49 job matcher din søgning 49 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 49 resultater.
LOHFFSalgskonsulent Sjælland

LOHFF søger for Novoferm Danmark ApS

Til vores klient, Novoferm Danmarks ApS søges en salgskonsulent med ansvar for salg til projektmarkedet herunder salg til entreprenører, tømrermestre, byggefirmaer, rådgivere og slutkunder, samt salg via byggemarkedernes professionelle afdelinger.

Kan du fremvise gode resultater, og er du en dygtig selvstændig person, der motiveres af ansvar for egen hverdag og arbejdsopgaver, er du den rette kandidat, vi søger. Stillingen er tilknyttet til hovedkontoret i Odense, hvor du bliver ansvarlig for projektsalget på Sjælland inkl. Storkøbenhavn og indgår i et tæt samarbejde med den øvrige organisation.

Den ideelle kandidat

 • Kan have en håndværksmæssig uddannelse/baggrund, efterfulgt af erfaring som sælger til professionelle beslutningstagere i byggebranchen
 • Erfaring med salg til projektmarkedet herunder kendskab til markedets aktører og beslutningstagere
Jobboozt ApSNybolig Skælskør søger dygtig og erfaren salgskoordinator til barselsvikar, evt. med mulighed for ansættelse i Slagelse efterfølgende - evt. deltidsstilling på 30 timer.

Jobboozt ApS søger for Nybolig

Nybolig har brug for en profil som kan håndtere før- og eftersalg – og meget gerne have erfaring med skødeberigtigelser…

Din profil

 • Du har erfaring fra lignede job
 • Du må gerne have erfaring med C&B
 • Du må gerne have lokalkendskab
 • Du er god til at organisere, og så er du struktureret
Jobboozt ApS
Lemvigh-Müller A/S
Receptionist til Slagelse

Lemvigh-Müller A/S

Har du sans for service, og er du smilende og udadvendt? – så er det måske dig, vi leder efter til vores reception i Lemvigh-Müller A/S i Slagelse.

Vi har brug for en receptionist, der udover at skulle besvare telefonopkaldene og tage imod gæsterne til Lemvigh-Müller på en professionel måde også skal varetage en række lettere administrative opgaver. Der er tale om en fuldtidsstilling.

Din fornemmeste opgave bliver at give en god service til alle dem, som henvender sig til receptionen – både på telefonen og som gæst. Det er vigtigt, at du evner at håndtere både daglige rutineopgaver samt uventede ad hoc-opgaver med overbevisning. Ud over et smil på læben og en serviceminded indstilling kræver stillingen også, at du har en professionel tilgang til både mennesker og dine opgaver. Receptionens arbejdsopgaver består i:

 • Telefonomstilling.
 • Modtagelse og registrering af gæster i receptionen.
 • Mailsortering og -korrespondance.
Outfit International A/S
TEAM LEADER SALES SUPPORT

Outfit International A/S, Greve

Vækstvirksomhed i jagtbranchen søger en Team Leader til vores Sales Support-afdeling på vores hovedkontor i Greve – kun 25 minutter fra Københavns Centrum.

Arbejdsopgaverne indeholder bl.a.:

 • Daglig ledelse af Sales Support/Kundeservice Team
 • KAM-supportopgaver i samarbejde med KAM-sælger
 • Projektarbejde med både afdelingens og driftsorganisationens processer og udvikling

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en international virksomhed i vækst, som står på the cutting edge inden for udviklingen af beklædning, fodtøj og udstyr til jagt.

Outfit International A/S
Viminco
Aften-/weekend-koordinator til produktion

Viminco, Skælskør

Viminco har udvidet åbningstiden i produktionen, og søger lige nu en alsidig koordinator til vores fabrik. Du skal være med til at koordinere arbejdet på aftenhold og hver 2. weekend.

Som koordinator skal du være med til at sikre arbejdsglæde, effektiv drift og sikkerhed i fabrikken. Du vil være synlig, og fast til rådighed for produktions operatører til at støtte op om dagligdagens udfordringer og behov. Du er med til at sikre GMP og nye implementerede tiltag opretholdes.

Vi tilbyder et job med faglige udfordringer og et godt arbejdsmiljø, hvor team-ånd og fleksibilitet er i højsædet. Du får indflydelse på hverdagen og du bliver mødt med udstrakt tillid til, at du træffer de rette beslutninger.

Viminco
Indrykket: 
Midt- og Vestsjællands PolitiAdministrativ medarbejder til Servicecenter

Midt- og Vestsjællands Politi, Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi søger en kontoruddannet medarbejder til Servicecentret, hvor god service, samarbejde og godt humør er et nøgleord.

Servicecentret i politikredsen er en central funktion, hvor medarbejderne modtager politikredsens telefoniske anmeldelser og foretager grundregistrering af disse. Medarbejderne i Servicecentret har en stor kontakt til både borgere og alle faggrupper i politikredsen, samt rådgiver og vejleder borgere i forbindelse med telefoniske henvendelser.

Indrykket: 
Lokalbus A/SLangtidsplanlægger

Lokalbus A/S, Køge

Kunne du tænke dig nye udfordringer inden for kollektiv trafik, i en virksomhed i voldsom udvikling - som planlægger hos Lokalbus A/S.

Du får ansvaret for den planlægning som skal afvikles for vores kørsel fremadrettet, og at denne sker på en effektiv og økonomisk måde for LB; dette gælder også ekstrakørsel. Du skal være det daglige bindeled mellem vores bestiller, og de personer som i dagligdagen skal få kørslen udført i LB. Du vil få ansvaret for optimering og udvikle på nuværende køreplaner. Og optimerer på kommende planer af den daglige trafikafvikling under hensyn til gældende aftaler.

 • Driftsoptimering og controlling af udførte planer
 • Ressourceopfølgning og optimering, på daglig drift.
 • Bindeled mellem dagligdrift og bestilleren
Indrykket: 
FORS A/S
Kunde- og affaldsrådgiver med flair for god kundeservice

FORS A/S, Holbæk

Har du solid faglig erfaring på affaldsområdet og rådgivning af kunder? Og brænder du for at yde god kundeservice? Så kan du blive vores nye kollega i Kundecenteret.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du bliver en vigtig del af vores kundecenter. Som kunde- og affaldsrådgiver bliver du bindeled mellem kundecentret og Affald. Du får en rolle som tovholder på driftsmøder med renovatøren og får også ansvaret for rådgivning af privat- såvel som erhvervskunder, håndtering af kundedata inden for affaldsområdet og udvikling af arbejdsgange.

Dine primære opgaver bliver:

 • Rådgivning om affaldsløsninger til viceværter, grundejerforeninger og bygherrer
 • Udvikling og optimering af arbejdsgange, processer og forretningsområder
 • Tilsyn og controlling af indsamlingsordningen
Indrykket: 
Jordahl & Pfeifer Byggeteknik A/SIntern sælger/kontormedarbejder

Jordahl & Pfeifer Byggeteknik A/S

Vi søger:
Medarbejder til varetagelse af forskellige daglige kontoropgaver fra hjemmekontor. Det er et krav, at du er bosat nord for Aalborg – helst i nærheden af Brønderslev. Du skal have bil til rådighed.

Der er tale om en fuldtidsstilling, 37 timer om ugen inden for almindelig kontortid.

Dine opgaver:

 • Telefonpasning og kundebetjening.
 • Bestilling af varer, udarbejdelse af tilbud og ordrebekræftelser.
 • Internt salgsarbejde.
Solrød KommuneAdministrativ medarbejder med flair for digitale systemer som trives med borgerkontakt

Solrød Kommune

Har du lyst til at fordele pladser til Solrød Kommunes børn, levere en høj service til kommunens forældre og sikre en god implementering af Aula på daginstitutionsområdet? Dertil at løse en bred palet af administrative opgaver? Så kan du blive vores nye administrative medarbejder.

Som administrativ medarbejder i sekretariatet vil du komme til at arbejde med vigtige administrative opgaver på 0-18-årsområdet og særligt dagtilbudsområdet. Du skal trives med at have mange bolde i luften, have mange samarbejdspartnere og være serviceminded.

Som administrativ medarbejder hos os får du blandt andet følgende opgaver:

 • Fordeling af pladser til daginstitutioner og dagplejen
 • Dialog med forældre, dagtilbud m.fl. skriftligt og mundtligt
 • Løsning af opgaver i KMD-institution, Prokap og OPUS
 XL-BYG,
ERFAREN WEBSHOP SALGSASSISTENT TIL XL-BYG CF KØGE

XL-BYG, Køge

Jobbets primære indhold:

 • Ekspedition, salg og kundeassistance af vores mange webshop henvendelser – primært via telefon, mail eller chatfunktionen på hjemmesiden
 • Effektuering af dagligdagens mange webordrer
 • Assistance i Byggecentret – til kampagneklargøring, sæsonmesser, inspirationsudstilling, trimning af salgsområder og vareopfyldning

Vi tilbyder den rigtige kollega at være en del af et velfungerende team af erfarende kollegaer som har deres virke i en organisation, der er fremtidsorienteret og nytænkende med korte beslutningsveje og ikke mindst et uhøjtideligt arbejdsmiljø.

XL-BYG
Indrykket: 
T2-ManagementIntern salgskoordinator

T2-Management søger for ACO Nordic A/S, Ringsted

Du har sikkert en baggrund som kloakmester, vvs’er eller anden byggefaglig baggrund, som du kombinerer med gode salgsegenskaber, så vores kunder får Danmarks bedste kundeservice.

Du vil, i tæt samarbejde med vores produktchef for fedt- og olieudskillere, være med til at udvikle dette område. Hovedopgaven vil være at udarbejde tilbud på projekter.

Du har lyst til at tilrettelægge dine salgsopgaver, og du føler dig komfortabel i dialogen med byggerådgivere, udførende, teknikere og grossister. Du er motiveret fra den administrative del af opgaven over ordreindtastning til koordineret levering og eftersalg.

DAB
Kontorassistent til ejendomskontor

DAB

Køge almennyttige Boligselskab, der administreres af DAB, søger en kontorassistent til boligafdelingen Ellemarken med 1125 lejemål.

I dit arbejde skal du varetage følgende opgaver

 • Personlig beboerkontakt i kontorets åbningstid dagligt mellem kl. 07:00 – 11:00, samt deltage i turnus pr. 3 uge ved kontorets aftenåbning, mandag mellem kl. 16:30 – 18:00
 • Beboerkontakt både telefonisk og pr. mail
 • Opfølgning på tidligere beboerhenvendelser

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse eller erfaring fra en lignende stilling. Du har en struktureret tilgang til dit arbejde, kan håndtere pressede situationer på en positiv og løsningsorienteret måde, er serviceminded og kan lide at have kontakt med mange mennesker.

DAB
DAB
Bestyrelseskonsulent

DAB, Køge

Vi søger en handlingsorienteret bestyrelseskonsulent, til at varetage ansvaret for en række af de opgaver, der er knyttet til administrationen af de almene boligafdelinger og selskaber, DAB administrerer.

I tæt samarbejde med øvrige bestyrelseskonsulenter og andre kolleger, skal du understøtte og bidrage til videreudvikling samt kvalitetssikring af driftsprocesserne i administrationsafdelingen.

Dine væsentligste opgaver er:

 • Koordinering af team’et omkring boligselskaber og - afdelinger
 • Forberedelse til, deltagelse i, samt opfølgning på mødevirksomhed med beboerdemokratiet, kommunen og andre samarbejdspartnere
 • Fremlæggelse af afdelingers og selskabers økonomiske forhold
DAB
Vordingborg KommuneSpændende stilling som administrativ medarbejder i Distrikt Præstø

Vordingborg Kommune

Har du lyst til at arbejde på en levende arbejdsplads, hvor du vil være i centrum og servicere både kollegaer og vores borgere - hvor du vil være en del af den centrale administrative drift og være sparringspartner til distriktsledelsen i tæt samarbejde med din kollega? - så er denne stilling måske noget for dig.

Stillingen er på 37 timer og er ledig fra 1.marts 2021, eller snarest derefter. Arbejdstiden ligger i tidsrummet mellem kl. 7.30-16.00.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med din administrative kollega med følgende opgaver:

 • Indberetning og oprettelse af grundplaner i KMD Opus Vagtplan. Sparring med disponenter omkring vagtplan.
 • Sparring og backup til distriktsledelsen vedrørende KMD opus. Budget og økonomi
 • Bogholderi og øvrige opgaver, som bl.a. indbefatter WEB betaling, afstemning, betalingsplaner m.m.
LejerboEngageret Lokalinspektør

Lejerbo, Holbæk

Vi søger en person som især kan lede og har ledelseskompetencer samt gode kommunikative evner.

Som lokalinspektør har du ansvaret for den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingernes bygninger og anlæg, herunder registreringer af bygningernes tilstand. Lokalinspektørerne indgår i tæt samarbejde med driftschefen for beboere, personale og daglig drift.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være:

 • Personaleledelse af varmemestre og ejendomsfunktionærer
 • Gennemføre MUS-samtaler
 • Føre tilsyn med bygningernes drift- og vedligeholdelsestilstand
 • Deltage i årlige afdelingstjek- og budgetmøder
Indrykket: 
CLAVIS sprog & kompetence
Erfaren administrativ medarbejder med speciale i administration af FVU

CLAVIS sprog & kompetence

CLAVIS København og afdelingerne på Sjælland søger erfaren administrativ medarbejder med speciale i administration af FVU.

Som administrativ FVU-medarbejder indgår du i en til tider hektisk, men også både sjov, spændende og afvekslende arbejdsdag. Foruden de FVU-relaterede administrative arbejdsopgaver vil du møde mange kursister og kolleger, som du kan servicere og hjælpe på bedste vis.

Arbejdsopgaverne inden for FVU foregår i et tæt samarbejde med vores fagkonsulent og faglige ledere.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • kursistadministration i LUDUS og LUDUSWEB
 • oprettelse af FVU-hold
 • kontakt til eksterne samarbejdspartnere herunder VUC.
CLAVIS sprog & kompetence
Kemp & Lauritzen A/S
KEMP & LAURITZEN RINGSTED SØGER KONTORASSISTENT

Kemp & Lauritzen A/S

I Kemp & Lauritzen Teknikhus Ringsted søger vi en kontorassistent til vores Backoffice-team. Brænder du for en travl hverdag med en bred vifte af administrative opgaver inden for fakturering, løn og sagsadministration?

Kemp & Lauritzen

Som vores nye kollega i Backoffice, vil du få et bredt ansvarsområde, hvor overskrifterne vil være at sikre effektiv, korrekt og rettidig fakturering, korrekt løn til vores kollegaer, at sikre den daglige drift på kontoret med div. ad hoc-opgaver, samt at supportere vores teknikere såvel som vores kunder. Stillingen er baseret i Ringsted, men du supporterer også vores afdeling i Roskilde.

Dine arbejdsopgaver vil mere specifikt inkludere følgende:

 • Fakturering – herunder kreditering, aconto og kontrol samt opfølgning på dækningsgrader og omkostninger
 • Forberedelse, rettelse og godkendelse af løn
Kemp & Lauritzen A/S
Right People GroupConsultant Delivery Manager (KBH eller remote / fuldtid eller deltid)

Right People Group

Som Consultant Delivery Manager er din rolle at finde den rette konsulent til hver enkelt kundes behov, og du vil være ansvarlig for en gruppe af kunder, som du får tildelt, og løbende vil være i direkte kontakt med.

Dine konkrete arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Ringe til kunder der har kontaktes os med et behov for at afklare deres præcise behov og lave en beskrivelse af opgaven
 • Distribuere opgavebeskrivelsen på vores website, vores mailliste, onsiter.com og adskille andre kanaler
 • Afholde video eller telefoninterviews med de bedst matchende konsulenter for at afklare deres præcise match mod opgaven

Du kan arbejde fra vores kontor på Christianshavn, men vi er også åbne for at købe en kontorplads hvor du er og arbejde sammen remote. Ligeledes kan du vælge om jobbet passer bedst for dig på fuldtid eller deltid.

VurderingsstyrelsenDirektionssekretær til Vurderingsstyrelsen

Vurderingsstyrelsen, Roskilde

Vi søger en ny direktionssekretær, der kan fungere som en aktiv nøgleperson i forhold til at holde styrelsens direktion kørende, samtidig med at du kan sikre effektiv afvikling af en række administrative opgaver og processer.

Ledelsessekretariatet betjener direktionen og samarbejder med styrelsens øvrige kontorer. Her vil du sammen med 9 andre kollegaer løse en række opgaver omkring direktionen, den øvrige koncern og Skatteministeriets departement. Du vil blive en del af et team på 3, og du bliver sekretær for vores underdirektører i Staben, samtidig med at du kan sikre effektiv afvikling af en række administrative opgaver og vil have mange snitflader og samarbejder med mange faggrupper på tværs.

Dine opgaver omfatter blandt andet:

 • Understøtte direktionens hverdag
 • Bidrage til at sikre effektive arbejdsgange til og fra direktionen
 • Kalenderstyring og mødeforberedelse for direktionen
Vurderingsstyrelsen
Indrykket: