45 job matcher din søgning 45 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 45 resultater.
ProSelectionRegnskabsmedarbejder med fokus på debitorer og finans søges til spændende virksomhed i Nordsjælland

ProSelection søger for kunde

Som regnskabsmedarbejder vil du få en alsidig arbejdsdag i en veletableret og spændende virksomhed, der gennem årene har oplevet en stabil vækst. I de kommende år vil virksomheden yderligere udvide ejendomsporteføljen markant, og derfor har virksomheden behov for ekstra ressourcer til administrationen.

Du vil indgå i et administrationsteam bestående af to andre regnskabsmedarbejdere og to ejendomsadministratorer og vil referere til virksomhedens administrations- og økonomichef. Du vil få ansvaret for dine egne opgaver samtidig med, at du vil indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Arbejdsopgaver

 • Debitorer, herunder rykning
 • Oprettelse af lejekontrakter og debitorer
 • Flytteafregninger
Dagrofa aps
Revisor med fokus på fremtiden

Dagrofa aps, Ringsted

Er du revisor eller har du en stærk økonomisk baggrund? Vil du være med til at præge fremtiden i købmandsbranchen – så er du måske vores nye kollega!

Sammen med resten af vores butiksudviklingsteam, får du ansvaret for at styrke SPAR- og MIN Købmand-butikker gennem økonomisk rådgivning. Du bliver købmandens primære sparringspartner, hvilket blandt andet indebærer opgaver som udarbejdelse af budgetter og udviklingsplaner, samt analyse og optimering af butiksøkonomien. Det er derfor helt afgørende, at du udover et bredt økonomisk fundament, har indgående kendskab til bogholderi, revision og regnskab.

VI TILBYDER

 • Et udfordrende job i en af Danmarks største dagligvarekoncerner
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Attraktive personalegoder som f.eks. personalekøb, helbredssikring og Dagrofa personalerabatter
Dagrofa aps
Region SjællandChefkonsulent med fagligt ansvar på lønområdet

Region Sjælland, Næstved

Vil du medvirke til at videreudvikle Sjællands mest effektive og dynamiske lønfunktion? Har du mange års erfaring med løn- og HR processer og har du strategisk forståelse og evnen til at begå dig i en politisk styret organisation, så har du en mulighed for at blive chefkonsulent i Region Sjællands lønfunktion.

Region Sjælland

I rollen som chefkonsulent vil du få ansvar for, at Region Sjællands ansatte får korrekt løn til tiden, og dit ansvarsområde vil omhandle mange aspekter inden for HR- og lønområdet. Det forventes derfor, at du har en stor viden omkring løn og overenskomster på det kommunale, regionale eller statslige område.

Dine arbejdsområder som chefkonsulent vil blandt andet indeholde:

 • Faglig ledelse
 • Koordinerende rolle i forhold til Løns opgaver og prioritering
 • Sparring/hjælp til specialkonsulenter og lønkonsulenter
KAR+CO
Group Controller

KAR+CO søger for Jupiter Bach i Køge

Jupiter Bach søger en erfaren international Group Controller til det financielle team på Jupiter Bachs hovedkontor i Køge.

Som ny Group Controller vil et hovedfokus være på den internationale moms, herunder at sikre compliance på international moms, der dog ikke forventes at kræve mere end ca. halvdelen af din arbejdsindsats. Stilingen indeholder derfor også opgaver med optimering samt implementering af processer og arbejdsgange, måneds-/årsrapportering, løbende controlling af balance og ad hoc-finansprojekter.

KAR+CO
Sønderup I/S, statsautoriserede revisorerUdviklingsorienteret lønkonsulent

Sønderup I/S, statsautoriserede revisorer, Ringsted

Sønderup I/S er i rivende udvikling, og vores vækst giver plads til flere dygtige lønspecialister med stor IT-erfaring til vores kontor i Ringsted.

Vi søger en udviklingsorienteret lønkonsulent med et solidt kendskab til lønsystemer og opgaven lønadministration til at drifte nogle af vores mange kunders lønfunktioner. Vi har en voksende kundeportefølje, og du vil derfor få indsigt i mange forskellige virksomhedsprocesser.

I denne stilling, vil du komme til at arbejde med løn til det private erhvervsliv, hvor lønnen er outsourcet eller hvor vi yder lønsupport til kundernes egen lønbehandling. Du vil også komme til at opsætte lønarter, finanskontering, lave systemtilpasninger, månedsrapporteringer samt ad hoc-opgaver for kunderne.

Kalundborg Kommune
Økonomimedarbejder

Kalundborg Kommune

Har du lyst til at arbejde som økonomimedarbejder i et professionelt team af økonomikonsulenter, og er understøttelse af organisationens økonomistyring og økonomikonsulenternes arbejde lige dig, så er du måske vores nye kollega. Vi har en fuldtidsstilling, som vi ønsker besat hurtigst muligt.

Du får blandt andet ansvaret for:

 • Vedligeholdelse og ajourføring af vores vidt forgrenede net af sammenkædede regneark til vores månedlige budgetopfølgning i hele kommunen
 • Beregning og hjemtagelse af statsrefusion
 • Økonomistabens regnskab og månedlige budgetopfølgning
Boligselskabet SjællandByggeøkonom/controller til Byggeøkonomi

Boligselskabet Sjælland, Roskilde

Har du lyst til at varetage økonomistyringen af nybyggerier og renoveringer for over 500 mio. kr. årligt? Kan du se dig selv i en central rolle med kontakt til kreditinstitutter, kommuner, afdelingsbestyrelser m.fl. igennem hele byggeprocessen i tæt samarbejde med de byggetekniske projektledere i vores Byggeafdeling? Så kan denne stilling være dit drømmejob.

Du vil i tæt samarbejde med vores projektledere varetage alle økonomiske og finansieringsmæssige opgaver i forbindelse med bygge- og renoveringssager. Dine opgaver bliver koncentreret omkring:

 • Udarbejdelse af anlægs- og driftsbudgetter for nybyggeri og helhedsplaner
 • Budgetlægning i samarbejde med projektlederne
 • Prognose og budgetopfølgning på byggesager
Boligselskabet Sjælland
Dansk Revision A/S
Selvstændig erfaren revisor

Dansk Revision A/S, Roskilde

KAN DU SKABE VÆRDI FOR VORES KUNDER?

Vi har tilfredse kunder, fordi vi leverer solid revision og nærværende rådgivning. Tilfredsheden opstår som summen af en lang række gyldne øjeblikke, hvor du som revisor på kontoret i Roskilde kommer til at spille en central rolle. Din daglige kundekontakt, dit nærvær og dit personlige engagement er med til at give kunderne en værdifuld oplevelse, hver gang de møder os.

Du bliver blandt andet…

 • En nærværende og kompetent rådgiver for vores kunder
 • Tilbudt en varieret hverdag med mange genrer inden for revision og rådgivning
 • God til at udnytte hele dit talent, og god til at søge sparring, når behovet opstår
Dansk Revision A/S
NomiaRegnskabskonsulent

Nomia, Roskilde

Har du styr på de klassiske opgaver indenfor bogholderi? Har du interesse og snilde indenfor de nyeste teknologier? Og kan du lide at have kundekontakt? Så er det dig, vi leder efter.

Ønsker du at være omgivet af et team af servicemindede regnskabskonsulenter, der vil gøre alt for at hjælpe vores kunder i en travl hverdag, som kan lide at arbejde med de nyeste elektroniske løsninger og have fart på. I så fald er du måske vores nye kollega.

Din faglige platform skal være solid. Du er uddannet bogholder eller økonomimedarbejder med minimum 5 års erfaring fra revisionskontor eller lignende. Du vil få din egen kundeportefølje, som du arbejder tæt sammen med - enten hos kunden eller i vores spændende bygning i Roskilde. Du organiserer selv din arbejdsdag med opgaver, kundebesøg, møder osv.

SKUBA Group
Country Manager (Truck Spare Parts)

SKUBA Group

SKUBA GROUP is one of the leading distributors of spare parts for trucks and trailers in Europe. The Group continues the business development and is looking for a COUNTRY MANAGER in Denmark.

During the first 3 months of probation period a person will be employed at SKUBA (Lithuania) as Business Development Manager for Denmark and will work individually at a home-based office. Upon successful completion of the probation period, the selected candidate will be appointed as a COUNTRY MANAGER and authorized to establish the subsidiary in Denmark.

We offer you an interesting and challenging job to develop the company and become a member of SKUBA GROUP Multinational Top Managers Team.

SKUBA Group
Trekroner Revision A/SRevisor

Trekroner Revision A/S, Roskilde

Vi søger revisor med start snarest muligt. Vi er et veletableret revisionsfirma med et team på 28 ansatte.

Som revisor hos os, forestiller vi os, at du:

 • har minimum 4 års erfaring fra revisorbranchen
 • er HD´er, eller under uddannelse til HD´er eller tilsvarende
 • arbejder selvstændigt og struktureret.

Det forudsættes, at du behersker det danske sprog såvel mundtligt som skriftligt, samt at du har et godt kendskab til IT, herunder Office-pakken.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
DLF Seeds A/S
Vil du være en del af et Finance team i en international virksomhed?

DLF Seeds A/S, Roskilde

Er du klar til en stilling, hvor du har lyst til at udvikle dig inden for økonomi og regnskab?

DLF

Til vores Finance team i Roskilde søger vi en allround regnskabs-/økonomiassistent til en fuldtidsstilling. Vort kontor ligger kun få minutters gang fra Roskilde station. Du bliver en del af en gruppe med 6 andre kollegaer, som varetager alle bogholderi-, økonomi- og regnskabsmæssige opgaver for vores danske og svenske selskaber.

Opgaverne vil være:

 • Bogføring bank, finans mm. samt afstemninger
 • Kreditorstyring
 • Debitorstyring
DLF Seeds A/S
Jobindex A/S
Business controller med god forretningsforståelse

Jobindex A/S søger for DK Beton A/S i Ringsted

”Du får et tæt samarbejde med ledergruppen og en helt central funktion med stor betydning for vores fremtid. Så hvis du er i starten af din karriere, eller du allerede har hår på brystet, så er det her en rigtig god mulighed for at gøre karriere,” fortæller din kommende kollega, controller Anders Rich.

Som controller får du ansvar for vores danske økonomiske aktiviteter, mens du sikrer vores investeringsportefølje og understøtter organisationen i alle økonomiske spørgsmål. Mere konkret betyder det, at du bl.a.:

 • er ansvarlig for budgetplanlægningsprocessen
 • er ansvarlig for investeringer og Capex-plan
 • følger op på og analyserer månedsafslutninger samt identificerer store afvigelser og konsekvenser
Jobindex A/S
Centrum Personale A/S
Analyser, rapporter og kommunikation med kolleger og samarbejdspartnere

Centrum Personale A/S søger for kunde i Roskilde

En stilling i en salgs- og servicevirksomhed i Roskilde, som oplever positiv udvikling

Er du stærk til Excel? Kan du opspore tal og informationer? Er du først tilfreds, når alt er korrekt oprettet og koordineret? Og vil du gerne understøtte og kommunikere med dine kolleger, så salgsorganisationen kan blive endnu bedre?

Så er det denne stilling, du skal søge; Vi kigger efter en medarbejder til vores kunde i Roskilde – en salgs- og servicevirksomhed, som oplever vækst og har ambitioner om at fortsætte den positive udvikling.

Med fokus på detaljen og god struktur giver du overblik over salgsaktiviteterne:
I denne virksomhed kommer du til at koordinere og samarbejde med en gruppe produktansvarlige samt salgsafdelingen, så der bliver skabt et godt overblik over alle salgsaktiviteterne.

NettoStrategi- og projektchef for Netto Group CEO

Netto, Køge

Vi har sendt den forrige strategi- og projektchef videre i organisationen og nu leder vi efter en en ny ambitiøs, omgængelig og driftig højre hånd til at hjælpe CEO'en og lederteamet i Netto.

Opgaverne er stærkt alsidige og inkluderer:

 • Hjælpe CEO'en og lederteamet med analyser, præsentationer og mødeforberedelse
 • Lede og drive højt prioriterede projekter på tværs af organisationen
 • Sikre klare og implementerbare forretningsplaner samt opfølgning
 • Facilitere samarbejder på tværs af interne og eksterne interessenter

Dette er jobbet, hvor du kan bruge din erfaring som konsulent og samtidig få unik erfaring og forretningsindsigt i international retail. Forventningen er derfor også, at den rigtige kandidat kan gå videre til en relevant lederstilling efter ca. 2 år i Netto eller Salling Group.

BDO
Revisor med solid revisionserfaring søges til BDO’s afdeling i Kalundborg

BDO

Er du stærk indenfor revision og ønsker at arbejde i en spændende videnorganisation, så har vi allerede gjort plads til dig på vores kontor i Kalundborg.

Som revisor hos BDO i Kalundborg får du ansvar og mulighed for at vokse i jobbet og spændende arbejdsdage sammen med 16 topmotiverede kolleger.

Dine primære opgaver:

 • Dit fokus er på revision, udviklingsmuligheder, kvalitet og effektive arbejdsgange til gavn for vores kunder.
 • Revisions- og regnskabsudarbejdelse.
 • Teamledelse.
BDO
Adsbøll Entreprise A/SPROJEKTCONTROLLER TIL BORUP

Adsbøll Entreprise A/S

Brænder du for projektcontrolling? Kunne du tænke dig at blive en del af en spændende vækst virksomhed og et stærkt administrations-team? Så glæder vi os til at høre fra netop dig!

Som projektcontroller hos Adsbøll, på vores kontor i Borup, får du en unik mulighed for at agere som bindeled mellem alle vores funktioner. Du får ansvaret for at sikre ordentlighed i alle overdragelser og samtidigt skabe det fulde overblik på projekternes økonomi og påvirkning af det samlede regnskab og likviditet. Som projektcontroller vil du supportere og sparre med vores interne interessenter i relation til faseoverdragelser, opfølgning/kontering, fakturering mv.

Du vil desuden få et tæt samarbejde med vores dygtige controller i Adsbøll Kolding.

HR-Kompagniet A/S
Business Controller til Danmarks mest innovative forsyning

HR-Kompagniet A/S, Kalundborg

Kunne du tænke dig at blive Kalundborg Forsynings nye Business Controller, og kunne du tænke dig at arbejde i en ambitiøs organisation med fokus på bæredygtighed og innovation? Kan du håndtere komplekse analyseopgaver og har du solide IT-kompetencer? Er du også god til at foretage oversættelsesarbejdet af hårde tal til forståeligt almindeligt sprog, så er du måske Kalundborg Forsynings nye Business Controller.

Som Business Controller kommer du med reference til Økonomidirektøren til at indgå i et team i en professionel organisation, hvor nøgleordene passion, relationer, ambition og motivation er helt centrale.

Der tilbydes gode muligheder for hjemmearbejde og trivsel bliver prioriteret. Du vil være ansvarlig for økonomiske analyser og kommunikation omkring disse. Du må meget gerne have kendskab til Navision og PowerBI.

HR-Kompagniet A/S
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Udviklingsorienteret revisor søges til Beierholm, Kalundborg

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hos Beierholm er vi til for vores kunder, og du vil få god sidemandsoplæring i, hvordan du bedst aflæser deres behov og hvad det vil sige at yde en god service. Det har vi gennem årene bevist, at vi er blandt Danmarks bedste til, og vi glæder os til at lære dig, hvad der ligger bag.

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor, og som ruster dig som menneske. De udfordrende opgaver og veltilrettelagt intern undervisning vil styrke dine faglige evner så du føler dig komfortabel efterhånden som du påtager dig mere ansvar.

Du vil blandt andet arbejde med:

 • Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber samt personlige regnskaber
 • Skattemæssige opgørelser for selskaber, personlige virksomheder og hovedaktionærer
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab