4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hansen Toft A/S søger for Energinet
Gem
Hansen Toft A/S

Afdelingsleder Økonomi

Fredericia

Du bliver ansvarlig for en afdeling på 11 meget engagerede og kompetente medarbejdere på lokationerne i Erritsø og Ballerup, hvis opgave det er at agere økonomisk sparringspartner for ledelsen i Energinet.Derudover bliver du en del af en 5-personers ledergruppe i Økonomistyringsfunktionen.Dine nøgleopgaver bliver at:

  • medarbejderne oplever en involverende og inspirerende chef, der får det bedste frem i den enkelte, og at de trives i en travl hverdag.
  • sætte retningslinjerne for afdelingens samarbejde med de funktioner, man supporterer
  • sikre de rette kompetencer, fagligt såvel som menneskeligt, er til stede i afdelingen
Hansen Toft A/S
KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Volvo Entreprenørmaskiner A/S
Gem
KARSBERG – rekruttering og headhunting

Regnskabschef

Fredericia

Med reference til CFO bliver du som regnskabschef en del af den udvidede ledergruppe, og du får ansvaret for virksomhedens regnskabsfunktion med i alt 4 medarbejdere.

Du sikrer den fortsatte videreudvikling af funktionen og medarbejderne i et velfunderet og motiveret regnskabsteam. Virksomhedskulturen er præget af en uformel og direkte omgangstone, hvor både humøret og teamwork holdes højt.

Optimum HR søger for Baron A/S
Gem
Optimum HR

CFO/Økonomichef med kommercielt mindset

Fredericia

Kan du både håndtere forretningsudvikling og daglig drift? Vi leder efter dig, der er klar til at tage din karriere til det næste niveau og har lyst til at træde til som CEO, når behovet opstår.

Du bliver vores nøgleposition ved siden af CEO'en, hvor du deltager i ledelsen af virksomheden og bidrager aktivt til ledelse af en række forretningsskabende projekter.

Dit afsæt er, at det er dig der leder og former vores administrative funktioner inden for økonomi, IT og HR.

Optimum HR
Komponent søger for Fredericia Kommune
Gem
Komponent

Direktør for Familie, Børn og Læring

Fredericia

Som direktør for Familie, Børn og Læring bliver du en del af en direktion på fire, som gennem samarbejde og fælles ansvar sikrer den strategiske udvikling og retning i kommunen på tværs af faglige skel.

Stillingen er ideel for den erfarne fagchef eller direktør, som besidder både politisk tæft og et skarpt blik for økonomi, og som ønsker at være en del af en kommune med vind i sejlene.

Komponent

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV