4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

CompanYoung

Konsulent inden for tilknytning

Aalborg eller Aarhus

Som organisation er vi en samling af ca. 70 dygtige og passionerede kolleger, der alle brænder for at hjælpe unge med at realisere deres uddannelses- og karrieredrømme.

I arbejdet som konsulent inden for tilknytning vil du skulle arbejde tæt sammen med vores kunder om at udvikle og implementere strategier og indsatser, der fremmer trivsel og tilknytning blandt unge.

Vi sætter unge mennesker op til succes ved at skabe effektive og målrettede løsninger, der gør en reel forskel. Er du klar til at være en nøglespiller i at realisere disse ambitioner?

CompanYoung
Gem
MatchMind

Personale-/kundekonsulent

Aalborg

Brænder du for salg og service - og har du en rummelig og imødekommende personlighed? Trives du, hvor tempoet er højt, men er samtidig god til at skabe overblik - og har du lyst til at blive en del af et dynamisk team?

Du kommer til at udnytte dit talent for at koordinere og vise, at du kan bevare overblikket uden at miste sansen for detaljen. Du står for at matche jobs hos vores kunder med de helt rette vikarer og kandidater, og en stor del af din arbejdstid foregår på telefonen. I dagligdagen får du ansvaret for, og stor frihed til, at sikre matchet og dialogen med kunde og vikar udføres professionelt.

Er du skarp til rekruttering og motiveres du af det rette match?

Aalborg

Kunne du tænke dig at arbejde som rekrutteringskonsulent på en arbejdsplads, hvor vi sætter trivsel og arbejdsglæde næsten lige så...

Indrykket:
Hentet fra Nordjyskejob.dk
Aalborg Kommune

Virksomhedskonsulent til investeringsmodel i Job- og Aktivhuset – Jobcenter Aalborg

Aalborg

Aalborg Kommune har investeret i beskæftigelsesindsatsen for de ledige længst væk fra arbejdsmarkedet, så vi kan tilbyde flere ledige en job- og virksomhedsrettet indsats.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV