205 job matcher din søgning 205 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Er du vores nye underviser på fuldtids- eller timelønsunderviser til vores finansielle uddannelser

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge, Næstved og Holbæk

Vi oplever stor søgning til vores finansielle uddannelser. Vi søger derfor nye kollegaer, som vil være med til at uddanne vores finansøkonomer både i Næstved, Køge og Holbæk samt professionsbachelorer i Næstved.

Som underviser får du en afvekslende hverdag, hvor du har stor selvbestemmelse kombineret med en fleksibel arbejdstid. Du vil selvstændigt skulle gennemføre og tilrettelægge undervisningen inden for uddannelsernes område i tæt samarbejde med kolleger og studieleder.

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Gem
Hööks Hestesport ApS
Butikschef

Hööks Hestesport ApS, Næstved

Vi søger lige nu en engageret, salgsorienteret og serviceminded butikschef til vores butik i Naestved , som kan lide at nå sine salgsmål og har lyst til at inspirere flere til et aktivt og dejligt liv med hesten i fokus.

Vi tilbyder dig mulighed for en spændende stilling i en virksomhed med et meget stærkt varemærke og et stærkt drive. Du kommer til at arbejde med et team af dygtige og engagerede medarbejdere, der deler din passion for salg, heste, hunde og et aktivt liv.

Er du vores næste kollega?

HTH
Koordinator-/Projektleder

HTH, Næstved

Se video om HTH som arbejdsplads

Som Koordinator-/Projektleder kommer du til at indgå i vores montageafdeling, hvor du sammen med erhvervsteamet, som er placeret i Vejle, Horsens, Kolding og Næstved, skal være med til at koordinere og projektstyre i forbindelse med implementering af vores projekter hos eksisterende og nye kunder.

Der er tale om et selvstændigt job med bred kontaktflade og gode kollegaer, som du kan trække på og lære af.

HTH
HTH
Udadvendt og serviceminded Floor Manager

HTH, Næstved

Se video om HTH som arbejdsplads

Brænder du for at levere gode kundeoplevelser?

Jobbet som Floor Manager er et alsidigt job, hvor din fornemmeste opgave bliver at sikre, at vores kunder får en unik oplevelse både i butikken og pr. telefon.

Hos os vil du få et selvstændigt job, en bred kontaktflade og gode kollegaer, som du kan trække på og lære af.

HTH
Arkil A/S
Serviceminded kontorassistent til Næstved

Arkil A/S

Er du en serviceminded og erfaren kontorassistent, der er engageret og god til at holde mange bolde i luften? Så har vi et spændende job til dig i en landsdækkende entreprenørvirksomhed, lokalt forankret i Næstved.

Du skal i samarbejde med vores nuværende kontorassistent løse administrative opgaver i relation til driften af kontoret samt igangværende entreprisesager.

Dine arbejdsområder og opgaver vil bl.a. være:

 • Lønkørsel for timelønnede medarbejdere og formænd
 • Debitorbehandling
 • Kreditorregistreringer
Danske Stenhuggerier A/S
Rådgiver/afløser til spændende branche

Danske Stenhuggerier A/S, Holbæk, Slagelse, Ringsted, Næstved og Roskilde

Se video om Danske Stenhuggerier A/S som arbejdsplads

Kan du periodisk afsætte 20-30 timer/ugen på en anderledes arbejdsplads?

For at udfylde stillingen kræves ikke, at man har kendskab til branchen. Vi forestiller os, at du har en baggrund, hvor du måske delvist har trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Vi er åbne for, at du kan have mange forskellige tilgange til dette job og diskuterer gerne muligheder, der passer ind i din øvrige tilværelse.

Danske Stenhuggerier A/S
Curia Projektleder til direktionen

Curia søger for Lokal Forsikring G/S i Næstved

Har du en stor procesforståelse for projekteringsforløbet, nemt ved IT, og er du en stærk formidler? Vi leder efter en profil, der kan styre store projekter for og med direktionen.

Du får stort ansvar og indflydelse på projekterne

Denne nyoprettede stilling bærer en nøglefunktion i målet om at gennemføre de strategiske udviklingsprojekter, som direktionen i Lokal Forsikring har vedtaget.

Med reference til forretningspartneren har du det overordnede ansvar for planlægning og gennemførelse af store projekter i tæt samarbejde med relevante stakeholders.

Lægerne Købmagergade Farmakonom søges

Lægerne Købmagergade, Næstved

Har du mange års erfaring, som farmakonom, og ønsker at trappe ned med arbejdstiden? Du skal have en bred og god erfaring indenfor faget.

Vi er en lægeklinik i Næstved som ønsker en farmakonom med års erfaring til at visitere og rådgive vores patienter om medicin og sygdomsforløb.

Udover rådgivningen kommer du til at skulle varetage administrative opgaver passe telefonerne, så du skal også gerne være en god kommunikator og have en smilende stemme i telefonen.

Vordingborg Kommune Autismecenter Storstrøm søger tilkaldevikarer til aktivitetstilbud

Vordingborg Kommune, Næstved

Vores Aktivitetshus i Næstved søger engagerede tilkaldevikarer. Du får her mulighed for at indgå i en spændende hverdag fyldt med dejlige borgere og engagerede kollegaer.

Autismecenter Storstrøm er en specialinstitution for børn, unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse og består bl.a. af døgn- og dagtilbud samt aflastningstilbud, vejledning og støtteopgaver.

Vores aktivitetshus er et dagtilbud til voksne under § 104. Vores arbejdsmetoder bygger på TEACCH-principperne og har forudsigelighed – overskuelighed – visualisering og tryghed som nøgleord. Borgerne i huset har brug for forskellige former for støtte og har ud over deres autisme forskellige komorbide lidelser.

ROP-AS
Erfaren Formand/Entrepriseleder søges til entreprenør på Midtsjælland

ROP-AS

ROP A/S tilbyder en spændende stilling som Formand/Entrepriseleder i en ambitiøs og dynamisk virksomhed, som kan træde ind i igangværende og nye sager på Sjælland.

Er du den rette kandidat, er dette stillingen, hvor du får mulighed for at bidrage med din erfaring og kompetencer inden for jord- og anlægsbranchen, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag, og hvor du sammen med dygtige og kompetente kollegaer eksekverer og videreudvikler virksomheden.

Formanden/Entrepriselederen skal agere som repræsentant for virksomheden samt sikre korrekt udførelse af diverse bygge-, anlæg- og kloakprojekter for virksomheden. Formanden/Entrepriselederen refererer til den tilknyttede projektleder eller driftsdirektør.

ROP-AS
ROP-AS
Landmålingstekniker til opgaver på Sjælland

ROP-AS

ROP A/S søger en landmålingstekniker med appetit på nye udfordringer, til vores afdeling for landmåling- og kvalitetssikring.

Er du landmålingstekniker eller har en relevant entreprenørmæssig baggrund, så er det måske dig vi leder efter.

Vi er et entreprenørfirma indenfor jord, anlæg og beton, med ca. 70 ansatte fordelt på pladser over hele Sjælland og med hovedsæde i Herlufmagle.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Afsætning og udarbejdelse af afsætningsplaner
 • Indmåling og optegning til as-built
 • Supplering af fikspunkter
ROP-AS
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Arena Næstved MARKEDSFØRINGS- OG DESIGNANSVARLIG

Arena Næstved

KAN DU LØFTE VORES BILLETSALG?

Arena Næstved styrker markedsføringen, med en nyoprettet stilling, som løfter såvel vores salg som vores look and feel

Du arbejder tæt med kommunikationschefen. Du indgår i team med erhvervspartnerchef og f&b manager. Og du bistår hele organisationen med en skarp linje for det visuelle udtryk.

Med blik for detaljer og salg for øje, skal du løfte vores fysiske og digitale markedsføring, så vi når bredere ud med Arena Næstveds budskaber og billetsalg.

Du forventes at arbejde selvstændigt, mestre markedsføring og sociale medier, og samtidig have styr på at oprette billetter og drive samarbejdet med eksterne partnere, som fx grafikere, trykkerier, fotografer, annoncemedier mfl.

Arena Næstved KOMMUNIKATIONSCHEF

Arena Næstved

SEKS MÅNEDERS PROJEKTANSÆTTELSE

Pga. sygdom søger Arena Næstved, i tidsbegrænset projekt-ansættelse, en erfaren stand-in for kommunikationschefen. Såvel lønmodtagere som SMV’er i branchen kan byde ind.

Ord i skrift og tale falder dig let, du mestrer storytelling og formidler nemt til alle målgrupper. Den strategiske og politiske kommunikation forstår du også at vinkle.

Opgaverne består bl.a. af:
Varetagelse af tone of voice, intern og ekstern kommunikation, kontakt til pressen, bistand til vores ledelseskommunikation, tekster til kunder, partnere og medarbejdere. Desuden bistår du vores markedsføring med tekster om fx Arena Næstveds events.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Gem
Zealand Business College
ZBC Næstved søger rengøringsassistent

Zealand Business College

ZBC er en stor uddannelsesinstitution med mange kvadratmeter, der skal gøres rent for at bevare et godt studiemiljø. Vi søger derfor én ny rengøringsassistent i Næstved pr. 26. juni 2023.

Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø, der i høj grad er præget af tillid, fleksibilitet og god kollegial samarbejde. Du vil blive en del af et engageret team, som er indstillet på at give dig opbakning og medspil.

ZBC er en uddannelsesinstitution, og det vil være muligt/naturligt med efter– og videreuddannelse inden for rengøringsfaget.

Ardagh Glass Holmegaard A/S CNC-operatør søges – genopslag

Ardagh Glass Holmegaard A/S

Til vores formværksted søger vi en stabil CNC-operatør med en faglig baggrund som industritekniker eller lignende uddannelse indenfor metalområdet.

Har du lyst til at arbejde i en international virksomhed med gode og kompetente kolleger, en uformel omgangstone og stolte traditioner indenfor branchen, så lad os høre fra dig. Vores fabrik producerer ca. 2 millioner enheder i døgnet, og vi arbejder i døgndrift 365 dage om året, 24/7.

I stillingen ligger der følgende opgaver:

 • At udføre spåntagende bearbejdning CNC/manuelt ud fra specifikationer og tegninger
 • Programmering på værkstedets computer
 • At udføre bearbejdningen så rationelt som muligt
Professionshøjskolen Absalon
Radiografuddannelsen i Næstved udvider med endnu en underviser

Professionshøjskolen Absalon

Har du viljen og evnerne til at give kommende radiografer den bedste uddannelse indenfor det sundhedsfaglige virke? Så har vi en stilling til dig. 

Du skal indgå i vores underviserteam på radiografuddannelsen, som lige nu består af to undervisere og en uddannelsesleder. Vi underviser og udvikler vores studerende samtidig med, at vi forbereder opstart af nyt hold til september 2023.

De primære opgaver vil være:

 • Undervisning og vejledning.
 • Udvikle undervisningsforløb.
 • Praksisrelevant forskning og udvikling.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV