7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Profil Search Marketingansvarlig

Jemac Kommunikation ApS søger for WILLBRANDT Gummiteknik A/S i Haslev

Vores kunde WILLBRANDT Gummiteknik A/S – som er en tysk producent og forhandler af løsninger til chok- og vibrationsdæmpning samt optagelse af udvidelser og sammentrækninger i rørsystemer – har rigtig travlt.

I den forbindelse ønsker virksomheden at markedsføre sig langt mere fokuseret, og det er her, du kommer ind i billedet. Du skal drive og brænde for marketingprocessen.

Opgaver

  • Drift og vedligehold af virksomhedens hjemmeside, Wordpress (ikke kodning)
  • SoMe – løbende opdateringer samt annoncering især på LinkedIn
  • Skabe relevant content til kampagner, hjemmeside og vores sociale medier, herunder video
Professionshøjskolen Absalon
Projektmedarbejder til efter- og videreuddannelsesprojekter til vores campus i Roskilde

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

I Center for Socialt Arbejde og Forvaltning har vi travlt med en række udviklingsprojekter og kompetenceudviklingsforløb på social- og beskæftigelsesområdet. Det er med særligt fokus på udsatte børn, unge og voksne og på psykisk sårbarhed.

Vi søger en projektmedarbejder, der skal arbejde med projektkoordinering og kommunikations- og formidlingsopgaver i forbindelse med uddannelsesaktiviteter.

Som projektmedarbejder skal du koordinere og sikre fremdrift i projekter, samt planlægge og gennemføre større kompetenceudviklingsforløb.

Vordingborg KommuneHoldspiller med passion for kommunikation og blik for skæve og sjove vinkler

Vordingborg Kommune

Har du din kommunikative værktøjskasse i orden, og kan du bruge den til ekstern og intern historiefortælling, kommunikation af projekter og til sociale medier? Så har både du og vi i Kultur og Fritid ramt plet...

Du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af kommunikations- og markedsføringsopgaver, produktion af alle slags tekster og mindre video-/filmklip. Du får ansvaret for vores hjemmeside, og at vores profiler på de sociale medier er skarpe. Alt sammen i tæt samarbejde med engagerede kolleger fra både Kultur og Fritid og kommunens kommunikationsafdeling.

Vi har brug for en, der er rigtig god med ord, naturligt tager ansvar og kan se sammenhænge og muligheder for at formidle de mange spændende, nuværende og kommende, initiativer og projekter omkring vores kystlinje, aktive udeliv og meget brede forenings- og kulturliv.

Vordingborg KommuneKommunikationskonsulent med fokus på bosætning

Vordingborg Kommune

Vi skal bruge en ny kollega, der er skarp på digital kommunikation. Du vil få et særligt ansvar for indsatsen med at sælge vores hjørne af Danmark som et fantastisk sted at arbejde og bo.

Du kommer til at arbejde i kommunikationsteamet, som er placeret i Afdeling for Strategi & Implementering på Vordingborg Rådhus. Udover kommunikation arbejder vi med områder som erhverv, turisme, digitalisering, HR, Arbejdsmiljø, Møn UNESCO Biosfære, generel politisk interessevaretagelse, nærdemokrati og bosætning.

Kommunikationsteamet er sammen om at løse opgaverne, men har hver især specifikke ansvarsområder, som man har ekstra fokus på. Denne stilling er knyttet tæt til bosætning og derfor leder vi efter en kollega, der kan sætte digitale kampagner sammen og også selv producere indhold til web, Facebook, Instagram eller andre relevante platforme.

FORS A/S
Teamplayer med passion for ekstern kommunikation og øje for skæve vinkler

FORS A/S, Holbæk

Har du din kommunikative værktøjskasse i orden, og forstår du at bruge den, når det især gælder historiefortælling, pressehåndtering, sociale medier og projektkommunikation? Så har både du og vi måske ramt bulls eye.

I dit nye job får du to kolleger og en teamleder, som beskæftiger sig med en bred vifte af kommunikationsopgaver. Dine primære arbejdsopgaver ligger inden for produktion af alle slags tekster, sikre at vores hjemmeside er med på beatet og har fokus på kundens behov, og du får ansvaret for vores profiler på de sociale medier. Fællesnævneren for alt arbejdet i teamet er at øge kendskabet til Fors A/S i en branche, hvor vi ikke er top of mind hos mange af vores kunder.

FORS A/S
Medhjælper til fotograf
Fotograf søger medhjælper til forskellige arbejdsopgaver på kontoret.
A-fotograf v/Kim Lundsgaard, Sorø
Jobcenter
Kommunikations- og engagementchef
Er du ambitiøs, har en høj faglig barre og brænder du for at skabe forandring og bevægelse?
Gerlev, Slagelse
kommunikationsforum