26 job matcher din søgning 26 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Cryos International – Denmark ApS

Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

  • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
  • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
  • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS
Gem
AffaldPlus

Genbrugsvejleder til Rønnede Genbrugsplads

Rønnede

Har du lyst til et job med masser af frisk luft, søde kolleger og god kundekontakt?

Som genbrugsvejleder på genbrugspladserne skal du bl.a. løse følgende opgaver:

  • Håndtering af affald og genbrugelige effekter på pladsen, herunder kørsel med diverse maskiner
  • At gøre en forskel, så vi genbruger og genanvender mest muligt. Herunder sortering af effekter til salg i PlusButikkerne

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling med høj grad af selvstændighed og ansvar og med mulighed for at planlægge eget arbejde sammen med din teamleder.

AffaldPlus
MK Illumination ApS

Juleassistance søges til Danmarks største julevirksomhed MK Illumination

Ringsted

Har du nogensinde slæbt rundt på rensdyr og snemand i shoppingcentre? Eller set hvor meget 500 meter gran og lyskæder rent faktisk fylder? Det giver vi dig mulighed for lige nu, da vi søger kampklare medarbejdere til at gøre hele Danmarks jul 2023 til den hidtil smukkeste.

Vi har brug for dig til at udsmykke byer, shoppingcentre, havecentre, supermarkeder, forlystelsesparker og meget mere rundt om i Danmark.

Der er 3 ledige stillinger.

Arbejdsopgaverne spænder bredt, men din primære opgave bliver at klargøre juleudsmykningen inden det monteres. Dette indebærer f.eks. montering af lyskæder på granranker, påsætning af julekugler på juletræer, at pakke ”gaver” ind og meget mere.

MK Illumination ApS
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer.

Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer. Her er det en klar fordel at være nysgerrig og udforskende af sind, og at man ikke er genert.

European Sperm Bank

Et vellønnet, meningsfyldt og fleksibelt job

Aarhus, Lyngby, Aalborg, København K og København N

Få op til 6.000 kr. om måneden

Du bliver en af hverdagens helte, der giver den ultimative gave til andre – muligheden for at få et ønskebarn. Du får op til 500 kr. per godkendt donation (inklusiv kompensation for blodprøver, lægetjek m.m). I alt kan det blive op til 6.000 kr. om måneden inklusiv et medlemskab af PureGym.

Se video om European Sperm Bank som arbejdsplads

Hvad får man ud af at være sæddonor i European Sperm Bank?

  • Fleksibilitet: Du bestemmer selv hvor og hvornår, du vil donere, og du behøver ikke at booke tid.
  • Et gratis sundhedstjek og en sædanalyse.
  • Et gratis sæddepot til din sæd, når du har været donor i et år. Så er du sikret, hvis du i fremtiden skulle blive syg.

Hvem er du?
Du er en rask mand mellem 18 og 45 år. Din uddannelse, dit udseende, din etnicitet og din religion har ingen betydning for os.

European Sperm Bank
Hårklinikken ApS

Personlig rådgiver

København

Elsker du at hjælpe folk med at føle sig godt tilpas? Drømmer du om en karriere med masser af spændende vækstpotentiale og udvikling?

Som Hårspecialist er du nøglen til at hjælpe vores klienter med at navigere gennem deres Harklinikken-rejse ved at forklare, motivere og støtte dem.

Stillingen indebærer arbejdsdage fra mandag til lørdag, og vores arbejdsplan giver dig ikke blot mulighed for at opnå den ønskede balance mellem dit professionelle og personlige liv, men styrker også din frihed og fleksibilitet i hverdagen.

Voxmeter A/S

Deltidsjob som interviewer

Hjemmearbejdsplads

Få arbejde hos Voxmeter, hvor du frit kan vælge dine vagter

Bliv ansat som hjemmeinterviewer hos Voxmeter, et af landets førende analyseinstitutter.
Voxmeters interviewkorps udgør fundamentet i en bred vifte af samfunds- og markedsanalyser.

Som ansat hos Voxmeter vil du komme til at bidrage til en seriøs arbejdskultur båret af høj, faglig stolthed og et team bestående af indlevende medarbejdere. Kort fortalt vil jobbet bestå i at gennemføre interviews hjemmefra gennem vores online interviewsystem. Det handler ALDRIG om salg, men udelukkende om at gennemføre interview, som vores interviewsystem guider dig igennem.

Voxmeter A/S
Dansk Firmaidræt

Bliv en del af Dansk Firmaidræts ungeudvalg

Vil du være med til at forme fremtiden for Dansk Firmaidræt og gøre en positiv forskel for de unge på ungdomsuddannelser, arbejdspladser og i firmaidrætsforeninger?

Du bliver en del af et landsdækkende ungeudvalg på op til 5 personer i en idrætsorganisation med en mission om at forbedre livskvaliteten for danskere gennem bevægelse og fællesskab samt indmeldt i den lokale firmaidrætsforening.

Vores ungeudvalg vil være et politisk organ, hvor du og dine jævnaldrende får mulighed for at påvirke retningen for vores arbejde med de unge i Danmark.

Dansk Firmaidræt
Køges Kost Koncept I/S

Træner og kostvejleder – deltid

Herfølge

Du får ansvar for dine egne klienter, og du er samtidig med til at træne andres klienter. Vi hjælper flere hundredvis klienter komme i form hvert år - alt fra overvægtige til triatleter, (OCR) løbere og øvrige sportsfolk. De fleste af vores klienter kommer på anbefaling fra andre medlemmer, og du kommer ikke til at stå stille.

Hos os får du passionerede og empatiske kollegaer, som hjælper forandringsparate klienter i mål med deres vægttab, komme i form og nå deres personlige mål og vi gør ikke forskel på vores trænerne, alle er lige vigtige.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et godt miljø, hvor du kan være kreativ, selvtænkende og et vigtigt element i teamet.

Ishøj Golf A/S

Ishøj Golf A/S søger “grøn medarbejder”/greenkeeperassistent

Er du et morgenmenneske? Er du god til at se detaljer? Vil du være med til at give Ishøj Golfs medlemmer og gæster en god oplevelse, så er du måske vores nye medarbejder.

Ishøj Golf anlæg og tilhørende arealer plejes af et engageret og dygtigt team på 7 mand i sæsonen. Vi er beliggende i et naturskønt område kun 20 min. kørsel fra henholdsvis København og Køge. Dine arbejdsopgaver:

  • Vedligehold af grønne arealer, græsklipning og pleje af græsarealer og tilhørende områder
  • Beskæring af træer
Ishøj Golf A/S
Amnesty International

Facer, Amnesty International, deltid

Vil du ha’ et job, hvor dine kolleger bliver dine venner for livet? Bliv facer i Amnesty og gør en verden til forskel for mennesker, der er udsat for uretfærdig behandling.

Når jeg går på arbejde, så føler jeg, at det har en mening. Det er meget nemmere at overbevise andre om vigtigheden, når man selv tror på missionen.

April, gruppeleder

Nysgerrig? Læs mere her!

Amnesty International
Amnesty International

Facer, Amnesty International, fuldtid

Har du lyst til at gøre en verden til forskel for mennesker, der er udsat for uretfærdig behandling? Vil du ha’ et job, hvor du får venner for livet? Kom med på holdet hos Amnesty og få en hverdag, der gir mening som facer.

Vi taler med folk fra alle mulige forskellige samfundslag. Det giver en enorm personlig udvikling – det er en skill, man kan bruge i alle mulige andre fag

Sebastian, facer på fuldtid

Nysgerrig? Læs mere her!

Amnesty International
ARC – Amager Ressourcecenter

Genbrugsvejledere - med fokus på direkte genbrug

I Genbrugsservice søger vi genbrugsvejledere, der med engagement og godt humør, vil tage del i vores arbejde med at servicere vores besøgende på genbrugspladserne.

I tæt samarbejde med dine kolleger vil dit primære ansvarsområde være at vejlede vores besøgende, som både er private borgere og virksomheder, omkring sortering af materiale/affald, de afleverer på genbrugspladsen.

Du får et spændende job med stor selvstændighed og ansvar. Du bliver oplært og godt klædt på til at kunne servicere vores besøgende.

ARC – Amager Ressourcecenter
Midt- og Vestjyllands Politi

Strandfoged

Thorsminde

Midt- og Vestjyllands Politi søger en strandfoged til at varetage tilsynet med len nr. 3 og 4 i Thorsminde.

Hvervet som strandfoged indebærer jævnligt opsyn med stranden og bjergning af i landdrevet gods.

Der søges en person med kørekort, egen bil/traktor og anvendelig oplagsplads. Kendskab til hvervet er en fordel.

Gem
ONLY

House Model - ONLY

Brande

Har du en stærk passion for mode og trends, og ønsker du at være en del af en kreativ fashionvirksomhed i et internationalt miljø? Så er det dig, vi skal have ombord!

Som vores nye husmodel bliver du en del af et dynamisk team med et kreativt og uformelt miljø, hvor du vil få et godt indblik i hverdagen i en international fashionvirksomhed.

Gem
Metz A/S

Lagermedarbejder og pakkere søges til pakning af julegaver

Nivå

Vi søger en lagermedarbejder til vores varemodtagelse, samt julegavepakkere på fuldtid til vores lager i Nivå, til tidsbegrænset ansættelse i oktober, november og december.

Du bliver en del af en arbejdsplads i udvikling med engagerede og kompetente kollegaer, der alle brænder for at skabe de bedste løsninger for vores kunder og vi gør det sammen.

Amnesty International

Facer, Amnesty International, Aarhus

Personlig udvikling. Menneskerettigheder. Og et hold kolleger, der hurtigt kan blive dine bedste venner. Hvis bare 1 af de 3 ting betyder noget for dig, har vi det perfekte studie- eller fuldtidsjob til dig.

"Ingen kan være imod menneskerettighederne. Så selv hvis folk ikke er interesserede, takker de ofte for Amnestys gode arbejde. Det gør det til en fornøjelse at ringe på." fortæller Sergio, facer.

Nysgerrig? Læs mere her!

Amnesty International
Gem
Evolution

Danish Speaking Online Casino Dealer

Malta

Do you want to work abroad? Join our team of Danish Game Presenters and 1,000 colleagues from all over the world in Malta!

No work experience? No problem. During your first weeks with us, we train you on all you need to know to be successful at your work. And guess what? The training is paid!

To make sure you get settled in properly in your new home, we offer a relocation package: flight tickets and accommodation for the first 20 days in Malta.

Evolution
Søpavillonen

Garderobepersonale

København

Da vi har travlt på vores store natklub, har vi i den forbindelse behov for nye garderobepiger/-drenge.

Kunne du tænke dig at være en del af Københavns stærkeste team og være med til at sætte dagsordenen for et sprudlende natteliv, så er jobbet måske noget for dig?

Vi består af et stærkt, hårdtarbejdende team, hvor alle udgør en vigtig brik i at få helheden til at gå. Vi tilbyder ikke kun en arbejdsplads, men et fælleskab, hvor du skaber kontakter og venskaber på tværs af generationer.

Gem
PIECES

Husmodel

Aarhus C

Interesserer du dig for mode, og har du lyst til at være en del af et energisk team i en international virksomhed?

Vi tilbyder dig en plads i vores stærke og passionerede team i konstruktionsafdelingen i PIECES/Y.A.S, som er et knudepunkt i virksomheden. Her vil du få kendskab til, hvordan både indkøbere, designere og konstruktører arbejder. Atmosfæren i teamet er dynamisk, kreativ og præget af godt humør.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV