11 job matcher din søgning 11 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Jobindex A/S
Partnership manager til softwarevirksomhed

Jobindex A/S søger for SameSystem A/S i Værløse

Er du god til at finde leads og skabe relationer? Og er du klar til næste skridt i din kommercielle karriere?

Så har vi her en nyoprettet stilling, hvor du kan arbejde med et stærkt produkt på et marked, hvor mulighederne er mange – og hvor du kan være med til at skabe samarbejdsrelationer og vækst.

Som partnership manager er du med (næsten) fra start. Det vil sige, at du får ansvaret for at lave markedsresearch i Danmark og på tværs af Europa. Her skal du finde leads på service providers, som tilbyder POS-, HR- og lønsystemer – og hvor der kunne være en rigtig god synergi imellem vores produkter.

Jobindex A/S
Würth Danmark A/S
Sælger til offentlige kunder Østerbro, Gentofte, Lyngby, Furesø

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Unik System Design A/S Gennem sparring med regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Du overtager et sundt og bæredygtigt distrikt, og vil fungere som kundernes samarbejdspartner hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på, at tilføre merværdi til kundens forretning.

Würth er en vækstorienteret virksomhed, og det er dig og dine kolleger, der skaber fremdriften. Du bliver mødt med tillid til dine evner i et åbent og imødekommende miljø.

Würth Danmark A/S
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Convision A/SPartner Manager med international erfaring

Convision A/S søger for QualiWare i Farum

QualiWare blev grundlagt i 1991 og er en global spiller på det globale marked inden for forretningsmodelleringssoftware. Målet er at levere produkter og tjenester, der hjælper virksomhedens kunder med at få succes i et dynamisk markedsmiljø med initiativer inden for Enterprise Architecture, Quality Management, Business Process Management og Optimering.

For at forblive konkurrencedygtige skal virksomheder reagere hurtigt på markedsdynamikken, og QualiWare’s produkter og service tilbyder en innovativ tilgang til markedsdynamik og forandring.

Som Partner Manager får du det globale ansvar for opbygning af et helt nyt partnerprogram, hvor du selvfølgelig får den nødvendige hjælp fra QualiWare's professionelle Customer Succes Team.

E. Sæther A/S
Key Account Manager

E. Sæther A/S, Farum

Som Key Account Manager hos E. Sæther A/S får du en central rolle i vores salgsindsats. Du evner at indlede stærke relationer, da du er bindeleddet mellem vores salgs- og marketing-teams og en portefølje af vores kunder. Du vil få en stor kontaktflade internt med Brand Managers, Salgs- og marketingdirektører samt Kundeservice.

Den rette kandidat trives i en travl hverdag uden at miste overblikket. Du er kreativ, løsningsorienteret og er ikke hæmmet af, at der stilles forventninger til din indsats. Du brænder for dine kunder, er idérig, tillidsvækkende og god til at samarbejde.

Du får det fulde ansvar for:

 • Kommunikation og koordinering overfor kunderne
 • Ledelse af kundemøder
 • Koordinering med Marketingafdelingerne og Kundeservice.
E. Sæther A/S
Mulighed for hjemmearbejde
DI Dansk IndustriErfarne arbejdsmiljøkonsulenter til SMV’er indenfor industrien

DI Dansk Industri, København

Dansk Industri søger konsulenter til ny opsøgende, virksomhedsrettet besøgstjeneste, hvis formål er at understøtte arbejdspladsnære aktiviteter omhandlende arbejdsmiljøforhold indenfor industrien. Besøgstjenesten er den væsentligste del af BFA Industris indsats i de kommende år i den nationale arbejdsmiljøindsats.

Du vil indgå i et team på 6 konsulenter, der parvis udfører opsøgende arbejdsmiljøarbejde målrettet industriens virksomheder. Hvert hold består af to personer: en arbejdsgiver- og en arbejdstager repræsentant.

Arbejdet består primært i at præsentere BFA Industris værktøjer til at få styr på arbejdsmiljøet og er en del af at nå målene i den nationale arbejdsmiljøindsats. Der er således ikke tale om en opgave som proceskonsulent i forhold til indsatsen på virksomhederne.

Milford P/SKundeservicemedarbejder/blæksprutte

Milford P/S, Værløse

Vi søger en serviceminded, smilende og udadvendt kundeservicemedarbejder/blæksprutte, der trives i et dynamisk salgsmiljø. Du skal være frisk på at tale med kunder på telefonen og være klar til at yde den bedste kundeservice til vores kunder.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i:

 • Telefonopkald fra kunder, herunder ordre, ordrebehandling fakturering i NAV.
 • Kundeservice – opkald vedr. f.eks. manglende varer, sender ordrebekræftelse osv.
 • Opdatering af vores CRM-system.
Hjemmearbejdsplads
JS Danmark A/SAnnoncesælger til virtuelt team

JS Danmark A/S

Er du Sælger med stort S? Trives du i en travl hverdag, hvor KPI’er, konkurrence og salgstal er for øje, samtidig med at du har seriøse muligheder for at tjene en god løn uden loft?

Så kan du lige nu blive en del af JS Danmark A/S’ nye virtuelle team af dygtige annoncesælgere, som får mulighed for at drive arbejdet hjemmefra. Til trods for coronakrisen havde vi 2020 det bedste år i 10 år, og væksten fortsætter. Denne situation vil vi gerne udnytte til at omstille os til at blive en mere digital og virtuel virksomhed.

Vi søger vores næste stjernesælger, som har erfaring med telefonisk salg til B2B-segmentet, og som formår at følge salget til døren.

Mulighed for hjemmearbejde
PwC
Kickstart din karriere som salgstrainee

PwC, Aarhus eller Hellerup

Du får nu en unik mulighed for at bidrage til PwC’s vækst inden for segmentet små og mellemstore virksomheder i takt med, at du gennemfører vores skræddersyede 2-årige salgstrainee forløb og dermed kickstarter din karriere inden for salg i et af Danmarks førende revisions- og rådgivningshuse.

I det 2-årige salgstrainee forløb kommer du til at bidrage med følgende:

 • Deltage på kundemøder med dine salgskollegaer
 • Skabe nye relationer blandt andet via LinkedIn, kold kanvas og eget netværk
 • Udarbejde tilbud og aftalebreve
 • Arbejde med CRM
 • Deltage i planlægning og afholdelse af diverse netværks- og relationsarrangementer
PwC
Dynamisk kørende sælger til VA branchen
Dynamisk kørende sælger, med kendskab til VA branchen søges til spændende selvstændigt job hos Dansk Byggekomponent ApS.
Dansk Byggekomponent ApS, Farum
Nordiske Medier
Indrykket: