4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

StayOnline ServicePartner

Lagermedarbejder – arbejd med kvalitetsprodukter og gode kolleger

Hillerød

Se video om StayOnline ServicePartner som arbejdspladsHar du lyst til et stabilt job, hvor du selvstændigt tager vare på vores lagerfunktion? Og vil du have en god håndfuld kolleger, der er stolte af at være en del af et af Danmarks få autoriserede IT-værksteder?

  • Vi forestiller os, at du har en form for erfaring fra en lignende rolle med lager- og logistikarbejde/ pluk og pak-arbejde.

Vil du være en del af holdet?

StayOnline ServicePartner
Larsen Fine Food

Chauffør

Hillerød

Vi har travlt med at levere råvarer af den ypperste kvalitet til landets bedste restauranter og servicevirksomheder. Vi søger derfor en ny kollega til vores afdeling i Hillerød.

Dine arbejdsopgaver vil være mangfoldige og vil bl.a. inkludere:

  • Chaufførarbejde og ruteplanlægning i forbindelse med varelevering til restauranter og servicevirksomheder.
  • Varemodtagelse, kvalitetskontrol, pakning og forberedelse af ruter.
  • Lagerarbejde.
Hillerød Kommune

Medarbejder til Hillerød Kommunes Hjælpemiddeldepot

Hillerød

Hjælpemiddeldepotet i Hillerød Kommune søger fra den 1. juli 2024 eller snarest muligt en medarbejder. Der er brug for en kollega, der har hænderne godt skruet på og har hjertet på rette sted.

Arbejdsopgaverne spænder lige fra klargøring og transport af hjælpemidler, opsætning af ramper, reparation af elektriske kørestole, opsætning af elektroniske låse til vask af hjælpemidler.

Gem
Carglass®

Bilrudetekniker med lageransvar

Hillerød

Se video om Carglass® som arbejdspladsDu bliver en vigtig nøgleperson i forhold til den daglige drift værkstedet, hvor der er tilknyttet 7 teknikere, hvoraf 3 er udekørende teknikere, som henter deres ruder på værkstedet om morgenen.

Det er dit ansvar at sikre, at ruder og tilbehør er varemodtaget og gjort klar på daglig basis til dine teknikerkolleger, så de kan servicere dagens kunder, ligesom du også er en vigtig spiller i forhold til at sikre en fremragende kundeoplevelse på vores værksted.

Carglass®

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV