12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

A/S United Shipping and Trading

Global Graduate Program

Middelfart or Hellerup

Managing risk is challenging and rewarding. If you enjoy working with stakeholders, creating value for our clients, and supporting our growth strategy, a great career awaits you at GRM.

We invite you to be part of a graduate program represented by four internal brands covering bunker trading, sourcing, hedging solutions, and physical supply expertise.

A/S United Shipping and Trading
Sampension A/S

Erfaren Controller til Koncernregnskab

Hellerup

Vil du arbejde med automatiseringsudvikling og være med til at opretholde sikkerhedsniveauet og compliancekravene i vores kritiske infrastruktur, som drifter Danmarks økonomi?

Som vores nye kollega skal du være med til udvikle automatiseringsløsninger og sikre, at vi er i fremdrift. Du skal også være med til at optimere vores indsigt omkring sårbarhedsbilledet i infrastrukturen og håndtere sårbarheder i relation til den aktuelle risiko.

Sampension A/S
PwC
Gem
PwC

Erfaren skatterådgiver - bliv del af et fællesskab med fokus på compliance indenfor selskabsskat

Hellerup

Til vores Compliance & Wealth-afdeling har vi brug for flere gode kollegaer til at være en del af det hold, der fokuserer på at hjælpe vores kunder med at holde styr på selskabsskatten og de mange skattemæssige rapporteringer.

I Compliance & Wealth har vi forskellig faglige profiler og kompetencer, men fælles for os alle sammen er, at vi synes, det er sjovt og spændende at gå på arbejde hver dag og arbejde med vores kunder og være sammen med vores dejlige kollegaer. Vi værner som afdeling omkring vores fællesskab. Vores organisatoriske struktur er meget flad, og du vil derfor opleve, at der i det daglige arbejde er kort fra dig og til directoren/partneren på de enkelte opgaver.

PwC
Gem
Basico P/S

Senior Manager til implementering af ESG

Hellerup

Vil du hjælpe større virksomheder med at udvikle ESG? Og har du allerede erfaring med roadmap, design, indsamling, controlling og rapportering af ESG?

Du vil bidrage med operationel rådgivning og en andel hands-on opgaveløsning, da vores kunder er på forskellige stadier af ESG-rejsen, og vores projekter spænder bredt.

Hverdagen foregår typisk ude hos kunderne, og om fredagen arbejder de fleste konsulenter fra Basico-kontoret, hvor der er mulighed for at dyrke det faglige og sociale fællesskab.

Lærernes Pension

Udadvendt financial controller med sans for forretning og optimering

Hellerup

Er du typen, der tager en udfordring op og får den løst – også selvom du ikke har prøvet det før?

Regnskabsafdelingen i Lærernes Pension har travlt og søger en analytisk Financial Controller med erfaring inden for finanssektoren.

Ud over regnskab- og controllingopgaver, har afdelingen også en række opgaver i forhold til unoterede investeringer, hvor der arbejdes sammen med både investerings- og risikoafdelingen.

Lærernes Pension
Horten Advokatpartnerselskab

AML Controller til Hortens Interne Compliance-team

Hellerup

Vil du være en vigtig bidragsyder i Hortens indsats mod hvidvask og terrorfinansiering? Har du interesse i at arbejde i et miljø med høj faglighed og professionalisme? Og vil du være en del af et stærkt team i en moderne advokatvirksomhed? Så er du måske Hortens nye AML Controller til vores kontor i Hellerup.

Vi tilbyder et job med gode muligheder for faglig udvikling og sparring. Vi er et lille team, men jobbet har en bred berøringsflade internt med kolleger i hele landet, men også eksternt med vores klienter.

Horten Advokatpartnerselskab
PwC
Gem
PwC

Kundevendt rådgiver til løsning af faglige problemer indenfor blandt andet regnskabsaflæggelse

Hellerup

Vil du hjælpe danske virksomheder med at løse komplekse regnskabsfaglige udfordringer inden for årsregnskabsloven og de internationale regnskabsstandarder (‘IFRS’) samt udvalgte selskabsretlige og fondsretlige problemstillinger,), omstruktureringer, fusioner og spaltninger?

Som Manager/Senior Manager i CMAAS vil du i samarbejde med dit team dagligt hjælpe vores kunder, der typisk omfatter mellemstore og store danske virksomheder.

Vores opgaver spænder bredt, og der er derfor gode muligheder for at vælge et område, du ønsker at blive specialiseret indenfor, eller at have større bredde i din rådgivning.

PwC
Gem
Monjasa

Derivatives Trader

Hellerup

Se video om Monjasa som arbejdspladsAre you ambitious with a keen commercial sense, ready to take on a vibrant role in derivatives trading, overseeing derivative trades for the Northwest Europe and Mediterranean regions, executing commodity swaps and futures, managing oil price risk and fine-tuning hedging strategies?

We aim to inspire our business partners and become first choice by challenging status quo with our original solutions.

Monjasa
PwC
Gem
PwC

Erfaren kollega til revisionsfaglig afdeling

Hellerup

Vil du være med til at sætte retningen for PwCs revisionsfaglige afdeling? Kunne du tænke dig at være med til at implementere “morgendagens” revision? Kan du lide at fordybe dig i revisionsmetode og lovgivning og understøtte revisionsforretningen i effektiv revision efter højeste kvalitetsstandarder?

I revisionsfaglig afdeling i PwC understøtter vi vores revisionsforretning med implementering af revisionsstandarder, ESG assurance, digitalisering af revisionsprocessen, vejledninger og eksempler, “help-desk” inden for revisionsfaglige problemstillinger osv.

PwC
Gem
Basico P/S

Finance Consultant – Intern finans

Hellerup

Søger du nye udfordringer inden for Accounting? Og brænder du for at komme hele vejen rundt i regnskabsafdelingen? Så er det dig, vi leder efter.

Du vil arbejde med højt automatiserede processer og bl.a. varetage følgende opgaver:

  • Deltagelse i salgsfakturering
  • Registrering/bogføring af kreditorbilag via Document Capture

Vi har en flad organisationsstruktur og et åbent samarbejde på tværs af afdelinger og niveau.

Du får derfor et bredt netværk og adgang til ny viden og et væld af fagligheder.

Sampension A/S

Risikoanalytiker til risikostyring på pensionsområdet

Hellerup

Kan du se dig selv i et job, hvor du håndterer store datamængder samt komplekse sammenhænge og omsætter dem til konkrete analyser?

Vi søger en nysgerrig og skarp risikoanalytiker med stærke samarbejdsevner, der vil være med til at sætte præg på den fremtidige udvikling af Risikostyring og Værdiansættelses opgaveportefølje, med primært fokus på udvikling af modeller, overvågning af finansiel risiko, bidrage til ledelsesrapportering samt analyser.

Sampension A/S
Amc North Advokatanpartsselskab

Mindre ejendomskontor søger erfaren ejendomsadministrator på deltid

Hellerup

Vi er to virksomheder, der har slået os sammen for at vokse og danne et større forretningsområde inden for udvikling og administration af ejendomme, og i den forbindelse søger vi en dygtig ny medarbejder.

Vi leder efter en ny ejendomsadministrator til vores team, som er superbruger i Unik Bolig, og som har en stor rutine i alle de arbejdsgange, der er i en ejendomsadministration.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV