16 jobannoncer matcher din søgning 16 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Administrations- og Servicestyrelsen

Business Intelligence-analytiker – med fokus på statistiske analyser af HR-data

Herning

Ønsker du at arbejde med dataanalyse og BI i en HR-afdeling? Kan du skabe ny viden gennem statistiske analyser, som kan understøtte Skatteministeriets koncern i at arbejde strategisk med HR-data?

Vi er i fuld gang med at opruste vores analytiske kompetencer, hvor der er fokus på statistiske analyser af HR-data, og du vil blive en del af denne rejse. Din primære opgave bliver at udarbejde statistiske analyser af HR-data, som skaber indsigt og værdi for vores samarbejdspartnere i Skatteministeriets koncern. Du vil samtidig skulle bidrage med at omsætte komplekse analyser på en lettilgængelig måde.

Administrations- og Servicestyrelsen
Administrations- og Servicestyrelsen

Business Intelligence-analytiker – med flair for data, analyse og BI-rapportering

Herning

Kunne du tænke dig en hverdag, hvor du er i tæt kontakt med styrelserne og leverer indsigt til forretningen via ad hoc-dataudtræk og udvikling af faste dataløsninger og BI-rapporter?

Du vil bidrage til teamets kontinuerlige drift af BI-rapporter og faste HR-data-leverancer. Det kræver en høj grad af detalje- og forretningsforståelse. Opgaverne spænder bredt fra udarbejdelsen af faste årshjulsleverancer til ad hoc-dataudtræk og -analyser på forespørgsel fra forretningen. Du vil få berøring med data indenfor blandt andet ansattes stamdata, sygefravær, personaleomsætning mv.

Administrations- og Servicestyrelsen
Gem
Sagro I/S

Trainee i Regnskab

Esbjerg Ø, Billund, Herning eller Holstebro

Vil du gerne have en god allround uddannelse inden for økonomi? Så burde du overveje SAGRO. ”Hvad er det?” tænker du måske. Og det kan vi godt forstå, for vi er ikke noget verdensfirma. Men det behøver vi heller ikke være for at være en virkelig god arbejdsplads

Hvorfor skal du arbejde hos SAGRO, og hvad får du ud af det?

  • Du får hurtigt ansvar for kunder. Når der arbejdes med landbrug, er det lidt anderledes end andre kunder. Og med anderledes mener vi, at møder af og til bliver taget ved bordet i køkkenet og ikke i et mødelokale. At arbejde sammen med landmænd er anderledes jordnært end andre kundetyper, hvilket selvfølgelig gennemsyrer SAGRO.
Sagro I/S
Vestjysk Bank A/S

Kreditanalytiker til Koncern Kredit, Rapportering og Analyse

Herning

Har du stærke analytiske kompetencer, og kan du gøre komplicerede problemstillinger forståelige for andre?

I Koncern Kredit, Rapportering og Analyse i Vestjysk Bank laver vi blandt andet porteføljekontroller, nedskrivningsberegninger og ledelsesrapportering på kreditområdet. Du vil få stor indflydelse på egen arbejdsdag og arbejdsindhold, og du skal kunne trives med en høj grad af frihed under ansvar, hvor du med det samme får et stort ansvar for de opgaver, som følger med jobbet.

Dine primære ansvars- og arbejdsområder vil bl.a. være:

  • Drift af bankens kontroller på kreditområdet
  • Rapportering til direktion og bestyrelse
  • Drift af bankens nedskrivningsmodeller
Vestjysk Bank A/S
Gem
Sagro I/S

Økonomirådgiver

Esbjerg, Billund, Herning eller Holstebro

Du kunne fristes til at tro, at du skal være meget skarp på tal og mindre dygtig til mennesker, hvis du skal arbejde som økonomirådgiver.

Men hos SAGRO ser vi faktisk helst, at du er rigtig dygtig til mennesker, og så kan vi forbedre dit faglige udgangspunkt.

Du skal få energi af at kunne forklare landmanden, hvorfor f.eks. virksomhedsordningen er som den er, og hvordan man skal bruge det til sin strategi. En form for tolk kan man nok kalde det, der omsætter komplekst (for kunden) stof.

Sagro I/S
BDO
Gem
BDO

Revisor søges til BDO i Herning

Herning

Kan du se dig selv i en dagligdag med ansvaret for egne kunder, et individuelt karriereforløb og stort fokus på nærværende og kompetent rådgivning? Så har du en BDO’er gemt i dig!

På kontoret vægter vi en humørfyldt hverdag med engagerede kolleger højt, og vi ønsker alle at bidrage til den gode stemning, der gør det til et rart sted at levere høj kvalitet. Indlevelse, ordentlighed og respekt karakteriserer vores kultur, og vi ønsker alle at bakke op om gode initiativer til sociale arrangementer.

BDO
EY
Gem
EY

Fremtidens revisor - bliv audit graduate i EY

Herning, Sønderborg

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Vi støtter dig. Din udvikling og læring er i fokus, og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige tempo og vej, som passer præcis til dine behov.

EY
EY
Gem
EY

Fremtidens revisor - bliv audit trainee i EY

Herning, Sønderborg

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Vi støtter dig. Din udvikling og læring er i fokus, og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige tempo og vej, som passer præcis til dine behov.

EY
Bravo Tours

Økonomimedarbejder

Herning

Brænder du for tal og økonomi, og søger du din første eller næste udfordring? Vil du arbejde i en spændende branche, hvor der er fart over feltet og med gode muligheder for faglig og personlig udvikling?

Fra første dag vil du blive mødt af et veloplagt og dynamisk økonomiteam, der i samarbejde med dig skal løfte afdelingens mange varierende opgaver.

Vi insisterer på at grine hver dag og prioriterer vores DNA højt, hvorved det gode samspil og en uformel tone er en vigtig del af hverdagen.

Temp-Team A/S søger for Vestjyllands Andel
Gem
Temp-Team A/S

Flair for tal? Bliv økonomiassistent

Herning

Drømmer du om, at være en del af en spændende virksomhed, som er i konstant udvikling? Har du flair for fakturering og bogføring?

Du får en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Virksomheden har et stort fokus på omstillingsparathed, samt er langt fremme i forhold til den digitale udvikling, samt den grønne omstilling. Du vil blive en del af et team på 10 medarbejdere med en uformel omgangstone og plads til alle.

Gem
Sagro I/S

Revisorassistent

Esbjerg Ø, Billund, Herning eller Holstebro

Med egen kundeportefølje vil dine 3 vigtigste arbejdsopgaver være:

  • Gennemførelse af revision og udvidet gennemgang
  • Udarbejdelse af årsrapporter og skattebilag
  • Løbende assistance til vores kunde

Hos er der mulighed for et fleksibelt arbejdsliv og stor forståelse for, at det hele skal hænge sammen.

Sagro I/S
Partner Revision

Økonomiassistent

Herning

Har du solid erfaring med bogføring og lønadministration? Og trives du med at løse afvekslende opgaver og yde den bedste service for forskellige erhvervskunder?

Du kommer til at servicere og være vores kunders bogholderifunktion, da vi håndterer vores kunders ønsker og behov.

Du får en spændende og afvekslende hverdag. Du bliver en del af et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, korte beslutningsprocesser og stor selvstændighed.

Partner Revision
Mølholm HR Resursen søger for Zystm A/S
Gem
Mølholm HR Resursen

Økonomiassistent til spændende opgaver indenfor administration og bogholderi

Herning

Zystm oplever markant vækst, og derfor har vi behov for at styrke vores økonomiafdeling med endnu en kompetent medarbejder.

Vi har brug for dig, der ønsker at arbejde 37 timer, og som synes det er sjovt med forskellige administrative opgaver i en travl hverdag. Bogholderiet bliver omdrejningspunktet for din dagligdag med b.la ansvarlig for debitor, kontoafstemninger, bogføring, løn til timelønnede, faktureringer mm.

BDO
Gem
BDO

En karriere med muligheder - bliv revisortrainee hos BDO med opstart september 2024!

Kalenderen siger september 2024, og du er mere end klar til at kickstarte din karriere hos et af landets førende revisionshuse.

Hos BDO har du mulighed for at blive revisortrainee mange steder rundtomkring i Danmark, og du kan specialisere dig inden for to forskellige retninger: rådgivning og revision af små og mellemstore virksomheder og rådgivning og revision af store organisationer.

Bliver du trainee i BDO, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses- og udviklingsforløb.

BDO
Gem
Sagro I/S

Økonomiassistent

Esbjerg, Billund, Herning eller Holstebro

Du skal blive økonomiassistent hos SAGRO, hvis du gerne vil kunne styre din hverdag ligeså meget, som du styrer regnskaber.

Helt grundlæggende læser du nok dette, fordi du godt kan lide tal og struktur.

Det er bare rigtig vigtigt for os, at du også kan lide fællesskab. Her løser vi tingene sammen. Det betyder, det er naturligt for dig at spørge om hjælp og hjælpe andre.

Sagro I/S
Gem
Sagro I/S

Økonomiassistent til lønservice

Holstebro, Esbjerg, Billund eller Herning

Hos SAGRO har vi enkelte økonomiassistenter, som også månedligt kører løn for vores kunder. Det betyder, at du arbejder som økonomiassistent noget af tiden, og noget af tiden laver du løn.

Det giver et fint afbræk i det normale arbejde, og så kan jeg godt lide kontakten med kunden. Til slut kan alle jo godt lide at få deres løn, så jeg er jo med til at gøre folk glade.

En af dine (måske) kommende kolleger
Sagro I/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV