13 job matcher din søgning 13 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune
GENOPSLAG – Handicaprådgiver til Den sammenhængende ungeindsats

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Brænder du for at gøre en forskel for de unge mellem 15 og 18/23 år med funktionsnedsættelser for at de kan komme godt videre ind i voksentilværelsen, så er du måske vores nye dygtige handicaprådgiver?

I Den sammenhængende ungeindsats (KUI) har vi samlet sagsbehandling, uddannelsesvejledning og SSP-indsats i ét ungeteam. I tæt samarbejde med jobcentret og skoleafdelingen udmøntes aftalen om ”Bedre veje til Uddannelse og job”. Vi går hver dag på arbejde for sammen aktivt at gøre en forskel for unge mellem 15 og 25 år i Fredensborg Kommune.

Vi byder dig velkommen i vores team ved en god og grundig introduktion til området. Inden din første arbejdsdag, vil du modtage en introduktionsplan. Som en del af din første tid som rådgiver hos os vil du få tæt sparring fra kollegaer og faglig koordinator.

Fredensborg Kommune
GENOPSLAG – Rådgivere søges til det specialiserede Voksenområde

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Så er der godt nyt til dig der ikke fik søgt tidligere. Vi mangler de to sidste rådgivere så vores nye Center for Psykiatri og Handicap er fuldt bemandet. Søger du faglige udfordringer, medindflydelse og de bedste kollegaer skal du søge en af vores ledige stillinger i Voksenteamet. Vi har 1 fast stilling og 1 barselsvikariat.

Voksenteamet i Fredensborg Kommune er fra 1. oktober 2022 organisatorisk tilknyttet vores nyoprettede Center for Psykiatri og Handicap. Vi arbejder for at styrke og samordne indsatsen for kommunens mest udsatte borgere gennem en løsningsfokuseret tilgang.

Du bliver en del af et godt team, hvor der er stort fagligt engagement og der er godt gang i en spændende udvikling af teamets opgaveløsninger, hvor vi blandt andet målrettet arbejder med at optimere sagsgange, IT-understøttelsen af VUM og fagligheden i teamet.

Danmarks Tekniske Universitet Administrativ koordinator med gode kommunikationsevner

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Er du effektiv, god til at skabe overblik, har du et skarpt øje for administrative processer og god til at kommunikere med dine omgivelser? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger nemlig en serviceminded og proaktiv kollega til en stilling som administrativ koordinator på DTU Nanolab, Danmarks Tekniske Universitet (DTU) hvor du bliver en del af et velfungerende administrationsteam med reference til administrationschefen.

Dit primære ansvarsområde og fokus bliver opgaver indenfor følgende:

 • Planlægning, opdatering og redigering af indhold til en række interne og eksterne kommunikationskanaler, så som vores hjemmeside, intranet, nyhedsbreve m.v.
 • Drive vores sociale medieplatforme (LinkedIn, Instagram, YouTube)
 • Bindeled til vores centrale kommunikationsafdeling
Dansk Flygtningehjælp Asylafdelingen søger en dygtig hjemrejserådgiver

Dansk Flygtningehjælp

DRC Dansk Flygtningehjælp søger en ny kollega med stor rådgivningserfaring til at varetage uvildig rådgivning af afviste asylansøgere om muligheder for hjemrejse og reintegrationsstøtte. Rådgivningen af afviste asylansøgere tager udgangspunkt i den enkelte asylansøgers situation og behov, herunder at der er meddelt afslag på opholdstilladelse i Danmark, og at den afviste asylansøger har fået en udrejsefrist og skal forlade Danmark.

Dine primære arbejdssteder vil være Borgergade, Udrejsecenter Avnstrup og Udrejsecenter Sjælsmark – du kan forvente en til tre arbejdsdage ugentligt på et udrejsecenter. Derudover vil der være en del rejseaktivitet med besøg til opholdscentre og Kærshovedgård mindst fire til seks gange årligt. Endvidere vil der jævnligt være besøg i fængsler i alle dele af landet.

Behandlingsskolerne ApS
Vi søger en barselsvikar som driftskoordinator på Marianelund

Behandlingsskolerne ApS, Kvistgård

Vil du være en del af et team, som er med til at skabe de bedst mulige rammer for unge borgere med særlige behov? Og trives du med arbejdsopgaver, som omhandler drift, service og koordinering? Samtidigt med at du får muligheden for at sætte dit præg på en arbejdsplads i udvikling og vækst? Hvis du kan svare JA - så læs videre!

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Marianelund er botilbuddet Katholt og dagtilbuddet Snekken. På Katholt er fokus at skabe rolige og hjemlige rammer for vores borgere. På Katholt bor der syv borgere i hver deres lejlighed. Livsduelighed, livsglæde, struktur og tryghed er bostedets nøgleord. I dagtilbuddet Snekken arbejder vi også med ADL og livsduelighed i en miljøterapeutisk ramme med fokus på low arousal-tilgang til borgerne. Derudover er der undervisning i dansk, matematik, samfundsfag og hjemkundskab.

Behandlingsskolerne ApS
Gribskov Kommune
Sagsbehandler til Ydelsesteamet i Center for Job og Unge

Gribskov Kommune, Helsinge

Økonomi er en stor og vigtig del af de flestes hverdag og trivsel. Uanset om man er i job eller på offentlig forsørgelse. Brænder du for at sikre, at borgere på offentlig forsørgelse får de rette ydelser, så er du måske vores nye ydelsessagsbehandler i Gribskov

Teamets hovedopgave er at sikre, at borgerne får den rette ydelse til rette tid og med rette faglige begrundelse. Konkret betyder det, at du skal behandle ansøgninger og træffe afgørelser om forsørgelses- og enkeltydelser med udgangspunkt i gældende lovgivning, samt løbende følge op på at borgerne får den korrekte ydelse.

Lovgivningen på området er kompleks, og en stor del af jobbet indebærer derfor også, at du dagligt skal vejlede borgere om muligheder og begrænsninger ud fra en helhedsorienteret, socialfaglig tilgang.

Gribskov Kommune
Gribskov Kommune
Fagkoordinator til Job og Udvikling

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger en faglig koordinator til Job og Udvikling, som har juridisk og socialfaglig tyngde. En som kan agere strategisk i det faglige felt og sikre løbende faglige udvikling i teamet, såvel som på tværs i organisationen.

Du har det primære ansvar for den faglige koordinering og at sikre og udvikle fagligheden i Job & Udvikling. Du skal være med til at sikre opfølgning og fremdrift hos både teamet og den enkelte sagsbehandler og være klar på, at give differentieret vejledning til den enkelte. Datadreven ledelse er et naturligt udgangspunkt for din løbende opfølgning.

Virksomhedsservice er afgørende for at hjælpe ledige borgere ind på arbejdsmarkedet og samarbejdet her, er derfor i centrum i det faglige fokus.

Du samarbejder på tværs både med andre afdelinger i centeret og andre centre i kommunen, for at sikre kvaliteten i opgaveløsningen.

Gribskov Kommune
Gem
Kommune Konsulenterne
Kommune Konsulenterne søger socialrådgivere til Børn-, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til kortere og længere ansættelser samt diverse socialfaglige opgaver til kommunernes Børn, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet.

Vi forventer, at ansøger har erfaring med:

 • Generel sagsbehandling indenfor Familieområdet
 • Børnefaglige undersøgelser og handleplaner
 • Myndighedsopgaver ift. børn og unge med særlige behov og deres familier
Kommune Konsulenterne
Hillerød Kommune Brænder du for at yde en god borgerservice?

Hillerød Kommune

Så kan det være dig, vi står og mangler i Hillerød Kommune

Vi søger en kollega, der både kan arbejde selvstændigt med en af Borgerservices kerneopgaver, men som også kan indgå i løsningen af resten af Borgerservices mangeartede opgaver sammen med det øvrige team.

Du bliver en del af et fælles borgerservice med kerneopgave i folkeregistergruppen. Dine hovedopgaver er blandt andet sagsbehandling inden for folkeregisterområdet både ved fysisk fremmøde, på telefon eller via mail/digital post, flytninger i E-flyt og inden for CPR-lovens område.

Du skal samtidig kunne bidrage til løsningen af de mange andre opgaver, vi har i Borgerservice. Blandt andet bidrager vi alle på skift i Kontaktcentret, som er den telefoniske indgang til Hillerød Kommune, vi straksafklarer de telefoner, vi kan, vi laver MitID, NemID, pas og understøtter resten af rådhuset, hvor vi kan.

Danmarks Tekniske Universitet Divisionssekretær

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Er du drevet af at løse administrative opgaver, så vores forskere og undervisere kan koncentrere sig om det, de er allerbedst til? Så er det måske dig, vi har brug for på DTU Management, hvor vi søger en erfaren sekretær.

Som vores nye divisionssekretær vil du varetage et bredt spektrum af opgaver for vores danske og internationale medarbejdere. Desuden vil du indgå i tæt samarbejde med de andre administrative medarbejdere i divisionen og på instituttet.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Indkøb og fakturabehandling
 • Administration ifm. onboarding af nye medarbejdere
 • Bistand til tidsregistrering, udlæg- og rejseadministration
Frederikssund Kommune
Faglig teamkoordinator til Job- og virksomhedsindsats

Frederikssund Kommune

Er du reflekterende og handlekraftig – og kan du se dig selv i rollen som den, der sætter den faglige retning for beskæftigelsesindsatsen for borgere, der har brug for koordineret og tæt støtte for at komme i job, så er det dig, vi gerne vil høre fra. Som teamkoordinator i Job & Virksomhedsindsats får du her en unik mulighed for at blive en del af en afdeling med dedikerede medarbejdere, der varetager jobrettede samtaler og virksomhedsrettede indsatser for borgere på tværs af hele beskæftigelsesområdet.

Det vil være den faglige sparring og kompetenceudviklingen indenfor afdelingens myndighedsopgaver for de forsikrede ledige og borgere der er visiteret til et fleksjob, der er de primære opgaver. Du skal hjælpe med besvarelse af klagesager fra borgere og sager fra Ankestyrelsen. Udfører ledelsestilsyn ift. Konkret sagsbehandling.

Gem
Kommune Konsulenterne
Socialrådgivere til Jobcentre i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til kortere og længere ansættelser samt diverse socialfaglige opgaver til kommunernes Jobcentre i hele landet.

Vi søger myndighedsrådgivere til følgende områder:

 • Sygedagpenge, jobafklarings- og ressourceforløb
 • Forsikrede ledige
 • Revalidering og fleksjob
Kommune Konsulenterne
Sagsbehandler søges til Folkeregisterområdet
Så kan du både grave dybt og kigge op, så læs gerne videre.
Lyngby-Taarbæk Kommune, Kgs. Lyngby
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV