123 job matcher din søgning 123 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 123 resultater.
GreyBird Pilot AcademyRegnskabsmedarbejder, deltid

GreyBird Pilot Academy, Kolind

Vi søger en medarbejder, der kan arbejde struktureret, systematisk og selvstændigt med reference til regnskabschefen.

Din tilgang til opgaverne er grundig og detaljeorienteret, og du sætter en ære i at aflevere et korrekt og gennemarbejdet stykke arbejde til tiden. Jobbet indeholder en del rutineprægede opgaver, hvilket vi forventer, at du har det godt med.

Dine primære opgaver

 • Daglig bogføring
 • Fakturering
 • Afstemningsarbejde
 • Ansvar for SU-administration
Lars Larsen GroupFinancial controller til barselsvikariat

Lars Larsen Group, Brabrand

 • Vil du være en del af det team, der har det overordnede ansvar for regnskabsaflæggelsen for både koncern- og datterselskaber relateret til LARS LARSEN GROUP?

”Du bliver en del af teamet, der står for al regnskab og controlling, og vi har virkelig brug for en ny kollega, lige nu og her, så du får masser af muligheder for udvikling og ansvar,” fortæller Head of Accounting & Controlling, Niels Stensgaard Christensen.

Stillingen giver dig rig mulighed for at komme i dybden med dit fag i en virksomhed, der er gennemsyret af at være familieejet og have fødderne solidt plantet i den jyske muld.

Du har en relevant økonomisk uddannelse som f.eks. cand.merc.aud., men det kan også være, at du er revisionsuddannet kombineret med HD(R) eller tilsvarende. Det er en fordel, hvis du har nogle års erfaring inden for revision eller finance controlling i en økonomifunktion.

Er du vores nye kollega?

SkattestyrelsenSagsbehandler til erhvervsområdet i Skattestyrelsen, Skive

Skattestyrelsen

Vil du være med til at sikre, at erhvervsdrivende kan få genoptaget deres skatteansættelse og dermed sikre at der sker en korrekt indberetning og afregning? Har du lyst til at blive en del af en myndighed, som sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund? Så ser vi frem til at høre fra dig.

Dine opgaver vil primært være at behandle anmodninger om genoptagelser for selvstændige erhvervsdrivende. Du vil blive udfordret af mange forskelligartede og komplicerede faglige problemstillinger så som privatforbrugsberegninger, virksomhedsskatteordningen, afskrivningsloven og meget mere, herunder også momsmæssige problemstillinger.

Skattestyrelsen
Actona Company A/S
HR-SPECIALIST TIL SPÆNDENDE STILLING I EN GLOBAL VIRKSOMHED I VÆKST

Actona Company A/S, Holstebro

Har du et hjerte der banker for løn, analyser og HR-systemer og en forkærlighed for Excel?

I en stilling hvor der er mange forskelligartede opgaver, vil du i samarbejde med vores erfarne lønspecialist være ansvarlig for hele processen omkring løn, dvs. alt fra den daglige administration og månedlige lønkørsel, til udbetaling af løn til ind- og udenlandske medarbejdere samt hjemtagelse af refusioner mv. Derfor er det vigtigt, at du er systematisk og logisk i din opgavetilgang og opgaveløsning. Vi arbejder med EPOS Løn-, HR- og Portal systemer, og her får du også en stor andel i at videreudvikle og optimere processerne og brugen omkring disse systemer.

Som en del af din hverdag hos Actona Company skal du løse opgaver såsom:

 • Lønopgaver for medarbejdere i Danmark og udlandet
 • HR- og personaleadministration - herunder kontraktudarbejdelse
 • Udarbejdelse af analyser og statistikker
Actona Company A/S
Mindbiz
Debitorstyring og kundeservice ved Samn Forsyning

Mindbiz søger for Samn Forsyning ApS i Horsens

Brænder du for kundeservice, og er du skarp til debitorstyring? Ønsker du at blive en del af et stærkt fællesskab, hvor du kan gøre en forskel for at sikre professionel kundeservice for vores vand- og spildevandskunder? Så mangler vi dig!

Stillingen som Kundeservicemedarbejder er i Kundeafdelingen, som består af 12 kolleger. Vi er knudepunktet for koordinering og håndtering af kundehenvendelser i Samn Forsyning, og vores vigtigste opgaver er at sikre korrekt afregning, telefonservice, teknisk- og administrativ kundesupport.

Du får en spændende hverdag, hvor ingen dage er ens. Arbejdsopgaverne vil være centreret omkring afregning og daglig kontakt med kunderne, og nøglen til succes er lysten til god kundeservice og flair for tal, data og logik.

Mindbiz
JWL A/SBogholder

JWL A/S, Hedensted

JWL A/S søger en dygtig og erfaren bogholder.

Du kommer til at varetage følgende arbejdsopgaver:

 • Finansbogføring
 • Løbende ajourføring af bogholderiet
 • Kreditorfakturaer

Du tilbydes:

 • Fleksibel arbejdstid 30-37 timer om ugen
 • Gode arbejdsforhold
 • En sund virksomhedskultur og en flad ledelsesstruktur
Mellerup Fri- og EfterskoleForretningsfører

Mellerup Fri- og Efterskole, Randers

Vi søger en engageret og dygtig forretningsfører, til at varetage den overordnede økonomistyring samt en række administrative opgaver i vores fællessekretariat.

Smukt beliggende i Mellerup med udsigt over Randers Fjord ligger Mellerup Efterskole, Friskole og Børnehus. Vi har det seneste år udvidet organisationen, og det betyder at opgavemængden og kompleksiteten i vores fællessekretariat er vokset.

Derfor søger vi nu en forretningsfører, der sammen med vores skolesekretær skal sikre fortsat høj kvalitet i den administrative og økonomiske opgaveløsning, så vores fælles sekretariatet fortsat kan levere den nødvendige ledelsesinformation til den samlede organisation.

Vi søger en forretningsfører der:

 • er uddannet inden for revision, bank, handel og kontor – eller tilsvarende
 • har erfaring med budgetlægning, afstemning, kvartalsopfølgning og årsregnskab
 • er en stærk analytisk talknuser.
KK Wind SolutionsGroup Controller

KK Wind Solutions, Ikast

This is an interesting role within a rapidly growing market. You will have a chance to work in international business being a partner for leading companies in green energy field and to create significant wind power impact.

KK Wind Solutions

As the Group Controller you will be responsible for improving quality in all processes related to group finance, standardization of work in month closing processes as well as supporting other finance functions in creating, validating an controlling of power BI reports.

You will undertake the aspects of financial controlling, accounting and reporting within KK Group as well as development of internal policies and procedures to standardize working methods.

You role:

 • Assist the senior group controller with review and controlling of data at month close, including review of trial balances for all companies.
 • Participate in the development of strong processes around month close, forecast and budgets.
Moment AML-Officers

Moment søger for Lunar i Aarhus

Har du lyst til at blive en del af en fed arbejdsplads og lære en masse om AML? Kan du bidrage med enten erfaring, lyst eller en relevant baggrund, så kig her.

Som AML Officer bliver du en del af Aarhus-teamet, som i sekundet du læser dette, er i gang med at blive udvidet med flere kollegaer. Du får her muligheden for at træde ind i et ungt team, som alle kommer med god erfaring og lyst til at bidrage til Lunar´s succes.

Din arbejdsopgave bliver at arbejde med transaktionsmonitorering og AML-alarmer, hvor du skal sikre dig at Lunar ikke bliver brugt til hvidvaskning eller terrorfinansiering. Ved opslag i Lunar's eget system samt mere kendte systemer indenfor AML-verdenen, skal du undersøge en eventuel alarm og behandle den alt efter hvad du finder. Er der noget der skal indberettes, så sørger du for dette.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Bliv en endnu bedre revisor i nogle af Danmarks bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, Viborg

Du er allerede godt på vej, og nu er det tid til at indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Hos Beierholm er vi til for vores kunder, og vi forventer, at du har lært at aflæse deres behov og er god til at servicere dem. Du går også gerne det ekstra skridt, der er med til at sikre, at kunderne bliver hos os. Derfor er du allerede fagligt stærk og ferm til den personlige relation.

Hvilke opgaver skal du løse?

 • Revision og review af regnskaber for mindre og mellemstore virksomheder Udarbejdelse og opstilling af års- og perioderegnskaber Skattemæssige opgørelser for selskaber og personlige virksomheder
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
SkattestyrelsenMedarbejder med analytisk mindset til skatte- og moms-kontrol af erhvervsvirksomheder

Skattestyrelsen, Randers

Brænder du for kontrol og at have selvstændigt ansvar for egne sager? Har du kendskab til skat, moms, regnskab eller revision, og kunne du tænke dig varierende arbejdsdage, hvor du både foretager kontrolarbejde, varetager sagsbehandling og har selvstændigt ansvar for egne sager? Så er det måske dig vi søger som vores næste kollega i MEV 11- Randers. Brænder du for kontrol og at have selvstændigt ansvar for egne sager

Dine opgaver hos os vil primært blive kontrol inden for skat og moms. I MEV 11 arbejder vi i projekter med skatte- og momskontrol af virksomheder. P.T. har vi opgaver indenfor

 • Kontrol med virksomhedsordningen.
 • Skatte- momskontrol af dem der laver bevidste fejl.
 • Momskontrol af de virksomheder der er tvangsafmeldte eller har haft mindst 4 på hinanden foreløbige fastsættelser.
Skattestyrelsen
Swedish Match
Accounting Specialist

Swedish Match, Silkeborg

Vil du være en del af en dynamisk og international virksomhed? Er du skarp til tal, og i dit rette element når du arbejder med regnskaber?

Swedish Match Danmark søger en Accounting Specialist, som vil tage ansvaret for at drive og optimere vores bogholderi samt at supportere virksomheden med finansielle opgaver.

I samarbejde med dine fem gode kolleger i vores lokale financeteam kan vi tilbyde dig en alsidig rolle, hvor du tager ejerskab for alle funktionerne i bogholderiet. Du vil herunder være med til at:

 • Være ansvarlig for det daglige bogholderi
 • Håndtere debitor- og kreditorstyring herunder faktureringer, afstemninger og kontrol af masterdata
 • Bogføre finans- og bankkonti samt afstemning herunder lønafstemning
Swedish Match
KvadratSustainability Manager (Maternity Cover)

Kvadrat, Ebeltoft

Are you passionate about sustainability, corporate social responsibility and project management? Would you like to impact the future and drive the sustainability agenda in the Kvadrat Group? Then you might be the person we are looking for.

You will be responsible for the Sustainability strategy from development to deployment including target setting, strategic choices in terms of recommended activities based on their impact and required investment and sub-projects e.g. Carbon Neutrality, circularity. This besides driving the CSR agenda.

Besides the Sustainability strategy your responsibility will be to:

 • Own and execute the sustainability and CSR agenda including information sharing, training cross business functions, brands and production entities
 • Implement and maintain sustainability initiatives throughout the organization in close collaboration with key stakeholders
Arla Foods
Business Controller, Supply Chain Finance, Controlling DK - Holstebro

Arla Foods

Would you like to work with a broad interface, where you will be challenged both professionally and personally? Would you like a great foundation for your future career in Arla Foods? Do you want to be the sparring partner for our operation sites and develop yourself and your skills?

As Business Controller you will focus on challenging and standardizing existing procedures to ensure that we improve our efficiency and quality on an ongoing basis. You take action on deviations and follow up on the corrective actions in collaboration with Business Partners and the dairy management.

You will be responsible for

 • Support on weekly reporting via PowerBI
 • Monthly reporting and controlling of dairy results and KPIs
 • Local and global process optimizations in the economy function
Arla Foods
Hardsyssel EfterskoleRegnskabsmedarbejder

Hardsyssel Efterskole, Struer

Vi søger en glad og imødekommende regnskabsmedarbejder med sekretærfunktion pr. 1. august 2020. Vi er en bred efterskole med 50 år på bagen, ca. 110 sprudlende elever og 30 engagerede kolleger. Her er der sjældent to dage, der ligner hinanden, og det er derfor vigtigt, at du er god til at arbejde selvstændigt og kan håndtere at have mange opgaver på din to-do-liste.

Dine opgaver vil omfatte:

 • Daglig håndtering af skolens mail
 • Vedligeholdelse af databasen over nuværende og kommende elever
 • Bogføring af fakturaer og indbetalinger
 • Betaling af regninger
 • Afstemning af bankkonti
Vestas Wind Systems A/S
Purchaser

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Would it motivate you to have a job where you get the responsibility to make a real difference? Are you ready to grow your career in a truly global organisation where you set the limit for your development? We are looking for a Purchaser to join our ambitious team in Global Procurement.

As Purchaser, you will join a committed and engaged team with a high level of strategic exposure within Vestas. Your everyday activities will be characterised by a high activity level and the requirement to engage in, handle and prioritise between multiple different projects.

We offer you an exciting job with great opportunities for professional and personal development within the leading company in the renewable energy industry.

Vestas Wind Systems A/S
Bang & Olufsen A/S
FP&A Controller

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby or Struer

Join us to become the heart of budget and forecasting processes in a global company with multiple product categories, sales units and production facilities – and contribute to the development and continuous improvement of an aspiring world-class finance organisation.

In this crucial role, you will be responsible for our budget and forecasting processes with everything they entail, including systems (currently FCC/Solitwork), templates, ownership of P/L, balance, FCF, NWC, etc. Moreover, you will be a key problem-solver, crunching numbers and performing deep-dive analyses to make sense of complicated issues. You will also:

 • Prepare budgets once a year and forecasts three times a year
 • Take data responsibility for templates, calculations and reports from FCC/Solitwork
 • Embed organisation changes, including updating allocation keys
Jyske Bank
Kvantitativ analytiker med interesse for validering af modeller

Jyske Bank, Silkeborg

Brænder du for at arbejde med kvantitative modeller, og har du lyst til at være en del af et højt fagligt miljø i en rivende udvikling, så har vi et spændende job til dig.

Vi søger en ny medarbejder til afdelingen Validering og Non-Financial Risk, som vil være med til at løfte og videreudvikle valideringen af Jyske Banks risikomodeller.

Arbejdet med validering er et centralt element i Jyske Bank koncernens risikostyring. Valideringsfunktionen overvåger og kontrollerer løbende de statistiske risikomodeller, der anvendes i Jyske Bank. Risikomodellerne anvendes både i forhold til koncernens kapitalopgørelser og i forhold de priser, der stilles til kunderne. Arbejdet med validering giver således detaljeret indsigt i områder, som har stor betydning for Jyske Bank koncernen.

Jyske Bank
Vølund Varmeteknik
Controller

Vølund Varmeteknik, Herning

Ønsker du at arbejde med økonomiopfølgning og analyser i en handelsvirksomhed, der udbyder varmetekniske løsninger til den danske byggebranche, og som er i kraftig vækst? Så er det dig vi mangler.

Sammen med økonomichefen vil du få ansvar for en lang række opgaver, blandt andet:

 • Salgsrapportering og profitabilitetsanalyser
 • Udarbejdelse af månedsrapportering
 • Opfølgning på interne projekter

Som vores nye kollega kan vi tilbyde dig et job i en solid og velfunderet virksomhed i vækst, hvor vi lægger vægt på, at du har stor indflydelse på planlægning af din dagligdag og dine arbejdsopgaver.

Vølund Varmeteknik
Lidl Danmark K/S(Junior) Project Manager Accounting, Finance and Tax

Lidl Danmark K/S, Kolding/Tranbjerg

Brænder du for at arbejde med projekter, IT-systemer og de daglige opgaver i Accounting, Finance og Tax? Og vil du sætte dit præg på udviklingen i afdelingerne på Lidl Danmarks hovedkontor? Så er du måske vores nye (Junior) Project Manager.

Om jobbet

 • Projektorienteret arbejde i Accounting og Finance
 • Test af SAP FI/MM system releases
 • Supportere og eksekvering af tekniske test

Vi tilbyder

 • Mulighed for at præge jobbet, virksomheden og din egen faglige udvikling
 • Grundig oplæring, herunder vil du blandt andet skulle én til to uger til Tyskland og et andet Lidl land i Europa på et introduktionsforløb
 • I Danmark vil du gennemgå grundig træning i de forskellige afdelinger, herunder Accounting, Finance og Merchandise Accounting. Dette vil sikre at du har de bedste forudsætninger for at fungere i krydsfeltet mellem afdelingerne
Lidl Danmark K/S