6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gældsstyrelsen

Fagligt stærke og målrettede sagsbehandlere til behandling af fejlramt gæld

Roskilde

Motiveres du at af muligheden for at arbejde med komplekse regler om forældelse, der gælder i forhold til inddrivelse af gæld til det offentlige, og er du effektiv i din brug af IT-systemer? Så er du måske en af de sagsbehandlere, vi søger til vores enhed i Gældsstyrelsen, Roskilde, under fagområdet Dataforbedring og Kvalitet.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, der understøtter inddrivelsen af virksomhedsgæld, hvor samarbejde og høj faglighed er i centrum for at sikre en tilstrækkelig høj effektivitet. Dine opgaver bliver bl.a. at sikre at kravene kontrolleres for retskraft og datakvalitet, med henblik på efterfølgende inddrivelse.

Gældsstyrelsen
Roskilde Universitet

HR-medarbejder til løn- og personaleadministrative opgaver

Roskilde

Har du erfaring med løn- og personaleadministrative opgaver, og kan du se dig selv i en alsidig hverdag med en stor kontaktflade og gode muligheder for at præge din opgaveportefølje?

Vi søger to nye kollegaer til RUC HR – den ene er en fast stilling som HR-medarbejder, og den er anden er et barselsvikariat.

Fælles for begge stillingerne er, at du kommer til at varetage en bred vifte af løn- og personaleadministrative opgaver – herunder lønudbetalinger i SLS/HR-løn, udfærdigelse af ansættelseskontrakter, understøttelse af rekrutteringsflow, administration af ferie, sygdom og barsel, refusionsanmodninger m.m.

Zealand Business College

International projektkoordinator til ZBC

Som Erasmus+ projektkoordinator på ZBC vil dine arbejdsopgaver blandt andet omfatte alle opgaver vedr. Erasmus+ KA1 projekter (ind- og udgående mobilitet), i et tæt samarbejde med det øvrige team.

ZBC er charter akkrediteret inden for erhvervsskolesektoren, og du vil få dine egne primære uddannelsesområder, som du bliver tovholder på, hvad end der skal sendes elever og medarbejdere til udlandet eller modtages gæster hjemme på ZBC.

Er du Roskilde Kommunes nye affaldsplanlægger?

Roskilde

Har du relevant erfaring inden for affaldsområdet, og er du interesseret i et vigtigt og meningsfuldt arbejde, hvor du kan gøre en forskel for...

Indrykket:

Roskilde Kommune mangler erfaren medarbejder til bygge- og anlægsaffald – er det dig?

Roskilde

Har du relevant erfaring inden for affaldsområdet, og er du interesseret i et vigtigt og meningsfuldt arbejde, hvor du kan gøre en forskel?

Indrykket:
Retten i Roskilde
Gem

Erfaren kontorfunktion til retssekretariatet ved Retten i Roskilde

Roskilde

Erfaren kontorfuldmægtig til retssekretariatet ved Retten i Roskilde.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV