7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Trackunit A/S
Senior Customer Success Manager for Benelux Market

Trackunit A/S, Copenhagen or Aalborg

Trackunit is a fast-growing global supplier of IoT solutions that connect machines and people in the global construction industry. Since 2003, Trackunit has specialized in fleet management systems on a SaaS platform specifically targeted towards heavy equipment manufacturers and -resellers, fleet owners, and machine operators. We challenge the status quo in the way we collect, analyze, and present data empowering our customers to run their businesses smarter and safer.

Trackunit A/S

We are looking for a Dutch-speaking Senior Customer Success Manager with SaaS experience to proactively drive adoption and ensure ongoing customer satisfaction and retention of a portfolio of assigned enterprise customers. Through close collaboration with our Engagement Managers and Account Executives you will drive the customer's journey forward with strategic planning, adoption into our new products, and as a trusted advisor.

Trackunit A/S
TelenorService Manager

Telenor, Aalborg

Har du stærke samarbejdsevner og en stor passion for kunder? Har du et stort servicegen og teknisk forståelse? Nyder du at være bindeled på tværs af afdelinger? Ønsker du et udfordrende job i en organisation hvor ikke to dage er ens? Falder det dig naturligt at opbygge gode samarbejdsrelationer på tværs af organisation, kulturel baggrund og forskellige samarbejdsnormer? Og har du erfaring i at koordinere og lede en teknisk driftsorganisation? Så er du måske Telenors nye Service Manager i Network Operations for Technology-division.

Telenors Network Operations-team spiller en central rolle i at sikre stabil og sikker drift af alle Telenors services for vores kunder – både dem vi selv drifter, og de der driftes af vores samarbejdspartnere. Vi er af den grund en efterspurgt ressource i forretningen og søger lige nu en ny Service Manager, som kan hjælpe os i mål med vores kerneopgaver.

HOYER-rekrutteringErhvervskonsulent

HOYER-rekruttering søger for Uggerhøj A/S i Aalborg

Vil du med på holdet hos Uggerhøj i Aalborg? Vi søger en topmotiveret og erfaren erhvervskonsulent.

Vi søger en dygtig og engageret erhvervssælger der brænder for kundekontakten og den gode service og har stor lyst til at gøre en forskel. Opgaven består af opsøgende salg af Opels spændende program af erhvervsbiler. Hertil ekspedition og servicering af erhvervskunder i afdelingen i Aalborg.

Et af markedets mest attraktive brands og et job i en solid virksomhed med mange års erfaring i autobranchen, med engagerede og fagligt dygtige kollegaer. Gode muligheder for uddannelse og personlig udvikling samt gode arbejdsvilkår og ordnede forhold. En uhøjtidelig, uformel og ordentlig omgangstone og ikke mindst en attraktiv lønpakke.

Solar Danmark A/S
Teknisk Supporter - Varmepumper & Energiløsninger

Solar Danmark A/S, Vejen, Aalborg eller Brøndby

Ønsker du at arbejde med salgssupport inden for energirigtige løsninger herunder specielt varmepumper? Hvis svaret er ja, kan du blive en del af et erfarent team, der supporterer Solars kunder og eksterne sælgere med løsningsvalg, projektering, tilbudsgivning og ordrebehandling.

Din arbejdsplads vil være i vores kompetencecenter i enten Vejen, Aalborg eller Brøndby og med landsdækkende kundekontakt. Du har som teknisk supporter de tekniske kompetencer og det markedskendskab, der gør, at Solar kan lukke ordren sammen med kunden. Du trives med at yde en god service og være specialisten inden for dit felt.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

  • projektering af varmepumpeanlæg sammen med vores kunder
  • telefonsupport til vores kunder vedrørende produkter og løsningsvalg
  • udarbejdelse af tilbud herunder prissætning af varmepumpeløsninger
Solar Danmark A/S
Hviid & Larsen ApSSpændende job i hjertet af Aalborg - salgs-/kontorassistent til international virksomhed

Hviid & Larsen ApS søger for Novatech ApS, Aalborg

VI SØGER en ambitiøs og engageret teamplayer, der brænder for at servicere, har gåpåmod og kan levere kvalitet. Du skal assistere vores salgsafdeling, lave allround administrative opgaver og have interesse eller flair for marketingsopgaver, da det ligeledes vil være en del af jobbet at assistere indenfor dette område.

Du elsker kombinationen af salgsrelaterede og mere administrative opgaver, og som person går du altid forrest i arbejdet med kvalitet, service og fremdrift. Du skal have lysten til at koordinere marketingsaktiviteter i form af messedeltagelse, events og promotions – samt deltage i samme og medvirke til at repræsentere NT Group.

I jobbet vil du få et afvekslende job med en bred kontaktflade. Du skal derfor være god til at navigere imellem små opgaver og større og mere krævende opgaver.

Vil du skabe drømme i industri, produktion og lager i Nordjylland
JobTeam Med et stærkt brand i ryggen og en professionel salgsbackup, der klæder dig på til jobbet, mangler vi en partner til at varetage rekrutteringen af vikar på lagre og produktion.
Frederikshavn, Skagen, Aalborg
JobTeam
SKAL DU MED TIL DUBAI – På verdens største messe?
Brænder du for at sælge og kan du sælge Verdensudstillingen i Dubai til danske virksomheder?
ExpoMatch ApS, Aalborg
Jobcenter