2 job matcher din søgning 2 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

 SSG A/SEmpatisk HR-chef: Der kan videreudvikle en markedsledende virksomhed

SSG A/S, Herlev

Er du typen, der går i folk med træsko på?

Hvis du kan udvikle organisationen og menneskerne i den og samtidig er dygtig til at eksekvere i en hverdag med HR-opgaver, der spænder fra strategisk udvikling til operationel hands-on, så er du meget muligt vores nye HR-chef.

Og så er der lige det med naturligt at kunne falde i snak med høj som lav. Vores nye HR-chef kommer i høj grad til at tegne virksomheden på de indre linjer, og vil derfor også helt naturligt være en del af den lim, der binder vores markedsledende virksomhed sammen på tværs af afdelingerne. Derfor er det afgørende for at få succes i stillingen, at du er i stand til at socialisere og indgå i dialog med dine kollegaer, uanset om de er placerede på ledelsesgangen, i et kundeservicecenter eller andre steder i virksomheden.

Azets Insight A/SProjektkoordinator til payroll

Azets Insight A/S, Herlev

Er du god til at bevare overblikket, og trives du i krydsfeltet mellem projektet, kunden og forretningen, så er dette måske jobbet for dig!

Vores projektteam oplever stor succes og vi ønsker nu at udvide med en dygtig projektkoordinator.

Vi søger en proaktiv projektkoordinator til at drive implementeringsprojekter, inden for løn/HR, og rådgive om systemer, processer og arbejdsgange, der bedst effektiviserer og understøtter vores kunders forretning. Igennem strukturering, styring og fremdrift er du med til at sikre, at Azets er en professionel og kvalitetsbevidst samarbejdspartner for vores kunder i store lønprojekter.