18 job matcher din søgning 18 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
JobTeam

Franchisepartner hos JobTeam inden for jern- og metalområdet

Er du interesseret i at blive franchisepartner hos JobTeam?

Vi er på udkig efter partnere (franchisetagere), der kan opbygge et succesfuldt vikar- og rekrutteringsbureau, som specialiserer sig i metalbranchen. Du skal have en passion for at være selvstændig, have et stærkt netværk og den relevante faglige baggrund fra metalbranchen.

Som partner hos JobTeam får du mange fordele:

  • Du får et velafprøvet koncept
  • Vi står for løn og fakturering
  • Du får en grundig uddannelse
Gem
Demant

HR-Business Partner for Demant - Global Quality

Smørum

Would you like a career that truly matters? A career where you contribute to bringing sound to the millions of people worldwide living in silence, and where a strong sense of purpose is driving you and your colleagues.

You will be supporting our Hearing Aid Quality Function across our sites in DK and Poland and become part of an organization where delivering flawless solutions is at the essence of reaching our business ambitions.

Demant
PROSPIRA søger for kunde
Gem
PROSPIRA

HR-chef

Motiverer det dig at sætte retning og skabe rammerne for at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere? Er du klar til at levere viden og være operationel på HR-projekter? Vil du være med til at videreudvikle en kultur der fremmer arbejdsglæde, og trivsel, professionalisme?

For vores kunde søger vi en dygtig HR-chef, der vil drive udviklingen og implementeringen af HR-strategier i overensstemmelse med organisationens overordnede forretningsmål.

Virksomheden opererer i et vækstmarked og oplever stigende efterspørgsel. Det er en dynamisk arbejdsplads med høj faglig integritet, gode medarbejderforhold, høj medarbejdertilfredshed og et godt arbejdsmiljø.

Nordic Medicare Group A/S

Som socialpædagog kan du nu blive specialkonsulent

Rungsted Kyst

Er du uddannet socialpædagog, og brænder du for at gøre en stor forskel indenfor socialpsykiatrien? Har du evnerne og overblikket til at koordinere en indsats overfor både kunder, vikarer og borgere?

Som specialkonsulent hos Nordic Medicare vil du varetage rekrutteringer til sundhedssektoren i Danmark samt sikre de faglige indsatser, i din egenskab som socialpædagog.

Vi forventer ikke, at du som socialpædagog har et indgående kendskab til rekrutteringsbranchen – dette kendskab skal vi nok give dig igennem et introduktionsforløb til stillingen.

Fujifilm Diosynth Biotechnologies

Leadership Development Manager

Hillerød

We are excited to announce that we are expanding our HR team!

You will be responsible for both developing and delivering (or co-delivering) our leadership programs for both experienced and new leaders. In addition to that, you will be responsible for developing new practices within talent management.

We offer an attractive compensation and benefits package, hybrid working, and more.

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Er du verdensmester i at kommunikere interne historier, som styrker virksomhedskulturen på tværs af en organisation så…

Glostrup og Gilleleje

... bliv en del af Nordkystens HR-afdeling. Vi er nemlig på udkig efter en engageret relationsstærk kommunikations- og kulturmedarbejder som opstøver og formidler de gode historier i Nordkysten.

Dit primære ansvar vil være at kommunikere interne historier, som styrker og synliggør virksomhedskulturen i Nordkysten. Interessen for jobbet kan kun stige, når vi fortæller dig, at du desuden står i spidsen for at planlægge og koordinere interne arrangementer, som understøtter den sociale trivsel i dagligdagen.

FDM
Gem
FDM

Forretningsorienteret HR-chef

Lyngby

Vi leder efter en ny HR-chef, som vil få en central rolle i at drive nogle af de mange spændende projekter og ambitioner, vi har for både FDM og for HR.

Se video om FDM som arbejdsplads

De første udviklingsopgaver, du skal kaste dig over, er (videre-)udvikling af værktøjer til og implementering af processerne for people review, talent management, et nyt ledelsesgrundlag og opstart af en strategisk chefgruppe.

Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi samtidig også husker at grine og have det sjovt sammen.

FDM
Gem
Matas A/S

Erfaren Compensation & Benefits Manager

Allerød

Brænder du for at skabe struktur, og ønsker du at have en hverdag blandt glade og dygtige kollegaer? Drømmer du om at kunne skabe Compensation & Benefits modeller og processer helt fra bunden? Så har du muligheden nu!

Vi ønsker derfor at styrke vores HR og Payroll team med en dygtig kollega, der har erfaring med at analysere og strukturer løn, bonus og personalegoder.

Du bliver en del af et HR Team med 17 medarbejdere og du vil referere til vores EGS, HR og Kommunikationsdirektør. Derudover vil du i det daglige have tæt kontakt til vores Payroll team.

Gem
Habitus

Administrativ leder med ansvar for arbejdstidsplanlægning til botilbud i Hillerød

Hillerød

Er du drevet af at få tingene til at gå op i en højere enhed? Motiveres du af at arbejde struktureret og systematisk med planlægning og opfølgning?

I HabitusHuset Frederiksværksgade er vi lige nu på udkig efter en administrativ leder, som skal være nøgleperson på vores botilbud. Her vil du blive en del af ledelsesgruppen og sikre systematik, struktur og koordinering i hverdagen.

Hos os får du en arbejdsplads, hvor:

  • Der er fokus på faglighed og udvikling, bl.a. gennem videreuddannelse af vores medarbejdere
  • Vi er stolte af vores høje arbejdsglæde og gode kollegiale fællesskab
  • Du får engagerede og professionelle kolleger, som brænder for at hjælpe borgere med udviklingsforstyrrelser
Habitus
Globeteam A/S

Globeteam søger en ny kollega til vores HR-team

Virum

Globeteam søger en ny kollega til vores HR-team, der skal være med til at sikre vores videre vækst i Danmark og udlandet. Vi leder efter dig, der sætter en ære i at levere support og service af høj kvalitet overfor både konsulenter og medarbejdere og kan være med til at skabe en positiv oplevelse af Globeteam som arbejdsplads.

Du vil få en bred berøringsflade i Globeteams organisation og kommer til at arbejde med mange forskellige aspekter af HR. Det vigtigste er, at du brænder for HR-faget og gerne vil yde en god service til huset.

Globeteam A/S
FMC
Gem
FMC

HR Business Partner

Hørsholm

Are you passionate about partnering, influencing and supporting the business managers in a complex organization with skilled employees?

You will be the trusted advisor to the organization where you support, coach and challenge managers to do excellent people management. More specifically, your tasks include support execution of all HR core processes, including recruitment, on- offboarding, performance management etc.

FMC
Nordic Medicare Group A/S

Rekrutteringskonsulent med passion for salg

Rungsted

Har du lyst til at tage din karriere til næste niveau inden for rekruttering og sundhedssektoren?

Hos Nordic Medicare får du en unik mulighed for at blive en del af vores dynamiske rekrutteringsteam, hvor du vil spille en nøglerolle med ansvar for at sikre bemanding på regions- og kommuneniveau.

Som rekrutteringskonsulent hos Nordic Medicare vil dine ansvarsområder omfatte:

  • Kundekontakt: Opbygge og vedligeholde stærke relationer med både eksisterende og potentielle kunder.
  • Rekrutteringspipeline: Drive rekrutteringsprocessen fra A-Z og sikre, at vi har den rette kandidat klar til vores kunder
Gem
VELUX A/S

Training developer and facilitator – systems and processes

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

Are you experienced in developing frameworks, concepts and content for system and process training?

You will be responsible for developing and facilitating training activities with the purpose of capability building, onboarding and upskilling colleagues and partners in our sales and homeowner advisory services. You will develop and execute on custom training programs for advisors, train-the-trainer purposes and partners such as installers.

VELUX A/S
Gribskov Kommune

Virksomhedskonsulent til Center for Job og Unge

Helsinge

Brænder du for at servicere virksomheder og hjælpe integrationsborgere med at få fodfæste på det danske arbejdsmarked og til at komme i job så er du måske vores nye virksomhedskonsulent.

Din hovedopgave er at skabe, fastholde og videreudvikle de gode relationer til lokale og regionale virksomheder, samt have et målrettet fokus på, at den enkelte borger hurtigst muligt får tilknytning til arbejdsmarkedet.

Vi kan tilbyde dig en hverdag med gode muligheder for selv at planlægge din arbejdsdag, og hvor vi har fokus på at fortsætte udviklingen af vores arbejde, hvorfor vi gerne giver plads til at afprøve nye metoder.

Gribskov Kommune
Fredensborg Kommune

Engagerede og fagligt dygtige virksomhedskonsulenter

Kokkedal

Vi arbejder hver dag på, at det lokale erhvervsliv får den arbejdskraft de har behov for, samt at ledige får og fastholder job. Hvert enkelt JOBmatch skal give mening for både arbejdsgiver og borger, da det øger chancerne for at få job.

Du skal opsøge det lokale erhvervsliv med henblik på at skabe relationer og afdække rekrutteringsbehov. Din primære opgave vil være, at understøtte jobcentret med ledige stillinger, som du selv har et ansvar for at besætte.

Nordic Wing

HR, personale- og lønadministration

Værløse

Nordic Wing søger en HR-medarbejder, som kan varetage selskabets opgaver indenfor HR, personale- og lønadministrationsområdet dækkende alt fra medarbejdertiltrækning, -støtte, -fastholdelse og -udvikling.

Kendskab til og praktisk erfaring med personale- og lønadministration, personalejura, tilfredshedsskabende tiltag, et menneskeligt støttepunkt samt deltagelse med de områdeansvarlige i ”de svære samtaler”.

Som HR-medarbejder er det vigtigt, at medarbejderne oplever tryghed i ansættelsen, et tilhørsforhold i en professionel og ung virksomhed samt at udfordringer faktisk løses hurtigt og professionelt. Lidt afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer tilbyder vi at tilpasse jobbet til den rette kandidat.

Nordic Wing
Gribskov Kommune

Virksomhedskonsulent/Jobformidler til Center for Job og Unge

Helsinge

Brænder du for at servicere virksomheder, hjælpe borgere på kanten af arbejdsmarkedet til at komme tilbage til job så er du måske vores nye virksomhedskonsulent.

Din hovedopgave er at skabe, fastholde og videreudvikle de gode relationer til lokale og regionale virksomheder, samt have et målrettet fokus på, at den enkelte borger hurtigst muligt får tilknytning til arbejdsmarkedet via en jobformidlerindsats. Således kan borgerne få udviklet og afklaret deres arbejdsevne og komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Vi kan tilbyde dig en hverdag med gode muligheder for selv at planlægge din arbejdsdag, og hvor vi har fokus på at fortsætte udviklingen af vores arbejde, hvorfor vi gerne giver plads til at afprøve nye metoder.

Gribskov Kommune
Region Hovedstaden

Uddannelseskonsulent til HR Uddannelsesteamet på Nordsjællands Hospital

Hillerød

Nordsjællands Hospital er i gang med en spændende udviklingsproces frem mod flytningen til nyt hospital i 2026.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV