192 jobannoncer matcher din søgning 192 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
ROP-AS

Regnskabs-/administrativ medarbejder

Herlufmagle

Vi søger en erfaren, dygtig og selvstændig medarbejder med regnskabserfaring og et administrativt gen. Trives du i en selvstændig rolle, hvor du får ansvaret for en bred vifte af opgaver inden for regnskab og administration – så hører vi gerne fra dig!

Vi tilbyder et spændende og varierende arbejde med selvstændigt ansvar og til tider et højt tempo. Der er mange typer opgaver i en organisation, som er kendetegnet ved korte beslutningsveje, en god omgangstone og et godt samarbejde på tværs af organisationen.

ROP-AS
Ardagh Glass Holmegaard A/S

Plastpladevasker

Holmegaard

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed med gode og kompetente kolleger, en uformel omgangstone og stolte traditioner indenfor branchen? Vores fabrik producerer ca. 2 millioner enheder i døgnet, og vi arbejder i døgndrift 365 dage om året, 24/7.

Du vil indgå i et team af dygtige kolleger, som bl.a. sørger for:

  • Sortering, vask og kontrol af plastplader
  • Rengøring og vedligeholdelse af vaskemaskine ud fra fastlagt rengøringsplan
  • Rengøring i arbejdsområdet ud fra rengøringsplan

Du får et spændende job i et engageret og kompetent team. Du får god oplæring og mulighed for løbende udvikling, både fagligt og personligt.

Ardagh Glass Holmegaard A/S

Truckfører til lager

Holmegaard

Kunne du tænke dig et job, som stiller krav til selvstændighed, håndtering af flere bolde i luften på én gang, og hvor du skal kunne holde hovedet koldt og prioritere opgaverne, og har du lyst til at arbejde i en international virksomhed med gode og kompetente kolleger i en uformel omgangstone og med stolte traditioner?

Opgaverne er mange, de omhandler primært

  • Af- og pålæsning af lastbiler
  • Afløsning af døgntruck
  • Intern rokering

Du får et spændende job i et engageret og kompetent team. Du får god oplæring og mulighed for løbende udvikling, både fagligt og personligt.

Gem
Anzet A/S

Finance/Business Controller

Næstved

Er du klar til at være en strategisk nøglespiller for direktionen og drive finansiel succes gennem data og innovation i en stærk forretningsorienteret HR-virksomhed med ambitiøse vækstplaner?

Som en central partner for hele organisationen og med direkte rapportering til CEO'en vil du spille en betydelig rolle i finansiel ledelse og også være medvirkende til at sikre de rette afrapporteringer. Derudover vil du være en støtte for ledelsesteamet, hvor din finansielle ekspertise vil bidrage med at forme og guide den overordnede strategiske retning for virksomheden.

3
Gem
3

Butikskonsulent søges til 3Butikken Næstved

Næstved

Drømmer du om en karriere inden for salg og service? Så er 3 stedet der hjælper, uddanner og støtter dig i din ambition.

Som 3-sælger bliver din væsentligste opgave kontakten og dialogen med kunderne.

Du bliver ansvarlig for eget salgsbudget, og bliver en del af et team, der målrettet arbejder for at opnå de bedste resultater.

Vi hjælper dig godt i gang med grunduddannelse og sidemandsoplæring fra dine erfarne kollegaer.

3
Professionshøjskolen Absalon

Radiografuddannelsen i Næstved søger underviser

Næstved

Har du viljen og evnerne til at give kommende radiografer den bedste uddannelse indenfor det sundhedsfaglige virke? Hvis ja - så har vi måske lige den rette stilling til dig.

I september 2022 startede vi det første hold radiografstuderende på vores campus i Næstved. Gennem studietiden er det vores opgave at lære dem at mestre et avanceret håndværk. Samtidig skal de studerende udvikle sig, både fagligt og personligt, til at kunne agere og kommunikere i mødet med sundhedsvæsenets forskellige grupper af mennesker.

Vi har nu behov for dig til at understøtte den gode læring, som vi har opnået indtil videre, og som vil være en aktiv spiller i den videre udvikling af radiografuddannelsen.

Billigblomst A/S

Centerchef

Næstved

Er du vild med spændende udfordringer, og er du drevet af at skabe resultater gennem andre?

Du bliver en del af en sund og tryg arbejdsplads med en fri omgangstone, hvor faglighed og trivsel står højt på agendaen. Vores organisationsstruktur er flad og der er ikke langt fra ide til handling.

Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og et af kardinalpunkterne hos Billigblomst er, at det skal være sjovt at gå på arbejde, også når det går stærkt.

Zealand Business College

Kok til et barsesvikariat til Food Hall i Næstved

Næstved

Til vores Food Hall i Næstved, hvor teamet kræser for vores cirka 700 spisende gæster dagligt, søger vi pr. 1. august 2024 en fagligt stærk og kreativ kok i et barselsvikariat.

Du bliver en del af et team, der p.t. består af 6 medarbejdere, der alle brænder for at give vores elever og øvrige gæster i Food Hall den gode oplevelse hver gang. Du skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne.

Nordisk Film Biografer

Concession Supervisor

Næstved

Dette er din mulighed for både at udvikle ledelseskompetencer og komme helt ind i maskinrummet af biografen.

Som Concession Supervisor deltager du aktivt i frontlinjen. Målrettet arbejder du med eksekvering og opfølgning på vores salgsaktiviteter samt sikrer toptrimmet kioskarealer.

Det er vigtigt, at du kan lide at arbejde sammen med og udvikle unge mennesker og fungere som rollemodel.

Anzet A/S søger for EUC Sjælland
Gem
Anzet A/S

Faglærer til bygningsstruktøruddannelsen

Køge og Næstved

EUC Sjælland søger en passioneret og dygtig bygningsstruktør til at styrke det dynamiske team på bygnings- og anlægsstruktøruddannelsen.

Som faglærer vil du spille en central rolle i uddannelsen af fremtidens bygningsstruktører, og vi søger en dedikeret person, der brænder for både den teoretiske og praktiske undervisning.

Du får muligheden for at bidrage til fagområdets udvikling, både fagligt og pædagogisk.

Gem
Sydbank

Afdelingsleder til privatafdeling i Sydbanks områdehovedkontor i Næstved

Næstved

Brænder du for at skabe topresultater gennem dine medarbejdere og god ledelse? Er du en faglig stærk rollemodel?

Du vil opleve et tæt samarbejde på tværs i huset, så I sammen kan lave gode løsninger for kunderne. Sydbank har desuden mange dygtige specialister, som du og dine rådgivere kan trække på i det daglige arbejde eksempelvis leasing, investering og pension.

Sydbank
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

ParkLand Maskinfabrik A/S

Faglært svejser / klejnsmed søges

Herlufmagle

ParkLand Maskinfabrik A/S, søger en svejser / klejnsmed til omgående ansættelse i vores manuelle svejseafdeling, hvor vi primært arbejder i ”sort” jern og med CO2-svejsning.

Er du en erfaren svejser / klejnsmed med bred faglig baggrund, Og vil du arbejde sammen med gode kollegaer i et sundt og godt arbejdsmiljø, hvor vi løfter opgaverne på det smedetekniske område i fællesskab, Så er du måske vores nye kollega her hos ParkLand Maskinfabrik A/S hvor vi vægter sammenhold og engagement meget højt.

ParkLand Maskinfabrik A/S

Medarbejder til vådmaling af egenproduktion

Herlufmagle

Vi søger lige nu en ny medarbejder til vådmaling af egenproduktion. Såsom Greenline combi-trailer og Ballesamlevogne. Du kan komme med en baggrund som enten Industrimaler, autolakerer, sprøjtemaler, overfladebehandler m.m. Det vigtigste er at du har erfaring med sprøjtemaling.

ParkLand Maskinfabrik A/S er en dansk virksomhed med 60 års erfaring i udvikling og produktion af kvalitetsredskaber. I dag bliver over 65 % af produktionen eksporteret til bl.a. Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Irland, England, Portugal, Frankrig, Nordamerika, Asien og Australien. Salget af redskaber sker kun via maskinhandlere.

SeeSafe ApS

Økonomielev der kan vokse med SeeSafes hastige vækst i Danmark og internationalt

Næstved

Er du passioneret omkring tal og økonomi og klar til at tage ansvar?

Du kommer til at indgå i et fantastisk team med godt kollegaskab og flere andre elever. Med vores kerneværdier om åbenhed, ærlighed og troværdighed tager vi hånd om vores elever og alle øvrige ansatte i virksomheden. Både dine nærmeste kollegaer i økonomiafdelingen og virksomhedens ledelse vil være mentorer og støtte dig under uddannelsesforløbet.

ETK EMS Group A/S

Produktionschef med elektronikbaggrund

Næstved

Vi oplever en stigende travlhed i Næstved, og vi har brug for at styrke drift og produktion med en produktionschef med hands-on-erfaring fra elektronikproduktion.

Du får ansvaret for produktionen i Næstved – både teknisk og drift- og personalemæssigt. Du bliver ansvarlig for, at vores produkter lever op til ETK’s kvalitetskrav og leveres til tiden – og du skal sikre, at vores medarbejdere har en god og effektiv hverdag.

ETK EMS Group A/S

Lagerchef til ETK i Skanderborg

Ansvar for globale lagerprocesser

Du skal lede, udvikle og ensrette driften på tværs af alle vores danske fabrikker og lede afdelingernes 10 medarbejdere. Du får med ansvaret for lagrene på alle 3 sites i Danmark, og du skal have en understøttende rolle for lageret i Thailand.

Du skal sikre, at lagrene fungerer med maksimal effektivitet ved at lede, organisere og træne medarbejderne og ved at etablere operationelle mål for afdelingen.

Gem
ILVA

Deltidssælger til ILVA Næstved

Næstved

Se video om ILVA som arbejdspladsBreder smilet sig hos dig, når du tænker på boligindretning med kvalitetsmøbler i et inspirerende, nordisk design kombineret med det personlige salg, hvor du får lov at komme helt tæt på vores kunder og hjælpe dem med at indfri deres indretningsdrømme?

I ILVA Næstved er et dynamisk team, der har det sjovt sammen, og som arbejder i fællesskab på at give kunderne den bedste oplevelse. Vi har et sundt, konkurrencepræget miljø i butikken, men er samtidig gode til at være teamplayers og vinde sammen.

- Annika, ILVA, Næstved.
ILVA
Den Selvejende privatinstitution Børnehuset

Pædagog der elsker naturen, til lille vuggestue

Holmegaard

Børnehuset er en unik naturinstitution, hvor naturen er vores vigtigste ressource og fundamentet for vores pædagogiske tilgang.

Som pædagog i vores lille vuggestue vil du have en unik mulighed for at forme og inspirere børns liv gennem nærvær, kreativitet og naturbaseret læring.

Vi tilbyder mulighed for faglig og personlig udvikling samt engagerede og dedikerede kollegaer, der brænder for naturen og pædagogik.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV