23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 23 resultater.
Vordingborg KommuneAdministrativ medarbejder til Center for Socialpædagogik i Præstø

Vordingborg Kommune

Har du et godt overblik, er du god til at betjene en computer, iPad og mobiltelefon, er du god til økonomi og har du en positiv indstilling til et dynamisk arbejdsmiljø? – Så er denne stillingsannonce efter en administrativ medarbejder i Center for Socialpædagogik, det ideelle job for dig at søge.

Center for Socialpædagogik er en arbejdsplads der til dagligt støtter omkring 450 borgere i Vordingborg Kommune, der er 290 ansatte og afdelingerne spreder sig fra Præstø, til Vordingborg og videre til Stege. Din base vil være i Præstø, hvorfra dine arbejdsopgaver løses via mail, telefon, teams og kollegialt samarbejde.

Vi søger en medarbejder der er omstillingsparat, da vores kerneopgave er livskvalitet i stort set alle aspekter af borgerens liv. Derfor kan de administrative opgaver og krav til kompetencer løbende skifte.

Holbæk KommuneFleksjobindsatsen søger virksomhedskonsulent til Jobcenter Holbæk

Holbæk Kommune

Ønsker du at bringe mennesker tættere på job? Er du sælgeren, der kan skabe jobåbninger til borgere med små og store begrænsninger i arbejdsevnen? Og er du den, der samtidig har blik for virksomhedernes behov? Så er det dig, vi leder efter!

Vi søger en virksomhedskonsulent, der skal hjælpe ledige fleksjobborgere med at bestride de ledige stillinger, som du og dine kollegaer hiver hjem. Ligeledes vil din arbejdsopgave være at opsøge og afdække lokale virksomheders behov for ny arbejdskraft. Dine arbejdsopgaver løses i tæt og tillidsfuldt samarbejde med det lokale erhvervsliv og afdelingens øvrige medarbejdere.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Virksomhedskontakt ifm. praktik og etablering af fleksjob.
 • Opfølgning på ansatte i fleksjob.
 • Lave opsøgende salg hos virksomheder i og omkring Holbæk Kommune.
Vordingborg KommuneVil du udvikle Vordingborg Kommunes ejendomsportefølje?

Vordingborg Kommune

Så er du måske en af vores nye kollegaer i Afdeling for Trafik og Ejendomme, – mød os til en samtale om nyt job hos os.

Vi er en afdeling i udvikling og opslår en ny stilling som projektleder med en administrativ opgave indenfor byggeri og anlæg. Det sker i tæt samarbejde med gode og engagerede kollegaer. Sammen sikrer vi attraktive rammer i høj kvalitet.

Dine primære opgaver vil være, at:

 • udvikle og optimere kommunens bygningsmasse og kommunale arealer
 • dataindsamle og analysere m2 udnyttelse af arealer og bygningsdrift til ny anvendelse og salg
 • involvere skole- dagtilbuds- kultur og fritidsafdelinger i gode samarbejder.
Stevns Kommune
Arbejdsmarkedskonsulent til Jobcenter Stevns

Stevns Kommune, Store Heddinge

Vi har været så heldige, at vi har fået en opnormering til at hjælpe endnu flere af vores ledige i beskæftigelse.

Team Job og Uddannelse søger derfor en ny kollega primært til indsatsen for forsikrede ledige.

Er det dig?

 • Vil du være med på et hold af ambitiøse og erfarne beskæftigelsesmedarbejdere og skabe gode resultater for borgere og virksomheder?
 • Vil du være med til at drible de daglige opgaver i en travl afdeling af jobcenteret med modtagelse, visitation og kontaktforløb for ledige?
 • Vil du være med til at understøtte det uddannelses- og jobrettede fokus i indsatsen til vores ledige - med udgangspunkt i borgernes kompetencer og virksomhedernes efterspørgsel?
Stevns Kommune
Miljø- og FødevareministerietMiljøstyrelsen ’Virksomheder’ søger 2 kolleger til Slagelse

Miljø- og Fødevareministeriet

Brænder du for at arbejde med tilsyn og godkendelse af virksomheder? Og vil du være med til sikre en tidsvarende miljøregulering af særligt komplekse virksomheder, som understøtter, at de tager hensyn til miljø og naboer, samtidig med at de har muligheder for vækst?

Som godkendelses- og tilsynsmyndighed på virksomhedsområdet lægger vi stor vægt på, at virksomheder oplever os som en effektiv og professionel samarbejdspartner. Vi mangler to sagsbehandlere til henholdsvis kemikalieinspektionen og virksomhedsområdet, der i forhold til enhedens kerneopgaver ser en udfordring i at balancere hensynet til miljø og vækst, og som har fokus på hurtig og effektiv sagsbehandling.

Herudover bruges erfaringen fra sagsbehandlingen i indspil til nye regler i samarbejde med Miljøstyrelsens øvrige enheder og til løbende optimering af forretningsgange og organisering.

ToldstyrelsenAdministrativt stærke medarbejdere til toldekspedition

Toldstyrelsen, Nørre Alslev

Vil du være en del af en helt særlig arbejdsplads i Nørre Alslev? I tæt samarbejde med dine kolleger varetager du den afgørende toldekspedition og kontrol af angivelsen af varer for at sikre, at virksomhederne betaler den korrekte told.

Dit arbejde i toldekspeditionen er afgørende for, om varerne kan komme ind i og ud af Danmark og EU. Du bidrager til, at toldprocedurerne i forbindelse med forsendelse, import og eksport holdes i gang, ved at sørge for nøjagtig registrering og smidigt samarbejde mellem chauffører, speditører og virksomheder. Ud over den direkte kundekontakt hjælper du kunder via mail og telefon.

Opgaverne i ekspeditionerne omfatter desuden sagsbehandling, tilsyn med dokumentation og varebestemmelser for særlige varer. Derudover vil du som medarbejder i ekspeditionen bidrage til at løse kontrolopgaver, når behovet opstår.

Toldstyrelsen
Vordingborg KommuneBorgerkonsulent til hovedomstilling/callcenter

Vordingborg Kommune

Brænder du for at yde god service, give råd og vejledning til borgerne og virksomheder, så er det dig, vi har brug for til stillingen som borgerkonsulent ved hovedomstillingen.

Der er 4 medarbejdere ved hovedomstillingen, som foruden at betjene ca. 80.000 årlige opkald til Vordingborg Kommunes hovednummer også er callcenter for Borger- & Arbejdsmarked, som består af borgerservice, opkrævning, kontrolgruppe, ydelseskontor og jobcenteret.

Arbejdsopgaver består primært af:

 • Telefonbetjening.
 • Håndtering af al fysisk og digital post til Job- og Borgerservice.
 • Administrative opgaver for Job- og Borgerservice.
ATP
Arbejdsskadesagsbehandlere til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring

ATP, Haderslev, Hillerød og Vordingborg.

Er du handlekraftig og god til at skabe overblik? Har du en uddannelsesbaggrund eller erhvervserfaring, der gør dig i stand til at arbejde med selvstændig sagsbehandling?

I Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (AES) sikrer vi, at borgerne i Danmark kan regne med en uafhængig og kvalificeret afgørelse, hvis de kommer til skade ifm. deres job. I øjeblikket er vi på udkig efter kolleger med forskellige fagligheder, der vil arbejde med juridisk sagsbehandling af arbejdsskadesager.

Konkret søger vi dig, der vil lære at:

 • vurdere om sager er omfattet af loven om arbejdsskadesikring
 • indhente relevante oplysninger for at kunne træffe juridiske afgørelser
 • træffe afgørelser om anerkendelse/afvisning
ATP
Region SjællandEr du vores nye kollega til råstofområdet

Region Sjælland, Sorø

Tror du på at gode og holdbare løsninger findes i fællesskab? Brænder du for at sikre en ansvarlig og bæredygtig råstofindvinding?

Kan du lide at bevæge dig i et komplekst område med mange interesser, hensyn og jura med plads til fordybelse omkring natur, vand, geologi og bæredygtighed? Så er du måske vores nye kollega til enheden Bæredygtig Udvikling, hvor vi er 13 medarbejdere, som har ansvar for Region Sjællands myndighedsopgaver på råstofområdet, for klima og den grønne omstilling.

Dine primære opgaver er at give tilladelser til indvinding af råstoffer. Det omfatter forhold omkring arealer, natur, jord, lovgivning og ikke mindst naboer. Men også tilsyn og efterbehandling af de arealer, hvor der sker indvinding af råstoffer.

Vordingborg KommuneAdministrativ medarbejder til Distrikt Solvang – genopslag

Vordingborg Kommune

Vi søger dig, som har evner til at være administrativ sparring og backup til distriktsledelsen. Vi søger dig, der i hverdagen kan møde borgere og personale venligt og kompetent.

Du vil sammen med kollegaer skulle løse mange forskelligartede administrative opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil være i KMD Opus vagtplan: at oprette grundplaner, dækning af vagter og sikre korrekt løn for personalet m.m. Dertil at betale regninger i KMD Opus og efterregne normeringer i Excel.

Den daglige drift som telefonpasning og andre administrative ad hoc-opgaver løser vi i tæt samarbejde.

Vi er en virksomhed i området for pleje og omsorg i Vordingborg Kommune. Vores vigtigste opgaver er at servicere borgere, der bor i vores distrikt og på plejecenter Solvang.

Næstved KommuneCenter for Arbejdsmarked søger Faglig Koordinator til ”Team Job og Kompetence”, tidligere Næstved Ressource Center

Næstved Kommune

Det tidligere Næstved Ressource Center (NRC) er i rivende udvikling og bliver aktuelt en integreret del af Center for Arbejdsmarked (CAM) under titlen ”Team Job og Kompetence”. Vi søger i den forbindelse en faglig koordinator til den udøvende beskæftigelsesindsat, idet vores nuværende koordinator har søgt nye udfordringer.

Det nye ”Team Job og Kompetence” forestår eksterne praktikker og forskellige beskæftigelsesrettede udviklingsindsatser for borgere uden job eller som er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet.

Vi betjener Næstved og omkringliggende kommuner, hvor vi arbejder med alle beskæftigelseslovens målgrupper og yder tværfaglige løsninger med en bred vifte af særligt tilrettelagte borgerforløb.

Ringsted KommuneAdministrativ medarbejder søges til barselsvikariat på Campusskolen

Ringsted Kommune

Campusskolen er en udskolingsskole, som blev etableret i 2012. Vi har ca. 700 elever og 65 lærere. Der er 7-9 spor på hver af vores 7.-9. årgange, ligesom at vi også huser kommunens 10. klassecenter, samt en specialiseret indsats.

Vi søger en struktureret person, som udover at være dygtig til det administrative arbejde, sætter pris på at arbejde med unge mennesker. Du vil få mange forskelligartede arbejdsopgaver, som du skal løse i samarbejde med skolens anden administrative medarbejder og ledelsen.

Primære opgaver:

 • Bogføring (KMD Opus økonomisystem)
 • Budgetopfølgning og afstemning af bank
 • Understøtte ledelsen i det økonomiske arbejde
 • Kalenderstyring, booking af møder, mødeindkaldelse
Kommune Konsulenterne
Vikarbureau søger socialrådgivere til Børne-, Unge- og Familieafdelinger samt Børne- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og er parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Vikarbureauet Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til vikariater i kommunernes Børne-, Unge- og Familieafdelinger samt Børne- og Handicapafdelinger i hele landet.

Vi forventer, at ansøger har erfaring med:

 • Generel sagsbehandling indenfor Familieområdet
 • Børnefaglige undersøgelser og handleplaner
 • Myndighedsopgaver ift. børn og unge med særlige behov og deres familier
 • Vedr. børn og handicap: opdateret viden på SEL § 41, 42 og 44/84
Kommune Konsulenterne
Kalundborg Kommune
Leder til Team Job i Fokus – Jobcenteret

Kalundborg Kommune

Vil du bidrage til udviklingen af Kalundborg Kommunes Jobcenter, når fremtidens beskæftigelsesindsatser skal skabes? Kan du levere stærke resultater, når kommunens beskæftigelsesplan skal realiseres? Og vil du gøre en afgørende forskel for kommunens borgere og virksomheder?

Som leder for Job i Fokus står du i spidsen for et team, der varetager beskæftigelsesindsatsen for borgere over 30 år på a-dagpenge og kontanthjælp samt integrationsindsatsen. Her leder du ca. 20-25 engagerede og erfarne medarbejdere. Du refererer til arbejdsmarkedschefen og indgår i en ledergruppe med flere nye, engagerede kræfter. Ledergruppen er kendetegnet af stor åbenhed og et helhedsorienteret fokus på at løfte vores fælles kerneopgave.

AC- konsulent til børneområdet i Næstved Kommune
Motiveres du af et udfordrende og afvekslende job på det kommunale børneområde, og har du styr på processerne?
Næstved Kommune, Næstved
Jobcenter
Konsulent til Velfærdsområdet
Velfærdsforvaltningen i Køge Kommune er optaget af udvikling af sundheds-, ældre- og socialområdet samt beskæftigelsesområdet og borgerservice.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Administrativ medarbejder
Lejre Kommune søger en administrativ medarbejder.
Lejre Kommune, Hvalsø
Jobcenter
Dynamisk og resultatorienteret virksomhedskonsulent
Stillingen er en fast stilling med fokus på unge under 30 år.
Borgerservice, Kalundborg
Jobcenter
Webredaktør søges til Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse
Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse søger en webredaktør på fuld tid eller to på deltid - til dagtilbudsområdet.
Børn, Læring og Uddannelse, Kalundborg
Jobcenter
Administrativ medarbejder til Center for Sundhed og Ældre
Har du ambitioner om at indgå i et udviklingsorienteret uddannelsesteam og være ansvarlig for de administrative opgaver i tæt samarbejde med...
Næstved Kommune, Næstved
Jobcenter