2 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

2 jobannoncer

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Enemærke & Petersen A/S

Teamleder for Tilbudskommunikation

Ringsted

Vil du lede et dedikeret team og have en direkte indflydelse på vores tilbudsprocesser fra koncept til eksekvering? - Så er du vores nye teamleder i tilbudskommunikation.

Som teamleder er du ansvarlig for at lede og udvikle den skrevne og grafiske del af vores tilbud. Du er både ”hands-on”, og leder tilbudskommunikationsafdelingen, hvor I skriver om bl.a. de bløde værdier som organisation, processer mv.Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi prioriterer din personlige og professionelle udvikling, og du får mulighed for at udvikle dine lederevner og karriere i en virksomhed, der værdsætter dine kompetencer og ambitioner.

Enemærke & Petersen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV