160 job matcher din søgning 160 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

AseKickstart din digitale karriere med et studiejob som Digital Assistant

Ase, Kolding

Brænder du for kommunikation eller markedsføring? Så bliv en del af Ases digitale marketing team, hvor du kan få lov til at udvikle dig inden for en bred vifte af opgaver.

Som studentermedhjælper har du chancen for at omsætte din viden i praksis og tilegne en masse nye kompetencer, som uden tvivl vil booste dit cv og skille dig ud fra dine medstuderende.

Dine opgaver vil variere og vil primært udgøre:

 • Opsætning af e-mails
 • Opslag på Facebook og LinkedIn
 • Grafiske opgaver
 • Søgeoptimering af tekster fx udarbejde indhold til hjemmesider
Gram Equipment
Student Worker - Learning & Development

Gram Equipment A/S, Kolding

Gram Equipment is looking for an engaged, proactive, and outgoing student worker, who is motivated to contribute to the development of blended learning solutions for external as well as internal use.

In close collaboration with colleagues from across our organization, your primary assignment will be to gather technical knowledge about our equipment and mediate it using text, sound, image, and videos in our Learning Management system.

You will also have a responsibility for creating interactive elements, such as quizzes and practical tests, according to the material, you develop. We expect the average working hours to be appr. 15 per week.

Gram Equipment A/S
AHA
Entrépersonale

AHA, Fredericia

DEN GODE SERVICE STARTER I GARDEROBEN

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal tage imod vores gæster i entréen, tage imod overtøj og guide gæsterne videre til vores værtinder/værter. Du møder gæsterne med et smil, og da du også er det sidste ansigt, de møder, er det din opgave at få dem sendt godt hjem. Garderoben er dit ansvar, og du motiveres af at holde orden i samme og tage dig venligt af gæsterne.

AHA
AHA
Servicepersonale

AHA, Fredericia

SAMLER DU SERVIETTEN OP FRA GULVET, NÅR DU GÅR FORBI DEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal stå for afrydning, rengøring og opfyldning. Du motiveres af, at stedet ser pænt og præsentabelt ud, og du ser alt; servietten, der ligger på gulvet, glasset, der er tomt, og gæsten i hjørnet, der gerne vil i kontakt. Du er imødekommende og leverer en service, der får vores gæster til at smile, og du skal kunne se de små ting, der gør en forskel.

AHA
AHA
Bartendere

AHA, Fredericia

KAN DU MIXE DRINKS OG SERVERE DEM MED ET SMIL?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal servicere gæsterne med drikkevarer og sørge for, at baren er fuldt udstyret. Du skal kunne mixe drinks og servere dem med et smil. Du skal være ambitiøs omkring dit job, og du motiveres af, at alt omkring dig er i orden, og hver detalje står skarpt. Du sætter en dyd i at levere den bedste service, og at være smilende og imødekommende falder dig helt naturligt. Du skal kunne bevare overblikket, også når der er fart på, og altid være klar med en hjælpende hånd.

AHA
AHA
Værter/værtinder

AHA, Fredericia

KAN DU SKABE DEN GODE OPLEVELSE HVER AFTEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal byde vores gæster velkommen og introducere dem til stedet. Du motiveres af at give vores gæster den bedste oplevelse fra start til slut, og du kan levere service i topklasse. Det er din opgave at servicere gæsterne på gulvet, og du skal have øjne i nakken og være opmærksom. Du er ambitiøs omkring at tage dig af vores gæster, og du elsker at socialisere med alle slags mennesker.

AHA
Gem
KFCVi søger motiverede og servicemindede medarbejdere

KFC, Tilst, Vejle, Herning og Horsens

KFC mangler nye medarbejdere på fuldtid eller deltid (både over og under 18 år). Så kig her, hvis du mangler et fleksibelt job med gode kollegaer og en konkurrencedygtig løn.

Et job hos KFC handler om at servicere vores gæster på en energisk, nærværende og personlig måde. Når du starter, vil du som det første få en grundig oplæring i alt fra procedurer, til hvordan du skaber gode øjeblikke for vores gæster.

KFC tilbyder ikke bare en arbejdsplads - vi giver vores medarbejdere mulighed for at indgå i et fællesskab. Og fællesskab forpligter. Derfor lover vi vores medarbejdere, at deres udvikling hos os ikke står stille. Hos os er det op til dig, hvor langt du vil drive din karriere, og derfor tilbyder vi løbende træning og kurser.

Norlys
Studentermedhjælper til økonomiafdeling

Norlys, Esbjerg

Vil du være med til at sikre, at vores 800.000 TV- og Internet-kunder i Norlys Digital får en korrekt og rettidig faktura? Er du målrettet, kvalitetsbevidst, og har du lyst til at prøve kræfter med økonomiopgaver i praksis, mens du studerer? Så er du måske vores nye kollega i faktureringsteamet i Esbjerg.

Du vil som studentermedhjælper få en central rolle i at understøtte vores faktureringsproces og sikre, at processer og arbejdsgange kører gnidningsfrit. Vi sørger for, at du får en god og grundig oplæring.

Dine primære opgaver vil være:

 • Opfølgning, kontrol og fakturering af abonnementskunder
 • Opfølgning på optimering og procesbeskrivelser
 • Samarbejde på tværs af teamet
 • Ad hoc-opgaver
Norlys
Gram Equipment
Student Worker - Legal

Gram Equipment A/S, Kolding

Gram Equipment A/S søger en studentermedarbejder til at supportere koncernens juridiske afdeling med forskellige opgaver.

Som studentermedarbejder hos GRAM Equipment vil du indgå som naturlig del af vores globale organisation og således arbejde tæt sammen med både danske og udenlandske kollegaer. Opgavernes karakter kan forventes at være såvel faste ugentlige opgaver såvel som forskellige ad hoc-baserede analyser.

Gennem opgaveløsningen kan du således forvente at opnå praktisk erhvervserfaring, som i mindre eller større omfang kan relateres til dit studie.

De væsentligste opgaver er følgende:

 • Tjek af kunder i forbindelse med compliance på økonomiske- og export-restriktioner
 • Review af internationale kontrakter samt renskrivning
 • Opdatering af juridiske dokumenter i SharePoint
 • Gennemgang og kommentering af Letter Of Credit
Gram Equipment A/S
Q8 Danmark A/SSalgsassistent til Q8 Vojens

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 20 timer pr. uge. Du vil primært arbejde både i hverdagene og weekenden, og dine vagter vil oftest ligge i både dag- og aftentimerne.

Dagli'BrugsenSalgsassistent, Dagli'Brugsen, Jennum

Dagli'Brugsen

Vi har brug for en medarbejder der har lyst til sit arbejde, kan se muligheder, ikke begrænsninger.

Stillingen er på 20 timer om ugen og vil også inkludere weekendarbejde ca. hver 3. weekend. Hvis du er fleksibel, er vi det også.

I samarbejde med de andre medarbejdere skal du sikre, at butikken altid fremstår frisk, indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a.:

 • Lukkeansvarlig og gennemførelse af lukkerutiner 1-2 gange om ugen
 • Kunden i fokus og yde den service, der skal til
 • Vareopfyldning
Billund Lufthavn A/SSælger til Vin- og spiritus i Taxfree

Billund Lufthavn A/S

Lufthavnen er igen fyldt med glade rejsende, og vi har derfor brug for dig, der gerne vil bidrage med exceptionel service, og som vil være med til at gøre besøget til en oplevelse for de rejsende. Har du også kendskab til vin og spiritus, og er du en god sælger? Så har vi måske stillingen til dig i vores vin og spiritus afdeling i Taxfree.

Gennem dit indgående kendskab til vin og spiritus er din primære opgave at sælge vores produkter med stor entusiasme og med fokus på resultater. Du formår at demonstrere vine og spiritus i butikken med et smil på læben. Det er derfor afgørende, at du motiveres af at tage kontakten til de rejsende, der kommer i butikken. Dit fokus er at bidrage til, at vores gæster oplever en positiv og professionel kundebetjening fra dig, så den gode service gøres til en oplevelse for dem.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Tombola Services Denmark ApSDansktalende Chat Moderator

Tombola Services Denmark ApS

Arbejdssted: Skal arbejde hjemmefra

tombola er en familieejet virksomhed, der står bag Danmarks største online bingoside. Vores tilgang adskiller sig fra de fleste af vores konkurrenter, da vi udvikler alle vores spil selv; faktisk klares alle aspekter af driften ”in-house”.

Vi er på jagt efter nye Chat Moderatorer til vores danske team, der kan give vores danske spillere en god oplevelse i chat-rummet.

Chatten er en essentiel del af oplevelsen hos tombola. Den rigtige kandidat bliver en del af vores hold af dansktalende Chat Moderatorer, og vil være med til at udbygge fællesskabsfølelsen på vores bingoside. Hvis du har snakketøjet i orden og har gode kommunikationsegenskaber, er du måske den, som vi leder efter.

Gem
ABENA
Chauffør afløsere søges til distribution af pakker i Sunds, Hinnerup og Kolding

ABENA

Vi søger chaufførafløsere, som kan springe til i hverdagene med kort varsel ved sygdom, ferie eller lignende til vores afdelinger i Sunds, Hinnerup og Kolding.

Du kunne være studerende eller pensionist, og vil gerne arbejde nogle timer engang i mellem. Du behøver ikke have erfaring fra transportbranchen.

Du kan svare JA til følgende:

 • Du udviser en god personlig fremtræden
 • Du har viljen til at respektere og efterleve virksomhedens regler og anvisninger
 • Du lader dig ikke stresse, hverken i trafikken eller hos kunden
ABENA
Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
Media Search Analyst Denmark (Work from Home)

TELUS International

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool.

What does the job involve?

 • Evaluation of many different task types including Music & Video judgements across media domains
 • Evaluation of App Store Content search results
 • Research using online tools to determine and judge the intent and accuracy of queries
 • Applying market knowledge with provided guidelines to judge the relevance and intent of task information for your market
TELUS International
Hjemmearbejdsplads
Gem
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
Q8 Danmark A/SSalgsassistent til Q8 Sønder Omme

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 12 timer pr. uge. Du vil primært arbejde både i hverdagene og weekenden, og dine vagter vil oftest ligge i både dag- og aftentimerne.

DLGStudentermedhjælper til Husdyrekspertise i DLG i Fredericia

DLG

Vil du være en del af et fagligt stærkt og engageret team i en af Danmarks største virksomheder? Og har du gå-på-mod og lysten til at påtage dig ansvaret for en bred vifte af opgaver? Så er du måske DLG´s nye studentermedhjælper.

I DLG Husdyrsekspertise beskæftiger vi os primært med produktion, opfølgning på kvalitet, support til salg, logistik og markedsføring af foderprodukter til kvæg og svin.

Som studentermedhjælper hos os kommer til at varetage et bredt udsnit af opgaver, såsom:

 • Vedligeholde og opdatere data, prislister, sortimentsoversigter
 • Bearbejde data og udarbejde grafiske opstillinger i Excel
Hjemmearbejdsplads
Gem
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Helsam A/SStudentermedhjælp

Helsam A/S, Kolding

Har du fingeren på pulsen inden for helsebranchen? Og kan du give vores kunder den bedste oplevelse, når de handler vores skønne helseprodukter? Så er du måske vores nye studentermedhjælp. Vi søger medarbejdere til 8-10 timer om ugen.

Du stortrives med det personlige salg og rådgivning af kunder, men du hjælper også gerne med varemodtagelse og -opfyldning i butikken. Du sikrer sammen med butikschefen og dine kollegaer, at butikken altid er opdateret, rengjort og dermed fremstår 100% kampklar.

Du får en travl og lærerig hverdag, hvor trivsel og arbejdsglæde går hånd i hånd med din motivation for at skabe resultater sammen med resten af teamet.