7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Patina Mode ApS

Sælger

Middelfart

Du arbejder aldrig weekend… du har ekstra fri til at holde din ferie, samt afspadserer fra højsæsonen, - hele december og hele juli, samt de 3 dage op til påske.

Du skal sælge masser af lækkert dametøj fra vores gårdbutik i Middelfart og vores mobilbutik, som kører ud fra gårdbutikken med ca. 200 kundebesøg om året, og alt der hører med til dagens fantastiske opgaver hos Patina. Du skal meget gerne have erfaring fra branchen og være en af dem, der bare ikke kan lade være med at sælge. når mulighed byder sig. Det er vigtigt, at du er en glad/udadvendt person, som altid har lyst til at hjælpe vores fantastiske kunder.

Patina Mode ApS
BioCirc Group ApS

Sales Trader

Middelfart

We are looking for a Sales Trader who will play a vital role in ensuring BioCirc’s ambitious growth plans.

The successful candidate will together with the Portfolio Manager be responsible for the short-term sale of Certificates, optimizing the portfolio, gather market intelligence, and ensuring value added through the whole supply chain of biomethane production, but also new renewable products stemming from our energy clusters.

Gem
ABB A/S

Service Sales Specialist til vores robotområde

Middelfart

I ABB bliver du en del af den globale markedsleder inden for forretningsområdet Robotics & Discrete Automation, som omfatter salg af nye robotter samt service.

Dine ansvarsområder

  • Drive hele servicesalget på en konstruktiv og positiv måde
  • Vedligeholde og udbygge din viden om vores produkter og serviceportfolio
  • Udbygge vores forretning med nye kunder
Hitachi Energy Denmark A/S

Account Manager Service

Middelfart

Organisationen i Danmark er præget af en uformel omgangstone og godt arbejdsmiljø med søde kollegaer. Vi arbejder med frihed under ansvar samt vægt på gensidig fleksibilitet.

Vi leder efter en Account Manager til vores Front end salgsteam i Middelfart. Dit fokus bliver relationsopbygning og vedligeholdende/opsøgende salg på tværs af vores fire forretninger i Hitachi Energy.

Dit hovedfokus vil være de danske el-forsyningsselskaber, en branche som er i stærk vækst og hvor vi har allerede har en del forretning.

Hitachi Energy Denmark A/S
Gem
AD Danmark

Reservedelsekspedient til kundeservice

Middelfart

Vi vil give dig en grundig oplæring i vores produktsortiment og systemer, så du er godt rustet til de opgaver du bliver mødt med i dagligdagen.

Du kommer til at bruge det meste af din tid på salg og support opgaver til vores mange kunder, div. opfølgnings opgaver, forsendelse af varer og meget mere.

Du kommer til at indgå i et bredt team med dedikerede kollegaer, som alle har højt humør, ben i næsen samt forståelsen for vigtigheden i at løfte i flok.

AD Danmark
City Group Overfladebehandling A/S
Gem

Salgs- og Projektmedarbejder

Middelfart

Til betjening af kundeforespørgsler, prisberegning, og afsluttende salg søges erfaren, og selvstændig medarbejder, med indgående kendskab til brandsikring i byggerier.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV