktør inden for IoT-sensorer, industrielle måleinstrumenter, RFID, vision og meget mere? Og vil du være med til at vækste vores forretning inden for tilstandsbaseret vedligeholdelse?

Som produktchef får du ansvaret for at drive salget i Danmark med selvstændig kontakt til danske virksomheder. Du bliver en del af vores globale netværk for produktchefer og bliver budgetansvarlig for salget i Danmark.

Derudover giver du teknisk støtte til salgsgruppen ved at yde applikationshjælp og teknisk support til vores salgsteam. Som en del af holdet vil du være med til at identificere nye forretningsmuligheder og følge dem fra idé til realisering.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Eksportsælger med potentiale

Jobindex A/S søger for DOG COPENHAGEN i Hedensted

Har du salgserfaringen til at spille en helt central og international rolle med stor indflydelse i et mindre firma i solid vækst?

Stillingen er en god mulighed for at excellere inden for salg på den internationale arena og på sigt eksempelvis blive overordnet salgsansvarlig.

Som vores nye kollega får du fra første dag ansvar for at optimere og udbygge salget på vores eksisterende markeder samt opsøge og udvikle salget på nye markeder baseret på udarbejdede markedsanalyser og eksportstrategier.

En del af din rolle indebærer derfor, at du:

 • er i daglig kontakt til internationale kunder
 • udvikler og plejer samarbejdet med agenter, distributører og forhandlere
 • håndterer markedsudvikling i tæt samarbejde med den lokale agent/distributør
Jobindex A/S
Bisgaard og PartnereRådgiver/Account Manager – Partner

Bisgaard og Partnere

Har du lyst til at bidrage selvstændigt til vores arbejde i at hjælpe danske virksomheder med økonomisk optimering af nye kunders nuværende løsninger indenfor miljø og sikkerhed?

Dine opgaver bliver at planlægge og gennemføre salgsbesøg til alle typer virksomheder (B2B). Du sælger koncepter, løsninger og outsourcing og har kontakt til både økonomiansvarlige såvel som andre i selskabernes organisation. Efter indgåede aftaler med kunden vil du opleve solid støtte og tæt dialog hos dine kollegaer på hovedkontoret i Hørsholm.

Vi har travlt hos Bisgaard & Partnere, og derfor er det vigtigt, at du er i stand til at bevare overblikket og tage ansvar for flere opgaver på en gang. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt og med ansvar for dit eget område.

Mascot International
Intern salgsassistent til det hollandske marked

Mascot International, Pårup v. Silkeborg

Begejstres du af at rådgive kunder og supportere dine eksterne salgskolleger? Har du lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden? Da vores dygtige kollega har fundet nye udfordringer internt i organisationen, søger vi en kollega med gode hollandske sprogkompetencer til vores eksport-kundeserviceteam.

Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er af høj kvalitet - det er vores service også. Med reference til vores kundeservicechef bliver du en del af eksportteamet. Din og teamets opgave er at give vores kunder og sælgere en service, der svarer til - eller overgår deres forventninger.

Mascot International
Mascot International
Intern salgsassistent til det tyske marked

Mascot International, Pårup v. Silkeborg

Begejstres du af at rådgive kunder og supportere dine eksterne salgskolleger? Har du lyst til en hverdag i et internationalt miljø med gode og engagerede kolleger, som hjælper hinanden? Da vores dygtige kollega har fundet nye udfordringer internt i organisationen, søger vi nu en kollega med gode tyske sprogkompetencer til vores eksport-kundeserviceteam.

Hos MASCOT er det ikke kun vores produkter, der er af høj kvalitet - det er vores service også. Med reference til vores kundeservicechef bliver du en del af eksportteamet. Din og teamets opgave er at give vores kunder og sælgere en service, der svarer til – eller overgår deres forventning.

Mascot International