5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
BILA A/S

Praktik i Projektledelse

Nykøbing Mors

Er du den, der altid har styr på detaljerne, uanset om det er den årlige vennetur eller komplekse projekter? Har du en naturlig evne til skabe relationer og synes robotteknologi er spændende?

Du bliver tilknyttet en erfaren mentor og følger samtidig en projektleder på et konkret projekt i en af vores forskellige Units; Wind, Construction, Medical & Pharma, Manufacturing og Metal & Electronic. Her bidrager du aktivt i opgaveløsningen og får mulighed for at anvende din faglige værktøjskasse til at løse opgaverne på egen hånd.

BILA A/S
JN Data A/S

Praktikant som Process Manager

Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at forme dokumentationen for Log Management og arbejde inden for et spændende område i IT-sikkerhedsverden?

Fordi vi har ansvar for kritisk it-infrastruktur i størstedelen af landets finansielle sektor, tilstræber vi at have solide processer, procedurer og arbejdsinstruktioner.

Som praktikant vil du deltage i arbejdet med at udforme og opdatere dele af den dokumentation, som netop understøtter arbejdet med kritisk infrastruktur.

JN Data A/S
JN Data A/S

Praktikant til Server Operation

Silkeborg eller Roskilde

Er du i gang med en uddannelse indenfor IT, og ønsker du at afprøve din værktøjskasse i en afdeling, hvor vi drifter IT-infrastrukturen for størstedelen af Danmarks finansielle sektor?

Som praktikant hos os vil vi skræddersy et forløb til dig, hvor du bliver involveret i forskellige opgaver, som udspringer fra drift og udvikling. Opgaverne vil spænde bredt på tværs af vores teams og de forskellige IT-platforme, vi arbejder med.

JN Data A/S

Praktikant - Supply Chain

Silkeborg

Motiveres du af en afvekslende hverdag med stor kontaktflade internt i virksomheden?

Indrykket:
Region Midtjylland

Medicinsk Diagnostisk Center – Universitetsklinik for Innovative Patientforløb i Silkeborg søger praktikant med interesse for praksisnært udviklings- og forskningsarbejde

Silkeborg

Du skal have interesse for sundhedsvæsenet og dets organisering, have gode metodemæssige kompetencer og kunne arbejde struktureret og selvstændigt.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV