2 jobannoncer matcher din søgning 2 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scleroseforeningen

Eventmanager (barselsvikariat)

Valby

Som eventmanager bliver din primære opgave at eksekvere vores gå-event, YOU GO, og vores madevent, MS MIDDAG. Du skal derfor være en stærk kommunikatør og forstå at kommunikere med deltagere, samarbejdspartnere, på SoMe, i nyhedsbreve og andre medier.

Organisationen i Scleroseforeningen er flad, så der er ikke langt fra dine gode tanker til handling. Tonen er uformel med stor fleksibilitet og selvstændighed i tilrettelæggelsen af vores arbejde, og vi gør meget for at sikre god trivsel.

Trafikselskabet Movia

Erfaren product manager med stærk baggrund indenfor digitalisering af produkter og salgskanaler

Valby

Vil du være med til at give kunderne i den kollektive transport en oplevelse af, at det er enkelt at vælge og købe den rigtige billet? Og har du kommerciel erfaring, mindset og drive til at sikre en attraktiv og lønsom produktportefølje?

Dit primære felt bliver at skabe sammenhæng mellem transportformer gennem et enkelt billetudbud, som gør det intuitivt, enkelt og attraktivt at vælge og købe DOT billetprodukter via digital selvbetjening. Det indebærer bl.a., at nogle billetprodukter udgår af porteføljen, mens andre skal videreudvikles og gøres mere brugervenlige. Opgaverne løses oftest i samarbejde med DOT-parterne (DSB og Metroselskabet) og Rejsekort- og Rejseplanselskabet.

Trafikselskabet Movia

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV