18 job matcher din søgning 18 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns Lufthavne A/S Parking, Taxi & Passenger Service søger afløsere

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Vores dygtige og engagerede medarbejdere i Parking, Taxi & Passenger Service sikrer, at vores rejsende hver eneste dag får en god og tryg oplevelse i lufthavnen, og det stigende antal rejsende gør, at vi har brug flere kollegaer.

Vi søger engagerede og fleksible afløsere, som vil blive oplært i vores informationer i hhv. Terminal 3 og Transithallen. Du vil blive en del af et dedikeret team, hvor vi alle brænder for service, og hvor vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Den gode og proaktive vært i terminalerne dvs. vejlede og hjælpe passagerne i din rundtur i terminalerne.
 • Informere passagerer om alt mellem himmel og jord og altid med et smil på læben.
 • Assistere ved paskontrollen, check-in med kø-styring og screening af passagerer i tæt samarbejde med vores gode samarbejdspartnere fx politiet, ground handlere og Falck.
Kredsløb
Genbrugsvejleder til genbrugsstationerne

Kredsløb, Aarhus

Er du en omgængelig person med højt humør? Vil du hjælpe med at holde driften kørende på vores genbrugsstationer? Så er du måske vores nye medarbejder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Kundeservice
 • Servicering og betjening af de maskiner genbrugsstationen råder over
 • Renholdelse og vedligeholdelse af arealer, bygning og maskiner
 • Kontakt til de transportører, der kører affald fra genbrugsstationerne
Kredsløb
ARC – Amager Ressourcecenter ARC søger formidlere

ARC – Amager Ressourcecenter, København

Aldrig har affald, genbrug, klima og grøn omstilling fyldt så meget på dagsordenen, som det gør i dag. Brænder du for miljø og klima? Er du vild med formidling? Kan du lide at arbejde med børn og unge? – Så har vi jobbet til dig!

Din opgave bliver at stå for besøg, hvor du holder oplæg for gæster og viser dem rundt på verdens mest moderne affaldsenergianlæg Amager Bakke, sorteringsanlægget eller en af vores genbrugspladser. ARC får besøg af alt fra skoleklasser, seniorer, internationale delegationer, studerende og interesseorganisationer - du får lov at møde dem alle. Besøg på ARC er inddelt i temaer tilpasset målgruppen og varer 3-7 timer, inklusive forberedelsestid.

European Sperm Bank
Et vellønnet, meningsfyldt og fleksibelt ekstra job

European Sperm Bank, Aarhus, Lyngby, Aalborg, København K og København N

Tjen op til 6.000 kr. om måneden plus bonus

Du bliver en af hverdagens helte, der giver den ultimative gave til andre – muligheden for at få et ønskebarn.Du tjener op til 500 kr. per godkendt donation. I alt bliver det op til 6.000 kr. om måneden plus muligheden for en bonus.

European Sperm Bank

Hvad får man ud af at være sæddonor i European Sperm Bank?

 • Et fleksibelt job. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil donere, og du behøver ikke at booke tid.
 • Et gratis sundhedstjek og en sædanalyse.
 • Et gratis sæddepot til din sæd, når du har været donor i et år. Så er du sikret, hvis du i fremtiden skulle blive syg.

Hvem er du?
Du er en rask mand mellem 18 og 45 år. Din uddannelse, dit udseende, din etnicitet og din religion har ingen betydning for os.

European Sperm Bank
Gem
Academic Work Event Staff til event i henholdsvis Århus og Vejle

Academic Work søger for Nintendo

Er du udadvendt og god til at kommunikere, er du glad for at hjælpe andre og servicere, og har du måske en forkærlighed for Nintendo Switch? Så er du måske den eventmedarbejder, vi søger efter til vores 10-dagsevent i henholdsvis Århus og Vejle!

Arbejdsopgaverne i denne stilling omhandler at bemande en stand hver samt stå til rådighed for gæster, der kunne tænke sig at prøve det nye Nintendo Switch Sports. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og venlig, og at du er modig nok til uopfordret at række ud til forbipasserende, for at byde dem op til spil. Du skal derudover svare aktivt på gæsternes spørgsmål, kunne føre en dialog med dem samt hjælpe dem med konsollen, hvis der er behov for dette. Har du en forkærlighed for Nintendo og deres spil, er dette et kæmpe plus!

Hvis dette lyder som noget for dig, så søg allerede i dag!

NOISY MAY
Husmodel

NOISY MAY, Aarhus

Interesserer du dig for mode, og har du lyst til at være en del af et energisk team i en international virksomhed?

Vi tilbyder dig en plads i et stærkt og passioneret team samt et godt indblik i hverdagen i en international modevirksomhed. Du vil blive en del af NOISY MAYs Buying & Design team, som består af designere, indkøbere og konstruktører.

Din primære opgave bliver at opmåle, afprøve og kommentere vores kollektioner i samarbejde med vores konstruktører og indkøbere. Herudover vil du få selvstændige og afvekslende opgaver, der knytter sig til konstruktionsafdelingen. Disse opgaver afhænger meget af din profil og vores aktuelle behov, men det kan f.eks. være at håndtere reklamationer, deltage i videomøder med leverandører, opmåling af forskellige produkter eller hjælpe indkøberne med at oprette styles i systemet.

Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
Media Search Analyst - Work from home

TELUS International

Media Search Analyst - An exciting work from home opportunity related to Music, Video, App Store, Books, and HomePod.

What you will do: Complete tasks through a web-evaluation tool to improve the overall quality and relevance of online content and research.

What are the main requirements for the job?

 • Fluency in English & Danish is essential
 • You must be living in Denmark for a minimum of 1 year
 • iOS device owner & user
 • Apple user - Your email address must be associated with an Apple ID
 • Experience/know-how of Apple products is mandatory
 • All candidates will need to pass online evaluations to demonstrate capability of reading and applying the guidelines.
 • Completed online form that will be sent by the recruiter.
 • The hours are flexible; you choose your own schedule.
TELUS International
Hjemmearbejdsplads
Gem
Voxmeter A/S
Deltidsjob som interviewer

Voxmeter A/S

Få arbejde hos Voxmeter, hvor du frit kan vælge dine vagter

Bliv ansat som hjemmeinterviewer hos Voxmeter, et af landets førende analyseinstitutter.
Voxmeters interviewkorps udgør fundamentet i en bred vifte af samfunds- og markedsanalyser.

Som ansat hos Voxmeter vil du komme til at bidrage til en seriøs arbejdskultur båret af høj, faglig stolthed og et team bestående af indlevende medarbejdere. Kort fortalt vil jobbet bestå i at gennemføre interviews hjemmefra gennem vores online interviewsystem. Det handler ALDRIG om salg, men udelukkende om at gennemføre interview, som vores interviewsystem guider dig igennem.

Voxmeter A/S
Københavns Lufthavne A/S Servicemedarbejdere (afløsere) til Parking, Taxi & Passenger Service

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Du brænder for at give en høj service til passagererne og kan være den fleksible medarbejder, vi søger.

CPH er igen i høje omdrejninger, hvilket giver liv i terminalerne samt på vores parkeringsanlæg og ved afviklingen af taxakørsel. Områder man kan optrænes i vil kunne inkludere:

 • Flowstyring og afvikling af spidsbelastninger i taxirækken samt lufthavnens busbaner
 • Screeningsfunktion af biler som skal ned i parkeringsanlæg med ekstra høj sikkerhed
 • Assistere kunder i vores parkeringsafdeling on-site på parkeringsanlæggene
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
English & Danish speaking Online Data Analysts

TELUS International

We are hiring freelance English & Danish speaking Online Data Analysts for a project aimed at improving the content and quality of digital maps, which are used by millions of users globally. The job would suit someone who is detail-oriented, likes doing research, and has a good knowledge of national and local geography.

This is a freelance position on a flexible schedule of up to 20 hours per week – you can work in your own time whenever work is available. You will be completing research and evaluation tasks in a web-based environment, eg verifying and comparing data and determining the relevance and accuracy of information. You will be provided guidelines for each task, which must be followed. The project offers a variety of tasks, and work is paid per task.

TELUS International
Rungsted Golf Klub
Fastansat greenkeeper

Rungsted Golf Klub

Vil du være en del af den positive udvikling i Rungsted Golf Klub, så tilbyder vi nu muligheden for et attraktivt job på én af Danmarks smukkeste golfbaner.

Hos os får du muligheden for at udvikle dig som greenkeeper og arbejde i et team med stor faglighed og fokus på, at kun det bedste er godt nok i Rungsted. Hvis du kan lide ansvar, kan arbejde selvstændigt og vil være en del af et team på i alt 12 mand, som består af klubbens nye Course Manager, fire sæsonansatte, to elever, fire faste og en mekaniker, er du oplagt til det ledige job.

Ugentlig arbejdstid
37 timer, hvor du også skal indgå i weekendvagtplan (ca. hver tredje weekend)

Rungsted Golf Klub
VUC Roskilde Vil du være eksamensvagt?

VUC Roskilde

Hf og VUC Roskilde-Køge søger eksamensvagter til skriftlig eksamen.

Arbejdstiden vil være i oktober, december og januar samt i april, maj, juni, august.

Som eksamensvagt ved en eksamen skal du:

 • Observere og servicere de studerende ved skriftlige og mundtlige eksaminer.
 • Afvikle skriftlige eksaminer i samarbejde med de andre vagter og koordinatorer.
 • Udlevere eksamensopgaver og være behjælpelig ved spørgsmål ang. eksamen.
 • Kontrollere, at de gældende regler overholdes.

Du vil indgå i et team af eksamensvagter og få tildelt et fast regelsæt over, hvad de studerende må og ikke må.

SELECTED
Photo Shoot Art Director

SELECTED, Brande

Are you passionate about fashion and do you have an eye for the perfect image? And would you love to be a part of the photo shoot production?

As our Photo Shoot Art Director you will join SELECTED’s Brand Identity Department, where you collaborate with 20 dedicated colleagues to develop and secure SELECTED's visual identity across all channels. We deliver both photo and video content for online platforms, POS materials and internal sales materials.

As our Photo Shoot Art Director, you are responsible for the implementation and execution of SELECTED’s visual expression across our channels, with the primary aim of strengthening our positioning and increasing brand awareness.

 • Plan photo and film shoots and be responsible for the conception and execution
 • Participate in shoots in our owns studios and on location to ensure high quality
 • Developing concepts for inhouse and external Photo Shootings following the defined Look & Feel of SELECTED
ONLY
Fitting Model - ONLY

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends. Er du nysgerrig på jobbet, så se nærmere herunder eller på videoen her.

Om jobbet

 • Du vil indgå i et af ONLY’s stærke og passionerede produktionsteams og få indsigt i, hvordan en modevirksomhed fungerer.
 • Du vil spille en afgørende rolle i forhold til afprøvning og tilretning, opmåling og kommentering af vores kollektioner, i samarbejde med vores designere, konstruktører og indkøbere.
 • Herudover vil du få selvstændige og afvekslende ad hoc-opgaver, der knytter sig til dit produktionsteamet.
Cryos International – Denmark ApS
Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

 • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
 • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
 • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS
Gem
Lindhardt Golf søger engageret Pro
Lindhardt Golf søger engageret Pro Jobbet indeholder følgende: • Undervisning af klubbens medlemmer på alle niveauer både individuelle...
Lindhardt Golf v/Thomas Lindhardt Hansen, Værløse
Lindhardt Golf v/Thomas Lindhardt Hansen
Indrykket:
Unik Begravelse søger bedemand - deltidsstilling
Vi søger en kollega til et interessant job med stor variation af opgaver, stor selvstændighed og frihed under ansvar.
Unik Begravelse, Aarhus C
Jobindex
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV