9 job matcher din søgning 9 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 9 af 9 resultater.
Hillerød KommuneAC-medarbejder til Kommunikationscentret i Hillerød

Hillerød Kommune

Vi søger en akademisk medarbejder, der kan understøtte formidlingen af Kommunikationscentrets tilbud til borgere med funktionsnedsættelser samt bistå formidlingen af specialiseret faglig viden på området. Er du optaget af strategisk kommunikation, og drives du af at skabe resultater til gavn for borgerne i et samspil med fagspecialister? Så er det måske dig, vi mangler.

Dine opgaver vil være:

 • Anvendelse og vedligehold af diverse elektroniske medier – hjemmeside, sociale medier, Kommunikationsnetværk, Intranet osv.
 • Vedligeholdelse af samarbejdsrelationer i samarbejde med lederteamet – være opsøgende på afdækning og udvikling af samarbejdsrelationer særligt i forhold til kommuner med kontraktaftaler
 • Udarbejdelse af pressemeddelser, nyhedsbrev, pjecer, kampagner
Forsyningstilsynet
AC'er til tekst- og informationsarbejde

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Har du en skarp pen? Motiveres du af at udforme de præcise formuleringer i en tekst? Er du samtidig på forkant med digitaliseringen, og arbejder du målrettet og systematisk? Så har vi en god stilling til dig.

Vores stab søger en medarbejder, der kan hjælpe med at udforme tekster til både internt og eksternt brug.

Du skal hjælpe HR med interne tekster, personalepolitikker, stillingsopslag m.v. og vores informationssikkerhedskoordinator med udformning og vedligeholdelse af Forsyningstilsynets informationssikkerhedspolitik.

Opgaverne som informationsspecialist omfatter bl.a.

 • Udformning og redigering af tekster (vejledninger, præsentationer, meddelelser m.m.)
 • Bistand til informationssikkerhedsteamet med tekstbidrag, kampagner og opfølgning
 • Deltagelse i større projekt om etablering af afgørelsesdatabase
Forsyningstilsynet
Teach First Danmark
Bliv Teach First Graduate i 2020

Teach First Danmark

Vi søger topmotiverede bachelorer og kandidater på tværs af universitetsbaggrunde, som har viljen og kompetencerne til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at bryde den sociale arv, så alle børn i Danmark udvikler deres fulde potentiale.

Bliv del af et toårigt lærer- og ledelsesudviklingsprogram, hvor du underviser og løfter de børn og unge i Danmark, som har allermest brug for det:

 • Du har som minimum en bacheloruddannelse
 • Du afslutter din uddannelse senest i sommeren 2020
 • Du er fagligt dygtig og har stærke sociale kompetencer

Programmets opbygning

 • Du underviser på en folkeskole i et udsat område i to år med fuld løn
 • Du udvikler dine evner til at motivere, lede og lære fra dig
 • Du får tilknyttet en professionel mentor
 • Du sparrer med andre graduates til workshops med fokus på læring og ledelse

Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.

Teach First Danmark
ALK
Junior copywriter to join klarify.me (ALK - Consumer Division)

ALK, Hørsholm

klarify.me is the consumer division of Danish company ALK, a world leader in allergy treatment. We focus on engaging with people with allergy and empowering them to take the right steps to a simpler life with allergy.

We were established in January 2018 and since then we have launched in two major European markets providing information, services and products to people with allergy. We are now looking to expand further, and we need a talented copywriter to join our team.

Working out of our HQ offices in Hørsholm, Denmark, you will be joining a team of digital/DTC specialists aiming for the perfect balance between working hard and having fun.

ALK
Matas A/SDigital Kreativ konceptudvikler, Social Media

Matas A/S, Allerød

Som Matas’ nye Kreative Konceptudvikler bliver du en del af et dedikeret in-house social media og content team. Her skaber vi hver eneste dag indhold selv og i samarbejde med vores mange brandpartnere, som har til formål at engagere følgere og kunder i det digitale univers.

Vores planer er store og ambitionerne høje, og du får en vigtig rolle i at være med til at indfri dem. Nøgleord for dine kommende opgaver er videoproduktion, fotografering, art-direction og konceptudvikling.

Et af dine vigtigste projekter bliver at skabe en platform for, hvordan vi hos Matas kommunikerer i lyd og billede på en måde, som er nyskabende og vedrørende. Samtidig får du en nøglerolle ift. at realisere kampagnekoncepter for vores mange brandleverandører, så disse lever op til målsætningerne for både leverandør og Matas.

Would you like to join our communication group in the Red Cross Gundsø?
We need to raise awareness of our broad national efforts for vulnerable Danes so that we can help even more Danes and recruit even more who can help.
Røde Kors, Stenløse
frivilligjob.dk
Skarp strategisk rådgiver til Center for Politik og Kommunikation
Region Hovedstaden Region Hovedstaden er med sit årlige budget på næsten 40 mia. kroner, 45.000 medarbejdere og 1,8 mio. borgere en af Danmarks største organisationer.
Region Hovedstaden, Hillerød
Region Hovedstaden
Kommunikationsmedarbejder til Kultursekretariatet - barselsvikariat
Som kommunikationsmedarbejder i Kultursekretariatet i Rudersdal Kommune vil du få ansvar for overordnede kommunikationsopgaver på...
Rudersdal Kommune, Holte
Jobcenter
Skrivende kommunikationskonsulent
Region Hovedstaden Region Hovedstaden er med sit årlige budget på næsten 40 mia. kroner, 45.000 medarbejdere og 1,8 mio. borgere en af Danmarks største organisationer.
Region Hovedstaden, Hillerød
Region Hovedstaden