5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
NTP Technology A/S

Area Sales Manager til dansk elektronikvirksomhed

Gentofte

Vi søger en teknologidrevet sælger, der kan opbygge stærke relationer til vores kunder og salgspartnere. Du bliver ansvarlig for at drive et velfungerende netværk af salgspartnere og sikre den løbende udvikling af deres salg og pipeline.

Har du interesse og erfaring med-audio udstyr til musik- og filmproduktion, live musik eller broadcast og har du lyst til at opdyrke nye kunder og partnere inden for professionel audio?

Hvis svaret er ja, så læs videre ved klik på titlen ovenfor.

Gem
Elwis Royal A/S

Regional Sales Manager til det automotive eftermarked

Gentofte

En vigtig del for rollen er, at du brænder for at finde nye kunder og udvikle eksisterende samt bidrager til forretningsudvikling og innovation.

Vi tilbyder et spændende job med stor frihed samt faglige og personlige udviklingsmuligheder i en fleksibel organisation, hvor der er højt til loftet. Du vil få nogle gode kollegaer, som du kan sparre med fagligt såvel som personligt.

Gem
ARP-HANSEN HOTEL GROUP

Revenue Manager

Gentofte

I vores evige stræben efter at blive ’best-in-class’, er vi nu på jagt efter en kommerciel og fagligt stærk Revenue Manager med solid erfaring til vores Revenue Management & Distribution team.

Se video om ARP-HANSEN HOTEL GROUP som arbejdspladsDu ved formentlig, hvad det handler om, men her kommer alligevel et par eksempler på opgaver og ansvarsområder:

  • I tæt samarbejde med vores hoteller skal du rådgive og implementere taktiske og strategiske revenue management tiltag
  • Analyser af markedet, konkurrenter og distributionskanaler samt kommunikationen af samme til hoteller og hostels mhp. optimal prissætning
ARP-HANSEN HOTEL GROUP
Gem
Faunakram Pet Food A/S

Back Office-medarbejder – flydende i dansk og svensk

Gentofte

Din dagligdag består primært i at understøtte salgs- og indkøbsfunktionens daglige arbejde, herunder at oprette kunder, varer, stregkoder, taste ordrer, vedligeholdelse af hjemmesiden o.l.

Vi tilbyder:

  • Muligheden for at kombinere din passion for salg med din interesse for hunde/katte
  • Stor selvstændighed/frihed i dagligdagen
Faunakram Pet Food A/S
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV