134 job matcher din søgning 134 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 134 resultater.
Novenco Building & Industry A/S
Technical Sales Support

Novenco Building & Industry A/S, Næstved

Kan du lave tekniske tilbud, som sidder lige i skabet? Er teknisk support din hjemmebane? Og får du et kick ud af at hjælpe kunder og kollegaer med at få et projekt eller teknisk salg i mål? Så vil vi gerne høre fra dig. Vi leder nemlig efter en ny Technical Sales Support.

Der er flere og flere, som efterspørger grønnere og mere energieffektive ventilationsløsninger. Det betyder, at vi har rygende travlt, og det er her, du kommer ind i billedet. Vi har nemlig brug for en Technical Sales Support, så vi kan blive ved med at give vores kunder en god oplevelse.

Som Technical Sales Support kan du samle alle trådene i et teknisk salg, og du kan godt lide at være i kontakt med kunderne og vores salgskontorer rundt om i verden. Du er lidt af en troldmand eller -kvinde til at lave gode og gennemarbejdede tekniske tilbud, og du kan lave tekniske beregninger, der stemmer ned til sidste decimal.

Novenco Building & Industry A/S
Sydbank
Privatrådgiver til Sydbank i Næstved

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? I Sydbank har vi fokus på det vigtige, nemlig bankdrift og sundt købmandskab.

Brænder du også for at give unikke kundeoplevelser? Helt grundlæggende handler jobbet om at være en dygtig rådgiver, der kan skabe tætte relationer og en høj kundetilfredshed. Det gør du ved at levere nærværende og proaktiv rådgivning med forståelse for den enkelte kundes situation og aktuelle beho

Dine primære opgaver bliver at:

 • Have ansvaret for egen fuld kundeportefølje via en struktureret og proaktiv indsats
 • Præsentere kunder for nye muligheder som fx låneomlægninger eller investering
Sydbank
qUINT
Elev

qUINT, Odense, Kolding, Randers, Hjørring, Rødovre, Lyngby, København, Frederiksberg eller Næstved

GÅR DU EFTER EN FREMTID I MODEBRANCHEN?

HVORFOR SØGER DU?

qUINT
 • Du elsker kontakt med mennesker
 • Du vil gerne have en uddannelse med fremtidsmuligheder
 • Du har let til smil

DERFOR qUINT

 • qUINT er en stor landsdækkende kæde
 • qUINT har landets førende mærker
 • Du bliver en del af qUINT-fællesskabet
qUINT
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: 
Bygma
Pladsmedarbejder

Bygma, Næstved

I Bygma leverer vi varen, så vores kunder kan komme videre. Hver dag. Vi sætter pris på et effektivt lager. Et moderne knudepunkt, hvor alt er sat i system. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Bygma

Din opgave bliver pakning af ordrer efter pluklister. Du servicerer vores kunder og hjælper dem med at finde varerne. Samtidig får du opgaver inden for læsning og aflæsning af biler. Du og dine kolleger hjælper hinanden som et stærkt hold med at holde orden og sætte varer på plads, så vores lager altid fremstår ryddeligt og ordentligt – med de rigtige varer på det rigtige sted!

I Bygma investerer vi i at have moderne lageranlæg, hvor alt er sat i system, og hvor udstyret er i orden. Det betyder, at du får adgang til godt grej – og en hverdag med et sundt arbejdsmiljø. Desuden tilbyder vi, at du kan udvikle dig ved at skifte mellem forskellige funktioner på lageret.

Bygma
Indrykket: 
BrainlabSales Re­p­re­sen­ta­ti­ve Medical Te­ch­no­lo­gy - Scan­di­navia

Brainlab

Are you an expert at using your talents to reach your sales goals? Are you looking for a flexible environment in which you can apply your unique sales abilities? We are currently searching for a new Sales Representative to oversee our business in Scandinavia. From your home office, you will have the freedom to use your innovative approach to sales to achieve targets, ensure profitability and grow the business.

You will be responsible for sales activities and pursue ongoing expansion of business development opportunities together with our strategic partners. As Sales Representative, you’ll be the face of Brainlab in the Scandinavian region.

One day you’ll be working with the team to develop a new sales strategy planning new business opportunities, the next you’ll be at the hospital working together with the customer on the purchase of our latest radiotherapy technology.

Betongrupppen RBR
MASKINOPERATØR TIL BLOKSTENSMASKINE - MOGENSTRUP

Betongrupppen RBR, Næstved

Til vores fabrik i Mogenstrup, søger vi en maskinoperatør. Du skal være med til at fastholde vores høje kvalitetsniveau samt produktivitet. Du er pligtopfyldende, kvalitetsbevidst, gør altid dit bedste og vægter et godt samarbejde med dine kollegaer højt.

Betjening af vores blokstensmaskine til fremstilling af belægningssten og fliser. Du vil indgå i et team bestående af 7 kollegaer. Fra kørsel med truck fra maskinen til lageret.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed. Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer.

Betongrupppen RBR
RigspolitietAdministrativ medarbejder til Ungdomskriminalitetsnævnets sekretariat i Næstved eller København

Rigspolitiet

Vil du være med til at videreudvikle et landsdækkende sekretariat, som er en vigtig brik i indsatsen for at få kriminalitetstruede unge på ret køl? Er du samtidig en dygtig administrativ medarbejder med interesse for at sikre gode rammer for Ungdomskriminalitetsnævnets arbejde – og med interesse for at samarbejde med kolleger og eksterne samarbejdspartnere om opgaveløsningen?

Din opgave i det daglige er at understøtte, at Ungdomskriminalitetsnævnet – når det løbende træder sammen i alle landets politikredse – kan træffe afgørelser på et solidt grundlag og i gode rammer. Det betyder, at du understøtter sekretariats jurister med administrative opgaver i forbindelse med sagsbehandlingen, herunder journalisering, indhentning af oplysninger og diverse ad hoc-opgaver.

Indrykket: 
Børge Jakobsen & Søn, Næstved A/S
Administrations- og økonomichef

Børge Jakobsen & Søn, Næstved A/S, Næstved

Vi beskæftiger ca. 100 engagerede medarbejdere fordelt på projektledere, byggepladsledere, tømrer, murer, jord/beton og kloak samt administration. Til styring af økonomi og administrative processer, søger vi en kompetent og erfaren administrations-/økonomichef.

Vi tilbyder et ansvarsområde, som er meget bredt og giver stor mulighed for den rette til selv at udvikle og præge jobbet

Arbejdsområder

 • Økonomiansvarlig
 • Budgetplanlægning og -opfølgning
 • Klargøring af materiale til revisor

Hudlæge i Næstved søger lægesekretær/klinikassistent per 1. april 2021

Dermatologpraksis Michaela Bruhns

Vi er et lille hold, som består af hudlæge, konsultationssygeplejerske og vores kommende medarbejder.

Vi er en moderne og dynamisk klinik med en spændende og alsidig hverdag, og vi sætter pris på høj faglig kvalitet og arbejdsglæde.

Dine primære opgaver vil blive:

 • Telefonvisitation og tidsbestilling samt modtagelse af henvendelser ved skranken
 • Afgivelser af svar på prøver og undersøgelser i tæt samarbejde med lægen
 • Kalenderstyring for læge og sygeplejerske
Elgiganten A/S
Department Manager Technology

Elgiganten A/S, Næstved

I Elgiganten gør vi dig til en endnu bedre leder. Vi ved, hvad der skal til, og vi hjælper dig med at nå dine mål.

Som afdelingsleder får du ansvaret for, at Technology-afdelingen står skarpere end det bedste TV på markedet – eller i hvert fald skarpt nok til at sikre, at vores mange daglige kunder går fra butikken med en god oplevelse. I tæt samarbejde med varehuschefen og dine salgsansvarlige sikrer du hver dag, at kundeservice, personalepleje, resultater og drift går op i en højere enhed.

Som afdelingsleder i Technology er du leder for dit team, der inkluderer: Radio/TV, Tele og Data, der hver har en salgsansvarlig og flere sælgere tilknyttet. Det betyder, at du beskæftiger dig med alt fra computere og tv til telefoner og gaming.

Elgiganten A/S
Indrykket: 
Howden Axial Fans ApSOperational Purchaser

Howden Axial Fans ApS, Næstved

Howden is a global engineering business who focus on providing clients with industrial products that help multiple sectors improve their everyday processes. Howden’s core focus is on providing quality solutions for air and gas handling, and have over a century of experience in doing so.

As Operational Purchaser, you will be responsible for placing Purchase orders, follow-up with suppliers and support our Aftermarket department according to project milestones and deadlines.

What needs to be done?

 • Place and negotiate purchase orders with suppliers located in Denmark and abroad.
 • Drive cost reduction initiatives and ensure defined Key Performance Indicators.
 • Proactively monitor and ensure optimised performance in relation to cost, delivery on hardware and software, quality and compliance and initiate corrective action in case of poor supplier performance.
Indrykket: 
Næstved Kommune2 borgerkonsulenter til Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Kommune

Vi tilbyder en stilling, hvor du skal tage dig af ekspeditioner i folkeregister, pas og kørekort, samt betjening af ikke-digitale borgere – og baglandsopgaver i folkeregister. Vi ser gerne at du har særlig erfaring med folkeregister og også Skat. Vi har et tæt samarbejde med andre afdelinger i kommunen, særligt med Arbejdsmarkedsområdet. Du skal kunne tænke på tværs – med tanke for at borgerne får en god oplevelse af dialogen med kommunen.

Du skal kunne sætte dig i borgerens sted, men også formidle afgørelser med integritet. Du skal være tillids- og netværksskabende, og være god til at finde og dele viden, så vi finder løsninger, der tager hensyn til hele borgerens livssituation. Du skal være venlig og hjælpsom, men også forholde dig professionelt til opgaven.

Arbejdernes Landsbank
Finanselev til filialen i Næstved

Arbejdernes Landsbank

Bliv finanselev i Arbejdernes Landsbank august 2021 og start allerede nu som kunderådgiver service.

Med en elevplads hos Arbejdernes Landsbank tager du det< næste skridt i din karriere. Du vælger en finansuddannelse over 2 år, hvor tiden flyver af sted. Uddannelsen byder på en spændende tid fuld af udfordringer og succesoplevelser.

For at give dig den bedste uddannelse, har vi skræddersyet et uddannelsesforløb, som giver dig indsigt i vores produkter, systemer og holdninger i forhold til kunderådgivning. Denne uddannelse sker via Finanssektorens Uddannelsescenter.

Arbejdernes Landsbank
Indrykket: 
Anzet A/SAnzet A/S søger engageret mødebooker for kunde inden for alarm og sikring

Anzet A/S søger for kunde i Næstved

Er du skarp til at booke møder til dine kollegaer i marken, er det dig, vi søger. Udover dialogen med nye kunder er du også central i kontakten hos virksomhedens nuværende kunder. God kundeservice er fundamentet i din jobbeskrivelse.

Det er tale om en stilling på 30-32 timer om ugen. Du kommer til at arbejde i et hyggeligt kontormiljø med gode kollegaer, og du vil få dit eget kontor.

Du kan forvente fuld opbakning.

 • Ordnede forhold. Indblik i firmaet, så du er klædt på til at klare opgaverne.
 • Du vil få et tæt samarbejde med virksomhedens øvrige konsulenter.
 • Løn efter kvalifikationer og pension.
Indrykket: 
ØERNES EJENDOMSSELSKAB A/SSelvstændig ejendomsadministrator

ØERNES EJENDOMSSELSKAB A/S, Herlufmagle

Er du en selvstændig og struktureret ejendomsadministrator, med minimum et par års erhvervserfaring indenfor ejendomsadministration? Så er det muligvis dig vi leder efter.

Du kommer til at arbejde med hele virksomhedens administration, samt dele af økonomiområdet, som indebærer alt fra den daglige kontakt med lejerne, huslejeopkrævninger, forbrugsregnskaber, betaling af fakturaer, udarbejdelse af lejekontrakter, til afrapportering. Dine opgaver vil være udfordrende og være præget af selvstændigt arbejde.

Du vil få en bred kontaktflade og løbende dialog med ejer, lejere, kreditinstitutter og øvrige interessenter i ejendomsbranchen.

Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Næstved - Tænk stort og fortsæt din revisorkarriere hos Beierholm

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Du er allerede godt på vej, og nu er det tid til at indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor, og som ruster dig som menneske. De udfordrende opgaver og veltilrettelagt intern undervisning vil styrke dine faglige evner.

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Medansvar for gennemførsel af revision, gennemgang, diverse erklæringsopgaver mm.
 • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber samt personlige regnskaber
 • Deltagelse i revisionsteams ved gennemførelse af revision i koncerner.
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab