463 job matcher din søgning 463 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 463 resultater.
ORTEC Nordic A/SSalgs­kon­su­lent – med stort ansvar

ORTEC Nordic A/S

ORTEC Nordic søger en energisk salgskonsulent til vores IT-løsninger indenfor mandskabs- og vagtplanlægning.

Hos ORTEC udvikler, sælger og implementerer vi en række forskellige optimerings- og planlægningsløsninger.

Du skal indgå i teamet i vores nordiske afdeling i Glostrup, 3 minutters gang fra Glostrup station. Det nordiske team er et lille, lean-team, hvor du vil få stor frihed til at selv planlægge din arbejdstid, arbejde hjemme og flekse dine timer.

Opbygning af Pipeline: Med dine gode, solide salgsindsats opbygger og vedligeholder du din nordiske pipeline.

Mødebookning: Du skaber selv kontakterne og møderne primært via LinkedIn som salgsværktøj (a.k.a social selling), men god gammeldags opsøgende lead-generering over telefonen er også noget vi stadigvæk praktiserer.

Lenus eHealth ApSInbound Sales Executive

Lenus eHealth ApS, København

Vil du være en del af en kommende dansk succeshistorie i international skala? Har du et højt drive, og trives du i et ungt miljø, hvor præstation belønnes? Hvis ja, så har vi det rette job til dig.

LENUS EHEALTH er en hurtigt voksende ung softwarevirksomhed, der leverer en service til personlige trænere, diætister og andet sundhedsfagligt personale. Sammen sørger vi for at effektivisere langtrukne processer og sørger for, at alle parter fokuserer på det, de er bedst til.

Din primære opgave består af at indgå aftaler med klienter, der skal hjælpe vores partnere med at vækste yderligere.

Du får en høj grad af frihed til at planlægge din egen hverdag. Du skaber væksten i sparring med dygtige kollegaer og teamlederen. Du skal kunne administrere det ansvar, der ligger i ambitiøse målsætninger.

MAN Energy Solutions
Sales Manager for the Retrofit Department

MAN Energy Solutions, Copenhagen

Do you want to enable 2-stroke engines to be fueled with new and more environmental friendly bunker fuels? Then keep reading. MAN Energy Solutions is looking for an experienced Sales Manager for our Retrofit Department.

MAN

As Sales Manager you will be a part of securing our future growth according to a clear strategy on de-carbonization and strong customer focus.

You will be responsible for project sales of large retrofit projects enabling our customer’s fleets to deliver on new environmental regulations and the society's demand for more environmental friendly supply chains.

MAN Energy Solutions
Mercuri Urval
Succesfuld Area Sales Manager, der kan inspirere med unikke løsninger

Mercuri Urval søger for Paroc Panel System A/S i Hørsholm

Projekter, relevante løsninger og stor berøringsflade

I rollen som Area Sales Manager, Sjælland, hos Paroc Panel System arbejder du i en international og velkonsolideret virksomhed, der er kendt for sine unikke sandwichpaneler, der har en høj kvalitet, og som lever op til moderne standarder – både hvad angår energieffektivitet, sikkerhed og design.

Du oplever en varieret arbejdsdag, hvor du en stor del af tiden befinder dig hos kunderne. Du er opsøgende i dit salgsarbejde, og det er din opgave at etablere kontakten til nye kunder samt at udvikle og styrke relationen til eksisterende kunder. Samtidig har du tæt dialog med arkitekter. Du inspirerer kunder og arkitekter med de muligheder og styrker, der ligger i brugen af Paroc Panel Systems’ produkter og formår at sammensætte relevante løsninger, der matcher deres behov og ønsker.

Mercuri Urval
Sabroe SelectionSalgstalent - Junior Account Manager

Sabroe Selection søger for kunde

Kick start din salgskarriere i en professionel IT virksomhed der tilbyder dig en målrettet salgsuddannelse.

Vil du have succes indenfor salg, og brænder du for direkte kundekontakt og for at hjælpe kunderne med at finde de rigtige IT løsninger/produkter? Så har vi jobbet til dig

Du får ansvaret for en portefølje, der hovedsageligt er baseret på nye potentielle kunder og sekundært på eksisterende kunder, som du skal lave mersalg hos.

Virksomheden har stor succes med IT-løsninger, bredt defineret fra IT supplies til løsninger. Du bliver oplært i hele porteføljen i takt med din egen udvikling. Målet for virksomheden er at blive en samarbejdspartner, der bidrager med værdi, og som sælger de løsninger der letter kundens hverdag.

Centrum Personale A/S
Salg af kvalitetsudstyr inden for køl og frys til bl.a. life science-området

Centrum Personale A/S søger for kunde i Storkøbenhavn

En stilling med solid oplæring og udviklingsmuligheder, hvor du får det daglige ansvar for nogle agenturer til køl og frys.

Er du interesseret i life science-industrien? Vil du være ansvarlig for salg af produkter inden for køl og frys fra anerkendte producenter?

Vi søger en Product Manager til vores kunde i Storkøbenhavn – en virksomhed, som leverer en række forskellige specialprodukter til bl.a. life science-området. Ved opstarten arrangeres et længere oplærings- og uddannelsesforløb, hvor du omhyggeligt bliver sat ind i produkterne og besøger leverandørerne.

Du får det daglige ansvar for virksomhedens agenturer til køl og frys; Du plejer kontakten til kunderne og sørger for, at de har de korrekte køle- og fryseløsninger. Du rådgiver og vejleder kunderne og sammensætter tilbud på komplekse løsninger.

Verisure
Kørende Sælger til salg af tryghed

Verisure

KICKSTART DIN SALGSKARRIERE I EUROPAS FØRENDE ALARMSELSKAB!

Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden. Verisure

Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender. Da vi altid bestræber os på at møde vores kunder, når de ønsker det, vil aftenarbejde kunne forekomme et par gange om ugen.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maksimalt 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Verisure
Kørende Sælger til salg af tryghed

Verisure

KICKSTART DIN SALGSKARRIERE I EUROPAS FØRENDE ALARMSELSKAB!

Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden. Verisure

Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender. Da vi altid bestræber os på at møde vores kunder, når de ønsker det, vil aftenarbejde kunne forekomme et par gange om ugen.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maksimalt 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Centrum Personale A/S
Ved du lige, hvordan 'den skal skæres', når der skal sælges køkkenmaskiner og køkkenudstyr?

Centrum Personale A/S søger for kunde i København

Her er en stilling, hvor du sælger og vejleder om køkkenprodukter til erhvervskunder i København

Er du passioneret omkring madlavning? Og har du helt styr på de køkkenmaskiner, det køkkenudstyr og de rammer, der skal til for at gøre det hele endnu mere interessant? Vil du gerne rådgive om og sælge produkterne?

Så er denne stilling skåret efter dine mål; Vi søger en salgskonsulent med lyst til at sælge køkkenprodukter til en stilling hos vores kunde.

Dine opgaver går overordnet set ud på at:

 • Sælge køkkenmaskiner og -udstyr
 • Holde præsentationslokalerne salgsklare
 • Opsætning af varer, sørge for skilte, informationer, kataloger og i det hele taget være en del af hele salgspåvirkningen
Apollo Music ApSExperienced Salesperson to Russia and CIS

Apollo Music ApS, København

Apollo Entertainment Group are looking for a skilled Salesperson to handle all of our music business at the Copenhagen office for Russia and CIS. The applicant should have proven success in understanding music for a company either through being an artist or a composer.

The job requires to have a brilliant business understanding and to be able to demonstrate how to grow a business in Russian countries.

You will be working with multiple tasks and also help out in other of our 23 countries, so you need to have strong communication skills, great music knowledge and be able to understand every music genre.

Würth Danmark A/S
Koordinator for Salgschefen

Würth Danmark A/S, Ishøj

Rækker dit potentiale lagt ind i fremtiden og har du lyst til en helt unik og meget central rolle i en af Danmarks største BtB salgsorganisationer?

Würth har store ambitioner, og din rolle bliver at støtte CPSM-funktionen og salgsledelsen på de kommende års vækstrejse. Du vil have lige dele administrative driftsopgaver som mere forretningsorienterede udviklingsopgaver. Du bliver samtidig en helt central ressource for salgschefen for CSPM. For at området kan indfri de ambitiøse forventninger, er det helt afgørende, du kan indgå i et tæt fortroligt samarbejde med salgschefen, da du vil være helt tæt på både det strategiske såvel som operationelle arbejde.

Dine arbejdsopgaver inkluderer blandt meget andet:

 • løbende ajourføre pipelinen af byggeprojekter
 • superbruger og administrator på SuperOffice m.m.
 • deltage i udviklingen og implementeringen af kundevendte arrangementer
Würth Danmark A/S
UMAGE ApSVertriebsassistent (m/w) (Sales Assistant) für das dänische Design Unternehmen UMAGE mit Sitz im Zentrum von Kopenhagen

UMAGE ApS

Wir suchen für unseren Hauptsitz in Kopenhagen, einen strukturierten und kompetenten Vertriebsassistenten mit 3+ Jahren Erfahrung im Bereich Vertrieb und Kundenservice. UMAGE ist ein progressives dänisches Design Unternehmen mit einer viertägigen Arbeitswoche.

Deine Aufgaben und Verantwortungen als Vertriebsassistent:

 1. Unterstützung unseres Vertriebsleiters in den DACH Ländern mit Fokus auf E-Commerce & Contract Market
 2. Bearbeitung von Kundenanfragen in Zusammenarbeit mit unseren Partnern
 3. Erstellung, Ausarbeitung und Analysierung von verkaufsrelevanten Daten (z.B. potenzielle Kunden, Vertriebsdaten, ...,)
Produal A/SBusiness Development Manager

Produal A/S

Vi håber at det lige præcis er dig, der tager den ledige plads på vores hold. Vi har travlt på den gode måde – vi vokser og har p.t. 2 ledige stillinger indenfor salg & support.

Vi håber du kommer med en evig ”sult” efter hele tiden at hjælpe den næste kunde – ny eller eksisterende – med at tænke de rigtige løsninger igennem. Hvilke dele af løsningen kan arrangeres på Produals nye banebrydende trådløse teknologi? Og hvordan udføres det tilbageværende el-arbejde bedst og billigst?

Vi tilbyder dig et trygt og imødekommende fællesskab på et hold bestående af i alt 6 – snart 7 – medarbejdere i det danske datterselskab i Produal Gruppen. Du vil få plads til at være dig selv, og du vil få udstrakt indflydelse på at udvikle dig selv og jobbet i en retning, som du ser som ”rigtig” for dig og Produal A/S.

Randstad A/S
Konsulent til København

Randstad A/S

Du skal brænde for vores formål

Hvis du skal passe ind hos os, skal du være lige så dygtig, som vi selv mener, vi er, og brænde ligeså meget for vores formål, som vi gør. Du er træt af kun at arbejde indenfor dit fagområde, og du savner en kommerciel og rådgivende side. Som Konsulent i Randstad agerer du i en kommerciel rolle med fokus på salg samtidigt med, at du også finder det perfekte match mellem vores kunder og kandidater.

Du har arbejdet min. 3 år med løsningssalg i vikar- og rekrutteringsbranchen, og ønsker nu at anvende dine store salgskompetencer og strukturerede tilgang til processer til at hjælpe mennesker videre i deres næste drømmejob. Du ved derfor, hvordan man kontakter og rådgiver kunder i forskellige brancher, og du har erfaring med drift af en vikarforretning.

Compass Human Resources Group A/SSenior Advisor

Compass Human Resources Group A/S søger for Hemonto i København

Som Senior Advisor bliver du i denne spændende rolle ansvarlig for en del af Hemontos kundekontakt og salg af løsninger til formuende privatpersoner, fonde, kommuner og virksomheder. Du afholder kundemøder og identificerer de løsninger og ydelser, som kunderne skal tilbydes.

Da du bliver en del af et lille og agilt team, vil mulighederne for at være med til at præge udviklingen indenfor salg og kundepleje i Hemonto være store. Stillingen er selvstændig og eksponerer dig overfor en lang række interessante mennesker og virksomheder. Du vil i dette job være udelukkende på kundesiden, hvor du får lejlighed til at sælge og levere nogle af de mest innovative digitale løsninger indenfor investerings- og afkastrapportering.

Compass Human Resources Group A/S
Marpro ApSRecruitment Partner

Marpro ApS, Elsinore

Do you have experience with the maritime business? Or are you an experienced recruitment consultant?

Then here is the chance to build your own customer portfolio in Denmark and overseas and benefit from your own effort.

The role as a Recruitment Partner in MARPRO

 • Sales is a very important part of a recruiter’s success, you must be prepared to perform sales by telephone, on email and Social Media daily
 • The target is that you build up a base of your own clients and ensure that they are serviced in the best way possible
 • Other tasks to perform include working out proposals for co-operation, clarification meetings, working out job ads, uploading to job portals and SoMe, working with the ATS (applicant tracking system), searches, interviews and performing assessments
Marpro ApSTeknisk Salgssupport

Marpro ApS søger for Hans Buch A/S i Albertslund

Har du et solidt teknisk fundament, forståelse for B2B-salg i industrien, og trives du med at assistere både internt og eksternt, så læs videre:

Du er første led i vores tekniske kunderådgivning, hvor du bruger din gode tekniske viden til at skabe de helt rigtige løsninger for kunden. Du kommer med konkrete forslag til aktiviteter, så vi hele tiden udvikler salget af hele vores produktprogram.

Af konkrete opgaver kan nævnes:

 • Lave tegninger, diagrammer og beregninger i samarbejde med kunder, eksterne sælgere og produktchefer
 • Udarbejdelse af styklister til produktionen samt udarbejdelse af montagevejledning
 • Vedligeholde og optimering af vores CRM- & AX-system
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

C.K. Environment A/S
Er du vores nye teknisk-mindede salgskonsulent klar til at indtage Sverige fra syd til nord?

C.K. Environment A/S, Værløse

Har du interesse og forståelse for teknik og kendskab til måle- og analyseudstyr? Er du passioneret og sulten efter at skabe resultater og nye relationer? Savner du både at have den indledende salgskontakt og den efterfølgende supportfunktion? Har du mod på at have ansvaret for hele vores svenske marked og både støtte de eksisterende kunder og opdyrke nye områder?

Som salgskonsulent hos C.K. Environment (som vi til dagligt kalder CKE) er din vigtigste opgave at fastholde og udvikle salget af de produkter, du er ansvarlig for. Dit produktområde vil være vand- og gasanalyseinstrumenter og -løsninger til energi- og kraftværksanlæg, procesindustrien, svømmebade, drikkevandsanlæg, biogasanlæg og lignende.

C.K. Environment A/S
VORDINGBORG KØKKENETSælger

VORDINGBORG KØKKENET, Vordingborg

Vil du være en del af et lille eksklusivt team, hvor du kommer til at arbejde i Vordingborg Køkkenets fødeby? Vi udvider nemlig i vores køkkenbutik i selve Vordingborg og mangler dig på vores hold!

Teamet i vores butik i Vordingborg består af 2 sælgere og en butikschef. I vil sammen få ansvaret for køkkenbutikken, hvor du hver dag skal være med til at sikre en fantastisk køkkenoplevelse for kunderne i Vordingborg og omegn. Du vil derfor blive en del af vores årelange historie i selve fødebyen for vores virksomhed.

Som sælger hos os sætter vi en stor ære i, at vi yder den bedste service, selvfølgelig gør vi det med et smil på læben. Som vores nye kollega skal du være med på, at arbejdsdagene ikke ligner hinanden og at det ofte skal gå stærkt. Du bestræber dig altid på at yde dit ypperste, være det gode eksempel, og du deltager aktivt i at nå salgstallene.

VORDINGBORG KØKKENET