8 job matcher din søgning 8 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Danfilter ApS
Salgs- og kundeservicemedarbejder

Danfilter ApS, Farum

Danfilter

Hos Danfilter servicere vi vores B2B kunder og hjælper dem med at finde de rigtige filtre, til den rigtige pris. Hos Filterhuset servicerer vi vores B2C kunder, og hjælper med deres køb i vores webshop. Vi ønsker at give både vores B2B og B2C kunder den bedste oplevelse, når de køber filtre hos os og derfor skal vi bruge en super skarp og dygtig salgs- og kundeservicemedarbejder til vores kontor i Farum.

Du vil blive en del af et stærkt hold og få opgaver inden for salg, administration, logistik og kundeservice Dine primære opgaver vil være salg og service. Alt sammen krydret med en god omgang ad hoc-opgaver, der løbende kan udbygges i forhold til dine kompetencer.

Danfilter ApS
Larry vs HarryAdministrativ lagermedarbejder

Larry vs Harry, Værløse

Larry vs Harry er en af verdens førende ladcykelproducenter med mere end 200 forhandlere fordelt på 40 lande. Vi står bag ladcyklen Bullitt, der har revolutioneret måden, hvordan private og professionelle tænker logistik i byerne på. Og revolutionen har taget så meget fart, at vi mangler en administrativ lagermedarbejder til at indgå i vores dedikerede lager- og logistikteam i Værløse.

Opgaverne spænder bredt

30% manuelle opgaver
70 % administrative opgaver

  • Optimere daglig fakturering
  • Deltage i implementering af nyt ERP-system på lageret
  • Registrere varer og organisere lager
TEMP TEAM A/SKundeservice med eksporterfaring

TEMP TEAM A/S søger for Roland i Farum

Brænder du for kundeservice, og har du erfaring med ordrehåndtering til EU-lande og eksport til Rusland/CIS og Baltics, så er denne stilling måske noget for dig?

Her kommer du i kontakt med kunder og strategiske partnere med henblik på at udvikle langsigtede relationer samt kundeloyalitet. Du er med til at skabe en positiv kundeoplevelse bl.a. gennem ordrebehandling, proaktiv information om leverancer og effektiv håndtering af anmodninger.

Primære arbejdsopgaver er:

  • Ordrebehandling
  • Bidrage til at udarbejde eksportdokumentation i samarbejde med 3. parts lager
  • Overvåge levering og transport
Nybolig
Sagsbehandler søges til Nybolig Værløse - Thilo & Terman

Nybolig

Er du selvstændig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag med mange bolde i luften?

Som sagsbehandler hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling. Tiltrædelse snarest muligt.

For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret ligesom du skal kunne prioritere og være fleksible med arbejdsopgaver. Du skal også være god til at samarbejde og gribe bolde for en vigtig del af dit arbejde bliver at understøtte mæglerne. Det er vigtigt, at du er serviceminded ud over det sædvanlige, og at du leverer høj kvalitet, når du løser dine opgaver.

Nybolig
Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Tekniske rådgivere til en af verdens største IT virksomheder – hjemmearbejde

Webhelp

Er dit sabbatår lige startet eller leder du efter et job der kan booste dit CV? Så tilbyder Webhelp dig lige nu at blive en del af en global organisation, hvor service og kvalitet er i højsædet.

Vil du have et trygt job i et trygt miljø? Lige nu leder vi efter flere servicemindede medarbejdere, der på sigt kommer til at arbejde fra vores kontor i København

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder. Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
Hjemmearbejdsplads
LionbridgePersonalized Internet Ads Assessor Denmark

Lionbridge

Part time, Independent Contractor, Work from Home Job

We partner with the world's most innovative companies to develop and improve their AI powered products. Whether it’s improving the relevance of search engines or training digital assistants to understand more languages and dialects, our teams help break machine-learning barriers and build human-learning bridges around the world -- and you can be part of it.

We are looking for dynamic people who have strong communication skills and use the Internet daily. You should also be flexible, reliable and have the ability to interpret and follow established guidelines.

Administrativ medarbejder til Sprogcenter Furesø
Vi søger en dygtig og systematisk administrativ medarbejder.
Sprogcenter Furesø, Farum
Jobcenter
Indrykket: 
Kundeservice med eksporterfaring
temp-team Brænder du for kundeservice, og har du erfaring med ordrehåndtering til EU-lande og eksport til Rusland/CIS og Baltics, så er denne stilling måske noget for dig?
Roland DG North Europe A/S, Farum
temp-team
Indrykket: