4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gældsstyrelsen

Datageneralist med skarpe formidlingsevner

Ringkøbing

Har du en indre detektiv gemt i dig, hvor du drives af at dykke ned i rå og komplekse datamængder og er du dygtig til at formidle essensen af dem?

Som vores nye kollega i Borgere, styring og proces vil du skulle understøtte ledelsen i den daglige drift, hvilket indebærer produktionsopfølgning, hvor du bl.a. hjælper med at synliggøre produktionsstatus samt beregning og anvendelse af ressourcer. Med din oparbejdede viden som datageneralist vil du skulle gøre rå og komplekse datamængder forståelige for primært interne interessenter, men også eksterne interessenter.

Gældsstyrelsen
Gem

HR-lønmedarbejder søges til MENY Søndervig

Ringkøbing

Vi søger en engageret og erfaren HR-lønmedarbejder, der vil være ansvarlig for forberedelse af løn, pension og refusion. Stillingen er på 25-30 timer ugentligt, med mulighed for hjemmearbejdsdage.

Du får mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage. Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk butikskæde, som giver mulighed for personlig og faglig udvikling.

Meny
Ringkjøbing Landbobank

Graduate Program

Ringkøbing

Se video om Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank som arbejdsplads

Afslutter du din kandidat til sommer? Så bliv en del af bankens Graduate forløb, der starter til september 2024.

Programmet strækker sig over 18 måneder og er designet til at udvikle dine kompetencer yderligere i en spændende finansiel virksomhed.

Arbejdet består af meningsfulde opgaver inden for områder som Risk Management og Financial Management, hvor du kommer rundt omkring flere funktioner.

Ringkjøbing Landbobank
Gem
JKS

Passioneret og engageret økonomimedarbejder søges ved Ringkøbing

Ringkøbing

Brænder du for tal og bogføring, og stortrives du med varierende arbejdsdage?

Indrykket:
Hentet fra JKS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV