89 job matcher din søgning 89 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PopulosØkonomichef

Populos søger for kunde i trekantsområdet

Vil du være strategisk sparringspartner for den øverste ledelse? Brænder du for den grønne omstilling?

Sammen med dit økonomiteam varetager I en vigtig strategisk rolle for fremadrettede aktiviteter og initiativer.

Det stiller krav til dine analytiske kompetencer. Du tænker strategisk, er hurtig og skarp til at se forretningsmæssige muligheder, risici og konsekvenser. Du motiveres af – på en konstruktiv måde – at udfordre ledelsen, stille spørgsmålstegn og komme med nye perspektiver og indsigter.

KAR+CO
Økonomichef/CFO DK

KAR+CO søger for Applus Bilsyn i Taastrup

Alsidig funktion i international koncern i vækst

Den nye CFO kommer til at have den faglige reference til den nordiske CFO i Sverige og den operationelle/daglige reference til den danske CEO. Du kommer derfor også til at indgå i det danske lederteam.

Du bliver leder af et veletableret økonomi- og administrationsteam på 7 og indgår i den danske ledergruppe, hvor din rolle også bliver at være forretningsmæssig sparringspartner til gruppens øvrige ledere og understøtte deres respektive forretningsområder ved at levere analyser, nøgletalsrapporter m.v.

Du og dit team varetager desuden alle de typiske opgaver relateret til ansvarsområdet som bogholderi, It, indkøb, lønstyring og udarbejdelse af de finansielle statusrapporter.

KAR+CO
KLIFO A/S
Finance Manager

KLIFO A/S, Glostrup

KLIFO has grown significantly over the last years both in Denmark and through subsidiaries in Germany, Netherlands and Sweden. To support the growth, KLIFO is now looking for a Finance Manager, who can develop and professionalize accounting at local and group level.

The position is new and it gives you the opportunity to build and develop local and group Accounting in KLIFO. You will have a team of two accountants in Denmark and you will work closely with the controller in Germany and the external accountants in Sweden and Netherlands.

Your primary tasks will be:

 • Daily management of the accounting department
 • Ensure correct processes and month-end closure
 • Consolidate KLIFO Group P&L and balance sheet on a monthly basis
KLIFO A/S
Oxfam IBIS
Erfaren økonomichef til international NGO

Oxfam IBIS, København

Oxfam IBIS er en medlemsdrevet civilsamfundsorganisation, som i mere end 50 år har bekæmpet ulighed og uretfærdighed. Det vil vi gerne gøre endnu bedre, og det kræver bl.a. en fortsat stærk styring af vores økonomi og ressourcer.

Vores kollega gennem 6 år har fået et nyt spændende job. Vi søger derfor nu hans afløser til at stå i spidsen for Økonomi og IT.

I stillingen som chef for Økonomi og IT – eller hvad vi på vores andet arbejdssprog kalder ’Director of Operations’ – bliver du ansvarlig for økonomi og IT i en international organisation, hvor vi arbejder tæt med internationale samarbejdspartnere, under vanskelige/særlige vilkår i vores programlande, og hvor størstedelen af vores indtægter er øremærkede donormidler fra især det danske Udenrigsministerium (Danida) og EU.

Oxfam IBIS
Talent & MindØkonomi- og administrationsleder

Talent & Mind søger for Halsnæs Forsyning i Frederiksværk

Har du lyst til at blive en del af en økonomistab bestående af dygtige medarbejdere, stor kontaktflade til andre dele af organisationen og med fokus på understøttelse af organisationens mål, så er du måske Halsnæs Forsynings nye teamleder.

Økonomistaben består af en organisation med 10 medarbejdere, fordelt på to teams; et økonomiteam og en kundegruppe. Som teamleder får du ansvaret for begge teams.

Opgaver spænder vidt i de to teams, bl.a.:

 • Lønadministration for alle medarbejdere i Halsnæs forsyning A/S.
 • GDPR.
 • Årsafregning.

Du skal være fagligt stærk - og det er en klar fordel, hvis du kender til flere af de områder, du skal varetage og har en regnskabsmæssig indsigt.

PwC
Statsautoriseret revisor med fokus på betjening af store danske ejerledede virksomheder samt større internationale koncerner

PwC, Aalborg

Brænder du også for at skabe succes sammen med andre?

Du vil få mulighed for at arbejde på en lang række spændende såvel danske som internationale kunder og vi vil i tæt dialog med dig skræddersy den kundeportefølje, som bedst understøtter din videre karriereudvikling.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte ledelse af teams og revisionsopgaver, coaching og review, ansvar for opgavestyring (proces og økonomi), direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder samt assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab, herunder typisk om interne kontroller, regnskabsmæssige problemstillinger under IFRS og ÅRL samt i forbindelse med transaktioner.

PwC
PwC
Ambitiøs og erfaren revisor med fokus på de mellemstore virksomheder

PwC, Aalborg

Vi har tilgang af opgaver og søger en ny kollega, der kan være med til at løfte opgaverne sammen med os. Her vil du naturligt udvikle dig, når du dagligt sparrer med højt kvalificerede kolleger, møder spændende og udfordrende opgaver, rådgiver kunder og får masser af erfaring.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte ledelse af teams og revisionsopgaver, coaching af yngre kollegaer og review af deres arbejde, medansvar for opgavestyring (proces og økonomi), direkte kommunikation med økonomiafdelinger og ledelse hos kunder samt assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision og regnskab, herunder både Årsregnskabsloven og IFRS, selskabsskat samt i forbindelse med transaktioner mv.

PwC
LIVSVÆRKREGNSKABSCHEF

LIVSVÆRK, Frederiksberg

Vil du være en del af en landsdækkende selvejende organisation, der sætter udsatte børn og unge i centrum?

LIVSVÆRKs formål er at give social støtte til mennesker i udsatte positioner gennem fagligt højt kvalificerede tilbud. Landsforeningen LIVSVÆRK har gennem mere end 120 år drevet tilbud til mennesker i udsatte positioner, og det vil organisationen blive ved med at fokusere på.

Som leder af regnskabsteamet skal du udvise god faglig ledelse gennem synlighed, gennemsigtighed og kommunikation i forhold til opgaveleverancerne. Du skal sikre, at dine medarbejdere får den nødvendige faglige sparring og støtte og at opkvalificering af medarbejderne sker i forhold til kravene i den enkelte jobfunktion.

Mmt Group A/SLeder til økonomi og administration

Mmt Group A/S, Korsør

Vi har brug for dig, der kan holde styr på vores administration og økonomi, så vi kan koncentrere os om det, vi er gode til.

Du bliver en del af ledelsesgruppen, og du skal sikre, at vi konstant har det økonomiske overblik og har styr på alle kontrakter, både med kunder, leverandører og ansatte. Og du kommer også til selv at udføre praktisk arbejde som fakturering, bogføring af bilag, og håndtering af løn og feriepenge.

I alt er vi cirka 100 ansatte, hvoraf størstedelen er timelønnede. Vi har hovedkontor i Korsør og en afdeling i Esbjerg. Dit arbejdssted bliver kontoret i Korsør. Der er mulighed for hjemmearbejde, men vi forventer overvægt af fremmøde på kontoret.

Behandlingshjemmet Stutgården
Administrationsleder

Behandlingshjemmet Stutgården, Hillerød

Motiveres du af at understøtte høj faglig kvalitet og har du de rette kvalifikationer inden for økonomistyring og administrationsledelse, så er det dig vi leder efter til denne spændende stilling.

Stutgården er et miljøterapeutisk behandlingshjem for børn og unge i alderen 5-18 år. Vi har 24 døgnpladser fordelt på tre døgnafdelinger, 8 dagbehandlingspladser og intern skole. Der er omkring 80 fastansatte medarbejdere, der tilbyder professionel behandling og undervisning til børn og unge med særligt komplicerede behandlingsbehov.

Arbejdsopgaverne, der er knyttet til stillingen vil være:

 • Sikre det bedst mulige grundlag for styring af økonomien – herunder udarbejdelse af budget, økonomiopfølgning, regnskab osv.
 • Med reference til forstanderen lede administrationen, der består af en bogholder, en administrativ koordinator og en pedel
 • Personale- og lønadministration, samt andre HR-relaterede opgaver
ProSelectionFokuseret regnskabschef søges til velkonsolideret, historisk godt funderet vækstvirksomhed i Søborg

ProSelection søger for kunde

I en balanceret fokuseret regnskabsafdeling på to personer, bliver du den operationelle regnskabschef, der doserer opgaverne for dine medarbejdere, du får hverdagen til at hænge sammen og optræder som en kvalificeret sparringspartner på tallene for den administrerende direktør.

Arbejdsopgaver

 • Ansvar for bogholderiet, ledelse
 • Likviditetsstyring
 • Konsolidering

Der er her tale om en velkonsolideret, kontrolleret vækstfokuseret virksomhed, der opererer med de seneste koncepter inden for branchen.

Indrykket:
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Viborg - Indfri din karrieredrøm som kommende eller allerede uddannet statsautoriseret revisor

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Brænder du for at gøre revision til rådgivning og udvikle kompetencerne hos dine kolleger?

Udnyt din attraktive status som statsautoriseret revisor og bliv en del af Beierholm, der er kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Her træder du ind i nogle ambitiøse og attraktive rammer, hvor der er plads til at indfri dit fulde potentiale med god balance mellem arbejde og privatliv.

Hvad får du som statsautoriseret revisor i Beierholm?

 • Mulighed for at videreføre egen kundeportefølje samt overtage nuværende kundeforhold
 • Ledelsesansvar for medarbejdere
 • På sigt mulighed for økonomisk partnerskab. De bedste rammer for dine ambitioner
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Mellemfolkeligt SamvirkeHead of Finance til international NGO

Mellemfolkeligt Samvirke, København

Vi søger en systematisk og motiverende leder til vores voksende finansteam – en leder som går forrest, når der skal skabes retning og overblik!

Finansteamet er et stort og dynamisk team på 10 medarbejdere, der håndterer regnskab og økonomi for hele Mellemfolkeligt Samvirke og en bred vifte af aktiviteter finansieret af donorer såsom Danida og EU og af indtægter fra bidragsydere, private fonde, rejseprogrammet Global Contact, drift af caféer, hostel, mødelokaleudlejning og meget mere.

Dit væsentligste ansvar som Head of Finance er at koordinere, lede og hele tiden forbedre AADK’s regnskabsprocesser og -team, men også være udførende på en del af opgaverne. Du vil især være udførende på større processer som revision og budget samtidigt med, at du har overblik over optimering af eksisterende systemer.

Vordingborg KommuneTeamleder til nyoprettet stilling i Styring og Analyse

Vordingborg Kommune

Teamlederen til Styring og Analyse får et selvstændigt ledelsesansvar i tæt samspil med budgetchefen. Funktionen er en central del af en ny tværgående stab.

Vordingborg Kommune opjusterer med endnu en leder til Styring og Analyse, som får ansvar for det ene af de to nye teams i Styring og Analyse. Dette team løser budgetstyringsopgaver på økonomiudvalgets område, de tekniske områder, område for Sundhed, Børn og Familie og for Erhverv, Turisme og Kultur og Idrætsområdet.

Den nye teamleder har det fulde personaleledelsesmæssige ansvar for fire medarbejdere med hver deres ansvarsområde, teamlederen har ligeledes et selvstændigt ansvar for sine egne controllerområder inden for økonomi-, erhverv- og turismeudvalgenes budget.

DivisionsforeningenDivisionsforeningen søger administrations- og økonomichef

Divisionsforeningen, Brøndby

Har du lyst til at være midt i udviklingen af dansk professionel klubfodbold med en flok brændende engagerede kollegaer omkring dig?

Divisionsforeningen søger en administrationschef, som får til ansvar at varetage økonomistyring og regnskab, strategisk og praktisk bestyrelses- og direktionsbetjening, HR- og personaleadministration, styring og håndtering af vores portefølje af strategiske udviklingsprojekter for dansk professionel klubfodbold samt vores facility management og kontorstyring.

Du vil blive del af en dynamisk arbejdsplads. Elitefodboldverdenen er ofte en brændende platform, som hele tiden udvikler sig og er i bevægelse. Vi søger en stabil og serviceminded person, som er en god administrator, velformuleret i skrift og tale, stærk i økonomistyring på flere niveauer og med et strategisk blik for, at vores organisation altid leverer værdi til vores medlemmer.

BRODAL Search & Selection
Senior Business Controller/Regnskabschef

BRODAL Search & Selection søger for Energi Innovation i Vejen

Har du en baggrund som revisor og er du klar til at tage ansvaret for et bogholderi og en controller? Og kan du agere i en ung og dynamisk organisation med en hands-on-tilgang til opgaverne og samtidig være den daglige sparringspartner for medarbejderne?

Som Senior Business Controller/Regnskabschef refererer du til virksomhedens CFO og får ansvaret for bogholderiet og en controller. Du skal være den primære drivkraft og udførende på månedsafslutningen af koncernens selskaber. Du får en spændende rolle med en portefølje af både drifts- og udviklingsopgaver.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter:

 • Ledelse af bogholderiet, herunder sikre fremdrift og kvalitet i bogføring og opfølgning
 • Udarbejdelse af korrekt og rettidig månedsvis og kvartalsvis ledelsesrapportering
BRODAL Search & Selection
Kai Andersens Eftf. A/S
Controller til nøgleposition i spændende koncern

Kai Andersens Eftf. A/S, Tommerup

Vi søger derfor en ny kompetent Controller med potentiale som regnskabschef til det overordnede ansvar for vores bogholderi i TA Verninge Holding, som består af selskaberne Kai Andersens Eftf., KA Grus samt TA Ejendomme.

Vores nye Controller vil skulle deltage i den daglige bogføring og lønkørsler tillige med ansvaret for bl.a. følgende opgaver:

 • Opsætning/igangsætning af anlægsaktiver, herunder renter og afskrivninger.
 • Køb og salg af anlægsaktiver og opgørelse heraf i regnskabet.
 • Afstemninger af køb fra leverandører.
 • Periodiseringer.
Kai Andersens Eftf. A/S
Sabroe SelectionVAT Accountant/Teamleader

Sabroe Selection søger for kunde

Teamleder/VAT Accountant til accounting i internationalt konsulenthus

Faglig ledelse, moms og regnskab og procesoptimering – mestrer du denne kombination? Så er ønskejobbet her!

Du får en todelt rolle, hvor du skal være teamleder for de øvrige VAT Accountants. Rollen består i daglig ledelse, faglig sparring, motivation og procesoptimering. Du får reference til managing director og I får et tæt samarbejde.

Du får din egen kundeportefølje, som du skal udarbejde afstemninger og rapporteringer for. Du får en tæt kontakt til kunderne og bliver deres rådgiver og sparringspartner.

Indrykket:
& friendsØkonomichef til Lely Center Herrup

& friends søger for Lely Center i Vinderup

Lely Center Herrup søger en fagligt dygtig økonomichef med bogholderi- og regnskabserfaring, der skal være med til at understøtte den udviklings- og vækstrejse, som virksomheden har været igennem de senere år- og som ses fortsætte.

Den nye medarbejder træder ind i en vigtig funktion, i en nydefineret rolle, hvor du med en central placering skal løfte økonomiafdelingen til næste niveau.

Dine overordnede arbejdsområder vil være:

 • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber.
 • Budgettering og budgetopfølgning.
 • Likviditetsstyring.
Sandager Træning & Hr ApSAccounting Finance Director

Sandager Træning & Hr ApS søger for BIBS i Nordhavn

I rollen som BIBS’ nye accounting finance director bliver du en del af den fantastiske rejse, som BIBS er på, og du vil blive en central spiller i virksomheden. Finans skal bygges som funktion, og din opgave bliver at bygge regnskabsafdelingen.

Din opgave bliver at komme ind og skabe en solid regnskabsafdeling, der skaber transparens og leverer de klassiske regnskabsydelser. Som regnskabschef får du ansvaret for en accounting controller, og sammen skal I lykkes med at skabe nye processer i regnskabsafdelingen og blive en integreret del af Finansteamet. Du vil få reference til CFO og blive en tæt sparringspartner med ledelsen.