4 job matcher din søgning 4 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Carl Ras A/S
Teamleder til centrallager

Carl Ras A/S, Herlev

Vil du være en del af en virksomhed, der vil være branchens bedste arbejdsplads? Og trives du bedst i orkanens øje? Så er du måske vores nye teamleder på Centrallageret i Herlev

Som teamleder på vores centrallager bliver du en del af … … et stort professionelt team på 40 medarbejdere, som hver dag arbejder benhårdt på at indfri vores kundeløfte. Du bliver en del af en virksomhed, der arbejder efter mottoet: "Hos Carl Ras går du ikke forgæves", og hvor teamwork og højt serviceniveau er kvaliteter, vi også forventer af dig.

Fra centrallageret betjener vi dagligt alle vores glade kunder samt vores snart 19 butikker, og tempoet er højt. Du bliver en del af et hold på 4 teamledere, der refererer til den assisterende lagerchef, og som har til opgave dagligt at sikre at alle ordrer kommer ud til vores kunder til aftalte tid, samt at alle processer lige fra varemodtagelse til færdig forsendelse følges og ressourcefordelingen er optimal.

Carl Ras A/S
Carl Ras A/S
Supply Chain koordinator

Carl Ras A/S, Herlev

Vil du være en del af en veletableret dansk- og familiejet virksomhed, som er blandt Danmarks absolutte bedste arbejdspladser, er markedets førende specialist og vil du være med til at sikre overholdelse af vores kundeløfte ift. varetilgængelighed i alle salgskanaler? Så kunne du sagtens være vores nye kollega til Supply Chain-teamet i Herlev.

Som Supply Chain koordinator får du det samlede ansvar for en gruppe leverandører og dermed forsyningsansvaret hele vejen fra leverandør til kunde. Du sikrer, at samtlige ordreforslag og indkøb bliver håndteret og fulgt op på dagligt, ligesom du har stort fokus på lagerrotation og lagerværdi i tæt samarbejde med leverandører og interne interessenter. Du overvåger dagligt varetilgængeligheden fra dine egne leverandører og sikrer den optimale varerotation.

Carl Ras A/S
BK Medical
Customer Service Assistant

BK Medical, Herlev

Vil du gøre en forskel for patienterne ved at give lægerne de bedste ultralydsskannere? Er udvikling, troværdighed, løbende forbedringer og teamspirit ord, som appellerer til dig, så tror vi, du vil trives godt i vores Customer Service team på i alt 4 kolleger.

Customer Service teamet i BK Medical håndterer den administrative proces fra ordreoptagelse, koordination med vores produktionsplanlægnings team i både Danmark og USA, samt forsendelse til vores kunder rundt om i verden. Du skal derfor samarbejde med erfarne kolleger i hele verden.

Jobbet:

  • Shipping af ordrer til alle dele af verden gennem transportører repræsenteret i Danmark og USA indenfor både kurer, luft og bil
  • Udfærdigelse af dokumenter, booking og advisering
  • Løbende ordrebehandling, rembursbehandling og fakturering
BK Medical
Inbound Supply Chain koordinator med fokus på leverancer fra Østen
Imerco er Danmarks og Skandinaviens største butikskæde inden for køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør.
IMERCO, Herlev
IMERCO
Indrykket: