2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedshjælperelever

Som social- og sundhedshjælper er din vigtigste opgave at samarbejde med den enkelte borger om at skabe et så godt hverdagsliv som muligt. Du møder mennesker, der er svækkede på grund af alder eller sygdom, og som har brug for dig, din støtte og vejledning, for at kunne klare sig.

Som social- og sundhedshjælperelev i Esbjerg Kommune bliver du klædt på til at tage hånd om andre. Og vi tager hånd om dig. Vi har fokus på, at du trives hele vejen igennem din elevtid, og at du bliver en dygtig social- og sundhedshjælper.

Esbjerg Kommune

Social- og sundhedsassistentelever

Som social- og sundhedsassistent er du med til at gøre en forskel for mennesker – hver dag. Du bruger dine stærke kompetencer inden for bl.a. sygepleje og rehabilitering til at styrke den enkelte borgers livskvalitet, så de bliver mere selvhjulpne og får en bedre hverdag.

Som elev i Esbjerg Kommune bliver du klædt på til at tage hånd om andre. Og vi tager hånd om dig. Vi har fokus på, at du trives hele vejen igennem din elevtid, og at du bliver en dygtig social- og sundhedsassistent.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV