3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Gemina Termix A/S

Salgsassistent

Sunds

Til en stilling i vores salgsafdeling søger vi en serviceminded og udadvendt person med et godt humør og smil i stemmen.

Vi og vores kunder sætter pris på personlig telefonbetjening, og det er derfor vigtigt, at du kan lide at tale i telefon, da det bliver din kerneopgave.

PRO&CO søger for Gemina Termix A/S
Gem
PRO&CO

Intern salgstekniker

Sunds

Vil du sælge fjernvarmeanlæg, der hører til blandt branchens førende produkter? Vil du være en del af den grønne omstilling og arbejde i en branche i vækst?

Gemina Termix A/S er en førende virksomhed indenfor energiløsninger og bæredygtige teknologier. De designer og producerer fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier.

De søger, til deres velfungerende salgsteam en intern salgstekniker, som brænder for at yde kunderne den bedst tænkelige support. Du kan se frem til et samarbejde med gode kollegaer, der brænder for arbejdet og som er klar til at hjælpe dig godt i gang.

PRO&CO
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV