10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ballerup Kommune

Leder af materiale- og betjeningsflow og digital understøttelse til Ballerup Bibliotekerne

Ballerup

Vi søger dig, der er en udpræget teamplayer med ledelseserfaring, som sammen med kollegaer og medarbejdere både kan og vil arbejde målrettet for at transformere det moderne folkebibliotek med tillidsbaseret ledelse.

Du kommer til at indgå i et lederteam med fire medlemmer, som samarbejder tæt, men også har hver deres ansvarsområder. Du vil opleve et betydeligt rum til at skabe resultater sammen med ledelseskolleger, medarbejderne og på tværs af husene.

Ballerup Kommune

Leder til inspiration og fællesskaber til Ballerup Bibliotekerne

Ballerup

Du får direkte personaleledelse for 12-15 ansatte, der har opgaver fordelt på vores forskellige huse. Du får særligt ansvar for at lede ”Inspiration og fællesskaber” omkring litteratur og kultur for det voksne publikum på tværs af husene og i kommunen.

Du kommer til at indgå i et lederteam med fire medlemmer, som samarbejder tæt, men også har hver deres ansvarsområder. Du vil opleve et betydeligt rum til at skabe resultater sammen med ledelseskolleger, medarbejdere og på tværs af husene.

Ballerup Kommune

Chef for Byggeri og Vedligehold

Ballerup

Vil du bygge fremtiden med os? Kan du se dig selv være med til at indfri kommunens ambitiøse visioner på ejendoms­området, og vil du være med til at bygge et professionelt center op?

Motiveres du af samarbejde, og har du samtidig talent for ledelse? Og er du vild med at styre byggeprojekter og strategisk vedligehold?

Du bliver en del af en strategisk ledergruppe på fire (inkl. centerchefen) og får således en fantastisk mulighed for at sætte dit aftryk på de store udviklingsprojekter og på den transformation, som Center for Ejendomme står midt i.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Fagligt stærk kontorchef til Center for HR-jura i Forsvarsministeriets Personalestyrelse (FPS)

Ballerup

Vil du være en del af holdet, der skal lede og virkeliggøre en historisk personalevækst i Forsvaret? Kan du se dig selv som en af spydspidserne i et fagligt stærkt juridisk center, der leverer rådgivning og sparring til chefer på hele Forsvarsministeriets område? Og vil du stå i spidsen for 20 ambitiøse og dygtige medarbejdere, som alle brænder for yde et kvalificeret bidrag i både ansættelsesretlige spørgsmål og mere generelle juridiske problemstillinger?

Du får sammen med den anden kontorchef i Center for HR-jura ansvaret for den strategiske udvikling af centeret, så FPS’ ydelser modsvarer koncernens behov nu og i fremtiden.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
NEXT Uddannelse København

Vicerektor til Baltorp Business Gymnasium

Ballerup

Baltorp Business Gymnasium er et HHX-gymnasium og har ca. 300 elever og 25 lærere.

Du vil blive en del af ledelsen på gymnasiet, der udover dig består af en rektor, som du vil referere til. Rektor er også ansvarlig for hovedparten af de øvrige uddannelser på campus, og du vil derfor også indgå i et lokalt ledelsesteam, der udover dig og rektor også indbefatter to uddannelsesledere fra erhvervsuddannelsesområdet, som du også vil være i tæt samarbejde med.

Ballerup Kommune

To teamledere til rådgiverne i Center for Børne- og Ungerådgivning - genopslag

Ballerup

Familieteamet arbejder med at sikre, at de udsatte børn og unge, som vi arbejder med, får lige muligheder for at opnå læring, udvikling og omsorg som andre børn.

Vi arbejder på at understøtte et stærkt fællesskab mellem rådgiverne, så vi sikrer, at vi er et stærkt og kompetent hold, der kan møde familierne og samarbejdspartnerne og at vi kan være dygtige facilitatorer for samarbejdet samtidig med, at vi har et tydeligt fokus på myndighedsarbejdet.

Nu vil vi endnu mere. Vi ønsker os to teamledere, der skal samarbejde med hinanden om at lede børne- og ungerådgiverne i Familieteamet.

Gem
Statens IT

Presse- og kommunikationschef til Statens It

Ballerup

Statens It søger en presse- og kommunikationschef til at tegne organisationens profil indadtil og udadtil.

Vi kommunikerer internt med 600 medarbejdere fordelt på tre lokationer, eksternt med de myndigheder vi servicerer og med 40.000 brugere om fx drift, udvikling og sikkerhed. Og så taler vi med pressen.

Vi vil gerne sikre fleksibilitet for vores medarbejdere, og hjemmearbejde kan løbende aftales, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Topdanmark Forsikring

Skadechef til efterforskning af forsikringssvindel

Ballerup

Vil du bruge dine lederevner i et varieret job med stor impact og gode lederkolleger?

Samlet set handler dit nye job om ledelse, organisations- og forretningsudvikling og solid drift – alt sammen i spændingsfeltet mellem de juridiske regelsæt, branchens moralkodeks og en stor bevågenhed i og udenfor organisationen.

Topdanmark Forsikring
Region Hovedstaden

Beredskabschef til ny tværgående beredskabsenhed

Ballerup

Er du en dygtig leder gerne med erfaring indenfor beredskab og sikkerhed, der motiveres af konstruktivt samarbejde? Det ændrede trusselsbillede og sikkerhedsmæssige situation stiller nye krav til beredskabsarbejdet i Region Hovedstaden.

Forsvarsakademiets Center for Samfundssikkerhed vurderer, at ”offentlige organisationer og i særdeleshed sundhedsvæsnet er komplekse, som gør, at det er vanskeligt at analysere aktuelle krisesituationer til bunds og forberede sig på alle mulige scenarier ved det enkelte hospital eller center”.

Region Hovedstaden
Gem
Statens IT

Vicedirektør til Statens It

Ballerup

Er du en dygtig, strategisk leder med flair for relationer og kundeforhold, interesse for digitalisering og teknologisk udvikling samt politisk tæft og diplomati? Vil du indgå i den øverste ledelse af en organisation med 600 medarbejdere, som leverer it-drift og services til 40.000 brugere? Så læs med.

Din hovedopgave bliver at sætte mål og retning for Statens It, og – sammen med dine kollegaer i direktionen – skabe sammenhæng mellemorganisationens områder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV