106 job matcher din søgning 106 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 106 resultater.
Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælpere til afløsning på Plejehjem Hedelund

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedshjælpere søges til afløsning i blandede vagter på Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen.

Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen består af 48 plejeboliger og har beboernes behov i fokus. Aftenholdet er en blanding af social- og sundhedsassistenter/-hjælpere, med en høj faglighed.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, som starter med en god kommunikation mellem hinanden, samt at alle beboere oplever tryghed og værdighed i deres dagligdag.

Vi søger social- og sundhedshjælpere til faglig afløsning i blandede vagter, uden et fast timetal.

Esbjerg Kommune
Afløser til Plejehjem Hedelund, Haven, Højen og Vangen

Esbjerg Kommune

Plejehjem Hedelund, Haven-Højen og Vangen består af 48 plejeboliger og har beboernes behov i fokus. Aftenholdet er en blanding af social- og sundhedsassistenter/-hjælpere, med en høj faglighed. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, som starter med en god kommunikation mellem hinanden, samt at alle beboere oplever tryghed og værdighed i deres dagligdag.

Vi søger en afløser til faglig afløsning i blandet vagter, uden et fast timetal. Ansættelsen vil være hurtigst muligt eller seneste pr. 1. marts 2021. Vi forestiller os, at du evt. er sygeplejestuderende eller andet indenfor vores fagområde, med lyst til plejeopgaver.

Vi arbejder aktivt med vores definerede kerneopgave: ’Vi samskaber det værdige liv, med det enkelte menneske’.

BeredskabsforbundetEr du struktureret nok til at arbejde hjemmefra? Hvis ja, så læs videre

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

ALDI DanmarkUngarbejder

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud.

Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
ALDI Danmark1. assistent Kolding

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Dagli'BrugsenSalgsassistent, Dagli'Brugsen, Jennum

Dagli'Brugsen

Butikken har 7 medarbejdere, og ligger 8 km vest for Vejle.

Vi tilbyder:

 • En afvekslende hverdag, hvor der aldrig er 2 dage, der er ens
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere skal du sikre, at butikken altid fremstår frisk, indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Lukkeansvarlig og gennemførelse af lukkerutiner 1-2 gange om ugen
 • Kunden i fokus og yde den service, der skal til
 • Vareopfyldning
Indrykket: 
TelenorSalgskonsulent på deltid til Telenor Bilka Sønderborg

Telenor

Jeg får et kick af at sælge og tale med så mange forskellige mennesker. Og du får bare det bedste team og masser af muligheder for at gøre karriere, hvis det er det, du vil. Deniz Alincak, salgskonsulent

 • Leder du efter et job, hvor du både udvikler dig personligt og inden for salg?
 • Er du klar til at være en del af et engageret team, der støtter hinanden og har det sjovt, mens de arbejder?
 • Og har du lyst til at komme med ombord i en professionel virksomhed, hvor du gør en forskel?

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

Indrykket: 
EG A/SStudentermedhjælper til ledelsessupport i EG IT

EG A/S, Kolding

Har du interesse for teknologifag, og vil du gerne arbejde med kommunikation og rapportering på ledelsesniveau?

Som vores nye studentermedhjælper bliver din primære opgave at hjælpe med udarbejdelse af dokumentation og kommunikation for EG IT. EG IT varetager driften af de systemer som medarbejdere og forretningsenhederne i EG anvender. Kommunikationen er henvendt til vores kollegaer i EG, og skal sikre en løbende information omkring status på EG's IT-landskab. En stor del af samarbejdet med kollegaer i IT vil foregå via Teams, da kollegaer sidder spredt i DK og PL.

Vi tilbyder dig:

 • Arbejdstid er cirka 15 – 20 timer om ugen, og kan tilpasses, så studierne stadig kan passes
 • Samarbejde med superdygtige og engagerede kolleger, der hjælper dig og sparrer med dig
 • Mulighed for at tage et selvstændigt ansvar i din opgaveløsning
Indrykket: 
Kirkens Korshær
Familiearbejde i Kirkens Korshær Sønderborg

Kirkens Korshær

Kirkens Korshær i Sønderborg har fået projektmidler fra Socialstyrelsen til at afvikle sommerferieophold for udsatte familier og opfølgende aktiviteter frem til 30.06.22.

Derfor søger vi en innovativ og udadvendt familiemedarbejder 20 t/uge til at videreudvikle arbejdet i Nordborg i tæt samarbejde med afdelingslederen for Kirkens Korshærs byarbejde.

Opgaverne i Familiearbejdet vil være at afholde fællesspisninger og udvikle forældregruppe/børne/ungeklub efter skole. Desuden at udvikle og afholde aktiviteter, der hjælper familierne med at skabe traditioner og fællesskab omkring højtider f.eks. juleudflugter, aktiviteter, fødselsdagsfejring o.a. Udvikle og afholde lokale ferieaktivitet, samt at videreudvikle samarbejde med foreninger, institutioner og andre lokale aktører

Indrykket: 
LEGO System A/SStudent worker to join Innovation in Operations – Industry 4.0, Simulation & Modeling

LEGO System A/S, Billund

Do trends within innovation and being in the forefront of technology exploration excite you?

Innovation in Operations is the LEGO Group’s front-end innovation center in supply chain. Our task is to identify, explore and evaluate future processes and technologies and to drive innovation end to end in supply chain from idea to actual implementation. As a student worker in our Industry 4.0 Team you will be part of an exciting project evaluating and driving forward new development technologies and solutions.

Specifically, you will:

 • Support the Category Owner of Simulation & Modeling on specific tasks within the Simulation & Modeling Roadmap
 • Drive progress and delivery of specific tasks to be completed within the product team

©2020 The LEGO Group

Indrykket: 
LEGO System A/SStudent Worker

LEGO System A/S, Billund

Do you want to work for a creative, caring and globally loved brand? Are you ready to gain experience within Global Projects & IFM in Billund?

Your main focus will be supporting the LEGO Campus Project Management team within Fit-Out and project related tasks, for our new office building, housing 2000 employees. We have many Stakeholders across the LEGO Group and external companies. Support to the LEGO Campus Fit Out and Global Project Management BLL with project related tasks.

Your responsibility is to support the team with project related tasks:

 • Assist on purchasing, documentation, follow-up on deliverabels, guaranties etc.
 • Maintaining our SharePoint site and needed documentation
 • Assist other project team members working towards “on time” delivery of project deliverables

©2020 The LEGO Group

Indrykket: 
Nic. Christiansen GruppenStudentermedhjælper med fokus på sociale medier

Nic. Christiansen Gruppen, Kolding

Er du studerende, og har du lyst til at supplere dit studie med praktisk erfaring, hvor du får udviklet dine kompetencer inden for digital kommunikation og social media management? Så har du nu muligheden for at blive del af en større koncern inden for autobranchen med ambitiøse vækstplaner for fremtiden.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af at opdatere annoncer og kampagner i Facebook Business Manager samt at stå for udarbejdelse af performance-analyser på de forskellige kanaler.

Som studentermedhjælper hos Nic. Christiansen Gruppen får du en unik mulighed for at finpudse dine professionelle kompetencer og herigennem opnå værdifuld praktisk erfaring, der kan supplere dit daglige studie. Stillingen er berammet til cirka 10-15 timer ugentligt, forventeligt fordelt på 2-3 dage.

AHA
Entrépersonale

AHA, Fredericia

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et stærkt team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Vi er et spillested i topklasse, der ønsker at skabe hygge og nærvær omkring vores gæster. Når vi er på arbejde, er vores gæster i centrum, og vi forventer, at du kan tage ansvar og levere service i høj klasse.

Du skal tage imod vores gæster i entréen, tage imod overtøj og guide gæsterne videre til vores værtinder/værter. Du møder gæsterne med et smil, og da du også er det sidste ansigt, de møder, er det din opgave at få dem sendt godt hjem. Garderoben er dit ansvar, og du motiveres af at holde orden i samme og tage dig venligt af gæsterne.

AHA
AHA
Afryddere

AHA, Fredericia

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et stærkt team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal stå for afrydning, rengøring og opfyldning. Du motiveres af, at stedet ser pænt og præsentabelt ud, og du ser alt; servietten, der ligger på gulvet, glasset, der er tomt, og gæsten i hjørnet, der gerne vil i kontakt.

Du er imødekommende og leverer en service, der får vores gæster til at smile, og du skal kunne se de små ting, der gør en forskel.

AHA
AHA
Bartendere

AHA, Fredericia

KAN DU MIXE DRINKS OG SERVERE DEM MED ET SMIL?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et stærkt team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal servicere gæsterne med drikkevarer og sørge for, at baren er fuldt udstyret. Du skal kunne mixe drinks og servere dem med et smil.

Du skal være ambitiøs omkring dit job, og du motiveres af, at alt omkring dig er i orden, og hver detalje står skarpt. Du sætter en dyd i at levere den bedste service, og at være smilende og imødekommende falder dig helt naturligt. Du skal kunne bevare overblikket, også når der er fart på, og altid være klar med en hjælpende hånd.

AHA
AHA
Værter/Værtinder

AHA, Fredericia

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et stærkt team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal byde vores gæster velkommen og introducere dem til stedet. Du motiveres af at give vores gæster den bedste oplevelse fra start til slut, og du kan levere service i topklasse.

Det er din opgave at servicere gæsterne på gulvet, og du skal have øjne i nakken og være opmærksom. Du er ambitiøs omkring at tage dig af vores gæster, og du elsker at socialisere med alle slags mennesker.

AHA
SkattestyrelsenVil du være med til at bekæmpe sort økonomi og social dumping som studentermedhjælper?

Skattestyrelsen, Haderslev

Kunne du tænke dig et spændende studiejob hos Skattestyrelsen i Haderslev? Du får varierende opgaver med bl.a. udgående aktioner, kontrolarbejde og løbende sagsbehandling.

Projekt Social Dumping – har stor politisk og offentlig interesse. Sammen med Arbejdstilsynet og Politiet medvirker vi til at skabe ordnede forhold på arbejdsmarkedet. Vores opgave er at sikre, at udenlandske virksomheder og arbejdstagere betaler den korrekte skat og afgift, når de har aktiviteter i Danmark.

Projekt Sort Økonomi Virksomheder – har til formål at sikre fair konkurrence gennem en indsats mod sort arbejde og sort økonomi. Kontrol af borgere og virksomheder foregår bl.a. i samarbejde med andre myndigheder.

Arbejdsopgaverne i begge projekter er bl.a.:

 • deltagelse i udgående aktioner
 • kontroller i forskellige brancher
 • samarbejde med andre myndigheder
Skattestyrelsen
Indrykket: 
ALDI DanmarkUngmedarbejder

ALDI Danmark, Grindsted

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud.

Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
ALDI DanmarkPiccolo/piccoline

ALDI Danmark, Kolding

Trives du i rollen som serviceminded blæksprutte? Så er du måske den nye piccolo/piccoline vi søger i Aldi til region vest, i Kolding.

Som piccolo/piccoline vil du have din daglig gang på vores regionskontor i Kolding, hvor du er ansvarlig for at sikre at medarbejderne ude i butikkerne har de nødvendige midler til at få tingene til at fungere i hverdagen.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Bestilling og forsendelse af kontorartikler til butikkerne
 • Bestilling og forsendelse af arbejdstøj til medarbejderne i butikkerne
 • Oprydning samt opfyldning på kontor og mødelokaler
 • Generelle administrative opgaver

Opgaverne vil være mangeartede og veksle mellem faste rutiner og ad hoc-opgaver, hvor du samarbejder med salg, administrationen og HR.

ALDI DanmarkUngarbejer

ALDI Danmark, Give

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud.

Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.