5 job matcher din søgning 5 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mekoprint Nordjyllands bedste Supply Chain Coordinator

Mekoprint A/S, Støvring

Vi søger en analytisk, resultatorienteret og kompetent Supply Chain Coordinator til at forstærke vores logistiske flow.

Du bliver en vigtig del af et stærkt team og får reference til vores Supply Chain Manager. Sammen gør afdelingen en stor forskel i arbejdet med at optimere og sikre divisionens flow af ind- og udgående varer. Du får bl.a. direkte kontakt til udvalgte Key Account-kunder og kommer til at samarbejde med vores salgsorganisation i forhold til fælles indsats på at udvikle kunderne.

Vi tilbyder dig en af Danmarks Bedste Arbejdspladser, hvor trivsel og udvikling altid er på dagsordenen. Der er korte beslutningsveje og minimalt hierarki. Der er mulighed for opkvalificering, og vi står aldrig i vejen for en god ide, der kan optimere vores forretning.

Mekoprint A/S
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Rebild KommuneFundraiser

Rebild Kommune

Rebild Kommune opruster fundraising indsatsen, for at styrke indsatsen indenfor vækst og udvikling i kommunen, og søger derfor en fundraiser der skal opbygge funktionen og skabe resultater i form af øget ekstern finansiering.

Er du vores nye primus motor inden for fundraising?
Som fundraiser bliver din vigtigste opgave at understøtte kommunens fortsatte vækst og udvikling. Du skal med fokus på Rebild Kommunes vision og strategi, være med til at hente ekstra midler hjem som supplement til de kommunale investeringer.

Du vil blive en del af Fællescenter Sekretariatet, som er et center med ca. 50 medarbejdere, der løser en række tværgående opgaver i kommunen. Du vil fysisk være placeret på rådhuset i Støvring og blive en del af HR og Udviklingsteamet, som er et team bestående af fire konsulenter.

Hjemmearbejdsplads
LionbridgePersonalized Internet Ads Assessor Denmark

Lionbridge

Part time, Independent Contractor, Work from Home Job

We partner with the world's most innovative companies to develop and improve their AI powered products. Whether it’s improving the relevance of search engines or training digital assistants to understand more languages and dialects, our teams help break machine-learning barriers and build human-learning bridges around the world -- and you can be part of it.

We are looking for dynamic people who have strong communication skills and use the Internet daily. You should also be flexible, reliable and have the ability to interpret and follow established guidelines.

Service tekniker til kundeservice i Danmarks mest nytænkende distributør af jagtudstyr
Dangate har vokseværk - og det strækker igen så meget i vores led, at vi søger din assistance for at kunne vokse endnu mere og fortsat give vores kunder den bedste service.
DANGATE ApS, Terndrup
Jobcenter
Indrykket: