91 job matcher din søgning 91 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 91 resultater.
CuriaSales Manager

Curia søger for Skamol Group

Balancerer du salg og tekniske discipliner, og vil du bruge din passion for begge områder til at skabe vækst?

Dit primære fokus er Danmark, hvor målgruppen er entreprenører, arkitekter og håndværkere, og med tiden vil du forventeligt kunne udvide din portefølje med aktiviteter i Nordeuropa.

Dine nøgleopgaver er:

 • Key Account Management – løbende opfølgning på kundebehov, -køb og -budget
 • Identifikation og opbygning af netværk, der beskæftiger sig med byggematerialer
 • Direkte og indirekte salg gennem influenter
Jørlunde MaskinforretningSælger til have-/parkbutik

Jørlunde Maskinforretning, Slangerup

Vi søger en dygtig sælger til vores have-/parkbutik i Jørlunde. Dine opgaver vil bl.a. bestå i ekspedition af små og mellemstore maskiner til have-/park-sektoren.

Du er åben og imødekommende, og du besidder et kendskab og en interesse for maskiner. Har du brancheerfaring og kendskab til Navision vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder en spændende stilling på fuld tid med løn efter kvalifikationer.

Mercuri Urval
Succesfuld Area Sales Manager, der kan inspirere med unikke løsninger

Mercuri Urval søger for Paroc Panel System A/S i Hørsholm

Projekter, relevante løsninger og stor berøringsflade

I rollen som Area Sales Manager, Sjælland, hos Paroc Panel System arbejder du i en international og velkonsolideret virksomhed, der er kendt for sine unikke sandwichpaneler, der har en høj kvalitet, og som lever op til moderne standarder – både hvad angår energieffektivitet, sikkerhed og design.

Du oplever en varieret arbejdsdag, hvor du en stor del af tiden befinder dig hos kunderne. Du er opsøgende i dit salgsarbejde, og det er din opgave at etablere kontakten til nye kunder samt at udvikle og styrke relationen til eksisterende kunder. Samtidig har du tæt dialog med arkitekter. Du inspirerer kunder og arkitekter med de muligheder og styrker, der ligger i brugen af Paroc Panel Systems’ produkter og formår at sammensætte relevante løsninger, der matcher deres behov og ønsker.

Mercuri Urval
Verisure
Kørende Sælger til salg af tryghed

Verisure

KICKSTART DIN SALGSKARRIERE I EUROPAS FØRENDE ALARMSELSKAB!

Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden. Verisure

Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender. Da vi altid bestræber os på at møde vores kunder, når de ønsker det, vil aftenarbejde kunne forekomme et par gange om ugen.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maksimalt 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Verisure
Kørende Sælger til salg af tryghed

Verisure

KICKSTART DIN SALGSKARRIERE I EUROPAS FØRENDE ALARMSELSKAB!

Som kørende sælger i Verisure får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z ved at gennemføre sikkerhedstjek, salgsmøde og sikre, at alarmen bliver leveret til rette tid hos kunden. Verisure

Du får ansvaret for både at opdrive nye kunder samt håndtere salgsmøder, som vores mødebookere booker i din kalender. Da vi altid bestræber os på at møde vores kunder, når de ønsker det, vil aftenarbejde kunne forekomme et par gange om ugen.

I dagligdagen refererer du til din teamleder og bliver en del af et team på maksimalt 8. Du mødes løbende med dit team til status for at sparre og drøfte nye muligheder, der åbner sig. I teamet og organisationen belønner vi initiativ, og vi glæder os til at se dig gøre en forskel i hverdagen.

Verisure
Produal A/SBusiness Development Manager

Produal A/S

Vi håber at det lige præcis er dig, der tager den ledige plads på vores hold. Vi har travlt på den gode måde – vi vokser og har p.t. 2 ledige stillinger indenfor salg & support.

Vi håber du kommer med en evig ”sult” efter hele tiden at hjælpe den næste kunde – ny eller eksisterende – med at tænke de rigtige løsninger igennem. Hvilke dele af løsningen kan arrangeres på Produals nye banebrydende trådløse teknologi? Og hvordan udføres det tilbageværende el-arbejde bedst og billigst?

Vi tilbyder dig et trygt og imødekommende fællesskab på et hold bestående af i alt 6 – snart 7 – medarbejdere i det danske datterselskab i Produal Gruppen. Du vil få plads til at være dig selv, og du vil få udstrakt indflydelse på at udvikle dig selv og jobbet i en retning, som du ser som ”rigtig” for dig og Produal A/S.

Marpro ApSRecruitment Partner

Marpro ApS, Elsinore

Do you have experience with the maritime business? Or are you an experienced recruitment consultant?

Then here is the chance to build your own customer portfolio in Denmark and overseas and benefit from your own effort.

The role as a Recruitment Partner in MARPRO

 • Sales is a very important part of a recruiter’s success, you must be prepared to perform sales by telephone, on email and Social Media daily
 • The target is that you build up a base of your own clients and ensure that they are serviced in the best way possible
 • Other tasks to perform include working out proposals for co-operation, clarification meetings, working out job ads, uploading to job portals and SoMe, working with the ATS (applicant tracking system), searches, interviews and performing assessments
Rockfon A/SInternal Sales SME

Rockfon A/S, Hedehusene

Er du klar til en udfordrende stilling, hvor du kan bruge dit overblik, dit servicegen og din sans for struktur? Og vil du være med til at etablere en ny type samarbejde på tværs af en stor international virksomhed, hvor du kan sætte dit præg på en nyoprettet stilling?

I denne nyetablerede rolle bliver du det nyeste medlem af teamet. Men du får en todelt rolle, hvor du kan se frem til et tæt parløb med en ekstern Business Development Manager (BDM), der har ansvar for små og mellemstore danske entrepriser (SME). Men også projektlederrollen hvor du som en del af kundeserviceteamet står for koordinering af de ordrer, der kommer ind fra salgsafdelingen og er med til at sikre, at alle ordre bliver leveret til den aftalte tid og i den aftalte mængde. Samtidig sørger du for teknisk support af kunderne over telefon og e-mail.

C.K. Environment A/S
Er du vores nye teknisk-mindede salgskonsulent klar til at indtage Sverige fra syd til nord?

C.K. Environment A/S, Værløse

Har du interesse og forståelse for teknik og kendskab til måle- og analyseudstyr? Er du passioneret og sulten efter at skabe resultater og nye relationer? Savner du både at have den indledende salgskontakt og den efterfølgende supportfunktion? Har du mod på at have ansvaret for hele vores svenske marked og både støtte de eksisterende kunder og opdyrke nye områder?

Som salgskonsulent hos C.K. Environment (som vi til dagligt kalder CKE) er din vigtigste opgave at fastholde og udvikle salget af de produkter, du er ansvarlig for. Dit produktområde vil være vand- og gasanalyseinstrumenter og -løsninger til energi- og kraftværksanlæg, procesindustrien, svømmebade, drikkevandsanlæg, biogasanlæg og lignende.

C.K. Environment A/S
VORDINGBORG KØKKENETSælger

VORDINGBORG KØKKENET, Kongens Lyngby

Vil du være en del af et eksklusivt team i en butik med fuld fart på?! Vordingborg Køkkenets butik i Lyngby designer køkkener med elegance og mangler dig på holdet!

Teamet i vores butik i Lyngby består af 2 køkkensælgere, en souschef og butikschef. Vi er nogle glade imødekommende gutter, som ikke er for selvhøjtidelige. Butikken i Lyngby er kædens mindste, men du må ikke tage fejl - der er meget travlt. Butikken emmer af god stemning og arbejdsglæden er stor. Det er en arbejdsplads, som skal opleves!

I dette team sørger vi for at hjælpe hinanden og sammen varetager vi den vigtigste opgave; hver dag skal kunderne sikres en fantastisk køkkenoplevelse med en flot præsenteret køkkentegning, hvor der er kræset for detaljen. Det er også vigtigt, at du plejer din kunderelation både under og efter købet. Vi sætter en stor ære i, at vi yder den bedste service, selvfølgelig med et smil på læben.

VORDINGBORG KØKKENET
Compass Human Resources Group A/SKey Account Manager – Eastern Denmark

Compass Human Resources Group A/S recruiting on behalf of Ferring Pharmaceuticals A/S

Unique opportunity to work with market leading treatments within Gastroenterology and Uro/oncology in a hybrid position

As Key Account Manager, you will drive commercial activities for Gastroenterology and Uro/oncology within the territory of Zealand and Funen. Primarily, you will concentrate your efforts on relevant Specialists within Gastroenterology and Urology with a focus on Ferring’s well reputed and differentiated brands, and secondly, on a select group of GPs concerning a leading product within Urology.

You thrive on building and maintaining excellent relationships with key stakeholders in both hospitals and the primary care. You work hard to reach your sales targets and ensure the redemption of Ferring’s large growth potential.

Compass Human Resources Group A/S
Oticon MedicalSenior Manager Business Development, After Care

Oticon Medical, Smørum

As responsible for our After Care sales projects, you will be the driver of designing and executing the strategy. Your task is to create the long-term structure for continued After Care sales, while being the driver of initiatives and activities that aim to exploit present opportunities.

You will work closely with Oticon Medical’s local organizations and together with them, you will create the needed culture change for the strategy to be successfully executed. You will cooperate with the Sales Management team, Marketing, Sales Excellence, Finance and to some extend Customer Service in the Oticon Medical business units.

You will be working from our headquarters in Smørum and will be referring to the VP of Customer Experience. You will be working globally and should expect to travel around 40 days a year.

PII HeadhuntingSalgskonsulent – eksklusive vinduer og døre

PII Headhunting søger for Bøjsø Døre og Vinduer A/S

Du refererer til Bøjsøs salgschef og arbejder primært hjemmefra og/eller fra showroom i Hellerup. Din kontaktflade er meget bred iblandt arkitekter, bygherrer, håndværkere og private. I disse markedssegmenter er skabelse af netværk, salg via troværdighed og god service samt professionelt opsøgende salg, nøglerne til at lykkes.

Bøjsø er vel etableret på markedet. Du overtager en stor del af den daglige kontakt til kunder og forretningsforbindelser omkring hovedstaden, men du skaffer også nye kontakter sideløbende. Stillingen er meget selvstændig med frihed under ansvar. Salg er teamwork hos Bøjsø. Så du arbejder ret tæt sammen med dine jyske kollegaer, regner selv mange af dine tilbud og er på fabrikken i Jylland 1-2 gange om måneden.

DanBred P/SDanBred Area Sales Manager

DanBred P/S

The position will lead the sales development of various genetic solutions of DanBred P/S in Romania, Czech Republic, Slovakia, Slovenia, Hungary, Poland and the Baltic Countries. Among other key areas, the position will also be tasked with collecting market information and developing a long-term business strategy for the country.

Responsibilities:

 • Perform sales of DanBred genetic solutions to commercial and integrated swine producers.
 • In close cooperation with the management to develop a long-term business plan for the country that includes territory planning and setting up relevant activities, which consider the current conditions in the market.
TimeXtenderPartner Alliance Manager - Nordics

TimeXtender

Working from Anywhere/Aarhus

Are you passionate about what you do? Do you take pride in your results? Are you open-minded, agile, and used to working from anywhere? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

This role is a sales-driven position and the first point of contact in building relationships with potential and existing partners. The Partner Alliance Manager paves and coaches the way for our success of growing pipeline and sales wins with our partners.

Responsibilities:

 • Identify and recruit new partners
 • Manage and grow the current portfolio of partners
 • Maintain and grow pipeline
Randstad A/S
Salgskonsulent

Randstad A/S søger for SEAS-NVE i Virum

Vi søger en ny salgskonsulent, som skal håndtere ind- og udgående opkald på vegne af SEAS-NVE Energi, til et fuldtidsvikariat med mulighed for fastansættelse. Du bliver en del af et team bestående af 9 kollegaer på kontoret, hvor du får reference til en dedikeret teamleder.

Primære opgaver

 • At modtage indgående opkald fra potentielt nye kunder
 • At foretage udgående opkald med henblik på nysalg af el og gas
 • At skabe merværdi for kunden samt virksomheden
Profil Search
2 Tekniske Salgsingeniører - Pneumatik og Automation - Sjælland

Profil Search søger for SMC Danmark A/S

Har du erfaring med teknisk løsningssalg til industrien, drives du af at være ude ved kunderne og trives du med at have frihed til at skabe resultater? Så har vi jobbet til dig.

Som salgsingeniør får du ansvaret for salg af SMC´s komplette program indenfor pneumatik- og automationskomponenter. Du skal i høj grad arbejde med udvalgte fokuskunder, samtidig med at du tilfører nye kunder til forretningen.

Stillingen:

 • Identificering, afdækning, segmentering og opsøgning af nye potentielle kunder.
 • Vedligeholdelse og udbygning af salget til eksisterende kunder, samt udarbejdelse af handlingsplaner for fokuskunder.
 • Analysere kundens behov, udtænke løsningsforslag, forhandle og lukke salget.
Volvo Truck Center Danmark A/S
Dynamisk og udadvendt sælger

Volvo Truck Center Danmark A/S, Hillerød

Til vores marked i Nordsjælland har vi brug for en dedikeret sælger, der går til opgaverne på en positiv og konstruktiv måde, og som selvstændigt og målrettet kan sælge Volvo-lastvogne.

Du er i stand til at arbejde med hele området på B2B-markedet og har kendskab til teknisk salg og relationssalg. Du har desuden indsigt i primært lastvognsbranchen, alternativt beslægtede brancher som f.eks. maskin- eller landbrugsmaskinbranchen.

Vi tilbyder en arbejdsplads i et uformelt miljø med mulighed for videreudvikling, ansvar og indflydelse. Dine kollegaer har en høj anciennitet og er eksperter indenfor deres felt. Vi har gode personalevilkår inkl. fuld IT-pakke, firmabil, sundhedsforsikring samt uddannelses- og udviklingsmuligheder i en international koncern.

Volvo Truck Center Danmark A/S
Despec Denmark A/SAccount Manager der brænder for relationssalg og kundeaktivering

Despec Denmark A/S, Lynge

Despec er Nordens ledende distributør af IT- & kontortilbehør. Med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island tilbyder vi skræddersyede og lokale løsninger for at optimere vores kunders salg.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af; udvikling af relationer til forhandlere og beslutningstagere i kundeporteføljen via telefon og møder. Derudover kommer du til at præsentere og sælge Despec Services (kommercielle, IT, logistik, finansielle etc.) samt nye produkter ind på tværs af BIG 5-kategorierne (vores overordnede produktkategorier).

Dertil forventer vi, at du leverer høj aktivitet på kundeaktivering via telefon og mail-kampagner samt følger op på centrale kampagner og nyhedsbreve i kundeporteføljen. Endeligt bliver du ansvarlig for at afdække markedet for nye forhandlere, få nye kunder ombord samt deltage på kundemesser, når det er relevant.

KAR+CO
Energikonsulent

KAR+CO søger for KeepFocus A/S i Virum

Salg af tekniske løsninger til kommuner og industrien

For at indfri KeepFocus’ vækstpotentiale, forventes det, at du er aktivt opsøgende overfor både potentielle og eksisterende kunder. Du motiveres af at finde den rette løsning til kundens ønsker og behov og at have stor viden om, hvilken forskel de kan gøre for kunden. Ligesom du forventes at kunne give kunden teknisk og økonomisk sparring, herunder sparring omkring energi- og ressourceoptimering.

Dine daglige opgaver vil herudover blandt andet være:

 • Opsøgende salg til eksisterende og potentielle nye kunder
 • En effektiv salgsplanlægning og opfølgning i CRM
 • Deltagelse i afdelingens samlede aktiviteter og kundearrangementer
KAR+CO