4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nymann HR søger for DBU Lolland-Falster
Gem
Nymann HR

Ny administrationschef - bliv en del af noget større

Nykøbing F

Vores administration ligger i Nykøbing F., hvor du vil få din daglige gang sammen med dine 3 kollegaer. Du får det primære ledelsesansvar for det administrative personale og det overordnede ansvar for de ca. 50 frivillige, der investerer deres fritid i at hjælpe os.

Som vores kommende administrationschef får du en dynamisk rolle for implementeringen af bestyrelsens visions- og udviklingsplaner, bliver ansvarlig for lokalunionens økonomi, føler dig hjemme i gældende fodboldregler og er samtidig en motiverende og inspirerende leder for dine medarbejdere.

Nymann HR
Gem
VKST

Samlende og inddragende afdelingsleder til team af planteavlsrådgivere

Nykøbing F

Motiveres du af rådgivning og ledelse inden for planteavl?

Du vil, med reference til planteavlschefen, få det daglige ansvar for planteavlskonsulenterne i Nykøbing og deres udvikling, samt videreudviklingen af vores forretningsmæssige fundament på Sydhavsøerne.

Arbejdspladsen er mærkbart præget af en kultur med frihed under ansvar, fokus på udvikling, samt at vi gør plads til livet uden for arbejdet.

VKST
Anzet A/S søger for KARL MERTZ A/S
Gem
Anzet A/S

Eftermarkedschef til Karl Mertz A/S

Som eftermarkedschef vil du have det overordnede ansvar for virksomhedens eftermarkedsområde, som omfatter fem driftsafdelinger.

Din centrale opgave bliver at udvikle og optimere forretningsgange på tværs af vores værksteder og reservedelslagre for at sikre en effektiv og sammenhængende drift.

Du bliver en nøgleperson i ledergruppen, hvor du vil have en afgørende indflydelse på udformningen af virksomhedens ledelsesstrategi.

Leder til afdelingen for Aktivitet & Udvikling

Nykøbing F

Center for Arbejdsmarked i Guldborgsund Kommune søger en leder der brænder for ledelse og udvikling.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV