3 job matcher din søgning 3 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 3 af 3 resultater.
DEAS
Hjemmearbejdsplads som Property manager/ejendomsadministrator i DEAS

DEAS

Under DEAS’ tag mødes mange faggrupper og profiler i et full service property house. Og sammen er vi stolte af den store faglighed og professionalisme, vi deler i vores arbejde inden for ejendomsadministration og asset management.

Som administrator har du det daglige ansvar for at sikre trygge rammer for dine lejere og kunder – fra institutionelle og private ejendomsinvestorer til foreninger i alle størrelser.

Du bliver en del af et af vores mange teams. Her vil du møde kolleger med forskellig erfaring og anciennitet, som arbejder tæt sammen i et lyst, åbent kontorlandskab. Vi er gode til at registrere og belyse vores opgaver på teambasis. På den måde hjælper vi hinanden med at skabe gode resultater og en værdifuld kundeservice.

DEAS
DEAS
Hjemmearbejdsplads som Property manager/ejendomsadministrator i DEAS

DEAS

Hjemmearbejdsplads som Property manager/ejendomsadministrator i DEAS. Passer det dig godt at arbejde hjemmefra - også på den lange bane? Vil du bo på landet eller på en lille ø, og stadig have en karriere i København? Så få en karriere hos DEAS i et fleksibelt job hvor du arbejder fra din egen adresse. Vi sikrer dig naturligvis internet, kontormøbler og materiel, samt grundig introduktion til opgaverne og teamet.

Som en del af DEAS kan du stadig være sikker på at udvikle dig – både gennem sparring med dit team samt kurser og uddannelse.

Du vil indgå i et team af ejendomsadministratorer og en teamchef. Sammen har vi ansvar for f.eks. centre banker og pensionsselskaber, og du får ansvar for din egen portefølje. I nogle teams er der også key account managers (KAM) tilknyttet kunderne, som har den udfarende rolle ift. kundekontakt og -møder – og på den måde kan du fokusere på de administrative opgaver.

DEAS
Administrativ medarbejder søges
HJB Byggeforretning Aps søger grundet travlhed en administrativ medarbejder på ca. 25 timer.
HJB BYGGEFORRETNING ApS, Rønne
Jobcenter