405 job matcher din søgning 405 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

VIP Construction ApSBogholder med solid erfaring

VIP Construction ApS, Hedehusene

Er du solidt funderet bogholder med godt overblik og sans for detaljen? Så er du måske den, vi søger som vores nye bogholder og administrative blæksprutte i VIP Construction ApS.

VIP Construction ApS søger en dygtig erfaren bogholder og administrativ blæksprutte til styring og udførelse af hele virksomhedens bogholderi, regnskaber, lønudbetalinger samt fakturering, sagsøkonomi, drift- og likviditetsbudgetter, diverse indberetninger, kontoradministration og dokumentationsarbejder og forefaldende kontorarbejde for alle og hele virksomhedens ansatte og ledelse.

Vi er en alsidig entreprenørvirksomhed med 1 direktør, p.t. ca. 5-7 funktionærer samt ca. 15-20 ansatte til byggearbejder, primært på Sjælland.

Atea A/SConsulting Booking Coordinator

Atea A/S, Ballerup eller Aarhus

Consulting Booking er et kompetent, struktureret og meget pligtopfyldende team. Du vil have daglig kontakt med vores kunder, konsulenter og salgsorganisation. Som Coordinator er det dit job at tage vare på hele forløbet fra forespørgsler på konsulenter, til udvælgelsen og frem til opgaven er gennemført, tidsregistreret og faktureret. Du sikrer, at vores kunders behov for implementeringsprojekter og service håndteres professionelt fra modtagelse til vi har løst opgaven.

Dine primære opgaver som Consulting Booking Coordinator

 • Modtagelse og rettidig håndtering af opgaver og fejlmeldinger
 • Bookning af konsulenter til serviceopgaver og koordinering af konsulenter til komplekse implementeringsprojekter
 • Sagsopfølgning, afslutning og fakturering
Lendo ApS
Costumer consultant

Lendo ApS, København

Vil du være en del af en førende og voksende fintech-startup?

Vores mission er at hjælpe danskerne til bedre lån. Vi vil ændre magtbalancen på lånemarkedet, så det bliver kunderne, som står stærkes

Lendo har allerede hjulpet over en million forbrugere i Norden med at spare penge i forbindelse med låntagning.

Kan du se dig i følgende?

 • At have frihed under ansvar
 • At have fri i weekenderne
 • At arbejde i åbent kontor i Boltens Gård med to tagterrasser sammen med et ungt og dynamisk team
 • Hjælpe og rådgive kunder med at finde den bedste løsning

Så se mere her

Lendo ApS
Moment Kundeservicemedarbejder

Moment søger for Unisport i København

Timingen er perfekt – EM i Danmark og en mulighed hos Unisport i København, kunne det være bedre? Læs mere her.

Du bliver en del af Team Nordic hos Unisport, som sidder og supporterer kunder fra Sverige, Norge og Danmark. Som kundeservicemedarbejder skal du tage imod indgående henvendelser på telefon, mail og chat.

Det vil primært være danske kunder på telefon og svenske/norske henvendelser på mail og chat – Kan du ikke svensk eller norsk, så finder vi ud af det. Det vigtigste er at du brænder for god kundeservice.

Vi håber, at du interesserer dig en hel del for fodbold – nu hvor det er hos Unisport. Det er en stor fordel, at man kender til fodboldverdenen på forhånd.

StudentConsulting Danmark ApSFinnish speaking Customer service Agent for Nelly.com in Copenhagen

StudentConsulting Danmark ApS recruiting on behalf of Nelly.com

Would you like to work in one of the Nordics most well-known online fashion shops? Are you service minded and always aiming at delivering a positive customer experience? Then you are the one we are looking for.

Nelly.com offers a workplace where the employees are full of energy and passionate for what they do. The pace is high, and the communication is quick and simple. For the right candidate there are good development opportunities and there are good employee benefits if you love fashion!

The tasks primarily consist of giving Nelly.com’s finnish speaking customers the best possible service by answering mails. Other administrative tasks can also be part of the job, but the primarily task is providing customer service by finding the best solution for each costumer.

KL
Barselsvikariat - Chefsekretær til KL's Center for Digitalisering og Teknologi

KL, København

Er du initiativrig, lærenem og god til at bevare overblikket? Er du serviceminded og ikke skræmt af tal? Så er det dig, vi har brug for i barselsvikariatet som chefsekretær i Center for Digitalisering og Teknologi.

Centeret er delt op i to sektioner, hvor du vil sidde som chefsekretær i sektionen ”Digital politik og Borgerservice”. Samarbejdet mellem de to sektioner er tæt, og du vil dagligt samarbejde med den anden sekretær i centeret.

Du vil have administrative opgaver i forhold til hele kontoret og især fungere i tæt samspil med kontor- og vicekontorchef.

Du vil herudover komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver, hvor de væsentligste er:

 • Koordinering af kontorchefens kalender, herunder mødekoordinering med interne og eksterne samarbejdspartnere.
 • Personaleadministrative opgaver som fx opgørelse af ferie, fravær, merarbejde, generelle spørgsmål mv.
KL
Deichmann SkoCall Center-medarbejder med flair for IT - er vi mon så heldige, at du kan både dansk og svensk?

Deichmann Sko, København

Vi søger en dansk- og/eller svensktalende kollega til vores Omnichannel-team, der består af 6 dygtige og engagerede medarbejdere, der sammen arbejder med det formål at tilbyde vores kunder en førsteklasses service.

Stillingen er foreløbig på 25 timer om ugen, som placeres mellem kl. 9.00 og kl. 17.00. For den rette kandidat er der gode muligheder for flere timer.

Arbejdsopgaver:

 • Kundeservice via e-mails og telefon
 • Besvarelse af kundeanmeldelser
 • Kontakt og koordinering med lager.
Stanton Chase
Studentermedhjælper/koordinator

Stanton Chase, København

Drømmer du om et alsidigt job, hvor du får lov til at udnytte både dine faglige og menneskelige kompetencer, og vil du indgå i et afvekslende samarbejde med kolleger? Så er en stilling som studentermedhjælper og koordinator i Stanton Chase måske noget for dig?

Du bliver vores ansigt udadtil og en del af den administrative funktion, der supporterer partnerne.

Der er tale om en krævende og udfordrende stilling i en virksomhed i konstant udvikling - med gode muligheder for at udvikle egne interesseområder. Vi søger en kompetent, udadvendt og ansvarsbevidst person med perfekte dansk- og engelskkundskaber. Vi lægger stor vægt på hurtighed og præcision, og at du er i stand til at arbejde selvstændigt og struktureret - også i pressede situationer.

Stanton Chase
Cobblestone A/S
Customer Agent til vores Front Office-afdeling

Cobblestone A/S, Valby

Vi søger en ny medarbejder til vores kundeserviceafdeling, der som sin primære opgave håndterer support af vores kunder pr. telefon, e-mail og en række elektroniske værktøjer.

Du kommer til at bruge din tid på at håndtere henvendelser vedrørende:

 • Telefonbetjening af indgående telefonopkald til vores omstilling i vores telefontid.
 • Besvarelse og koordinering af e-mails.
 • Håndtering af post og leverandørfakturaer.
Cobblestone A/S
PwC
Serviceminded supporter til Assurance Services i PwC (barselsvikariat)

PwC, København

Trives du i en administrativ supportfunktion, hvor både tempoet og humøret i teamet er højt?

Så er det helt sikkert noget for dig at blive en del af vores serviceteam, hvor du supporterer vores revisorer med administrative opgaver og værdifuld kundekontakt, der er afgørende for, at revisionen går op i en højere enhed.

u kommer til at:
 • indhente opgørelser og andet info fra banker og advokater over mail og telefon
 • indgå i dialog med revisorerne, der har brug for din hjælp
 • indhente bekræftelse fra kunden på, at al data er korrekt

PwC
PwC
Serviceminded supporter til Assurance Services

PwC, København

Trives du i en administrativ supportfunktion, hvor både tempoet og humøret i teamet er højt?

Så er det helt sikkert noget for dig at blive en del af vores serviceteam 30 timer pr. uge, hvor du supporterer vores revisorer med administrative opgaver og værdifuld kundekontakt, der er afgørende for, at revisionen går op i en højere enhed.

Du kommer til at:

 • indhente opgørelser og andet info fra banker og advokater over mail og telefon
 • indgå i dialog med revisorerne, der har brug for din hjælp
 • indhente bekræftelse fra kunden på, at al data er korrekt
PwC
Cobblestone A/S
Property Manager / ejendomsadministrator - foreninger

Cobblestone A/S, Valby

Få plads hos en innovativ aktør med et unikt sammenhold blandt kollegaerne

Som vores nye Property Manager bliver du en del af vores afdeling for Foreninger. Vores kunder er fx andelsboligforeninger, ejerlejlighedsforeninger, grundejerforeninger og gårdlaug.

Vi er en moderne og innovativ aktør der blandt andet er specialiseret i administration af ejer- og andelsboligforeninger. Vi lægger stor vægt på en fremadskuende og udviklingsorienteret rådgivning af vores kunder, og vi er absolut ledende i brugen af moderne teknologi.

Du vil fx skulle bruge din tid på at:

 • Koordinere og levere kundeoplevelsen til din egen portefølje af foreninger
 • Være i personlig kontakt med bestyrelser, beboere, advokater, kreditforeninger etc.
 • Deltage i bestyrelsesmøder med kunderne
Cobblestone A/S
Semler GruppenCorporate Assistant til Corporate Affairs

Semler Gruppen, Brøndby

Har du flair for processer, procedurer og kontroller? Vil du være administrativ tovholder i teamet for Privacy & Security hos Danmarks største bilkoncern?

Så bliv en del af vores team i Corporate Affairs, der varetager complianceopgaver, rådgiver i databeskyttelsesret og sikkerhed for hele koncernen.

Hos os bliver du et vigtigt bindeled mellem jurister/sikkerhedskonsulenter og forretningen. Du vil varetage administrative opgaver og projektstyre compliancetiltag på tværs selskaber og afdelinger i koncernen.

Du har et naturligt positivt drive, og evner at arbejde selvstændigt, men også at samarbejde med andre. Du har en udpræget sans for kvalitet, og forstår at prioritere dine opgaver.

Forbrugerrådet Tænk
Sekretær til tidsbegrænset stilling hos Forbrugerrådet tænk

Forbrugerrådet Tænk, København

Forbrugerrådet Tænk søger en struktureret, imødekommende og grundig sekretær, der, det næste halve år, vil være med til at løfte en bred opgaveportefølje i vores nyetablerede ledelsessekretariat.

Du kommer til at indgå i ledelsessekretariatet, hvor vi er fem kollegaer, der understøtter formanden, og direktionen samt den øvrige ledelsesgruppe. Du vil både skulle løse direkte opgaver inden for understøttelse af ledelsen, fx i form af kalenderstyring, mødeplanlægning mv., men også bistå i opgaver, der går bredt på tværs af organisationen.

H&M HENNES & MAURITZ A/SCustomer Service Agent

H&M HENNES & MAURITZ A/S, Greve

Hos H&M mener vi, at det er muligt at finde det du elsker, plads til at skabe og til at vokse. Et sted du virkelig kan høre hjemme og være dig selv. Med et team fuld af liv, i et firma der føles så godt som det ser ud. Vi mener at det er muligt, for sammen gør vi det muligt.

I dag har kundeservice omkring 3500 medarbejdere globalt og har etableret 16 kundeservicecentre over hele verden.

I hjertet af vores fashion virksomhed, er du den første kontakt for kunderne hver dag. Du leverer den bedste kundeservice og inspirerer kunder til at udforske deres personlige stil. Uanset om du finder løsninger, tilbyder support med vores digitale platforme eller tager imod feedback, er du ekspert i vores processer og ved hvordan du effektivt håndterer vores kontakter.

POWER A/S
Bliv Service Agent i vores successfulde omnichannel team

POWER A/S, Glostrup

Nu har du chancen for at blive en del af Danmarks måske hurtigstvoksende omnichannel-virksomhed og samtidig få et grundigt indblik i driften af en succesfuld e-commerce-forretning. Der er nemlig smæk på, når man ekspederer over 700.000 ordrer om året, og derfor søger POWER tre service agents, som skal være med til at sikre, at alle ordrer går gnidningsfrit igennem.

Jobindex A/S

Dine arbejdsopgaver

 • Sammen med resten af omnichannel-teamet er det bl.a. din opgave at holde øje med alle ordrer fra vores butikker og websites og sikre, at de forløber som forventet til vores kunders store tilfredshed.
 • Dit arbejde er driftsbetonet og består hovedsageligt af tidskritiske rutineopgaver såsom: betalingsudfordringer, svindelforebyggelse og systemfejl
 • Du vil også supportere og servicere dine kollegaer i vores kundecenter samt vores POWER-rangers på salgsgulvet.
POWER A/S
Saint-Gobain Distribution Denmark A/SPriskoordinator til Rebate Management-team

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Har du lyst til at arbejde med masterdata, tal og systemer i tæt samarbejde med en stor salgsorganisation, hvor der er fart på forretningen? Så er det nok dig, vi skal have som kollega i vores lille og effektive Rebate Management-team.

Som priskoordinator bliver du en del af et specialiseret team, hvor detaljeorientering, IT- og talflair, robusthed og samarbejdsvilje er nødvendige evner hos alle.

Jobbet består af fællesopgaver i teamet, men du vil også – efter oplæring og indkøring – få dit eget speciale-område, hvor du har hovedansvaret.

DK Brandteknik ApSKontorassistent til vores afdeling i Greve

DK Brandteknik ApS

DK Brandteknik er i en hastig udvikling, og derfor søger vi en kontorassistent til at assistere vores nuværende kontormedarbejdere.

DK Brandteknik er en af Danmarks førende totalleverandører indenfor brandmateriel og sikkerhedsudstyr. Vi tilbyder et bredt sortiment af produkter og serviceydelser der kan medvirke til en effektiv sikring af virksomheder.

Vi tilbyder:

 • Frihed under ansvar
 • En grundig oplæring blandt kollegaer
 • Gode kollegaer og et uformelt miljø og omgangstone
Larry vs HarryAdministrativ lagermedarbejder

Larry vs Harry, Værløse

Larry vs Harry er en af verdens førende ladcykelproducenter med mere end 200 forhandlere fordelt på 40 lande. Vi står bag ladcyklen Bullitt, der har revolutioneret måden, hvordan private og professionelle tænker logistik i byerne på. Og revolutionen har taget så meget fart, at vi mangler en administrativ lagermedarbejder til at indgå i vores dedikerede lager- og logistikteam i Værløse.

Opgaverne spænder bredt

30% manuelle opgaver
70 % administrative opgaver

 • Optimere daglig fakturering
 • Deltage i implementering af nyt ERP-system på lageret
 • Registrere varer og organisere lager
ISS Facility Services A/S
Vi søger kollega med administrativt flair (vikariat)

ISS Facility Services A/S

Brænder du for administration og for at supportere driften? Har du et ”servicegen” og en passion, der driver dig til at gøre en forskel i hverdagen?

Til en af vores store landsdækkende kunder søger vi en stærk administrativ profil til vores back office-team. Du bliver en del af et team på fem personer, der bl.a. sikrer, at kundens henvendelser og fejlmeldinger registreres i vores Facility Management System (FMS) og efterfølgende faktureres korrekt til kunden.

Din primære opgaver bliver at visitere indkomne ordrer og oprette arbejdsopgaver til dine ca. 270 kolleger på kontrakten samt sikre, at kunden faktureres korrekt.

Du har sans for detaljen, som blandt andet udmønter sig ved at kunne forstå og omsætte det kontraktuelle indhold, således at alle ordrer visiteres korrekt. Du trives med at fordybe dig i opgaverne, og du holder fast, indtil opgaven er løst.

ISS Facility Services A/S