109 job matcher din søgning 109 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af spirituel vejledning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder har vi brug for umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde spirituel vejledning til mennesker, der har brug for det? Vi har brug for flere clairvoyante, medier, tarotlæsere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er frisindet og interesseret i at arbejde med underholdning over telefonen af voksen natur.

Gem
SAM International Regnskabsansvarlig - deltid

SAM International søger for kunde i Trekantområdet

Har du en solid økonomisk baggrund, og har du lysten og evnen til at arbejde med regnskab og bogholderi i en global og velkonsolideret eksportvirksomhed? Så har du lige nu muligheden for at blive regnskabsansvarlig for en mindre virksomhed beliggende i Trekantområdet.

Du vil som regnskabsansvarlig få det overordnede ansvar for alt regnskabsmæssigt herunder bogholderi, regnskab, månedsrapportering, klargøring af årsregnskab til revisor etc., hvorfor det er nødvendigt med en bred erfaring, hvor du har evnerne til at påtage dig det selvstændige ansvar.

SAM International er en af Nordens største HR- & rekrutteringsvirksomheder. Vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan, fordelt på 14 markeder.

Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
Personalized Internet Ads Assessor Denmark

TELUS International

We are looking for dynamic people who have strong communication skills and use the Internet daily. You should also be flexible, reliable and have the ability to interpret and follow established guidelines. You will need to have the flexibility and freedom to work from your own home, working your own hours. Hours for this opportunity are up to 20 hours per week depending on task availability.

What are the main requirements for the opportunity?

 • You must be living in Denmark for the last 3 consecutive years.
 • You must have familiarity with current and historical business, media, sport, news, social media and cultural affairs in Denmark.
 • Fluency in English and the Danish language.
TELUS International
Gem
Skattestyrelsen Studentermedhjælper til opgaver indenfor udlandsbeskatning

Skattestyrelsen, Ribe

Er du klar til at få relevant, praktisk erfaring med administrative opgaver i et ungt og dynamisk arbejdsmiljø? – så er du måske vores nye kollega i Udland i Skattestyrelsen.

Vi søger en studentermedhjælper til administrative opgaver i enheden Udland 3 i gennemsnitlig 15 timer ugentligt. Enhedens fagområder er bl.a. administration af den Nordiske Trækaftale, genoptagelser af skatteansættelser, oprettelse af CPR-numre og skattekort samt øvrige tværfaglige områder.                  

Du bliver en del af en engageret og kompetent enhed, hvor stemningen bærer præg af god faglig sparring og kollegialt sammenhold. Som studentermedhjælper i Udland 3 vil du kunne udvikle dig og lære, hvordan det er at arbejde i Danmarks største styrelse.

De primære arbejdsopgaver vil bestå af følgende:

 • Administration af den Nordiske Trækaftale
 • Oprettelse af skattekort
 • Andre forekommende administrative ad hoc-opgaver
Skattestyrelsen
Telenor Salgskonsulenter på deltid til Telenor i Esbjerg

Telenor

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Gem
GoTutor Bliv privat lektiehjælper – et unikt studiejob eller deltidsjob

GoTutor

Vi søger studerende på videregående uddannelser, unge på sabbatår samt ældre erfarne lærere.

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau, hvor undervisningen foregår i hjemmet eller online. Den enkelte underviser angiver i sin ansøgning, i hvilke fag og på hvilke alderstrin han/hun kan og vil undervise.

GoTutor tilbyder

 • Startløn på 135-145 kr. i timen
 • Tjen op til 170 kr. i timen over tid
 • Reference til at styrke dit CV
 • Uddannelse som lektiehjælper
 • Certificeringer (fx ordblinde-tutor)
 • Adgang til materialer og opgaver

Som lektiehjælper er det din opgave at undervise eleven samt skabe motivation og skoleglæde. Din arbejdstid vil være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender.

GoTutors lektiehjælpere er studerende på universiteter såsom KU, DTU, AU og SDU samt læreruddannelsen, men GoTutor ansætter også unge, der går på gymnasiet eller holder sabbatår, samt ældre, erfarne lærere.rere.

Sunset Boulevard
SUNSET BOULEVARD SØGER SMAGSDIREKTØR TIL EKSTREMT TIDSBEGRÆNSET STILLING

Sunset Boulevard, Kolding

Har du stærke holdninger til smagen i din burger? Kan du lide at møde til direktørtid? Så er du måske den, vi leder efter.

Vi står overfor et kritisk valg af, hvordan vores næste Hereford limited edition skal smage. Efter en lang (og krævende) smagningsproces, er vi nået frem til to stærke forslag. Men vi sidder fast. Derfor har vi brug for dig som vores nye Smagsdirektør.

Som vores nye kollega forventes du - udover at have god smag - at kunne træffe valg i pressede situationer, at kunne tænke med mad i munden og kunne afgøre, hvilken burgersmag, der er det rette match for danske burgerelskere.

Sunset Boulevard
Carlsberg
Student Assistant

Carlsberg, Fredericia

Kunne du tænke dig et spændende studiejob i en virksomhed med en rig historie og en masse anerkendte brands?

Carlsberg Breweries A/S

Til vores Kundecenter i Fredericia søger vi en ny studentermedhjælper til vores kompetente salgs- og serviceteam, som består af cirka 40 kolleger. Din primære opgave er at understøtte salget af og indtjeningen for Carlsbergs produkter via telefonisk kontakt med kunder.

Carlsberg
Bilka Medarbejder til kundeservice og kiosk - Vejle

Bilka

Vil du have et job med ordnede forhold og gode udviklingsmuligheder? Så er en stilling i Bilka måske lige noget for dig.

Her bliver du en del af et ungt og socialt miljø. Vi sørger for, at du får den rette oplæring til jobbet, og hvis du er klar på mere, er der masser af veje, du kan gå.

Der er ingen dage, der er helt ens, så dine opgaver varierer. Nogle opgaver løser du alene, andre løser du med dine kolleger.

Du er den første, kunderne ser, og når du møder dem med et smil, hjælpsomhed og giver dem god service, er du med til at skabe den gode kundeoplevelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Vores lærere kan frit opstille deres egne tidsplaner, hvilket gør det til det perfekte job for alle, der søger fleksible arbejdstimer. Du fastsætter frit dine egne priser og arbejdsmængde, om end du vil undervise fysisk eller tilbyde undervisning online for hele Danmark.

Superprof
Esbjerg Kommune
Fællesskabsguide til Borger & Arbejdsmarked

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at være med til at udvikle en ny indsats rettet mod ensomme unge? Kan du lide at samarbejde med flere aktører med fokus på en fælles opgave?

Så er stillingen som fællesskabsguide i Borger & Arbejdsmarked noget for dig.

Vi søger en selvstændig fællesskabsguide med kendskab til unge og et godt overblik i en projektstilling ca. 12. timer ugentlig.

Mary Fonden har igangsat et nyt projekt, der skal udvikle en indsats målrettet ensomme unge i perioden 2022-2026. Borger & Arbejdsmarked er sammen med Frivillighuset Vindrosen samarbejdspartnere på projektet.

Som en del af jobbet kan du for eksempel komme til at løfte opgaver som:

 • Afholde afklarende samtaler med svær ensomme unge og guide dem til afhjælpende tilbud/ eller ind i nye fællesskaber
 • Opbygge og vedligeholde samarbejdsrelationer med andre lokale og nationale aktører, der deltager i et nyt udviklingsprojekt
LEGO® House Play Agent F&B

LEGO® House, Billund

Som Play Agent i Food & Beverage arbejder du enten med at servicere gæsterne i cafeen og restauranten, eller også er du på det cooleste køkkenhold og arbejder i køkkenet/opvasken.

Som medarbejder i LEGO House får du mere end blot et arbejde. Du bliver en del af en stor familie med en stærk teamkultur, hvor der også bliver investeret i dig og din personlige udvikling. Du bliver uddannet som legeagent, så du sammen med dine kollegaer kan skabe fantastiske oplevelser uanset hvor i huset du arbejder.

Som Play Agent får du kontrakt på, at vi garanterer dig minimum 4 timer pr. uge i gennemsnit. Dine vagter vil være fordelt på hver anden weekend og i skoleferier, hvor vi har rigtig mange gæster. Så selvom du har en kontrakt på eksempelvis 4 timer pr. uge, kan du forvente, at du vil skulle arbejde flere timer i perioder som påske-, sommer-, efterårs- og vinterferier.

LEGO® House Play Starter til Brickseparation

LEGO® House, Billund

Kunne du tænke dig at blive del af et AWESOME Team med smilende, glade og fantastiske kollegaer? Drømmer du om at dit arbejde skal være en leg, mens du bidrager til verdensklasse gæsteoplevelser?

Play Starters er legesyge unge mellem 15 og 18 år, som er igang med 10. klasse eller en ungdomsuddannelse (f.eks. gymnasie el. handelsskole). Opgaverne for en Play Starter kan være alt fra at skille gæsternes LEGO Byg, klargøre borde til sultne gæster samt tage opvasken.

Du får kontrakt på, at vi garanterer dig minimum 4 timer pr. uge i gennemsnit. Dine vagter vil være fordelt på hverdage kl. 16-20, hver anden weekend og i skoleferier, hvor vi har rigtig mange gæster.

Andersen Partners Advokatfirma
Marketingstuderende

Andersen Partners Advokatfirma, Kolding

Er du i gang med kandidatstudiet? Og er du passioneret SoMe-bruger? Så har vi et studierelevant fritidsjob til dig…

Som studiejobber i marketingafdelingen får du lov at arbejde bredt med ekstern kommunikation og digitale platforme. Du får et selvstændigt ansvar, og kommer til at samarbejde med alle afdelinger i huset. I starten er det afgørende, at du finder tonen i vores kommunikationer, og herefter kan du slippe kreativiteten løs.

Andersen Partners Advokatfirma
Telenor Salgskonsulenter til Telenor i Horsens, Vejle, Fredericia og Kolding (fuldtid/deltid)

Telenor

Hvad enten du søger et fuldtidsarbejde eller et studiejob, så lander du hos os i Telenor en stilling, der giver dig kompetencer der kickstarter din karriere – uanset om du vil arbejde med salg på den lange bane eller ej. Interesseret?

Vi kan selvfølgelig kickstarte din salgskarriere i vores veludviklede træningskultur, der har fokus på, at du hele tiden bliver en lille smule bedre, end du var i går, men hvis du blot søger et studiejob, vil de personlige egenskaber som selvsikkerhed samt faglige egenskaber som formidlings- og argumentationsteknik gøre dine præstationer til eksamen misundelsesværdige.

Crystal Rent ApS Rengøringsassistent

Crystal Rent ApS, Esbjerg

Er du en morgenfrisk og aktiv person? Er du god til at arbejde selvstændigt og indstillet på at samarbejde? Så har vi lige jobbet til dig!

Vi mangler en ny kollega til vores rengøringsteam, der kan møde kl. 08.00 hver dag. Der er tale om en deltidsstilling med en arbejdstid på 20 timer om ugen. Vi har foreløbig planer om at øge timetallet.

Arbejdsopgaver:

 • Rengøring af kontorlandskab
 • Rengøring af private huse
ALDI Danmark 1. assistent - Vojens

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.  

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Gem
ALDI Danmark 1. assistent - ALDI Guldager (10 timer ugentligt)

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.  

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Gem
Novoti Nordic ApS
Salgsassistenter til juleshopping af skønhedsbrands

Novoti Nordic ApS

Elsker du make-up, hudpleje og parfumer - og god service? Hvis du kan sige ja til dette, så mangler vi dig som salgsassistent i november og december i butikker i hele Danmark.

Julen er vores travleste periode, og vi har brug for din hjælp til at gøre den magisk. Som salgsassistent for skønne brands som PANPURI, LANCÔME, CHANEL BEAUTY, LAVINDE og mange andre, har vi brug for salgsassistenter til at hjælpe kunderne med at få shoppet de helt rigtige julegaver med hjem. Efter julen er der mulighed for at fortsætte som salgsassistent.

Novoti Nordic ApS
Lægehuset Fyrvej I/S Vil DU være vores nye blæksprutte-sekretær?

Lægehuset Fyrvej I/S, Esbjerg

Har du smil i stemmen og flair for kundebetjening samtidig med, at du er arbejdsom, praktisk anlagt og kan have flere bolde i luften på én gang, så kan vi tilbyde dig en stilling på 10-15 timer snarest muligt i vores lægehus.

Du får en flok omsorgsfulde og hjælpsomme kollegaer, der vægter det sociale højt uden at gå på kompromis med fagligheden, og som aktivt er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Arbejdsfunktionen består i åbning/lukning af klinikken med alt hvad det indebærer for at få huset til at køre, indkøb og opfyldning af varer, direkte patientkontakt med fingerprik, håndtering af prøver ind og ud af huset.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV