2.194 job matcher din søgning 2.194 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KAB Studentermedhjælper til KAB´s udlejningsteam

KAB, København

Vi har brug for en studentermedhjælper til vores udlejningsteam, hvor høj service og ansvar er i højsædet. Du kommer til at arbejde i et miljø kendetegnet af administrative opgaver med en selvstændig arbejds­tilrettelæggelse, god faglig sparring og dygtige og ansvarsbevidste kolleger.

Udlejning er en udfordrende nøgleopgave, som vi løser for de almene boligorganisationer i KAB-fællesskabet i en sektor, der har stor samfundsmæssig bevågenhed.

Som studentermedhjælper hos os vil dine opgaver blandt andet være studietjek i ungdomsboliger og kollegier, samt anden lettere sagsbehandling, registreringer i vores IT-systemer, opdateringer af lister mv. Vi kan også tale om andre opgaver afhængigt af dine kompetencer og interesser.

NEXT Uddannelse København Skriftligt stærk studentermedhjælper til NEXT Kommunikation & Markedsføring

NEXT Uddannelse København, Valby

Brænder du for kommunikation? Kan du lide at skrive? Og vil du være med til at sætte fokus på uddannelser gennem skarp, målrettet og vedkommende kommunikation? Så skynd dig at sende en ansøgning.

NEXTs kommunikationsafdeling er en ambitiøs enhed. Vi arbejder for at rekruttere og engagere de uddannelsessøgende med oplysende informations- og markedsføringsarbejde. Vi har ansvaret for at sætte NEXT og vores uddannelser på landkortet med offensivt pressearbejde. Og endelig står vi for at binde organisationen sammen med skarp intern kommunikation.

Vi har brug for dig, som ikke er bange for at tage ansvar. Vi har nemlig brug for hjælp med at skrive pressemeddelelser, interne historier, webtekster, SoMe-opslag og tekster til informationsmaterialer. Det vil også være en fordel, hvis du også har interesse og evner inden for filmproduktion og fotografering.

SPORT 24 A/S
3-4 deltidssælgere til Danmarks fedeste sportsbutik i Fields

SPORT 24 A/S, København

KLAR… PARAT… START…

Hvis du har sport på hjernen, et veludviklet konkurrencegen og et stort legebarn gemt i dig, så er det nu, du skal blive deltidssælger hos os. Hvad venter du på? Vi mangler 3-4 deltidssælgere til 10 timer i ugen.

Skal du med på et hold med en helt særlig kultur - ét stort team, hvor vi skaber vores egen succes i en legende hverdag? Det tror vi nok, du skal.

I butikken lærer vi dig alt, hvad vi ved, og klæder dig godt på - fra indretning og visuelt udtryk til kunderådgivning og salg -og du får hurtigt ansvar. Vi er ude blandt kunderne, og leg er en vigtig del af vores måde at møde dem på.

Gem
Ikast-Brande Kommune
Sommerferieafløsere til hjemmeplejen

Ikast-Brande Kommune

Vil du være med til at gøre en forskel for ældre borgere i eget hjem ..... så læs videre.

Vi søger ferieafløsere i korte og længerevarende vikariater sommeren over. Det vigtigste i omsorgsarbejdet er, at du brænder for at give borgerne en god og værdig pleje. Vi sørger for, at du får en grundig oplæring med undervisning i demens, hygiejne, vores IT-system og forflytning samt et introduktionsprogram og følgedage, så det er trygt for dig at skulle arbejde selvstændigt. Du får en mentor, som vil have ekstra fokus på dig.

I hjemmeplejen bliver du en del af et team på ca. 180 kollegaer, fordelt på 4 grupper i dagvagt samt i aftenvagt og nattevagt.

Vi søger afløsere på fast timetal om ugen, såvel som tilkaldevagter. Lad os snakke om, hvad der passer dig, så vi kan finde en god løsning for alle parter.

Zócalo Falkoner Allé Vil du med på vores sunde fast food-rejse?

Zócalo Falkoner Allé, København og Frederiksberg

Vi har tralvt og søger storsmilende, glade og fleksible talenter til vores tre restauranter i København. Du finder os på Nørrebros Runddel, Frederiksberg og i Tivoli Food Hall. Vi søger både fuldtids- og deltids-SMIL.

Hos Zócalo kan du glæde dig til:

 • Fleksible arbejdstider hvor du aldrig arbejder til senere end midnat
 • At arbejde med friske råvarer og lære hvordan man laver velsmagende mexicansk mad fra bunden
 • At kunne tage vagter i alle vores restauranter i København
Hillerød Kommune Tilkaldevikarer til specialundervisning for unge - CSU Egedammen

Hillerød Kommune

Er du interesseret i at arbejde med 16-20-årige unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser?

CSU Egedammen i Hillerød søger medarbejdere, som i dagtimerne kan vikariere under sygdom, kurser, ferier og lignende. Uddannelsesmæssig bagrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har erfaring på området.

Du skal være

 • indstillet på at kunne varetage plejeopgaver
 • villig til at gå med i vandet i svømmeundervisning.
ILVA
Fleksible og servicemindede weekendsælgere

ILVA, Lyngby

Har du passion for boligtrends og motiveres du af at skabe gode resultater via personligt salg?

Så er du måske en af vores nye, servicemindede deltidssælgere i ILVA Lyngby. Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
Se video om ILVA som arbejdsplads

Du får en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor din vigtigste opgave er salg og vejledning til vores kunder med afsæt i vores leveregel i kundens sted. Det betyder, at alle løsninger tager udgangspunkt i kundens behov. Som sælger møder du kunderne i butikken, hvor du hjælper dem med at finde præcis de produkter, der passer til deres behov.

ILVA
GLS Denmark A/S
Depotmedarbejdere - GLS Horsens

GLS Denmark A/S

Bliv en del af et supert team, hvor du har mulighed for at arbejde mellem 15–25 timer om ugen - alt efter hvad der passer dig?

GLS Denmark A/S

Har du godt humør, god fysik og overblik? Kunne du samtidig tænke dig at arbejde sammen med en masse rigtig gode kolleger og starte hurtigt, så har vi det helt rigtige job klar til dig.

Grundlæggende handler dit job om at sørge for, at pakkerne ender det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Jobbet indebærer:

 • Finsortere pakker
 • Stable og scanne pakker
 • Være en holdspiller, der samarbejder med respekt for kollegerne
 • Forskellige arbejdsopgaver fra dag til dag
GLS Denmark A/S
Vallensbæk Kommune Fritidsunderviser til Vallensbæk Ungdomsskole

Vallensbæk Kommune

Er du Vallensbæk Ungdomsskole nye fritidsunderviser?

Vallensbæk Ungdomsskole søger nye fritidsundervisere, der kan bidrage til et sjovt og udfordrende fritidshold eller aktivitet til vores unge mennesker.

Du behøver ikke at være uddannet lærer for at blive fritidsunderviser, men du skal brænde for et bestemt emne og have lyst til at give din passion videre til de unge. Som fritidsunderviser skal du være god til at lytte og god til at formidle samt være selvstændig, faglig stærk og have humor.

På Vallensbæk Ungdomsskole kan alle unge i kommunen mellem 13 og 18 år tilmelde sig vores fritidshold. Fritidsholdene foregår oftest på selve Ungdomsskolen og i samme tidsrum, som vores ungdomsklub har åben (15.00-21.30).

Udover at undervise vores unge mennesker på Ungdomsskolen, vil du møde kolleger fra alle slags professioner og i mange aldersgrupper, da ungdomsskolen er et stort hus med mange forskellige arbejdsopgaver/områder.

Mødrehjælpen
Studenter til Mødrehjælpens politiske interessevaretagelse og fondssøgning

Mødrehjælpen, København

Brænder du for politik og kommunikation? Og ønsker du at arbejde i en organisation, der kæmper for udsatte børnefamilier? Så har vi måske studiejobbet til dig.

Mødrehjælpen hjælper hvert år tusindvis af sårbare børnefamilier i Danmark. Derfor har vi en unik viden om familiernes udfordringer, behov og muligheder. Den viden er fundamentet for vores indsatser for at skabe bedre tilbud, indsatser og rammevilkår for familierne.

Mødrehjælpen søger to studenter, der skal understøtte vores arbejde med at få politikere, fonde og pressen til at engagere sig i vores sag. Begge stillinger er forankret i Mødrehjælpens afdeling for Politik, Udvikling og Kommunikation, hvor du indgår i afdelingens samlede opgaveløsning.

Mødrehjælpen
Gem
Securitas A/S
Er du på udkig efter et fleksibelt og givende studiejob? Vi søger flere receptionistafløsere til hovedstadsområdet

Securitas A/S

Mangler du en opsparing til det kommende semester eller din næste ferie? Så har vi det perfekte studiejob, der kan bidrage til den opsparing!

Vi mangler studerende som kan fungere som afløsere for vores receptionister i sommerferien. Du får stor frihed til at jonglere studietimerne ved siden af jobbet, samtidig med at du i sommerperioden kan få en masse timer. Du får flere receptioner at håndtere, så du er sikker på at blive godt udfordret og udviklet.

Som receptionistafløser er du den første kunderne møder, det er dig, som skaber det gode indtryk og får gæsterne til at føle sig velkommen. Du står for kundekontakten og har altid øje for det høje serviceniveau, der skaber tryghed for kunderne. For det er med dit smil og din service, at du skaber ro, troværdighed og glæde. Kort sagt, du efterlader et venligt og professionelt førstehåndsindtryk.

Securitas A/S
PFA Studentermedhjælper

PFA, København

Kan du se dig selv i en fremtid, hvor du arbejder med strategi- og konceptudvikling? Er du god til at jonglere med tal og PowerPoint, og er du fyldt med initiativ og gode idéer?

Du bliver en del af den afdeling i PFA, der sætter den strategiske retning for PFA’s arbejde med privatkunder, segmentering, værditilbud, kundeoplevelse og koncepter. Vi har fokus på, at vi i PFA leverer på vores brandløfte ”Mere til dig,” så vi altid er sikre på, at PFA har de værditilbud og koncepter, som vores kunder har brug for. Du skal arbejde i gennemsnit 15-20 timer om ugen, og vi tilpasser tidspunkterne efter din studieplan.

AS3 Work&Care FREELANCE FYSIOTERAPEUT - Horsens, Vejle og Esbjerg - AS3 Work&Care

AS3 Work&Care

Er du motiveret for at bidrage til at optimere vores kandidaters fysiske og mentale helbred, så de bliver helt eller delvist raskmeldt – eller på anden vis opnår opkvalificering og afklaring af deres fysiske funktionsevne? Så søger vi lige nu en freelance fysioterapeut cirka 2 dage om ugen til vores AS3 Work&Care Centre i Horsens, Vejle og Esbjerg.

Som freelance-tilknyttet er der tale om et samarbejdsforhold mellem din virksomhed og AS3. Samarbejdet skal ses som et supplement til den forretning, du allerede driver med eget CVR-nummer.

Omfanget af opgaver er varierende og aftales individuelt, men det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdssted.

PFA Studentermedhjælper til Kommunikation med fokus på sociale medier

PFA, København

Vil du arbejde med sociale medier i landets største kommercielle pensionsselskab? Og kan du producere fængende og relevante opslag til vores 1,3 mio. kunder og 6.000 virksomheder og organisationer?

I PFA arbejder vi professionelt med sociale medier og bruger kanalerne til at understøtte både større og mindre kampagner på tværs af organisationen. Vi producerer opslag og indhold til alt fra større marketingkampagner til daglige nyhedsopslag. ¨

Vi har travlt i Kommunikationsteamet, og derfor søger vi en studentermedhjælper, der kan hjælpe med at producere og versionere indhold til sociale medier.

Kvadrat
Store Assistant

Kvadrat, Copenhagen

Do you want to join a global design company that is growing rapidly, and furthering your career in an international environment?

You will be responsible for providing excellent customer service and communicating the vision of Kvadrat / Raf Simons. Your job will be to support the Retail Manager and team with daily operations of the store and provide shopping advice and recommendations to customers.

Your key responsibilities will include:

 • Being a Kvadrat ambassador at all times
 • Handling day-to-day tasks while assisting the Retail Manager
 • Reaching sales target
Kvadrat
Deichmann Sko Salgsassistent til vores butik i Randers Storcenter - 5 timer om ugen

Deichmann Sko

Vil du være en del af Europas største skokæde?

I butikkerne pakker vi selv varerne ud, sætter på plads og flytter rundt, så ud over, at kunderne altid er i fokus, vil en stor del af arbejdet være meget aktivt, og dagligdagen vil altid være travl og afvekslende.

Hvorfor arbejde hos os? Vi har mange gode grunde, bl.a.:

 • Deichmann-koncernen har over 100 års erfaring fra branchen
 • Vi har et unikt koncept
 • Du får en masse dedikerede kollegaer
Deichmann Sko Salgsassistenter til vores butik i Vestsjællandscentret i Slagelse - 5 timer om ugen

Deichmann Sko

Vil du være en del af Europas største skokæde?

I butikkerne pakker vi selv varerne ud, sætter på plads og flytter rundt, så ud over, at kunderne altid er i fokus, vil en stor del af arbejdet være meget aktivt, og dagligdagen vil altid være travl og afvekslende.

Hvorfor arbejde hos os?

Vi har mange gode grunde, bl.a.:

 • Deichmann-koncernen har over 100 års erfaring fra branchen
 • Vi har et unikt koncept
 • Du får en masse dedikerede kollegaer
Plantorama Deltidsmedarbejder til haveliv

Plantorama, Hørsholm

Har du stor interesse for planter, og ivrig efter at dele ud af din plantefaglige viden til Plantorama Hørsholms mange fantastiske gæster? Så er du måske vores nye deltidsmedarbejder i vores haveliv-afdelingen.

Dine arbejdsopgaver bliver følgende:

 • Betjene og rådgive vores kunder med fagligheden i fokus
 • Opfyldning af blomster og planter
 • Andet forefaldende arbejde

Din baggrund er ikke relevant, men som person er du udadvendt og brænder for at give kunderne den bedste vejledning. Det er desuden vigtigt, at du har interesse samt stor viden om planter.

Danske Kunsthåndværkere og Designere FUNDRAISER OG PROJEKTMEDARBEJDER

Danske Kunsthåndværkere og Designere, København

Danske Kunsthåndværkere & Designere (DKoD) søger en strategisk fundraiser og projektmedarbejder med solid erfaring til foreningens sekretariat. Stillingen er en deltidsstilling 15 timer om ugen. Ansættelse den 1. august eller hurtigst muligt derefter.

OPGAVER

 • Udarbejdelse af fondsansøgninger og budgetter til udvalgte projekter
 • Repræsentere foreningen i diverse internationale og nationale projekter og samarbejder
 • Organisering og udvikling af aktiviteter, projekter og strategier

Vi tilbyder en deltidsstilling på to dage om ugen i en forening med en stærk forankring i kunsthåndværk og designområdet, hvis mission er at skabe de bedste rammer og vilkår for vores godt 530 medlemmer. Du bliver en del af et spændende arbejdsmiljø, hvor vi igangsætter nye initiativer og udvikler foreningens kommunikationsplatforme.

Ferring Pharmaceuticals A/S Student assistants, Corporate Library & Information Services

Ferring Pharmaceuticals A/S, Copenhagen

Are you passionate and knowledgeable about library and information science? Then this is your opportunity to experience how your skills can be applied in a pharmaceutical company, opening the world of information to Ferring employees so they can easily discover, navigate, and utilize relevant information to support Ferring's growth agenda.

As our student assistant your overall focus is to support internal customers and our team of professional information specialists with regular operational tasks. As Ferring has sites in over 110 countries, you will have the opportunity to work with colleagues in Denmark and across the globe daily.

Ferring Pharmaceuticals A/S