18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Capax RecruitmentEn erfaren sælger søges til en nyoprettet stilling som Inside Sales Specialist

Capax Recruitment søger for Pascal A/S i Herlev

Pascal er en hurtig ambitiøs voksende virksomhed, og derfor søger vores salgsafdeling nu en erfaren sælger til en nyoprettet stilling som Inside Sales Specialist.

Som vores nye Inside Sales Specialist vil du få en essentiel rolle og være ansvarlig for målrettet salg af vores Blaze Audio produkter til direkte channels i Europa. Dit hovedformål i denne nye rolle vil være at finde nye partnere og professionelle AV-partnere på det europæiske marked.

Arbejdsopgaver

 • Kontakte og onboarde direkte forhandlingspartnere i Europa
 • Supportere lokale ledere i Norden, Storbritannien, Tyskland og Frankrig
 • Informere partnere om Pascals produkter og services over telefon og videokald
 • Drive løsningsorienteret salg af eksisterende produkter samt projekter for kunder
Jobindex A/S
Målrettet konsulent til salg af hjerte112-produkter

Jobindex A/S søger for Hjerte112 i Herlev

 • Vil du arbejde i en moderne virksomhed med lækre omgivelser og hvor motivation er drivkraften.
 • Kan du se fordelene ved selv af kunne forhandle med dine kunder, men samtidig at have back-up hjemmefra.
 • Vil du rådgive dine kunder ud fra et princip om at win/win er det rigtige resultat.
  ”Hver dag får 10 danskere hjertestop, så vores produkt redder liv. Vi arbejder målrettet på, at danske virksomheder, foreninger og institutioner opstiller flere hjertestartere og uddannes inden for førstehjælp," fortæller Direktør Jesper Stahl.

Som konsulent hos Hjerte112 sørger vi for, at du får grundig introduktion til vores produkter og procedurer. Din primære målområde bliver etablering af nye kunder, men der vil også indgå eksisterende kunder i din portefølje.

Jobindex A/S
Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Strømberg Bad A/SSalgs- og kundeservicemedarbejder

Strømberg Bad A/S, Herlev

Kan du give branchens bedste service, og kunne du tænke dig at blive en vigtig del af en virksomhed i vækst? Så er det måske dig, vi står og mangler til vores salgskontor i Herlev.

Til en af Skandinaviens førende leverandører af badeværelsesmøbler, badekar, bruseafskærmninger og tilbehør, søges en engageret og resultatorienteret salgs- og kundeservicemedarbejder med fokus på rådgivning og salg til virksomhedens kunder i Danmark og i Norge.

Som salgs- og kundeservicemedarbejder for Strømberg Bad A/S bliver du en vigtig del af yngre energiske team. Din fornemmeste opgave bliver at øge salget til vores kunder, fra butikker, vvs-installatører til nogle af landets allerstørste grossister, gennem et højt fagligt og professionelt niveau.

A/S Peder Nielsen BeslagfabrikJuniorkonsulent

A/S Peder Nielsen Beslagfabrik

Der er fuldt tryk på hos PN, og derfor ønsker vi at udvide vores salgsteam med 2 juniorkonsulenter. Som juniorkonsulent skal du besøge og servicere vores mange kunder på Sjælland eller Fyn og Sønderjylland. Vi forventer, at du medvirker aktivt til fastholdelse og udbygning af vores kundeportefølje samt synlighed i dit distrikt.

Måske er du udlært i et byggemarked, værktøjsmagasin eller trælast og har nu drømmen om at prøve kræfter med livet på landevejen. Du er resultat- og løsningsorienteret og motiveres af tilfredse kunder. Du arbejder selvstændigt og struktureret. Som en åben og udadvendt person kommunikerer du godt med alle, og din evne til at lytte hjælper dig til at afkode kundens behov. At opsøgende salg ofte kræver en ekstra indsats, er for dig naturligt.

Verifone Denmark A/S
Account Manager

Verifone Denmark A/S, Herlev

Resultatorienteret Account Manager søges til spændende stilling hos førende global virksomhed indenfor betalingsløsninger.

 • Kig her hvis du er en som brænder for at komme ind i en global virksomhed med fart på og er god til at yde en professionel og behovsafdækkende salgsdialog med dine kunder.
Verifone Denmark A/S i Herlev

Vi har klare vækstplaner, og i 2021 bygger vi videre på vores energiske salgsteam, og søger nu flere Account Managers til et nyoprettet team med reference til virksomhedens salgschef. Som vores nye salgsmedarbejder skal du formå at formidle et dynamisk B2B-salg på en professionel måde. Du vil få din egen kundeportefølje af eksisterende kunder og bruge 80 % af din tid på at finde uudnyttet salgspotentiale i din egen portefølje. Målet er at skabe ny- og mersalg da vores produkter og services er i konstant udvikling. Derfor er det vigtigt for os, at vi er i løbende dialog med vores kunder og sørger for, at deres behov bliver dækket bedst muligt.

Verifone Denmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Elgiganten A/S
Kom med på en Gigantisk rejse! Elgiganten søger kommunikationsstærk kundekonsulent

Elgiganten A/S, Herlev

Vil du være en del af et stærkt team med motiverede og engagerede kollegaer i alle aldre? Vil du have en uddannelse med gode muligheder for at påvirke din egen løn? Og vil du være med til at gøre vores Epoq-køkkener til danskernes foretrukne køkken?

”Hos os bliver du specialist på vores køkkener og en vigtig del af vores kundecenter, hvor god service og kommunikation er helt essentielt. Vi VIL være branchens bedste kundeservicecenter,” fortæller 23-årige Patricia, der har 3 års erfaring med Elgigantens køkkener.

Elgiganten A/S
Dräger Danmark A/S
Nordic Product Manager Neonatal Care

Dräger Danmark A/S, Stockholm, Oslo or Copenhagen

This key position is a part of Dräger Nordics Hospital Marketing function that as of today consist of 10 colleagues with roles within Marketing, Application and Solution architecture. You are preferably based in the area of Stockholm, Oslo or Copenhagen.

As the Nordic Product Manager Neonatal Care you are specialized in the products in your assigned Key Application Field (KAF) and as such responsible for net sales and Global Gross Profit (GGP) of the assigned Customer Area within the Nordics and for marketing strategy as well as short-term marketing actions and application support throughout the Nordics (Sweden, Norway, Denmark).

In this position you are responsible for our Neonatal Care portfolio including incubators, phototherapy lighting, bilirubinometers and neonatal ventilators.

Dräger Danmark A/S
OTIS A/S
Projektsælgere i Øst & Vest Danmark

OTIS A/S, Herlev

Bliv en del af succes ‘en og den positive udvikling i OTIS Danmark, som en del af i vores engagerede New Equipment (NE) salgsteam for nye elevatorer og rulletrapper i øst og vest Danmark.

Otis

Du planlægger i høj grad selv din tid med udgangspunkt i målsætningerne. Du vil ydermere få tæt samarbejde med vores ingeniører og projektledere i vores montage afd.

 • Salg og tilbudsarbejde primært til entreprenører og bygherre i byggebranchen
 • Opsøgende salgsarbejde/projektering til landets største arkitekter og rådgivere
OTIS A/S
CuriaTechnical Supporter, el-komponenter

Curia søger for Eaton Danmark i Herlev

Vil du håndtere tekniske forespørgsler og kvalitetsrelaterede henvendelser fra kunder og egne medarbejdere? Så er du måske den nye Technical Supporter til Eaton Danmark! Du giver kunden den bedst mulige service

Som Technical Supporter håndterer du teknisk og kvalitetsrelateret support til Eatons kunder. Du refererer til Sales Manageren, og helt konkret kommer du til at arbejde med følgende:

 • Applikationsstøtte og hjælp til produktvalg overfor slutkunden og interne medarbejdere.
 • Reklamations- og RMA-håndtering samt agere som kvalitetsansvarlig.
 • Træning af kunder og interne medarbejdere i produkter.

Du kommer til at have din daglige gang på kontoret i Herlev, hvor du har et tæt samarbejde med dine 6 kollegaer i Intern Salg & Teknisk Support.

GML-HR A/SSenior Sales Manager – erfaring med salg til consumer brands

GML-HR A/S søger for ReSea Project i Herlev

For en ambitiøs salgsprofil med appetit på at gøre en markant forskel kommercielt såvel miljømæssigt er denne stilling en unik mulighed for den rette kandidat.

Med reference til den adm. direktør bliver din opgave at udbygge og videreudvikle ReSea Projects kundeportefølje på relevante markeder i Vesteuropa, USA samt Australien/New Zealand. Med afsæt i en kommerciel funderet forretningsmodel og et strategisk bæredygtighedsfokus hos kunderne (consumer brands) skal du positionere ReSea Project i markedet.

Som pionervirksomhed på sit felt skal du ikke blot udbygge Resea Projects markedsandele men udvikle markedet betragteligt gennem opsøgende salgsaktiviteter og et value based sales mindset. Det bliver din mission konstant at udvikle kundeporteføljen såvel som styrke det kommercielle samarbejde med både eksisterende og nye kunder.

GML-HR A/S
Verifone Denmark A/S
Account Executive

Verifone Denmark A/S, Herlev

Som Account Executive får du det fulde salgsansvar for dine kunder som typisk er mellemstore virksomheder. Du vil løbende være i tæt dialog med dine eksisterende kunder for at sikre et godt samarbejde og en udvikling af partnerskabet. Derudover skal du sikre fremtidig vækst gennem nye kunder som du selv skaber kontakten til.

Verifone Denmark A/S i Herlev

Du vil komme til at arbejde sammen med de øvrige afdelinger i Verifone Danmark for at sikre, at dine kunder får den bedst mulige kundeoplevelse. Herudover vil du også drive salget i tæt samarbejde med vores integrationspartnere.

Verifone Denmark A/S
Progressive A/SClient Manager

Progressive A/S, Herlev

Brænder du for et salgsjob i IT-branchen? Motiveres du af stærke salg med fokus på gode, langvarige relationer? Og har du en god teknisk forståelse, som du ønsker at bygge videre på i dit næste job? Så kunne du måske blive vores nye Client Manager!

Hos Progressive har vi travlt og byder mange nye kunder velkommen. Vi har derfor brug for en Client Manager, som med tiden kan blive vores kunders værdiskabende sparringspartner og strategiske rådgiver indenfor cloud, outsourcing, sikkerhed & netværk, Microsoft 365 og Servicedesk.

Vi forestiller os, at du allerede har et par års erfaring med salg, fx fra telebranchen, elektronik eller lignende, hvor du har opbygget god forståelse for salg og teknik.

T. Hansen Gruppen A/S
Hvis du vil udvikle dig, kan du blive sælger i thansen!

T. Hansen Gruppen A/S, Herlev

Det er nemlig ikke kun bilnørder, der er sælgere i thansen.

Hvis du er energisk og har lyst til at lære en masse, giver vi dig:

T. Hansen Gruppen A/S
 • Erfaring og viden om forretningsdrift i en landsdækkende og international virksomhed
 • Ansvar og mulighed for at ledererfaring
 • En løn og en bonus, der gør dine venner blå af misundelse

Daniel gik fra at være sælger til at blive souschef på under et år. Klik ind på annoncen og se videoen, hvor han fortæller om jobbet.

T. Hansen Gruppen A/S
Hjemmearbejdsplads
JS Danmark A/SAnnoncesælger til virtuelt team

JS Danmark A/S

Er du Sælger med stort S? Trives du i en travl hverdag, hvor KPI’er, konkurrence og salgstal er for øje, samtidig med at du har seriøse muligheder for at tjene en god løn uden loft?

Så kan du lige nu blive en del af JS Danmark A/S’ nye virtuelle team af dygtige annoncesælgere, som får mulighed for at drive arbejdet hjemmefra. Til trods for coronakrisen havde vi 2020 det bedste år i 10 år, og væksten fortsætter. Denne situation vil vi gerne udnytte til at omstille os til at blive en mere digital og virtuel virksomhed.

Vi søger vores næste stjernesælger, som har erfaring med telefonisk salg til B2B-segmentet, og som formår at følge salget til døren.

Mercuri Urval
Intern sælger

Mercuri Urval søger for MT Spray A/S i Herlev

Teknisk kundeservice og salgssupport.

Som intern sælger vil du i samspil med dine fem kolleger sørge for at skabe et godt arbejdsmiljø med teknisk support og rådgivning af kunderne. Du kommer således til at beskæftige dig med alt, der giver MT Sprays kunder værdi, og som internt gør, at sælgerne kan få endnu mere tid ude hos kunderne.

Arbejdsopgaverne vil typisk bestå af følgende:

 • Rådgivning og ordrebehandling af kunder – telefonisk og skriftligt fra A-Z
 • Skabe øget salg i dialog med kunder (udarbejdelse af tilbud, bestilling og fremsendelse af materialer mv.)
 • Koordinering på tværs af organisationen – understøttelse af de eksterne sælgere
Mercuri Urval
Senior Account Executive
RISMA Systems A/S is a fast-growing SaaS company with international ambitions.
RISMA SYSTEMS A/S, Herlev
Jobcenter
Indrykket: