850 job matcher din søgning 850 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 850 resultater.
Solrød KommuneFerieafløsere og timelønnede til Den Kommunale Hjemmepleje

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for borgere med tilknytning til hjemmeplejen, og er du måske under uddannelse inden for sundhedssektoren? Vil du gerne vil have mere erfaring, og tjene lidt ekstra? Så mangler vi dig, som kan træde til med kort varsel og være med til at gøre en indsats. Du skal kunne træde til ved akut behov, ferier (sommerferien) og/eller i weekender. Hvordan vi sætter rammen, for hvad du kan byde ind med, er i samarbejde med dig.

Vi består p.t. af små teams, hvor dine kolleger vil være andre timelønnede, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og elever.

Vi vægter samarbejde, trivsel og et godt arbejdsmiljø højt, og lægger vægt på, at vi i fællesskab løser vores kerneopgave.

Vi sørger for en god oplæring, så du herefter kan arbejde selvstændigt med de opgaver der ligger indenfor dit ansvars- og kompetenceområde.

Ikast-Brande Kommune
Rehabiliteringscenter Ikast-Brande Kommune søger sommerferieafløsere

Ikast-Brande Kommune, Engesvang

Er du uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistentelev, social- og sundhedshjælperelev eller uuddannet, så tilbyder vi dig mulighed for ansættelse på Rehabiliteringscenter Ikast-Brande Kommune som sommerferieafløser.

Så har du lyst til at deltage i arbejdsfællesskabet på vores Rehabiliteringscenter i sommerferieperioden, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling på vores Rehabiliteringscenter der ligger i Engesvang, hvor borgere med midlertidig brug for personlig pleje, sygepleje og genoptræning kommer i kortere eller længere perioder.

ALDI Danmark1. assistent

ALDI Danmark, Vejle

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Ørsted
Student Assistant for financial risk management platform

Ørsted, Gentofte

Do you want to combine your coding skills and theoretical knowledge within finance to assist us in developing the best risk management platform?

Ørsted

Join us and become Student Assistant in Risk Models & Development. Here, you and your colleagues will be responsible for developing and supporting our in-house developed system for measuring the group’s financial risks, ranging from wind farm and power plant production to trading activities and customer sales.

You’ll be working with a system that delivers performance measurements on trading activities, value-at-risk, valuation of derivatives and calculation of risk exposures.

Ørsted
SE-Stofa Målrettede deltids kundesupportere

SE-Stofa, Silkeborg

Har du positiv energi og et smil, der smitter igennem telefonen? Har du teknisk flair, og formår du at oversætte det og give kunden en oplevelse, der overrasker positivt? Er du målrettet, og nægter du at gå på kompromis med kvaliteten og den gode service? Så er her måske en mulighed for dig.

Som kundesupporter i Norlys Support bliver du en del af et dynamisk miljø, hvor vores fornemmeste opgave er at hjælpe kunden med tekniske udfordringer over telefonen eller pr. mail. Du bliver den første person, vores kunder møder, når de oplever udfordringer, de ikke selv kan løse, og du er derfor det vigtigste led i vores kunderejse.

Vi lægger stor vægt på medansvar og muligheden for at vokse og udvikle sig i rollen, og du får derfor en række personlige mål til at støtte op om din udvikling.

SE-Stofa
MHI Vestas Offshore Wind
Student Worker (maternity cover), Product Development

MHI Vestas Offshore Wind, Aarhus

Are you structured, eager to learn and ready to take on an exciting student job? Would you like to join a dynamic and professional project development team and learn project management from some of the best in the industry?

We are looking for a Student Worker to join our Product Development department in Aarhus, Denmark. The working hours will be approx. 15 hours per week.

You will assist with project management administrative tasks, e.g. arrange and book workshops, reviews, project management meetings, as well as system and documentation updates. You will also assist with various project planning tasks and processes, instructions, end-user procedures and updates.

MHI Vestas Offshore Wind
Jyske Bank
Rådgiverassistent til Hillerød

Jyske Bank

Overvejer du en karriere inden for den finansielle sektor?

Vi søger en rådgiverassistent til et studiejob i Hillerød. Er du i gang med en finansiel uddannelse, f.eks. finansøkonom eller finansbachelor, og har du mulighed for at arbejde 2-3 dage om ugen i 10-15 timer? Så er du godt bud på at være vores kommende rådgiverassistent.

Du får en unik mulighed for at få et godt indblik i bankverdenen og anvende din teoretiske viden i praksis i et relevant studiejob, som klæder dig godt på til din videre karriere i den finansielle sektor.

Jyske Bank
Scandlines
Afløsere til sommeren 2020

Scandlines, Rødby og Gedser

Til vores overfarter fra Rødby og Gedser samt i havnene søger vi

 • Afløsere til butikkerne ombord
 • Afløsere til caféer og restauranter ombord
 • Afløsere til BorderShop
 • Gastronomer

Som sommerafløser i Scandlines får du medansvar for kundernes rejseoplevelse.

Det er helt afgørende for os, at kunderne mærker vores gæstfrihed og bliver mødt af synlige og engagerede medarbejdere. Endvidere skal du medvirke til, at kunderne får en hurtig og professionel ekspedition i kassen.

Scandlines
Scandlines
Gastronom eller faguddannet cater

Scandlines, Rødby og Gedser

Vil du være vores nye kollega, så kom til vores rekrutteringsdag

 • Tirsdag den 10. marts kl. 08.00
 • Tirsdag den 31. marts kl. 08.00

Jobbet er en 20-timers stilling med mulighed for timer op til fuldtid i store dele af året.

Alt efter ansættelsessted består opgaverne hovedsaligt af

 • Opbakning til buffet eller a la carte
 • Tilberedning og opsætning af buffet eller anretning af tallerkener efter ordre
 • Produktion af smørrebrød og sandwich
Scandlines
Egedal Kommune
Vi har brug for dig!

Egedal Kommune

I Egedal er vi godt forberedt til at passe på vores børn, ældre og udsatte borgere. Vi ved dog ikke, hvordan situationen med den nye corona-virus udvikler sig – og derfor kan vi komme i en situation, hvor vi får brug for lige præcis DIN hjælp!

Du behøver ikke at være en superhelt, men er du sundhedsfagligt uddannet, vil vi gerne bede dig om hjælp.

Er du eksempelvis pensioneret læge, tidligere sygeplejerske, medicin- og sygeplejerskestuderende, SOSU-medarbejder eller har du orlov fra dit job i sundhedssektoren, så kan du være med til at hjælpe dine medborgere i Egedal.

Egedal Kommune
UNICEF Danmark
Vil du videreformidle børns rettigheder?

UNICEF Danmark, København

Bliv en del af vores succesfulde og ambitiøse fundraisingteam, der via stærke budskaber og positive dialoger i telefonen, rekrutterer nye medlemmer til vores arbejde for verdens børn. Som fundraiser i UNICEF Danmark vil du desuden lære en masse om kommunikation, markedsføring og indvendingsbehandling.

UNICEF Danmark

Vi tilbyder en verdensklasse fundraiseruddannelse, og vi sørger for løbende coaching og kompetenceworkshops. Målet er, at du hele tiden udvikler dit talent og dit CV. Rigtig dygtige fundraisere kan også videreudvikle deres kompetencer via vores mentorprogram.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job, hvor du både lærer om UNICEF og andre FN organisationers arbejde.
 • Muligheden for at arbejde med markedsføring, fundraising og kommunikation for verdens største børneorganisation.
UNICEF Danmark
BilkaLukkeansvarlig til varehuset - Vejle

Bilka

Kan du tage ansvar og prioritere? Kan du sikre, at aftenens opgaver eksekveres optimalt ud fra din prioritering af resurserne i varehuset?

Så er jobbet som lukkeansvarlig i Bilka måske lige noget for dig.

Som lukkeansvarlig refererer du til sektionschefen for Operations, men du vil på skift få overdraget varehuset fra forskellige ledere.

Din opgave er at styre varehuset i de sidste timer frem mod lukketid. Det kræver, at du holder dig et overblik over varehuset med hensyn til fx sikkerhed og hygiejne, og at du følger op på såvel medarbejdere som udsolgte varer. Det er dig, der har overblikket over opgaveprioriteringen, så administrative og driftsmæssige rutiner/arbejdsgange følges. Det er også dig, der rapporterer til ledelsen i forhold til aftenens forløb og opgaver.

UNICEF Danmark
Be the face of UNICEF – promote children’s rights!

UNICEF Danmark, Copenhagen

As a promoter for UNICEF Denmark, you will improve your skills within communication, marketing and sales. You will become part of an international team with a high focus on continuous coaching and development, all while contributing to creating a better future for the children of the world.

UNICEF Danmark

Our primary task is to promote UNICEFs work and recruit new members. As a promotor you therefore need to engage people in the streets and inspire them to support the cause by conveying knowledge about how UNICEF works.

To convey our message, we often use visual aids and tools which allows us to demonstrate in what ways new possible members can help the children.

UNICEF Danmark
UNICEF Danmark
Be the face of UNICEF – promote children’s rights!

UNICEF Danmark, Aarhus

As a promoter for UNICEF Denmark, you will improve your skills within communication, marketing and sales. You will become part of an international team with a high focus on continuous coaching and development, all while contributing to creating a better future for the children of the world.

UNICEF Danmark

Our primary task is to promote UNICEFs work and recruit new members. As a promotor you therefore need to engage people in the streets and inspire them to support the cause by conveying knowledge about how UNICEF works.

To convey our message, we often use visual aids and tools which allows us to demonstrate in what ways new possible members can help the children.

UNICEF Danmark
Ørsted Group Functions
Student Assistant handling project tasks within people analytics

Ørsted Group Functions, Gentofte

Do you want to support the projects improving our data foundation for people analytics?

Join us and become Student Assistant in People Analytics where you’ll support our various projects which aim to improve the data foundation for the group’s HR organisation.

Your key tasks will be to:

Ørsted
 • support cross-business projects in ensuring the people data foundation of the group’s new operating model
 • support the business with interim manual detailed reporting
 • support the development of automated reporting solutions covering business needs
Ørsted Group Functions
Just-Eat.dk ApSCykelbud med egen cykel på deltid til Odense

Just-Eat.dk ApS

Er du serviceminded og ansvarsfuld, og elsker du at køre på cykel? Og vigtigst af alt, er du lige så vild med takeaway som os? Just Eat søger friske og imødekommende cykelbude, der har lyst til at udbringe mad for vores restauranter. Er det dig?

Som bud for Just Eat repræsenterer du virksomheden i Odenses gader. Vores uniformer er meget synlige i bybilledet, hvorfor vi lægger stor vægt på sikkerhed og hensynsfuld kørsel.

Din opgave bliver at afhente mad og bringe det hjem til vores sultne brugere i hele Odense. Din arbejdstid vil ligge i tidsrummet kl. 17-20 alle dage. Du vil indgå i en fast vagtplan med 1-5 vagter om ugen, hvoraf gennemsnitlig en vagt ligger i weekenden.

Dansk MagisterforeningStudentermedhjælper søges til advokatfunktionen i fagforeningen Dansk Magisterforening (DM)

Dansk Magisterforening, København

Vil du være med til at hjælpe vores medlemmer? Er du en dygtig stud.jur. med interesse for og kendskab til arbejds- og ansættelsesret?

DM søger en stud.jur. til vores interne advokatfunktion. Advokatfunktionen i DM har som hovedopgave at sørge for et højt vidensniveau i enheden Forhandling og Rådgivning i form af afholdelse af oplæg og workshops m.v. om ansættelsesret- og arbejdsretlige emner. Herudover har advokatfunktionen som opgave at videreføre arbejds- og ansættelsesretlige sager for vores medlemmer ved de civile domstole og faglig voldgift og yde juridisk rådgivning og sparring til enhederne i DM.

Advokatfunktionen er en del af enheden Forhandling og Rådgivning i DM. I den daglige opgaveløsning skal du primært arbejde sammen med advokat Julie Krag-Juel-Vind-Frijs.

ALDI Danmark1. assistent - Tinglev

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
DLGStudentermedhjælper til DLG's marketingafdeling

DLG, Fredericia

Vil du være en del af en dynamisk marketingafdeling i Danmarks største landbrugskoncern? Vil du tilegne dig erfaring indenfor en bred vifte af marketingopgaver, styrke dine kompetencer og starte din karriere i en stor og international koncern? Så kan det være, det er dig, vi søger?

Det går hurtigt i DLG’s marketingafdeling, og vi har rigtig mange spændende opgaver. Derfor søger vi nu en studentermedhjælper til vores team.

Du bliver en del af et super godt team, der består af tre marketingkonsulenter, tre grafikere og en digital marketingkonsulent.

Som studentermedhjælper i marketingafdelingen får du mange forskellige opgaver. Der vil både være faste opgaver, men også en masse ad hoc-opgaver.

Dagli'BrugsenSalgsassistent, Dagli'Brugsen Lupinkrogen, Birkerød

Dagli'Brugsen

Butikken har 20 medarbejdere, og er en lille lokal butik, hvor vi har et godt arbejdsmiljø og alle gør deres til at hele holdet lykkedes.

Vi tilbyder:

 • En afvekslende hverdag, hvor der aldrig er 2 dage, der er ens
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Personalekøbsordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere skal du sikre, at butikken altid fremstår frisk, indbydende, salgsparat og sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Lukkeansvarlig og gennemførelse af lukkerutiner 1-2 gange om ugen
 • Kunden i fokus og yde den service, der skal til for at have tilfredse kunder
 • Vareopfyldning