10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dekra Equipment & Services A/S
Uddannelseschefer til DEKRA

Dekra Equipment & Services A/S, Brøndby, Hillerød og Næstved

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du gennem ledelse, planlægning og udvikling får mulighed for at bidrage til udviklingen af de uddannelsesmæssige rammer og kompetencer samt skabe begejstring i undervisningslokalerne? Så er du måske den rette kandidat til en af de to stillinger som uddannelseschef hos DEKRA.

Som led i vores vækststrategi har lavet en ny organisation og vi søger derfor to uddannelseschefer:

  • Den ene uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af vores skoler i Hillerød og Næstved.
  • Den anden uddannelseschef bliver ansvarlig for ledelse og udvikling af de grundlæggende transportuddannelser i Brøndby.

For begge stillinger gælder det, at du vil varetage en bred pallette af opgaver på både operativt og taktisk niveau.

Dekra Equipment & Services A/S
Fredensborg Kommune
Centerleder til Egelunden

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Er du vores nye centerleder?

Vores nuværende centerleder har valgt at gå på pension. Beboere, brugere og medarbejdere på Egelunden i Kokkedal søger derfor ny centerleder pr. 1. oktober 2021.

Egelunden er et velfungerende pleje- og aktivitetscenter med 44 plejeboliger, aktivitet og demensdaghjem samt cafe.

Sammen med vores beboere arbejder vi på at skabe en tryg og genkendelig hverdag med udgangspunkt i den enkelte beboeres velbefindende, ressourcer og trivsel. Vi stræber efter at skabe den bedste dag for hver enkelt beboer hver eneste dag. Vi arbejder meget med livshistorie og minder fra et levet liv og giver individuelle tilbud med aktiviteter og træning, samt muligheder for samvær med andre.

Lyngby-Taarbæk Kommune
Centerleder for Trænings- og Rehabiliteringscentret

Lyngby-Taarbæk Kommune

Missionen er klar: Indsatsen lykkes, når borgere med rehabiliterende behov oplever, at de gennem meningsfuld aktivitet og deltagelse opnår at mestre eget liv bedst muligt.

Du bliver leder af Trænings- og Rehabiliteringscentret og 170 fagligt kompetente ledere og medarbejdere.

Stillingen som leder af centret er noget for dig, hvis du:

  • Har personlighed og fagligt afsæt og indsigt, der skaber legitimitet som leder på trænings- og rehabiliteringsområdet
  • Som leder har erfaringer og ledelseskraft, der gennem tillid og følgeskab kan skabe fortsatte resultater og udvikling på et solidt fundament
  • Forstår betydningen af at kunne fokusere på borgernære problemstillinger og samtidig tænke på tværs og helhedsorienteret i en stor og kompleks organisation
Frederikssund Kommune
Områdeleder til vikariat på omsorgscenteret Pedershave

Frederikssund Kommune

Da vores områdeleder er sygemeldt på ubestemt tid, har vi et vikariat fra den 1. august – 31. januar 2022 (med evt. mulighed for forlængelse).

Vi søger en faglig stærk leder til en dygtig medarbejdergruppe, som varetager pleje- og omsorgsopgaver i et afsnit for 24 beboere.

Pedershave er et nyere omsorgscenter, hvor organisationsudvikling, faglighed og innovation prioriteres højt. Vi arbejder ud fra visioner, mål og følger op via handle- og indsatsplaner.

Pedershave ligger i skønne landlige omgivelser i udkanten af byen. Her er 84 plejeboliger fordelt i fire huse. I hvert hus bor der 18-24 ældre mennesker med komplekse pleje- og sygeplejefaglige udfordringer. Personalegrupperne består af social- og sundhedshjælpere, sygehjælpere og social- og sundhedsassistenter.

Danmarks Tekniske UniversitetProgramdirektør til MMT

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Learn for Life er et ambitiøst center, der varetager efteruddannelsesudbuddene for hele DTU. Vi er en teambaseret organisation, der leverer høj service til vores samarbejdspartnere og kunder. Det sætter krav til alle vores medarbejdere om topklasse service og en lyst til at gøre en ekstra indsats.

Vi søger en erfaren programdirektør til at varetage vores MMT/eMBA i samarbejde med vores anden programdirektør.

Den ønskede kandidat besidder følgende kvalifikationer:

  • Har erfaring med CRM-systemer.
  • Har erfaring med at promovere og levere undervisning til ledere for ingeniører.
  • Har erfaring med at samarbejde på tværs af store institutter.
Halsnæs KommuneTeamleder til Fjordhuset

Halsnæs Kommune, Hundested

Fjordhuset er Halsnæs Kommunes døgntilbud til borgere med demens. Her vægter vi værdighed, livskvalitet og stjernestunder. Vi søger en teamleder, der med faglig stolthed, godt humør og hjerterum, vil være med til at sætte ”den gode historie” på dagsorden.

I Fjordhuset er det beboerne, der sætter dagsordenen og skaber rytmen. Du skal derfor kunne se dig selv være med til at skabe rammerne for et trygt hjem, hvor hygge og aktiviteter er en vigtig del af hverdagen.

Med din viden om demensområdet, har du forståelse for beboernes behov og et blik for situationer, der kan kræve ekstra nærvær. Kan du se dig selv gå en tur med en beboer, der ikke kan finde ro eller blot skabe ro ved at være til stede i fællesrummet, mens du arbejder, så er det dig vi søger.

Gribskov Kommune
Ungdomsskoleleder til Gribskov Ungdomsskole

Gribskov Kommune

Vil du stå i spidsen for vores helt enestående ungdomsskole hvor alt kan ske! En ungdomsskole hvor det altid er de unge der kommer først, og hvor Yen-Yan’et mellem udvikling/nytænkning og traditioner er grundlaget for alt arbejdet. Ungdomsskolen er fyldt med gode, sjove, anderledes, skæve aktiviteter og muligheder, og hvis du kan følge med, så skal du søge stillingen!

Gribskov Ungdomsskole arbejder med de unges muligheder for, at skabe sig en identitet og rolle i det sociale fællesskab. Vi giver de unge mulighed for at udvikle deres identitet og skabe grobund for en ny rolle i deres omgangskreds. For os er det vigtigt, at de unge er med til at sætte dagsordenen. I vores ungdomsskole tror vi på, at det er udviklende for de unge, at være medbestemmende, blive hørt og anerkendt.

Gribskov Kommune
Lyngby-Taarbæk Kommune
Leder til Magnetens bosteder i Lyngby

Lyngby-Taarbæk Kommune

Har du lyst til at blive leder af Magnetens Bo-enheder og en del af en stærk ledelsesgruppe, der står på mål for opgaven, og gerne finder løsninger i fællesskab, så er det her måske jobbet for dig?

Vi søger en ny faglig leder til Magnetens tre bo-enheder: Caroline Amalievej, Åbrinken og Seniorhuset, fordi den nuværende leder har fået sit drømmejob.

Har du mod på at tage over, - har du en solid ledelseserfaring og formår du at sætte rammer og retning sammen med nogle virkelig dygtige og engagerede medarbejdere, er du måske den leder vi søger.

Du skal trives med at være i et selvstændigt ledelsesrum og være interesseret i at være med i en organisatorisk udviklingsproces, sammen med dygtige ledelseskollegaer og pædagogiske medarbejdere med forskellige fagligheder.

Erfaren og innovativ leder søges til Blindecenter Bredegaards dagtilbud
Region Hovedstaden Blindecenter Bredegaard er et højt specialiseret bo- og dagtilbud efter servicelovens §§ 108, 103 og 104.
Region Hovedstaden, Fredensborg
Region Hovedstaden
Indrykket: 
Afdelingsleder til Lions Park Birkerød
Har du ledelseserfaring eller en leder i maven?
Rudersdal Kommune, Birkerød
Jobcenter
Indrykket: