98 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

98 jobannoncer

Gem
WIM FOOD A/S

Dygtig og erfaren CFO

Aalborg SV

Som CFO får du en central rolle, hvor du vil referere til CEO og hvor du vil være en del af virksomhedens øverste ledergruppe.

Du skal sikre en stærk økonomifunktion, som understøtter Wim Food´s udvikling og den strategi der er lagt. Som CFO får du ansvaret for økonomiafdelingen med 2 medarbejdere, som hjælper med den daglige drift og forskellige økonomiopgaver.

WIM FOOD A/S
Gem
Karamel Kompagniet A/S

Head of Finance søges til bornholmsk gourmetvirksomhed

København S

Er du revisor? En skarp bogholder eller bare træt af store organisationer? Har du et operationelt mindset, og dyb kendskab til regnskab og IT? Og er du klar til at påtage dig ansvar på tværs af flere funktioner?

Vi søger en dygtig, ambitiøs og målrettet Head of Finance til vores ledelsesteam. Denne stilling repræsenterer en unik mulighed for dig, der ønsker at tage det næste skridt i din karriere. Du vil arbejde med et højtprofileret og velkendt brand, der siden sin opstart i 00’erne er vokset til et omfattende sortiment af kvalitetskarameller, som sælges både nationalt og internationalt.

Gem
BELFOR Denmark

Head of Business Controlling & BI

Herlev

Trives du i krydsfeltet mellem økonomi og forretningen? Kan du oversætte forretning til økonomi og økonomi til forretning? Og kan du skabe indsigter, som forretningen kan bruge som styringsværktøjer?

Dit ansvarsområde omfatter:

  • Skabe transparens som sikrer, at forretningsledelsen har indsigt i og kan handle ud fra rapporteringen
  • Analysere og rapportere de månedlige resultater
  • Drive den årlige budget og forecast proces
Gem
LP Kolding A/S

Dygtig økonomi- og administrationschef til ordreproducerende virksomhed i vækst

Kolding

LP Kolding søger en dygtig økonomi- og administrationschef, som vil være med til at videreudvikle og vækste virksomheden.

Se video om LP Kolding A/S som arbejdsplads

Du får ansvar for en bred vifte af opgaver fra økonomistyring, controlling, finansiering til budgettering, likviditetsstyring, HR og rapportering. Derudover får du ansvar for virksomhedens administrative og forretningskritiske opgaver, herunder udvikling af en ESG-strategi.

Du indgår i ledergruppen og får stor indflydelse på virksomhedens udvikling.

LP Kolding A/S
Gem
Skinetworks 2020 A/S

Finance Manager til Skandinaviens største skirejsebureau

København V

Vi søger en struktureret og selvstændig leder af vores økonomifunktion – er du klar til at sætte dit aftryk på Skinetworks?

Du får ansvaret for at lede et dynamisk team på tre dedikerede medarbejdere. Sammen med disse dygtige kolleger bliver det din opgave at skabe det økonomiske overblik samt sikre effektive processer for den daglige økonomistyring og controlling.

Gem
Lagkagehuset

Er du vild med kage og økonomi er du måske vores nye Team Lead?

København NV

Se video om Lagkagehuset som arbejdspladsEr du til højt til loftet, god humor, hjælpsomme kollegaer, masser af muligheder for at lære nyt, optimere og udvikle arbejdsgange og naturligvis Danmarks bedste kageordning, så kan det være, at det er dig vi søger!

I den proces leder vi efter en ny Teamleder i Regnskabsafdelingen, som bare ikke kan lade være med at udfordre tingenes tilstand, og stille en masse spørgsmål til det vi går og laver. Samtidig vil du have den daglige ledelse af dit team og sikre fagligheden samt at effektiviteten øges i takt med virksomhedens udvikling.

Lagkagehuset
Gem
Semler Gruppen

Head of Payroll

Højbjerg

Har du mod på at blive leder for en afdeling med ti medarbejdere?

Du vil blandt andet have ansvaret for:

  • Indgå i lederteamet og aktivt være med til at definere fremtidig ledelse i SSC
  • Sikre udvikling af medarbejderne både personligt og fagligt

Vi vægter medarbejdertrivsel højt – derfor bestræber vi os altid på at tilbyde et godt arbejdsmiljø, hvor du får fleksible arbejdstider m.m.

Semler Gruppen
Gem
Randstad

Regnskabschef

Holbæk

Er du skarp til tal, detaljeorienteret og klar til at tage ansvar?

Indrykket:
Hentet fra Randstad
Hammer Andersen Commercial Recruitment søger for REMONDIS A/S
Gem
Hammer Andersen Commercial Recruitment

HR- og Payroll Manager

Ishøj

Brænder du for løn- og HR-processer? Er du klar til at lede et dygtigt team af HR- og Lønkonsulenter?

Vi søger en dedikeret HR og Payroll Manager, der vil lede vores, dynamiske og kompetente HR- og lønteams.

Du vil være ansvarlig for både HR og løn og arbejde med ledelse og optimering af vores iforvejen veletablerede procedurer.

LOHFF søger for Foreningen Sønderborg Vækstråd
Gem
LOHFF

Direktør

Sønderborg

Foreningen Sønderborg Vækstråd bidrager til at skabe vækst og arbejdspladser blandt små og mellemstore virksomheder, iværksættere samt en proaktiv indsats for at præge iværksætterkulturen på ungdomsuddannelserne i kommunen og SDU. Rådet er bindeleddet mellem iværksætteri og vækst i de lokale virksomheder og det danske erhvervsfremmesystem.

Som direktør for foreningen bliver din primære opgave at lede en medlemsledet forening og et stærkt team af selvkørende medarbejdere, der alle er stærk motiveret af at skabe vækst og jobskabelse i Sønderborg kommune.

Gem
Andel Holding A/S

Afdelingsleder for Financial Operations

Svinninge

Er du en erfaren leder inden for finansiel drift, og brænder du for udvikling, procesoptimeringer samt digitalisering?

Sammen med medarbejderne, egne specialister, eksterne konsulenter og i sync med vores IT-afdeling vil din hovedopgave være at drive optimeringer af arbejdsgange og udvikle området til det næste niveau:

Vores hovedopgave er at drifte effektive operationelle processer, som understøtter forretningens behov. Vi er en helt central komponent i koncernens drift og ambitionerne er store.

Henrik Styrishave, funktionschef Back Office
Andel Holding A/S
PwC
Gem
PwC

Erfaren revisor, som brænder for at skabe succes med andre

Aarhus C

Har du lyst til at være en del af en markedssucces, hvor det samtidig er rart at være?

Vi tilbyder dig en varieret og interessant hverdag, hvor du får god mulighed for at bruge de kompetencer, du allerede har, men også at udvikle dig videre, både gennem jobbet og gennem kurser og uddannelse. Din faglige og personlige udvikling er vigtig for os.

PwC
Gem
Kompetencesekretariatet

Administrationschef

København K

Brænder du for udvikling af en driftsorganisation samt ledelse og godt arbejdsmiljø?

Du får ansvaret for Kompetencesekretariatets administrative team, som arbejder med økonomi, personale, IT sikkerhed og drift. Og du skal arbejde tæt sammen med sekretariatschefen om den daglige ledelse af sekretariatet.

Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag med stor mulighed for selv at præge jobbet. Et job i en visionær og ambitiøs organisation, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor du får gode muligheder for faglig udvikling.

Gem
Actief Hartmanns

Teamleder til bogholderiet hos Nissens Automotive i Horsens

Horsens

Du får det overordnede ansvar for at lede og fordele arbejdet i afdelingen i rollen som teamleder, og bliver samtidig selv en del af...

Indrykket:
Hentet fra Actief Hartmanns
Gem
Flying Tiger Copenhagen

Head of Pricing & Analytics

Copenhagen

Are you a strategic thinker with a passion for driving revenue growth and optimizing profitability?

In this crucial role, you will lead our pricing strategy and data analysis efforts, providing data-driven insights to support balanced and strategic decision-making.

This position is vital to our financial health, competitive positioning, and long-term success.

Gem
Fonden Universe Science Park

Lead Business Controller

Nordborg

Økonomiafdelingen består foruden dig af 2 medarbejdere, der får direkte rapport til dig. Du får direkte reference til den administrerende direktør, og bliver en central del af ledelsesteamet.

Ansvarsområder

  • Gennemførelse af omkostningsanalyse og opfølgning på alle omkostningskategorier på månedlig og ad hoc basis, med forslag til foranstaltninger til at minimere afvigelser.
  • Udarbejdelse af månedsvis forecast, herunder afvigelsesanalyse til budget og tidligere forecast.
Fonden Universe Science Park
Gem
Holmens & Garnisons Kirkegårde

Attraktiv og alsidig stilling som faglig leder af administrationen på Holmens og Garnisons Kirkegårde

København Ø

Søger du nye udfordringer på en værdibaseret arbejdsplads og er du mindst lige så glad for at beskæftige dig med mennesker som tal? Så har vi jobbet til dig!

Du kan blive faglig leder i en fælles enhed, som driver 2 kirkegårde og Mindelunden, og laver regnskab, løn og HR. Enheden hjælper p.t. 10 menighedsråd i Holmens Østerbro Provsti med administrative og regnskabsrelaterede opgaver. Du vil blive leder af et team bestående af 4-5 medarbejdere.

Holmens & Garnisons Kirkegårde
Gem
Semler Gruppen

Head of FP&A til Semler Gruppen

Brøndby

Er du en erfaren og ambitiøs leder inden for finansiel planlægning og analyse? Ønsker du at drive vækst og optimering i en af Danmarks største bilkoncerner?

Du vil få ansvaret for at lede og udvikle et team af dygtige og engagerede medarbejdere, der varetager en række centrale opgaver inden for regnskab, konsolidering, intern og ekstern rapportering samt forecast, treasury og skat.

FP&A-teamet består af cirka 18 dedikerede medarbejdere, hvoraf 8 rapporterer direkte til dig, inklusive 1 teamleder.

Semler Gruppen
Sima Innovation søger for Sima Innovation
Gem
Sima Innovation

Head of Finance

Aarslev

Har du evnerne og lysten til at opbygge en finansfunktion, som kan understøtte Sima Innovation på deres fantastiske vækstrejse?

Du bliver en nøgleperson i virksomheden og vil agere som en fortrolig sparringspartner for CEO i forhold til udvikling af virksomheden - både på strategisk og operationelt niveau.

Du vil få det fulde ansvar for økonomifunktionen og bliver systemejer på ERP (Microsoft Business Central), og du skal således kunne navigere i det økonomiske landskab og sikre professionel og kompetent økonomistyring samt skabe gennemsigtighed i forhold til rapportering.

Sima Innovation
Solid Search søger for WaterCare
Gem
Solid Search

Forretningsorienteret regnskabsansvarlig/controller med potentiale til regnskabschef

Assens

WaterCare ApS søger en udviklingsorienteret og erfaren regnskabsansvarlig/controller, der kan bidrage til den fortsatte udvikling af vores virksomhed samt vores økonomi- og administrationsfunktion.

Med reference til den administrerende direktør får du det daglige overordnede ansvar for økonomifunktionen.

Vi tilbyder en udfordrende stilling med gode udviklingsmuligheder, som du kan være med til at præge samt gode og ordnede arbejdsforhold i en dynamisk organisation i vækst.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV